Hurra for Norge!

Jeg har en Løkenbunad, som jeg fikk til konfirmasjonen min. Elsker den over alt på jord! I år var det spesielt stas å ta den på, siden jeg fikk «konebeltet» av mannen til jul. Ser dere beltet i livet? Der hadde jeg nemlig bare to hekter foran i fjor, men i år har jeg søyler hele veien rundt 😀 Morsomt.

Her kommer noen bilder fra gårsdagen. Det hele utviklet seg til en utrolig koselig feiring sammen med en gjeng herlige mennesker.

Dyra gleder seg til å få besøk, Ronaldo klarer ikke engang stå i ro

Stille før stormen

Her er nesten alle på plass. .

. . og her ER alle på plass

Stakar lille Hugogutten. Han blir litt stressa når mamma og pappa inviterer så mange mennesker hjem, så han gjemte seg under buksene mine i skapet i flere minutter før jeg skjønte hvor han var. Trenger litt ekstra kos i slike stunder, disse små skapningene.

Her har vi kommet oss ned på Aker Brygge, hvor valget etter hvert falt på Albertine. Stod godt over en halvtime i kø, kun for å få bord inne. Men en kan jo ikke akkurat forvente noe annet med en så stor gjeng på nasjonaldagen.

Verdens fineste?

Verdens beste Trude & soon – to – be politimester Lars

Mannen, Jarnes og meg

Ola & Marit blomstrer  på Aker Brygge

Olliver flagger for fedrelandet 😀

Så var dagen over for vår del.

Vi tuslet gjennom Grünerløkka og hjemover, og stoppet innom butikken for å kjøpe grillmat og iiiis (obligatorisk på 17.mai), da jeg fikk øye på to veldig forelskede småfugler. Søte?

Weeee!

Så var planen å sykle en tur, sånn for å få litt mer bevegelse i skrotten, siden Lars-Kristian har kamp igjen i morgen. Men etter grillmaten orket vi ikke likevel, så det ble heller en gåtur. En utrolig deilig dag var det i hvert fall, gleder meg allerede til neste år!

Nå skal jeg kaste litt vann i ansiktet, før jeg tar turen til SATS. Deretter blir det en del jobb på meg senere, før jeg skal i et møte klokken tre. I morgen reiser mannen til Sogndal, så jeg satser på litt romantikk i kveld *drømmesegbort*

Håper formen deres er fin etter gårsdagen, og at jobb eller skole ikke føles så tungt som jeg egentlig vet det gjør. Skrives om litt, når jeg blant annet avslører vinnerne for de to konkurransene forrige uke

131 kommentarer

 1. Kjempe flott med bunad = )

 2. Utrolig fin bunad! Du er så pen, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 <3

 3. hei 🙂
  jeg skal konfirmere meg i år( om bare to uker) og har en romeriksbunad, og der hører det til lue. nesten sånn som din, så jeg lurer på hva du bruker til å feste den med. har sydd inn en sånn hår-kam, men synes ikke det hjelper så mye ;p
  – er forresten fast leser av bloggen din <3 klem

  1. Fotballfrue

   Jeg setter den bare på hodet, trenger ikke noe å feste med 🙂

   – C

 4. FOR en fin bunad !

 5. Så fin bunad! Søtt med kyse på 🙂
  Hehe, er fra Sogndal, så da får eg holde litt med begge lag i morgen 😀

 6. Så flott du var. Noen burde plasere deg i fjellheimen i Norge med bunaden og bruke det i reklame kampanje for å få turister hit :p Jeg gleder meg også alt til neste 17. mai. Det er like stas hvert år 😀

 7. Ikke mindre enn TRE sunnmørsbunader hjemme hos deg! De er så fine (ja, jeg har det selv) 😉
  Men bunaden din er kjempefin den også! 🙂

 8. Jeg skal konfirmere meg til neste år, og ønsker meg bunad. Jeg vet bare ikke hvilken :/ Kommer fra Aust-Agder, og lurte på om du synes jeg burde ha Aust-Agder bunaden eller om jeg bare kan ta en annen. Synes Aust-Agder bunaden er veldig fin, men det finnes jo mange andre som også er veldig flotte! Hva synes du?

 9. Du var skikkelig søt på bildene:) Nydelig bunad du har! Jeg har en blå nordlandsbunad som jeg er ufattelig stolt av. Vet du hvordan den ser ut?:)

 10. Virka som dåkke hadde en veldig fin dag 🙂 Lykke til med alt du skal gjer i dag.

 11. Nydelig bunad! 🙂

 12. Sogndal :D!
  har ikkje tenkt å reise til ei flott saftbygd du? 🙂

 13. Åå, så fin bunad du har! Den kledde deg veldig godt 🙂 Selv savnet jeg bunaden min skikkelig i år.. Studerer utenbys, så bunaden måtte bli hengende hjemme, det var ikke helt det samme å ikke ta den på på den store dagen! Også må jeg bare si at håret ditt så veldig fint ut! Ingen kunne se at du ikke rakk å vaske det på morgenen, det så like fresht og fint ut som alltid <3 Det må være alle jenters drømmehår, ihvertfall mitt 🙂

  Det ser ut som dere hadde en veldig fin feiring igår, det er alltid så koselig med 17. mai <3 Håper du har hatt en fin dag idag også, og at kvelden blir like romantisk og koselig som du drømmer om <3

 14. Caroline

  Hei Caroline. Jeg har akkurat samme bunad som det du har. Jeg ser du har fått alle stølene til belte. Det er veldig få som er klar over det, men det er en egen støle til der vesken skal henge. Den har en liten hempe under stølen som gjør at den ikke ligger over stølene i belte. Det er ganske lurt å få den for det er lett å slite på sølet. Har noen i familien som fikk ødelagt den ene stølen etter at vesken hadde hengt der. Denne vises ikke på noen oversikt over sølvet og var ikke klar over den før et par uker siden. Det er jo ikke noe du må investere i, bare lurt for er så kjedelig hvis noe kan bli ødelagt av de du har. For det er jo ikke billig. Hvis det er noe av sølvet du mangler så anbefaler jeg en gullsmed Fog som ligger i Gressvik. Der har de ganske billig sølv.

  Du kler bunaden veldig godt og ser ut som du har hatt en veldig flott dag : )Godt og holde på de norske tradisjonene ^^

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det 🙁 Leverte alt til Husfliden for at de skulle ordne alt sammen, så jeg synes det er veldig rart at jeg ikke fikk dette :/

   – C

 15. Så fin bundad du har 🙂
  Høres ut som en fin 17mai feiring !

 16. Caroline

  Ja, det var veldig rart.
  Det er ikke veldig vanskelig å fikse selv. Du tar to tenger og tar øsknene( de som er mellom stølene) og vrir de litt opp. Pass på at det ikke er riller i tengene for det lager merker i sølvet. så hekter du bare på den stølen som du har. Jeg har nå 12 tilsammen og det har mamma satt sammen. gullsmeden kan sette det sammen for deg også.

  Håper du finner ut av det : )

 17. Så peen du er 🙂 Likte spesielt godt det siste bildet av deg hvor du smiler med is i handa!

  Har en utolmodig sønn på 9. mnd. som virkelig vil skrive litt til deg også;
  6+30 v55+ tfcrb 84gv4g/f,
  m,h7h ,7776m– +hjk36l5o203,
  Hilsen Emil 🙂

 18. Hva heter han i blå skjorte?  Minner meg om en jeg kjenner..

  1. Heter han Mattis?

   1. Han heter mattis ja, tøffest i byn!

   2. Fotballfrue

    Haha 😀 Uten tvil!

   3. Hmmm :p

 19. Virkelig elsker løkenbunaden! Jeg får min til uka.. Bare i svart da.. Angrer litt på at jeg ikke tok blå den er jo kjempe fin 😀 Du kledde din virkelig! Tenkte du hadde blitt litt sånn oslo girl men at du tar vare på østfoldingen i deg er bra vettu 😉

 20. Så lars-kristian på akerbrygge igår! 🙂

 21. Ida Marie

  Utrolig fin bunad!
  Jeg lurte på det bilde du har hengende i stuen på veggen bak spisebordet. Hvor har du kjøpt dette? Det var utrolig fint <3

 22. Jeg synes løkenbunaden er en av de fineste! Den var nydelig til deg! Pening 😀

 23. Du så helt fantastisk ut i går Caroline! Jeg så dere på Aker Brygge i går og hadde veldig lyst til å be om bilde, men akuratt da kom trikken deres… Håper at dere hadde en fantastisk dag, det ser hvertfall slik ut! 🙂

 24. Hei. Er komfirmant neste år og kommer fra særp akkurat som deg. Lurer bare på hva en løkenbunad koster? Syntes den er kjempefin og ønsker meg en selv!

  Du stråler!

 25. Sykt pen du var i bunaden! Selv har jeg setesdal stakke, elsker den ! 😀

  Leser bloggen din hver dag! men er veldig dårlig til å kommentere, beklager for det.
  men kunne du ha lagt ut treningsmusikk lista di 😛

 26. Sunnmørsbunad!<3

 27. Hva er ditt synspunkt;
  Ullstrømper eller tynne strømpebukser til bunaden, hva hadde du og hvorfor?

  Nydelig bunad uansett!!

 28. Synes bunaden din er nydelig! Har selv en nordlandsbunad, men fikk ikke mulighet til å bruken den i år på grunn av en mistanke om at den har krympet i skapet siden i fjor 🙁
  Ser ut som at dere hadde en fin 17. mai. Du er så flink til å ordne i stand så fint til alle rundt deg, samtidig som du ser så bra ut til enhver tid. Du er virkelig et forbilde, på grunn av alt du får til!

  Forresten er leiligheten deres kjempefin! Skal flytte sammen med kjæresten min snart. Hver gang jeg trenger inspirasjon til hvordan jeg vil ha det, går jeg inn på bloggen din. Er spisebordet fra IKEA? Vurderer å kjøpe like stoler, og bordet passet så godt til dem.

 29. Er så utrolig glad for at jeg har bunad! Din var kjempefin!

 30. Herlige bilder : D og nydelig bunad

 31. Så nydelig du er Caroline 🙂 Jeg får ikke bestemt meg om jeg vil ha blå eller sort Løkendrakt, men den blå var virkelig flott på deg! Ser ut som du hadde en riktig så fin 17 mai 🙂

 32. Så flott du var i bunaden din!:) Du må få Lars Kristian til å kjøpe seg bunad!

 33. Hei Caroline!
  Så utrolig vakker du er i bunaden din! Jeg er en forkjemper for bunad og blir alltid i ekstase når jeg kan bruke min. (har selv Beltestakken fra Telemark og Øst-Telemark bunaden, men bruker mest beltestakken)
  Med det lyse håret ditt hengende nedover skuldrene ser du ut som du er tatt rett ut fra nasjonalromantikken! Virkelig et vakkert bilde!
  Også blir jeg så glad for at du bruker lua til bunaden også, den gjør jo det hele komplett!
  Godt å se at du er stolt av den og at du bruker den. Det tror jeg inspirerer mange av dine unge lesere til å ville ha bunad også 😉
  Keep up the good work!

  -Linn

  1. Fotballfrue

   Linn, tusen takk 😀 Så utrolig hyggelig kommentar å lese, nå ble jeg glad 🙂 <3

   Klem til deg!

 34. Dette er ikke en bunad. Dette er en drakt.. Hilsen bunadspolitiet

  1. Fotballfrue

   Men i alle sager. Der tar du feil! Politi du liksom? Den fikk status som bunad for LENGE siden. Dette er en BUNAD. http://www.løkenBUNADEN.no 😀 😀

   – C

 35. Jeg har en bunad som jeg så gjerne skulle ha brukt. Den fikk jeg av min ste oldemor til konfrimasjonen min for noen år tilbake. Men det har seg sånn, at den er veldig kort. Ville hatt en som rekker lengere ned! Vet du om det er noen mulighet for å få den lengere? Eller om det finnes et sted som kunne sydd den om? Jeg har sydd den veldig mye inn, så den passer jo perfekt oppe.

  Du ser helt fantastisk ut i den bunaden:) Håper dere hadde en herlig dag i Oslo, det hadde hvertfall jeg(uten bunad.:( )

 36. Du ser ut som en voksdukke

 37. Hei Caroline!
  Jeg lurte på hvor du fikk tak i de sløyfebåndene som du brukte til både Hugo og Ronaldo, samt champagneglassene? Har sett i forskjellige butikker som Panduro og lignende, men kan ikke finne det. 🙂

 38. Jeg skal få løkendrak jeg og. Kommer 1/3 fra Sarpsborg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *