God Morgen!

Til dere som lurer på hvordan jeg får nok søvn når jeg rekker over så mye: JEG FÅR IKKE NOK SØVN.

I dag satt jeg helt seriøst og stirret ned i min syvende kopp kaffe, og lurte på om det var fantasi eller virkelighet. Hadde jeg dusjet? Det virket så fjernt for meg, hvilket tyder på at jeg mest sannsynlig gikk i søvne. Ikke bra, med andre ord. Nå ser jeg bare frem til lørdagen, for da skal jeg ta meg fri fra alt som heter travel hverdag. Det er i hvert fall planen. Å sovne til jeg våkner av meg selv – ah. Fantasi!

Her er gårsdagens:

Sandaler fra All Saints // Shorts fra Køben // Genser fra Gina T // Smykker fra Treasures.no

Nå må jeg løpe (bokstavelig talt) Jeg skal være med i en reportasje som handler om nettopp det, for Tv8Oslo. Ikke gøy at jeg ser så trøtt ut akkurat i dag (merkelig hvordan det treffer blink hver gang), men det får være. Unnagjør treningen i samme slengen 😀

Ha en deilig dag!

76 kommentarer

 1. Fantastisk flotte lårmuskler:)

 2. shortsen ser litt ut som undertøy,men enhver sin stil og smak. synes forøvrig du har fin stil! men skjønner at folk har forskjellige oppfatninger.

 3. hva skjedde med tv ting??? 🙂

 4. Du var veldig ulik deg på disse bildene.. ?

 5. Cecilie

  Wow, you’re such a hottie! Kjenner til det med for lite søvn… har alltid skrytt av at jeg har lite søvnbehov, men, nå har jeg lånt to bøker av en venninne som gjør at jeg MÅ lese på sengen. Og så mååå jeg jo vite hvordan det går… klarer jo ikke å legge det fra meg… leser veldig fort… men allikevel, når bøkene er på 600 sider pr stk, så blir det mye lesing. Ligger oppe til 1 hver natt, og skal egentlig stå opp kl. 06:30. Har kommet for sent 5 av 5 dager denne uka…. sukk. Men nå er jeg heldigvis snart ferdig med bøkene 😉 Du ser smashing ut, selv med for lite søvn 😉 Hadde kanskje jeg gjort også hvis jeg hadde orket å sminke meg før jobb… men nei, jeg får heller hjemme meg i kroken min. Ha en fin helg!

 6. Kan noen fortelle meg om den genseren fra Gina T. er ny? Jeg har vært inne på nettsiden og i butikk, men jeg finner den ikke 🙁

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte min tidligere denne uken 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *