Ready, set. .

. . heia Lillestrøøm!

Strike a pose for the love of my life, and for you guys

Daffer rundt i shorts, body og nakne tær i dag, har jo faktisk bare vært kontorrotte hele dagen, med unntak av treningsøkten og fysiotimen tidligere. Good news, forresten! Kneet er så til de grader bedre, at vi skal vente hele to uker til neste behandling. Weeee

Det ble forresten ikke noe frisør i dag, det ble utsatt til i morgen. Blir i det minste en fin start på helgen 😀

Her er vinnerne av konkurransene jeg hadde forrige uke:

vinner av årsforbruk med got2be-produkter: tine_eielsen@hotmail.com

vinner av Dolce Gusto Circolo White: gullagong@gmail.com – fordi hun skal gi den til et par som i utgangspunktet skulle gifte seg, men som ikke får muligheten likevel.

Et udrag: Grunnen er at deres datter på 3 år har fått påvist blodkreft. De står nå midt oppe i cellegift, sykehus og usikkerhet. Jeg har selv en datter på 2 år, og kan ikke se for meg noe som er verre enn å se sitt eget barn lide. Både mor, far og datter er tøffe, de ser lyst på livet og håper og tror at alt går bra til slutt. Jenta har et enormt humør, hun er foreløpig like morsom og livsbejanende som hun alltid har vært. Når det gjelder kaffe er hun ( og jeg) et kapittel for oss. Vi møttes hver tirsdag i barndommen for å drikke kaffe, se Savannah og spise is. Kaffe har fulgt oss hele livet.

Denne kommentaren traff meg rett og slett..

Takk for alle bidrag, det var ikke lett å tråle gjenom alle disse kommentarene, og jeg skulle gjerne ha gitt en maskin til alle sammen!

Vinnerne blir kontaktet via epost i morgen eller mandag.

Nå, heia LSK!

60 kommentarer

 1. det var så verdt det ja! Gratulerer til henne:)

 2. hvor er shortsen fra?:D

 3. Hehe skal også til frisør i morgen !
  Gleder meg !
  Digger bloggen din BTW <3 =)

 4. Så herlig at det går bra med kneet, grattis!! 😀 Herlige bilder også, heia heiaaa! Ønsker deg en super kveld 😀

 5. Ida Marie

  Hei Caroline! 🙂

  Tenkte å skrive en hyggelig kommentar til deg, så får håpe du gidder å lese den selv om den kanskje blir litt lang, hehe :p
  For det første; du er, helt ærlig og med hånden på hjertet, den vakreste personen jeg nooen gang har sett! Du er helt perfekt fra topp til tå og har alle jenters drømmeutseende, både med og uten sminke. Øynene, håret, leppene og ikke minst kroppen! Du kler deg utrolig bra og har en stil og sans for både mote og interiør av en annen verden! Men så er det jo en gang slik at man ikke kommer så veldig langt med kun det ytre, som oftest er det det indre som virkelig teller, og du er, eller jeg skal vel kanskje ikke si er i og med at jeg aldri har møtt deg, men du virker i allefall dobbelt så fantastisk på innsiden! Du er så flittig og nøye i alt du gjør, har aldri et vondt ord om noen, skriver usedvanlig godt (noe du beviser gang på gang i alle de velreflektere innleggene dine), tar vare på leserene dine også videre. Jeg føler meg så utrolig heldig som får ta del i hverdagen din, Caroline. Du er en stoor inspirasjon for mange unge og litt eldre jenter. Både når det kommer til trening, selvtillit og mote.
  Jeg er så glad på dine vegne for at du har en fantastisk mann, venner og familie som bryr seg om deg, at du og Lars-Kristian har lykkes med nettbutikken Treasures og at du har gjort slik suksess med bloggingen din.
  Jeg unner deg virkelig alt godt i nær og fjern fremtid, det fortjener du siden du er et slikt fantastisk menneske. Verden trenger personer som deg!
  Ha en fortsatt fin kveld, også får vi håpe at det går veien for LSK i dag 😉

  Mange store klemmer fra meg til deg! <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snill du er som forteller meg dette! Nå ble jeg helt vanvittig glad 😀 Jeg må jo si det samme til deg, du virker som et utrolig godt menneske, bare det at du tar deg tiden til å skrive disse ordene tl meg, sier en hel masse om hvordan du er 🙂 Tusen takk <3

   Masse klemmer!

   1. Ida Marie

    Bare hyggelig, du fortjener hvert eneste ord! 😀

    Følelsen man sitter igjen med når man vet man har gledet andre.. <3

  2. Det var fint sagt 🙂 Er heelt enig med deg!

  3. Helt enig med Ida der !
   Du er kjempe pen og en diger inspirasjon for fler hundre jenter i både Norge og kanskje andre land, hvem vet ?
   Dette er min favoritt blogg som jeg er innom fler ganger daglig..
   Denne bloggen gir meg inspirasjon styrke og tips ! Det hjelper meg i hverdagen, som en slags daglig dose eller noe =D
   Er kjempe glad for at du blogger <3
   Håper det beste for LSK og mange klemmer <3 <3

  4. Det er faktisk ikke alle jenters drøm å se ut som ei fake Barbiedukke.
   Sånn utenom kroppen så er det vel ikke akkurat mye som er naturlig lenger med Caroline – og andre bloggere.

   1. Fotballfrue

    Bortsett fra manikyr og extensions er det vel strengt talt ikke noe som er falskt på meg??

    – C

   2. et ord; restylane.
    Greit nok at det har gått ut nå etter tre mnd, og selv om det er helt naturlig, forandrer det ikke
    det at du stakk en sprøyte inn i leppene for å gjøre de større.

   3. Fotballfrue

    Men samfunnet sett under ett, er dette unormalt? Året er faktisk 2011…

    – C

 6. Elisabeth

  Heia Sogndal! 🙂

  1. Ja, Heia Sogndal 🙂 Deilig med seier, men kjedelig for LSK! ;/

 7. søte Caroline <3
  jeg følger bloggen din hver dag (mange ganger til dagen faktisk), men pleier ikke å være så flink til å kommentere, men følte jeg bare måtte det nå. Det antrekket og de bildene er noe av det vakreste jeg har sett 😀 du er ikke pyntet til fest, men ser allikevel ut som en prinsesse <3 helt NYYYYDELIG 😀
  (Liker forresten alltid klærne du har på deg, men i dag tok du kaka 😉 MEGET flott 😀

  håper kampen ender bra for din kjære 🙂 og ønsker deg en fortsatt flott kveld 🙂

 8. Absolutt en verdig vinner!

 9. Hei. Jeg har også fått sånne knær som deg. Hvor lang tid har det gått fra du begynte med behandling til du nå er bedre. Hva slags behandling får du? Jeg går hos fysio og akpuntur. Har akkurat begynt.

  1. Fotballfrue

   Jeg har slimposebetennelse og løperkne kun i venstre bein / kne. Jeg har fått massasje, varmebehandling og triggerpunktbehandling med strøm – som er noe HELT annet enn akupunktur. Har gått til behandling ca. 1-2 ganger i uken, og sammen med tøyeøvelser, stabilitetsøvelser og nå styrkeøvelser har dette hjulpet meg 🙂 Jeg har blitt behandlet siden mars, så smør deg med tålmodighet :O Men vær flink til å trene / gjøre øvelsene du får på egenhånd, det har SÅ mye å si!

   Klem og god bedring <3

 10. Det var en vel valgt vinner!!

  Fin blogg du har, Caroline! Men i kveld heier jeg på Sogndal 😉

 11. victoria

  Det der var jo et aldeles flott antrekk, hadde aldri gjettet at du hadde sittet og jobbet i hele dag! Hvis jeg hadde vært i dine sko, hadde nok antrekket vært stikk motsatt av det der..Du virker så herlig, Caroline! Forbildet <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 12. Hei Caroline!

  Jeg elsker bloggen din, og er innom flere ganger hver dag for å se om du har lagt ut et nytt innlegg – spesielt nå i eksamenstida. Du anbefalte i et tidligere innlegg EOS shaving creme og PFB Vanish. Jeg fulgte anbefalingen din og har gått til anskaffelse av begge deler. PFB hjelper med å redusere de røde prikkene på bikinilinja, men jeg har et spørsmål. Jeg har nemlig begynt å «flasse». Har du opplevd dette? Vet du hva PFB egentlig inneholder, og om det egentlig er farlig å bruke? Jeg ble litt skremt når jeg kunne dra av store flak akkurat som etter at jeg har vært solbrent…

  Klem fra Mari

  1. Fotballfrue

   HVA? Så utrolig rart! Er du sikker på at det ikke bare er væsken fra PFB som har stivnet, du drar av? Jeg har aldri opplevd dette :/ Har du sendt mail til Coverbrands?

   – C

   1. Nei, jeg flasser skikkelig. Men jeg har ganske sensitiv hud, så det kan være derfor. Men jeg skal ta å sende en mail til coverbrands. Takk for tipset! Håper ikke det er noen skumle ingredienser, produktet hadde jo veldig god effekt uten om akkurat dette.

   2. Fotballfrue

    Uff, jeg har kun lest positivt om det :/ Den blir jo bla. solgt på legekontor og diverse også, så den skal være veldig bra 🙂 http://www.pfbvanish.com/

    – C

   3. Jeg flasset også litt av denne i begynnelsen, jeg bruker den riktignok mot kviser i ansiktet, og det tørker ut huden og fungerer veldig bra. Men som sagt, jeg kunne også dra av «lag» med hud, men bruk en god fuktighetskrem, så blir det nok bedre 🙂

 13. Uff da! Gikk visst ikkje så bra likevel. Heia Sogndal!

 14. HAHHAA SYND DET LSK!!!!!! SOGNDAL WOHOOO

 15. Må si det var en verdig vinner av kaffemaskinen 🙂

 16. Halvorsen

  STAO NO PAO <3 <3

  1. Fotballfrue

   Haha, beste sangen 😉

   – C

   1. Halvorsen

    Nei, beste laget 😀

 17. Nei, Caroline da! Selv om mannen din spiller på LSK trenger du ikke heie på de. Er jo Sarpsborg 08 som gjelder. Blir spennende helga 28.mai da, når LSK gjester Sarpsborg stadion.

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀 Jeg GLEDER meg! Aner ikke hvem jeg skal heie på da, men 😉 Bsir nok litt begge :p Jeg skal i hvert fall på stadion 😀

   – C

 18. Åå, SÅ fin du var i dag, Caroline! 🙂

 19. Så utrolig trist med de to som ikke fikk muligheten til å gifte seg likevel.. Syns du valgte rett vinner 🙂

 20. Heier vannligvis på Odd, men akkurat på denne kampen sier jeg HEIA LSK! 😀

  1. Fotballfrue

   Trist at de tapte, da 🙁

   – C

 21. Heia Sogndal !! :DD

 22. hehe, så flotte bilder!! 😀 Og så bra at kneet ditt er bedre 😀 wiiii!!! Det var på tide.. 🙂
  Gratulerer til vinnerne! Vel fortjent!

 23. Verdige vinnere! 🙂 Men jeg må få si at det første bildet var litt vel «oppsatt». Men du skal ha for innsatsen! 🙂

 24. Såg mannen din i aksjon frå tribuna i dag 😉 Synd for LSK dåå… men som Sogndal-supporter kan eg ikkje sei noke anna enn at eg e veeeeldig fornøgd!!! STAO NO PAO <3

 25. Du er så utrolig pen!!
  Leser bloggen din hverdag, og gleder meg alltid til å lese hva du har gjort og se på de fantastiske bildene av deg 🙂
  Hilsen en fast bloggfan! <3

  Klem<3

 26. Elisabeth

  Hei Caroline.

  Jeg er så forelsket i Acne kjolen din. Men har den et navn på seg?
  Å søke på Acne Dress på nettet viste seg å være dødfødt med mindre man har et spesifikt søk:-)

  Elisabeth 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal se etter jeg 🙂

   – C

   1. Emilie

    Acne Naia?

   2. Fotballfrue

    Stemmer!

    – C

 27. Uten tvil en verdig vinner du har trukket! Så bra å høre at kneet ditt nesten er så godt som nytt! Tenker det rykker godt i løpefoten nå.:)

  Ha en finfin helg, søtis!

 28. Nydelig antrekk! Vil du si hvor det er fra? Ha en fin dag!:)

  1. Fotballfrue

   Gina og Gant 🙂

   – C

 29. Hej igen smukke Caroline <3

  Jeg har lige siddet og læst nogle af dine gamle indlæg med mad igennem, tror det var fra før I startede med LCHF livsstilen. Men tænkte på noget, talte du kalorier inden du startede LCHF? Og tæller du kulhydrater nu, for at vide om du får ca 50 om dagen?

  Har selv prøvet al leve efter LCHF et par uger nu, men det er ikke altid let når man er ude at spise. Men hvor er det super fedt, at man er mæt så længe på et måltid:O)

  Grunden til jeg spørger er fordi, jeg er bange for at spise alt for mange kulhydrater!

  Dejligste dag

  <3
  Pia Sabine

  Ps. håber du har en dejlig tur til frisøren:O)

 30. Flott blogg! RBK vs. LSK…..

 31. Det var en verdig vinner du valgte der. Får krysse fingrene for at alt går bra med den lille jenta. Heldigvis god prognose for blodkreft blant barn..

  Ha en fin dag 🙂

 32. Oda Marie

  Heisannsveisann! 🙂
  Eg såg mannen din istad, han gjekk forbi meg i gangen på campus. Eg lurer derfor på kvifor Lillestrøm er her i Sogndal enda? Pleier dei ikkje å reise heim rett etter dei har spelt kamp?
  Forresten; heia sogndal <3 😀

 33. Benedicte

  Haha, tenkte på deg når jeg så disse: http://artige.no/bilde/4609 !

 34. Stao no pao!! Sogndal <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *