Caroline tipser

Skal du være bryllupsgjest i sommer, men er usikker på hva du skal gi bort? Her er noen tips fra meg til deg, basert på mine personlige erfaringer.

MoccaMaster
En god, gammel kaffetrakter er alltid kjekt å ha, enten du skal ha middagsselskap med venner, eller gjester til julaften. I tilegg er dette ofte en ting som samboere ikke gidder å investere i selv.

Opplevelsesgave

Gi brudeparet en billett til noe litt annerledes. Det kan for eksempel være et gavekort på en konsert, et teaterstykke eller kanskje til en forestilling i Operaen?

Raclettesett & Fonduegryte
Matlaging kan fort bli en kjedelig hverdagsrutine, derfor kan det være spennende for de nygifte å innføre noen nye spisevaner i løpet av hvetebrødsdagene. Med et raclettesett, eller en fonduegryte, vil brudeparet få mange hyggestunder med mat og en god flaske vin – både alene og med venner.

Speilreflekskamera
Dersom du har tenkt til å legge mye i en gave fra deg, er et speilreflekskamera en utrolig fin idé. Med dette kan de forevige både bryllupsreisen sin, og fremtiden som kommer.

Damaskduker
Hvem ønsker vel ikke å dekke et lekkert bord til festlige anledninger? En grov duk gjør susen, og er ofte prikken over i’en. Sats på rolige farger, enten hvit eller sort. Hvit er alltid en sikker vinner.

Sengetøy
Velg et sengesett i delikate farger, som kan passe inn i alle innredninger. Sats på hvitt, brunt, beige eller kremfarget.

Kakefat i alle former og fasonger
Kakefat er absolutt noe de nygifte vil trenge i fremtiden, men som de garantert ikke tenker så mye på selv. Til ekteskap hører barn, og til slutt blir de en del av en stor familie, og dermed blir det mange familieselskap.

Gavekort
Gavekort kan kanskje være kjedelig å gi bort, men dersom du for eksempel gir et fra samme sted hvor de har registrert gavelisten sin, vil dette garantert gå til noe de virkelig ønsker seg, og trenger.

Trenger du tips til hvordan du kan kle deg i et bryllup? Se saken jeg har skrevet for blogit her.

Konkurransen angående  Dolce Gusto er avsluttet 😀

715 kommentarer

 1. Hei C!

  Fint innlegg med gode ideer.

  Jeg ønsker meg inderlig en kaffemaskin. Vi har verken trakter eller maskin per dags dato. Vi kjøpte leilighet for en tid tilbake siden, som vi overtar 15. juni. Samboeren min har uheldigvis vært arbeidsledig de siste månedene, så midlene til å fylle opp det nye hjemmet vårt med delikate gjenstander er begrensede. Jeg drømmer om lange frokoster på den nye terrassen vår med croissanter, marmelade, ferskpresset appelsinjuice og ikke minst rykende, fersk varm kaffe til min kjære, snille samboer. Kanskje du kan hjelpe meg litt på vei med å oppfylle en hverdagsdrøm?

  Ha en riktig fin fredag, og en hyggelig helg!

  -Maria 🙂

 2. åh, denne hadde passet perfekt akkurat nå… skal i bryllup for første gang nå i juni til en av mine beste venninner, og kontoen er skrapa! årets siste studielån skal både holde meg i live frem til eksamen i slutten av mai, og betale en skikkelig restskattsmell på 4000 kroner. staten gir og tar… bra jeg allikevel ikke har tid til utepils i sola om dagen, da =) vet bruden elsker både kaffe og design, så denne hadde vært en super gave å gi!

 3. Jeg «fortjener» den egentlig ikke i og med at jeg måtte gi opp kaffe da jeg ble gravid…Har ennå 4 mnd igjen av svangerskapet og kaffe smaker ikke godt lenger 🙁 Jeg har en slik maskin selv i sort og eeeelsket den. Kjøpte den faktisk fordi du tipset meg. Men jeg tenkte at min bror, som er midt i eksamensperioden, trenger litt ekstra koffeinboost og han har bursdag 22.mai, så da fortjener han den som en oppmuntrer og energikilde. Kunne vært en fin gave til en kommende onkel 😉 Veldig fin blogg du har forresten! Mye mer «seriøs» tipsing enn mange av de rosabloggerne 😉 stå på!

 4. Jeg ville gitt den vekk til ei voksen dame på 40 år som 10 september mistet sønnen sin i en tragisk ulykke.
  10 september 2010 skjedde det en ulykke med Trybakkene der 4 ungdommer mistet livet. Etter ulykken så ble jeg god venn med moren til han ene som omkom siden jeg selv kjente alle 4 ungdommene så ble denne ene mamman min reddning, hun støtte og trøstet meg selvom hun just hadde mistet sin første og eneste sønn. Sønnen hadde just bursdag og jeg vil gjerne gi henne noe som en takk for at du støtter og er her for meg gave og denne maskinen hadde vært topp!

 5. Anniken

  Hadde jeg vunnet så skulle broren min fått den i bryllupsgave. Han gifter seg i september med en kjempe herlig jente. De har akkurat kjøpt seg nytt hus i nabolaget og da hadde kaffemaskinen hvert perfekt på det nye kjøkkenet. Og så kommer det vel kanskje en liten baby snart og da trenger de jo hvertfall kaffe!

 6. Hei!

  Jeg har selv en sånn circulomaskin og er veldig fornøyd!
  Jeg kunne tenke meg å gi denne til min aller beste venninne. Hun har nå holdt på med masteroppgaven sin i 3 år, samtidig som hun har jobbet seg halvt ihjel på en videregående skole som lærer. I dag går masteroppgaven i trykken, hun har fått ny jobb og i juni flytter hun sammen med mannen i sitt liv og blir min nærmeste nabo:-) Jeg gleder meg veldig til denne sommeren og det hadde vært innmari koselig å kunne gi henne denne gaven som gratulerer med master, ny jobb, nytt hus og samboergave!

  Ha en fin dag:-)
  Klem fra Irene

 7. Hei, Caroline!

  Jeg tror loven om tiltrekning har ført meg hit, fordi lillesøstra mi har konfirmasjon snart, men jeg har ikke råd til å kjøpe henne gave fordi jeg har brukt alle pengene mine på sertifikatet. Men jeg har så utrolig lyst til å gi henne en gave, og en Dolce Gusto er faktisk noe hun ønsker seg, fordi jeg har en selv og pleier å kjøpe egne kapsler og bruke min av og til. Da vil hun slippe det hvis hun får en egen 😀 Og Caroline, hvis du vil overrekke kaffemaskinen til noen som virkelig fortjener den, gi den til meg slik at jeg kan gi den videre til lillesøstra mi. Det blir en dobbel gave på en måte, fordi jeg slipper å få dårlig samvittighet for ikke å ha kjøpt gave til henne, og hun får gleden av en Dolce Gusto! : )

 8. Elisabeth

  Jeg fortjener å vinne kaffemaskinen da jeg har et års bryllupsdag i slutten av juni og jeg ikke vet hva mannen min skal få i gave. Han er kaffeelsker og trenger en kaffekopp på morgenen og da kan få skikkelig kvalitet 🙂

 9. For en herlig sak! En slik har jeg sikler på en god stund, men ikke prioritert.
  Denne lekre i hvit vil passe yppelig inn på kjøkkenet. Hos oss går det meste i hvitt, svart og lilla i en litt minimalistisk type stil, noe som gjør at det ikke er alt jeg vil ha fremme på kjøkkenbenken. Men denne vil jo passe yppelig, og skal på sole seg i glansen på mitt kjøkken!
  Ha en fin helg!

 10. Renate

  Hei, jeg vil vinne denne 🙂 Ingen spesiell grunn, klem en kaffeelsker 🙂

 11. Monica M

  Oj, det var jo veldig snilt av deg å gi bort den fantastiske hærligheten:) Hadde vært veldig koselig å overrasket min kjære:) Syns han fortjener en slik kaffemaskinen siden han er den han er:) han hadde blitt så glad og elsket den:) *krysser fingrene*

 12. Åå, så gøy! Selv er jeg veldig glad i kaffe, men hadde jeg vunnet ville jeg gitt den til mamma og pappa. For det første har de 20 års bryllupsdag til sommeren, og både mamma og pappa er kaffeavhengige. Kaffetrakteren vår er ikke akkurat den beste, så denne ville passet perfekt. Mamma blir også 40 år i år også, og hun fortjener virkelig en gave som dette. Hun er verdens beste mamma og jeg er så stolt av henne. Er bare 16 år, og selv om jeg har jobb tjener jeg ikke akkurat flesk, så det hadde vært sååå gøy og gitt bort denne.
  Klem til deg<3

 13. Hei flott blogg med mye inspirasjon. Oppskriftene er supre, følger nøye med på dem!

  Jeg skulle veldig gjerne ønske meg kaffemaskinen og skulle det ha vært jeg som fikk den så hadde jeg gitt den videre til min beste venninne. Hun gifter seg neste sommer, men siden jeg er kontrollfreak så hadde det vært digg å ha gaven i boks allerede nå.
  Min venninne er verdens beste, og jeg er klar over at det er en egenskap de fleste tillegger sine beste venner, men hun er faktisk det.
  Hun er lojal, omsorgsfull, ærlig og direkte. Og nå ble hun mor for første gang i begynnelsen av Mai, noe som bare styrker hennes karakter!

  Takk for en fin leseroppevelse i hverdagen!

 14. Jeg fortjener å få denne for da vil jeg gi den til mamma og pappa i 22årsbryllupsgave. i vinter har broren min på 19 vært alvorlig syk og han er ikke frisk enda, mamma og pappa har lagt på si sine egne liv og støttet han og vært med han hver eneste dag og de fotjener en ekstra gave (som jeg ikke har råd til å kjøpe selv) som viser hvor mye jeg og brosjan setter pris på dem 🙂

 15. Victoria

  Hei!
  Jeg har ei venninne som gifter seg i juli og har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe til brudeparet! Når jeg så dette innlegge kom jeg til å tenke på at hver gang vi er der til forskjellig anledninger er det aldri kaffe! De har hverken kaffemaskin eller moccamaster. De drikker selv mye kaffe ellers, men har ikke hatt råd til en kaffemaskin. Derfor hadde det vært ypperlig å gi bort en i bryllupsgave 😀

  Ellers er jeg innom bloggen din hver dag og skikker. Får så mye bra treningstips og de gangene du legger ut matoppskrifter skriver jeg de ned og prøver ut! Deilig med litt tips i en ellers så kjedelig hverdag 🙂

  Victoria 🙂

 16. Jeg ønsker meg denne Karoline – og fortjener den rett og slett fordi jeg som snart 40åring digger deg!

 17. Anette

  Jeg ønsker å vinne 😉

  Skal i 3 bryllup i sommer! Bestevenninna mi er den ene som skal gifte seg <3 Jeg har funnet gave, men jeg unner henne Dolce Gusto Circolo White maskinen også. Hun er den beste venninna man kan forestille seg! Så er jeg garantert god kaffe når jeg kommer på besøk også ;D

 18. Vi skal i 50 års lag til svigermor slutten av mai. ( hun drikker MYE kaffe )
  Vi har økonomi som skranter i et par mnd fremover og har lurt på hva vi lurt vi kan gi i gave.
  En slik gave ville vært perfekt til 50 års dagen hennes.

  *Krysse krysse* 🙂

 19. Beate Myran Bendixen

  Jeg har en slik kaffemaskin, og er kjempefornøyd med den. Synes det er så innmari kjekt at jeg kan få tak i kapslene i den lokale Rema1000 butikken.
  Så jeg fortjener ikke å vinne en slik til meg selv, men min søster fortjener virkelig en kaffemaskin. Har sett meg lei på at hun koker vann i en liten kasserolle på komfyren, for så å lage seg pulverkaffe. På tide hun får en skikkelig kaffemaskin i huset! Hade vært fantastisk koselig å kunne overraske henne med denne!

  Ha ei flott helg!

  Mvh Beate M B

 20. Jeg skal være gjest i et bryllup i sommer, brudeparet har nettopp kjøpt hus og denne kommer nok godt med på det nye kjøkkenet deres 🙂
  Så jeg håper jeg kan få gi bort en så fin gave til to nydelige mennesker!

 21. Hei Hei <3

  Jeg vil gjerne gi kaffe maskinen til en veldig god venninne av meg <3 Fordi hun fortjener det<3 Og fordi hun er en så herlig venninne <3 Vi har hatt mange koselige stunder over en kopp kaffe på vår favoritt kafè, og kanskje vi nå kan fortsette kaffe møtene hjemme i hennes vakre hjem <3
  Hun er ikke brud i år, men veldig snart kan jeg tenke meg. Det skjønne paret har nettopp flyttet sammen <3 og det ville vært en perfekt innflytnings presang fra meg <3 Som helt klart hadde passet godt på kjøkkenet deres <3 Himelsk nytraktet kaffe om morgningen fra denne maskinen, gjør vel dagen enda mer spesiell <3 Det hadde vært fantastisk å få muligheten til å gi dette til det nydelige kjæresteparet <3

  Ønsker deg en fantastisk dag og en deilig helg <3
  Stor klem <3

 22. Caroline

  «Delt glede er dobbelt glede!», sa den tyske forfatteren C.A.Tiedge en gang.
  Et ordtak som ikke alle klarer å leve etter i hverdagen. – Men som du gjør hver eneste dag når du deler så mye av deg selv og får andre til å smile, – ja, til og med gråte over vakre ord, og til å bli inspirerte. Bloggen for deg er kanskje en liten parallell til mitt liv som lærer. Man skal glede og man skal vekke lyst i andre. Med kaffemaskinen vil jeg bruke ordtaket over – å dele – akkurat slik du har gjort og hele tiden gjør.

  Takk for en glad blogg!
  Stor hilsen til en Caroline fra en annen… : )

 23. Emilie Dufseth

  Kaffemaskinen vår ble ødelagt for et halvt år siden og har vært på reparasjon siden. Den har vært reparert tre ganger og vi får ingen ny, har desverre ikke råd til og kjøpe oss en ny en. Dolce Gusto maskinen virker helt fantastisk! Er ikke lenge til jeg skal flytte ut fra min mor og far og ville derfor vært supert og fått en kaffemaskin som jeg ikke kommer til å prioritere å kjøpe når jeg studerer.

  Vil bare få legge til: Tusen takk for at du inspirerer meg Caroline! Du er fantastisk pen og gir oss jenter utrolig bra inspirasjon og glede av å lese bloggen din!
  Hilsen fast bloggleser <3

 24. Henriette

  Hei,Caroline! Så fin den var=) Jeg ønsker meg en slik,ikke til meg selv,men til mammaen min. Hun er det mest fantastiske menneske som finnes..Hun har nå fått kreft,så vi prøver å gjøre sykehusrommet hennes hjemmekoselig(så vitt det er mulig) vi har skiftet gardiner,hengt opp bilder og pyntet med litt blomster..Det hadde virkelig gjort seg med en kaffemaskin.Mamma elsker jo kaffe og elsker å by på kaffe,og hva er vel ikke bedre enn at hun nå har muligheten til deT fra sykesengen!?! Har lest igjennom mange av kommentarene her og alle har jo sin grunn til å vinne denne herligheten.Jeg har jo ikke akkurat vinnerlykke,men prøver igjen.Takk for at du er nettopp du Caroline.Du får meg til å smile når dagene er for tunge her ved sykesengen… Ønsker deg og din mann en flott dag videre,dere to er supre sammen!!!! Klem fra Henriette

 25. Hvorfor jeg fortjener det? Synes det er vanskelig å svare på det. Jeg skal ikke i bryllup, og kjenner ingen kaffe elskere som har denne på ønskelisten. Men jeg har ønsker meg en slik kaffemaskin veldig lenge. Er student, så har ikke penger til den akkurat nå desverre. Har bursdag om to uker, så det hadde vært den perfekte bursdagsgaven til meg selv. Er stort fan av bloggen din, er inne å leser flere ganger til dagen! Stå på videre Caroline. Du er helt topp!

 26. Kristin

  Hei
  Jeg kunne tenkt meg å vunnet denne kaffemaskinen og gitt den bort til mamma og pappa. Har så lyst til å gi de en gave for alt de gjør og stiller opp for meg! Fantastisk å ha to flotte foreldre som stiller opp og alltid er der for en, føler ikke amn får gitt nok tilbake selvom man passer på å si hvor mye de betyr meg ofte! en kaffemaskin virker kanskje overfaldisk å gi for å si at man er så glad i de, men samtidig så vet jeg at de ønsker seg en slik og da hadde det vært så gøy å kunne gi de en slik oppmerksomhet!! Hilsen Kristin

 27. Elisabeth

  Hei Caroline!
  Jeg vil veldig gjerne vinne denne flotte maskinen. Da skal jeg gi den bort til min lillesøster som er student og sparer og sparer til leilighet, men dessverre ikke har råd til slike luksusting enda. Hun leser også bloggen din, og vi ville begge blitt kjempeglad for en slik oppmuntring i hverdagen. Ha en fin dag!

 28. For en fin maskin! Hvis jeg vinner, vil jeg gjerne gi den bort. Jeg er frilanser med hjemmekontor, og jeg er mye alene i løpet av uken. Hvis jeg trenger å treffe folk, drar jeg på besøk til blomsterbutikken i byen der jeg bor – de er blitt mine «kolleger» og tar imot meg med åpne armer, varme og humor. Det hadde vært veldig koselig å få gi bort en kaffemaskin til dem – kapslene er å få kjøpt i butikken vedsiden av. De er superservice-jenter, og serverer ofte traktekaffe til sine kunder, og slår av en prat. Men å kjapt kunne fikse en DG-kaffe hadde vært mye bedre! Jeg har selv en DG-maskin, og jeg elsker den. Er alltid spennende å se om de kommer med nye varianter av kaffe og iste 🙂

  Ha en god dag!

  Gunn Beate

 29. Elin:)

  Vil gjerne gi Dolce Gusto Circolo White maskinen i bursdagsgave til min onkel som blir 70år, han elsker all slags god kaffe, men på hytta har han kun kaffi kjele, en gave midt i blinken til han:)
  Ha en fin dag alle sammen:):)

 30. Ååå! Samboeren min igjennom snart 2 år, har ønsket seg en kaffemaskin så lenge jeg har kjent han, så dette ville vært den perfekte gave! Midt opp i et hav av eksamener og lite jobbing, blir kjærligheten litt nedprioritert for ikke å nevne gaver, det har man ikke så god råd til som student. Derfor ville jeg vært evig takknemlig hvis jeg kunne fått lov å gitt denne til min samboer på årsdagen vår om 6 uker<3

 31. Skal gi den til den største sønnen min fordi man kan lage iste og kako på den og han elsker det. Han har snart bursdag. Synes vi fortjener det fordi vi har stått på som bare det og flytta inn i nytt hus med alle hindringene det har gitt med forsinkelser, klokakkrøret røyk vi har levd i et hjem med arbeidskarer ut og inn…Så synes barna og vi fortjener en kjempe fin gave som jeg kan gi til dem alle… Den er jo fin til både store og små 🙂

 32. Mona E Rudberg

  Hei!
  Jeg skulle veldig gjerne gitt en slik til min søster og svoger som har funnet ut at de etter snart 22 år sammen skal gifte seg i juli 😉
  jeg skal være forlover til min søster og min mann forlover til min svoger, så dette blir morro.
  I tillegg så skal min yngste sønn konfirmeres i mai og min manns datter 1 uke etterpå. Så skal vi i ennå en konfirmasjon den 3 søndagen. Det er mye som skal planlegges ifm konfirmasjoner i første omgang, og ikke minst klaffe med våre 5 barn som også har sine «behov» oppi alt dette ;-)) Hverdagen vår blir ganske hektisk fram til juli og bryllup. Jeg skal også stå for borddekking i bryllupet med ca 40 gjester, så å kunne være ferdig med bryllupsgaven, slippe og tenke på den hadde vært fantastisk deilig 😉 Klem fra Mona

 33. Kamilla

  Hei! Det hadde vært topp å vunnet denne konkurransen! Jeg skal i bryllup i sommer til kusina mi, og det hadde vært så gøy å gitt de en ordentlig gave som er ordentlig fin og har ordentlig kvalitet! Jeg vet at begge er store kaffedrikkere, og de hadde blitt veldig glad for en fancy kaffemaskin! 🙂

 34. Storesøster har forlovet seg, og denne vakre og praktiske kaffemaskinen er jo helt perfekt som gave!
  Forlovelsen skal feires med takterrassefest, med champagne og cupcakes- og som fattig student hadde det vært fantastisk å faktisk ha med en ordentlig gave 🙂

  Søte hilsner til deg, fine Caroline!

 35. Kristine

  Heisann! Jeg liker ikke kaffe selv, men pappaen min og stemoren min gjør – og de har tiårs byluppsdag når i juni. Og hadde ikke dette vært en super gave til to hardtarbeidende mennesker, som aldri i verden hadde tatt seg råd til å kjøpe en til seg selv, så vet ikke jeg. Her snakker vi pulverkaffe, og posekaffe for andre varianter. Når de var i lisboa i fjor sommer, skrøyt de slik av kaffen – og fortjener så absolutt en hverdagsluksus som denne maskinen. Med 6 barn, så tror jeg ikke det hele tiden har vært så enkelt dette med hverdagsluksus.

  Kristine. 🙂

 36. Supre gavetips!

  Åå, jeg elsker den! Vi har en slik hjemme, men nå har akkurat kjæresten og jeg kjøpt leilighet sammen i Bergen hvor vi skal studere. På grunn av boligkjøp og studentlønn har vi derfor ikke råd til en ny. Jeg elsker kaffe, men kaffe fra Dolce Gusto er såå utrolig mye bedre. Løfter virkelig en trøtt mandagsmorgen. Jeg hadde blitt overlykkelig av å vinne en slik.

 37. Jeg håper Karoline KM vinner kaffemaskinen!

 38. Monica M

  Oj, så snill du er Caroline:) Hadde jeg vunnett den fantastiske hærligheten, hadde jeg overrasket min kjære samboer. Han fortjener å få en oppmerksomhet fordi han er den han er 🙂 Han er fantastisk<3
  Han hadde elsket kaffemaskinen og elsket meg enda mer.. hehe 😉 <3 *krysser fingre og tær*

 39. Hei,

  eg hadde elske å fått ein sånn herlige kaffimaskin så eg konne gitt t mamma 😉

  Mamma har akkurat kjøpt seg nytt hus, og i tillegg spandere hu meg hjem på sommerferie fra Australia. Og dette e ikkje akkurat billig. Eg e ein fattig student så lenge har gått å tenkt på ka eg kan gi mammaen min når eg komme hjem ein tur.

  Hilsen Silje 🙂

 40. Anette

  Hei Caroline! Jeg har en jobb hvor jeg må stå opp 3.30 de fleste dagene i uken så denne hadde jeg satt veldig stor pris på!!! ( og fortjent)… men jeg tenkte alikevel og gi den bort til en venninne som alltid stiller opp, som er omtenktsom og lojal, og som virkelig fortjener en hyggelig oppmerksomhet! Hun setter alltid andre foran seg selv, tenker på alle rundt seg og er veldig flink til å gi komplimenter og ros! Hun er bare den beste venninnen en kan ønske seg 😉 Hun fortjener en Dolce gusto!!! Hilsen Anette

 41. Anette

  Det virker som 2011 er året da «alle» gifter seg, totalt skal jeg i 5 bryllup denne sommeren og høsten! Det er alltid utrolig koselig med bryllup, men pengeboken min gruer seg noe fælt til å bli skrapet så tom! Jeg er student, og har derfor ikke allverdens råd, og i tillegg ville denne maskinen vært perfekt til første par ut – mi beste venninne fra barneskolen!:D Jeg håper du kan hjelpe med med 1 av de 5 bryllupsgavene jeg må kjøpe:)

 42. Min samboer og jeg har en ti år gammel kaffetrakter som vi har arvet av hans mor. Med stram økonomi har ikke en kaffemaskin vært noe som vi kan prioritere å kjøpe oss akkurat nå. I juli har jeg og min samboer vært sammen i tre år, og det hadde vært fantatisk morsomt å kunne overraske han med en slik maskin. Da hadde det blitt mange kopper kaffe på sengen!

 43. Hvorfor jeg fortjener Dolce Gusto White maskinen:

  Jeg vil gjerne gi den bort til min mor og far. Jeg har verdens beste mamma som stiller opp for meg i tykt og tynt. Hun stiller opp for meg uansett hva det er, spesiellt da jeg var veldig syk med ME. Hun undersøkte alle mulige alternative behandlinger og tok til og med ett studie for å lettere kunne hjelpe meg. Ikke nok med det, men hun har hjelpt mange av venninnene mine med problemer de også har hatt. Hun er en kvinne som lever for å hjelpe andre mennesker og har det kun bra dersom hun vet andre har det bra.
  Pappaen min gjør alt for oss, i likhet med mange andre pappaer. Men jeg vil påstå at han legger all innsats i å få det til, uansett hva det gjelder!

  Vet ikke hva jeg skulle gjort uten disse to, og jeg hadde blitt så glad om jeg kunne gitt denne kaffi maskinen, som mamma faktisk ønsket seg i 40års gave i fjor, til dem 😀

 44. Jøss, så snill du er Caroline!
  Jeg klikket meg faktisk inn på dette innlegget fordi jeg skal i et bryllup til en god venninne i sommer, men ikke har peiling på hva jeg skal gi dem! Denne gaven er jo perfekt, da begge er glade i kaffe, men er unge og sikkert ikke har penger til å investere i kaffemaskin. Det har ikke jeg heller, så hvis jeg vinner hadde det vært min lykkedag! 😀

 45. Jeg har lest bloggen din lenge, du og ditt liv fasinerer meg! elsker shopping og klær!!! 😀
  selv er jeg langt ifra en slik livstil!! har snart 3 barn, og de enste klærne jeg får kjøpt nå er til ungene! men det er veldig gøy det også da! 🙂

  Den kaffemaskinen så himmelsk ut! jeg ønsker meg en slik!! Men, 13 august skal ei ny, men god venninne gifte seg! hun er kaffe elsker nr 1! Har ikke kjent henne mer enn 1 1/2 år.. men hun er helt fantastisk! Hun har vært igjennom mye dritt i livet sitt, men alikevell står hun på og kommer seg fremover! Jeg er blitt så glad i henne.. og tenkte på henne med en gang jeg så denne!! Så om jeg vinner den.. da får hun og forloveden denne i gave 😀

  Ha en flott helg Caroline 🙂

 46. Marielle

  Hei Caroline, så flott at du gir bort denne! Jeg skal selv gifte meg i slutten av august, setter pris på alle bryllupstipsene dine.
  Vi har ingen kaffemaskin, for tiden går det i Nescafe pulver :/ Jeg håper vi får en kaffemaskin i bryllupsgave, men om jeg vinner denne så kan jo vi heller ønske oss noe annet! Og det er så lenge til bryllupet!
  Vi har en datter på 1 år som våkner klokken 5-6 hver morgen, så vi trenger mye kaffe som du kanskje forstår. En nydelig kopp, raskt, om morgenen hadde derfor vært deilig! Spesielt nå frem mot bryllupet, vi trenger all energinen vi kan få 🙂
  Hilsen Marielle

 47. Hei!

  Jeg og samboeren min skal denne sommeren bli foreldre for første gang. Planen er at jeg skal prøve å fullføre siste år på masteren min samtidig med at jeg skal være hjemme å kose meg med sikkert verdens fineste lille baby. Tror kaffe blir en stor del av hverdagen… hardt arbeid fortjener litt luksus i hverdagen=)

 48. Hei Karoline!

  Jeg skjønner det er maaaange som har lyst på denne herlige kaffemaskinen, og det har selvsagt jeg og.
  Jeg vil gi den til min mamma og pappa som skal fornye bryllupsløftene sine i september. De har vært gift i 25 år!! Jeg er så utrolig stolte av de, og de er fremdeles like nyforelskede, flørtete og glade i hverandre. Nå til dags er det sjeldent at ekteskap varer så lenge, så jeg har så utrolig lyst til å vise hvor mye jeg setter pris på de. I tillegg er de kaffe-holikere og drikker masse kaffe hver dag, men synes de burde hatt noe mer eksklusivt enn kokekaffe fra Rema 1000. Det fortjener de så inderlig!

  I tillegg er jeg fattig student (som alle andre studenter), så har virkelig ikke mye penger å spytte i til en bryllupsgave til de. Håper du kunne hjulpet meg og broren min så vi kunne gitt denne maskinen sammen til verdens lykkeligste ektepar!!

  Stor klem fra Kine

 49. Hei Caroline 🙂

  Min samboers beste venn gifter seg i sommer (han er forlover), og jeg vet bruden har siklet over denne kaffemaskinen. De er begge fantastiske mennesker som er vakre både på utsiden og innsiden, og det hadde vært så flott å kunne gi denne til dem i gave.

  klem

 50. Karianne

  Vi giftet oss i september i fjord og reiste på en liten bryllupsreise til Tyrkia. Her skulle vi kjøpe morgengave til hverandre. Minstejenta fikk dessverre lungebetennelse og vi tilbragte mesteparten av tiden på sykehuset (5 av 7 døgn). Derfor var det ikke i våre tanker å kjøpe noe som helt. Vi ville bare at hun skulle bli frisk!! Så hadde kanskje dette vært en perfekt morgengave til oss begge? 😉

Kommentarfeltet er stengt.