Fredag

Ah. Fredag. At last. Viser seg at min bedre halvdel har fri i dag, så jeg tok meg friheten til å sove helt til klokken ni. Han ligger i sengen ennå, men dere kjenner meg. Jeg har allerede dårlig samvittighet for å ha sovet bort «halve» dagen. Kjenner på kroppen at den trenger hvile, så jeg flyttet meg fra sengen til sofaen, og leste ut Elle mens Ole Henriksen og Eye Dews gjorde mirakler for det trøtte ansiktet mitt.

Fikk altfor lite søvn i natt igjen, men denne gangen takket være en russebuss som bestemte seg for å parkere utenfor soveromsvinduet vårt, og holde techno-og lysfest for hele kvartalet frem til morgenkvisten. Jeg lot dem holde på, russetiden er jo snart et tilbakelagt kapittel for dette kullet også. .

Jeg klinker forresten til med treningsfri i dag. Det ble faktisk over 1 mil i joggeskoene i går, og deretter 2 mil på sykkel. Føler meg skikkelig uttrent, om det er et ord. Og veldig mør i beina.

Nå er min alenetid mer eller mindre over, så jeg skal snart vekke Lars-Kristian med frokost på sengen, det fortjener han.

Ellers går dagen med til kontorarbeid, spikring av diverse avtaler neste uke, og jobbing med Treasures. Vi har 50 pakker å pakke i dag, kjempemorsomt! Minner dere på at det fortsatt er fri frakt 😀

Senere skal jeg ikke på Gullruten som så mange andre, og jeg skal heller ikke se på. Jeg skal i bursdagsfeiring, og gleder meg til å pynte meg. Weee Får stupe inn i skapet og se hvilke skatter jeg finner. Lurer på å gå for sko med åpen tå, siden jeg var hos Kate og Beth og fjonget meg i går.

Sommernegler ala Kate // sommertær ala Beth

Ha en deilig fredag da, dere

78 kommentarer

 1. Jeanette

  Du er virkelig en treningsinspirasjon! Ha en super helg:D

 2. Ha en strålende fredag:-) Nydelige tær. Ser så delikat ut!:)

 3. MariAurora

  Riktig god helg, Caroline! Takk for at du er du 🙂

 4. Åh, så fin lakk på tærne, lekkert!
  Skulle bare tipse deg om at du har glemt å legge den deilige vårsalaten du lagde her om dagen, under kategorien mat…. Fint om du fikser det, så det blir lettere å finne tilbake til.
  Ha en super dag:=)

  1. Fotballfrue

   Hva er kleint? Den skjønte jeg ikke..

   – C

   1. Ikke jeg heller? 😛 Kos deg i kveld Caroline!

   2. blabla

    Ikke jeg heller… Hehe

  2. Haha, hva? Jeg skjønte ikke hva som var kleint..

 5. Du måå prøve lavkarbobrødet mitt:) det er kjempegodt! Masse proteiner! Lyst på oppskrift?:) kjeempegodt med smørr på,et salatblad,ost og tomat:) mmm:)

 6. Hei Caroline!
  Når får dere inn av Starbust øredobbene på Treasures igjen? De er bare kjempe søte 🙂 Og er Lavender ørebobbene clip on (utslogt de også)? Ville gjerne hatt uten det, de fleste har jo hål i ørene 🙂
  Kjempe bra side og stå på videre 😀

  1. Fotballfrue

   Vi har faktisk fått inn disse to ganger, sier i fra om de kommer inn igjen 🙂

   – C

   1. kan ikke du vise åss bilder fra da du var russ? er så morro å se anstendige mennesker i russeklær! hahah, du er penset i verden <3

 7. Så flink du er! Da kan du virkelig nyte en treningsfri dag:) Og snill som lager frokost på senga til mannen! For en heldiggris han er;)
  Bursdagsfeiring er alltid kjekt! 😀 Kos deg! Og god helg <3

  1. Fotballfrue

   Gratulerer med overstått forresten 😀 Glemte å si det her om dagen 🙂

   Håper du feirer helgen med god samvittighet 🙂

   Klem til deg!

   1. Tusen takk!! 😀 Deilig å være ferdig med eksamen 🙂
    Det skal jeg! 🙂
    Klem!

 8. Søta! Det er så koselig å lese bloggen din hver dag. Du er en inspirasjon! Stå på:)

 9. så fin du er:) frokost på sengen er kjempe koselig, ikke at det skjer såå altfor ofte for min del, siden jeg har en kjæreste som ELSKER å ligge og dra seg og ikke gidde å stå opp før han må!:)haha!
  Ha en fin dag du og. Har sittet på lesesalen siden 07.00 i dag jeg, og her skal jeg bli til 19.00 i kveld, tjohoo! heia for eksamen om en uke!

 10. Du er eit supermenneske, caroline! 1 mil jogging og 2 mil sykling? Wow! Det er distansen eg går/joggar på 4-5 dagar, hehe. 🙂 flinkis!

 11. Åj, tre mil!! Da har du trent hardt! Hvor lang tid bruker du på det, og spiser du noe underveis? Jeg trente to timer i går, både kondisjon og styrke, og jeg kjente at jeg hadde treng litt påfyll med energi mellom øktene. Bare lurte på hva du isåfall spiser/drikker av energi under økten? Og spiser du noe med én gang etter du har trent, isåfall hva, eller venter du til du kommer hjem?

 12. Kristin

  Ikke vær så pen Caroline! Gleder meg til å se sommerbilder av deg og om du skal på ferie et sted. Ha en flott fredag 🙂

 13. Hei Caroline!

  Jeg syns neglene dine er kjempefine! Jeg bare lurte på om neglene på hendene er ekte? Jeg er desverre ikke så flink å få de lange og jeg skal gifte meg i september og vil ha fine hender 🙂 Hvis det da går an å få det som du har det er jeg veldig interessert 🙂

  Ha en kjempe fin dag videre!

  mvh

  Maria

  1. Dette er hvite tipper med dekkende rosa acryl over og blank forran.

 14. En herlig start på Dagen!:) du får ha en riktig så fin dag videre og avslutte dagen med en skål!;)

 15. ha en flott fredag!! for noen veltrente bein du har. flott.

  kos deg !

 16. Cecilie

  Merker at fredagen er her når jeg kommenterer på mitt tredje innlegg for dagen… når arbeidslysten er laber, er fine blogger god å ha!

  Når vi først er inne på neglelakk, så ville jeg anbefale min favorittblogg som heter http://neglelakkmani.com/ – fantastisk mye fint hun viser frem der. Siste uka har jeg gått amok ebay hvor jeg bestilte Zoya Sunshine Collection, Zoya Mod Collection + 3 andre fra Zoya, totalt 12 lakker, under 500 spenn inkl. frakt. I Norge koster disse 159 pr stk. Lykke! Også ramlet det inn noen flere innlegg på bloggen hennes, og da ble det litt OPI, litt Missha og litt China Glaze også…. fin neglelakk er lykke 😉 Føtter er ikke min favorittkroppsdel for å si det sånn, men med neglelakk på – så går det an! Open toe for the win!

 17. Elisabeth

  Hei Caroline!!
  Ser ut som en deilig start på fredagen. Jeg har et spørsmål: I forrige innlegg linket du til antrekk i bryllup. Jeg falt for den første kjolen det var bilde av (orange/fersken?). Hvor er den fra? Jeg skal i bryllup i sommer, men nå kan jeg ikke finne den. Den var jo såå nydelig!

  Er ofte innom og leser bloggen din. Er imponert over alt du får til! Du er flink:)

 18. Har fulgt bloggen din i flere år nå, hver dag! men plutselig så ble det ikke den samme bloggen lenger, jeg merket jeg ble litt lei og var veldig skuffet egentlig, men klarte ikke finne ut hva det var. Jeg ga ikke opp og var fortsatt innom hver dag. Jeg orket nesten ikke lese engang, bare så bilder og gikk ut. I det siste syns jeg den har blitt mye bedre igjen, jeg blir inspirert, jeg gleder meg til å kikke innom flere ganger om dagen. Jeg klarer hverken å sette fingeren på hva som var galt eller hva som er riktig nå, kanskje var det bare meg som ble litt lei?
  Dette er absolutt ikke ment som kritikk på noen som helst måte. Ville helst fortelle at jeg liker bloggen din så godt og at jeg blir inspirert, like mye nå som før. Heldigvis var det bare en liten periode jeg ble litt lei!

  God helg til deg og dine! 🙂

 19. Så utrolig flink du var til å trene i går ! Jeg fikk også gått noen km fram og tilbake til byen med handleposer. Sta og skal spare busspengene, haha 😀 Men så er det ikke så fælt når man er så heldig å få bo i Hellas over sommeren.

  Kos deg i helga – det skal ihvertfall jeg! 🙂

 20. Line B.

  Ønsker dere alle fire en strålende helg! 🙂

 21. Vet du egentlig hvor mye du påvirker alle som leser bloggen din, men ALLLLL den løpingen, SUNNE maten og dårligsamvittighet for at du ikke har trent EN dag! ?????

  Synes du burde tenke over noen av det du legger ut? du har ett ansvar som blogger!

  la oss løpe 1-3 mil om dagen, spise diett, trene selv om vi er slitene, trene selv om vi har vondt i kneet osv…
  ALT FOR MYE FOKUS PÅ KROPP OG HELSE!!!!

  1. Fotballfrue

   Diett? Hvilken diett? Og hvilken dårlige samvittighet?

   – C

   1. Camilla

    Kan si meg litt enig der. Bloggen oser av trening,mat, og kropp- fokus. Men det er Caroline sitt valg. Hun blogger jo om andre ting og + at maaange mener hun er et forbilde og inspirasjon. Hvis det hjelper andre, så hjelper det vel henne 🙂
    Morsom paraodi da… Caroline i et nøtteskall.

   2. SINNA da, vet du ikke at det er adskillig farligere for hjertet å være sint enn å trene og spise sunt? Senk skuldrene, pust dypt inn og langsomt ut, ta deg en rusletur i skogen, spis fisk, ta en kopp te, eller gå ut og bryt håndbak med en bjørn.
    Jeg lever fortrinnsvis vegetarisk – det er et kostholdsvalg på samme måte som LCHF. Men hverken vegetarkost eller LCHF er en diett. Og jeg går en mil hver dag med det resultat at jeg sjelden blir SINNA. Er nemlig en del mental hygenie i å trene.

   3. HERREGUD, så les en annen blogg da??? ER jo tusenvis av blogger som kun fokusere på utseende og shopping.. OM du mener det er bedre!!! Sjerpings nå!

  2. Birgitte

   Det er faktisk ikke så utrolig unormalt og løpe rundt 1 mil om dagen, mange som gjør det! og det er utrolig positivt at noen blogger om sunn mat, er mange som setter pris på det også, selv om det kanskje ikke er så interessant for deg : D

   1. Fotballfrue

    Jeg jogger jo ikke en mil om dagen engang 😉

    – C

 22. Flinke snuppa til å trene:)
  Jeg synes det undertøyet er såå fint på deg<3

 23. Heihei Caroline 🙂
  Angående russ. Kan du ikke skrive et innlegg om når du var russ, hvilke knuter du tok, hvordan du feiret osv?
  Bilder hadde også være kjekt.
  Fortsatt god fredag til deg 🙂

 24. Syns det er kult at du ikke ringte politiet eller noen andre pga russebussen. Det er kult gjort! De er det bare en gang, og selvom det kan ødelegge vår søvn noen ganger, så kan faktisk utfallet med politiet bli at de ikke får rullet resten av russetiden! Creds til deg 🙂

 25. Pernille

  Tenk å kunne ligge på sofaen i det undertøyet å se sånn ut a….:)

 26. Så snill du er som lager frokost på sengen til mannen din ;D Og kos deg i bursdagsfeiring! 😀

 27. Du virker så utrolig blid og glad! Får så mye positiv energi av å lese bloggen din, fortsett å stråle:D

 28. Kristin

  Hei Caroline
  Den svarte stuelampen deres fra Watt og Veke er bare helt nydelig!. Vet du høyde og omkrets på den? Har lyst å kjøpe samme, men den finnes i 2 forskjellige størrelser.

 29. Eva Leonore

  Kan du ikke legge ut et bilde av deg selv og evt. Lars Kristian som russ? 😀 Det hadde vært utrulig gøy å se! 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian fikk aldri vært russ, i og med at han måtte prioritere fotballen. Jeg var rødruss, og skal se hva jeg finner 😉 Du finner i hvert fall russebuksa mi, og russkortet mitt er å finne i Magasinet i dag 🙂

   – C

   1. Fotballfrue

    Haha,ja 😀

    – C

   2. Hva står «R»en på russebuksen for? 😀

 30. Jeg er veldig nysgjerrig på hvor boksene i hyllen din er fra 🙂 synest de er så fine, men vet ikke hvor jeg skal se etter

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 31. Dagen er ikke den samme uten å lese bloggen din! Herlig blogg.
  Har spurt en del ganger nå, men ikke fått noe svar, så håper du kan svare nå 🙂
  Hvor har du kjøpt den hvite high waist skjortsen din? du har den på innelegget ¨spent¨ den er så utrolig fin:-) bare å fortsette å blogge slik som du gjør! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 den er fra h&m’s concsious collection 🙂

   – C

 32. Kan du ikke legge ut bilde av deg selv som russ da? 😀

 33. Marianne

  Så nydelige negler du har!! 🙂 Jeg vil også ha sånne!! Har såå lyst til å prøve å få satt på negler en gang!

 34. Siden du har så mange lesere som lever på et lavkarbo kosthold, så håper jeg på å rette litt oppmerksomhet mot denne dama, som er personlig trener og kostholdsekspert.. Skremmende hvor lite kunnskap hun har? http://www.linemarion.no/lav-karbo-lenge-leve

  1. Fotballfrue

   Der var det lite kunnskaper, og hun er kostholdsekspert? Skremmende..

   – C

   1. Ja!! Det er ikke lchf som KUN er den riktige veien!! LES ting før du kommenterer dritt om andre…..snakk om dobbeltmoral her…..

   2. Fotballfrue

    Dobbeltmoral? Hvordan det? Hun vet jo ikke hva LCHF er, dumt å lage et helt innlegg om det da ;/

    – C

 35. Hei Caroline!

  Jeg har noen spørsmål ang. kolestrol.

  Jeg lever ikke på LCHF, men jeg spiser ikke brød, pasta, ris, poteter, godteri og de verste synderne. Men jeg er virkelig tilhenger av lavkarbofilosofien, da tror og forstår at det kan gjøre underverker å gå tilbake til det kostholdet forferdrene våre levde etter. Men jeg har noen spørsmål. Mammaen min jobber på apotek, og måler i disse dager kolestrolet, pga en kampanje av Vita hjertego’. Hun ringte meg i stad og skulle poengtere at lavkarbo ikke er bra da hun hadde målt tre stk som alle gikk på lavkarbo, og alle hadde for høyt kolestrol. Jeg begynner å kverulere som den kverulanten jeg er, men hadde ikke noe særlig svar på grunnen til at de hadde et kol. på rundt 8. Men lest litt om det nå, og det er jo også delte meninger om at høyt kolestrol i det hele tatt er farlig, se gjerne denne artikkelen: http://www.dagbladet.no/dinside/2007/08/19/509333.html

  Det virker også som at det er en gjennomgånde problem med høyt kolestrol i sammenheng med lavkaro.

  Jeg vet at du er veldig belest innenfor området, og at hvertfall Lars- Kristian tar jevnlige prøver. Hva tenker du om dette? Hvordan er deres kolestrol?

  – E

  1. Fotballfrue

   For det første, så er det ikke farlig med høyt kolesterol. Det som betyr noe er forholdet mellom hdl og totalkolesterolet. De fleste som har et LCHF kosthold får mye bedre kolesterolverdier enn før 🙂 Jeg har ikke målt mitt, men Lars-Kristian har målt sitt, og det var helt fint 🙂

   Jeg må bare legge til at den kampanjen til Vita hjertego er noe sprøyt de har laget kun for å markedsføre seg selv! 🙂
   – C

   1. Ser nå at jeg skriver kolesterol feil. Flaut.

    Men ja, det sier seg jo selv at de gjør det for å markedsføre seg selv – men det er jo likevel forståelig AT de gjør det 🙂 Alle som selger noe, vil vel markedsføre seg selv. Dessuten er det jo fint at man kan få en gratis sjekk av kolesterolet i stedet for å betale for det hos legen.
    Ah, men jeg blir bare så oppgitt av å kverulere med folk som ikke har giddi å lest noe om et emne før de begynner å uttale seg om ting. Tror ikke det er noe som irriterer meg mer.

    Uansett, god helg 😉

   2. Fotballfrue

    Men om kolesterolet er høyt eller lavt, betyr ingenting. De kan ende opp med å fortelle personer med dårlig kolesterolnivå at de er frisk, og omvendt. Rett og slett en dum og farlig kampanje :/

    – C

   3. Ok, jeg vil ikke uttale meg noe om dette. De måler jo det dårlige kolesterolet (om det er noe verdt). Uansett, må de vel videre til lege for en utvidet sjekk og for evt. resept på kolesterolsenkende medisin, hvis det skulle vise seg et for høyt kolesterol. Jeg har ikke satt meg for mye inn i dette – men jeg er veldig åpen for at det kan være misforståelser ang. hva som er farlig og omvendt når det gjelder kolesterol. Dessuten er det jo rart at kolesterolet øker for veldig mange når de begynner på lavkarbo, mao; kanskje det er bra med et høyt kolesterol – slik som Tor Ole Kjellevand påpeker.

   4. Fotballfrue

    Nei, de måler kun totalkolesterolet :/ Jeg vil gjerne ha så høyt kolesterol som mulig, så lenge forholdet mellom hdl og totalkolesterolet er riktig 🙂

    – C

   5. Riktig, etter å ha lest om det – de måler kun det totale nivået. Enig i det du sier Caroline 😉

   6. Ragnhild

    Har dere i det hele tatt lest artikkelen?Det står at fagmiljøene i Europa, Norge og USA er ENIGE om at høyt kolesterolnivå bør senkes. Greit nok at noen studier viser at det ikke er så farlig, men det finnes jo mange fler som sier det ER FARLIG.

   7. Fotballfrue

    Hvor er forskningen som viser at høyt kolesterol er farlig? Har aldri sett det nemlig..

    – C

   8. Ragnhild

    Ser at jeg overdrev litt der med bruken av store bokstaver…:) Strengt tatt bryr jeg meg ikke så veldig om hva folk spiser eller deres kolesterolnivå, men det blir litt tullete å påstå at det ikke finnes forskning på dette. Den såkalte kostholdsekspert-bloggen som ble kritisert tidligere inneholdt feks linker til mengder av artikler rundt tema mettet fett og kosthold. Du kan sikkert finne masse artikler hvis du oppsøker er bibliotek som har bibsyss. Ja, det er en kontroversiell greie det m kolesterol, men det er ikke entydig positivt i LCHF-kostholdets favør. Selv om det finnes noen studier som viser at det er en grei levevei.

 36. kooos dag!!! <3

 37. Alt for å ikke godkjenne kommentarer?`Du prøver å fremstille deg og bloggen som så perfekt. At du lever det perfekte liv, har perfekte venner og perfekt kropp. Du er ekkelt tynn, og du tror du er noe du ikke er. Du er ikke perfekt, for det er det ingen som er. Og du skriver og snakker som om du er 50 når du er litt over 20. Det blir for dumt.

  1. Fotballfrue

   WTF? 😀

   – C

   1. Noelia

    LOL, hvor gammel er du egentlig? hahaha

   2. Fotballfrue

    Bet det i meg, men holdt på å spørre deg om akkurat det samme 🙂

    – C

   3. Noelia

    Yngre enn deg, samt 5 år eldre i hodet 😉 Så voks opp gamla

   4. Fotballfrue

    Men,du skrev jo nettopp at jeg oppførte meg som om jeg var 50? Så ber du meg vokse opp? Jeg skjønner ikke? 🙂

    – C

 38. Camilla

  Har du noen bilder av deg selv fra russetiden? kan du ikke legge ut noen? =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *