Yey Or Ney?

Vi så det allerede på catwalken for denne sesongen, og den siste uken har bildene av Sarah Jessica Parker og Cheryl Cole florert på det store internett.

Stort hår er rett og slett hot akkurat nå.

Jeg er veldig usikker på hva jeg føler om denne trenden. Alt til sin tid, kanskje? Det kan være kult i de rette anledningene, men til hverdags er dette fortsatt et no,no for meg. Får litt flashback til den gangen jeg synes det var überkult med overtuppert hår, og når jeg ser bilder av meg selv nå, blir jeg like sjokka hver gang. Gikk jeg sånn?!? Grøss. Men som sagt. Rett hår til rett tid. Jeg synes for eksempel Cheryl Cole var nydelig på håret her (om hun bare kunne roet ned antrekket), mens jeg synes SJP hadde vært mye hottere med en roligere frisyre i denne settingen.

Så hva synes du – hot or  not, yey or ney?

74 kommentarer

 1. blir for «fjortis» for min del!

 2. Jeg syns det kan være fint og stilig med hår som de første bildene, men ikke de under. Syns bare det ser veldig unaturlig ut.

 3. Kan ikke vi få se bilde av deg med tuppert hår? 😀

 4. Hahaha, neeeey. Definitivt ney.
  Voluminøst hår er flott, men ikke sånn.. og hva skjer med den tuperingen? Det gir meg bare assosiasjoner til ødelagt hår og ull, dessverre.

  For øvrig synes jeg at Elise kan stramme opp alle de som driver dank og snylter på trygda her i Norge (for å sette ting på spissen), fremfor å hakke løs her inne 😉

 5. Haha, håret til Eli Hagen er på moten igjen!! 😛

 6. På det bildet lignet Cheryl Cole skummelt mye på Shania Twain!

 7. NEY…

  …får det bare ikke til å funke uansett :/

 8. Victoria

  Yey, de siste to årene har jeg tupert panneluggen litt, men jeg synes det er dødsstilig med mye volum. Selvfølgelig må en se an situasjonen. Dette er ikke en frisyre jeg ville troppet opp med på skole/jobb.

 9. Jeg tror faktisk jeg sier Yey! Mlulig fordi det er så stikk motsatt av hva jeg har at jeg helst skulle hatt det !men ja, synes et er fresht jeg . Ha en strålende mandag hotness!:)

 10. Ikke heeeeelt sikker på den hårmoten, nei…kommer veldig an på hvem og til hvilken anledning. JSP var grusom med den frisyren.Passer ikke til antrekket og absolutt ikke til ansiktsfasongen hennes, det så bare komisk ut. Cheryl Cole er jo verdens nydeligste dame, så hun kler jo alt. Litt vel mye volum da, en litt mer nedtonet variant hadde vært penere etter min mening;-) Til hverdags blir dette et stort NO NO- da minner det meg om altfor voldsomme og smakløse 80-talls frisyrer. Til fest kan det være kult med riktige klær og som sagt, til riktig person.

 11. æsj synes ikke det er fint i hele tatt

 12. spørs hvem som har det 🙂 <3

  veldig bra blogg 😉 <3 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *