Caroline tipser

Skal du være bryllupsgjest i sommer, men er usikker på hva du skal gi bort? Her er noen tips fra meg til deg, basert på mine personlige erfaringer.

MoccaMaster
En god, gammel kaffetrakter er alltid kjekt å ha, enten du skal ha middagsselskap med venner, eller gjester til julaften. I tilegg er dette ofte en ting som samboere ikke gidder å investere i selv.

Opplevelsesgave

Gi brudeparet en billett til noe litt annerledes. Det kan for eksempel være et gavekort på en konsert, et teaterstykke eller kanskje til en forestilling i Operaen?

Raclettesett & Fonduegryte
Matlaging kan fort bli en kjedelig hverdagsrutine, derfor kan det være spennende for de nygifte å innføre noen nye spisevaner i løpet av hvetebrødsdagene. Med et raclettesett, eller en fonduegryte, vil brudeparet få mange hyggestunder med mat og en god flaske vin – både alene og med venner.

Speilreflekskamera
Dersom du har tenkt til å legge mye i en gave fra deg, er et speilreflekskamera en utrolig fin idé. Med dette kan de forevige både bryllupsreisen sin, og fremtiden som kommer.

Damaskduker
Hvem ønsker vel ikke å dekke et lekkert bord til festlige anledninger? En grov duk gjør susen, og er ofte prikken over i’en. Sats på rolige farger, enten hvit eller sort. Hvit er alltid en sikker vinner.

Sengetøy
Velg et sengesett i delikate farger, som kan passe inn i alle innredninger. Sats på hvitt, brunt, beige eller kremfarget.

Kakefat i alle former og fasonger
Kakefat er absolutt noe de nygifte vil trenge i fremtiden, men som de garantert ikke tenker så mye på selv. Til ekteskap hører barn, og til slutt blir de en del av en stor familie, og dermed blir det mange familieselskap.

Gavekort
Gavekort kan kanskje være kjedelig å gi bort, men dersom du for eksempel gir et fra samme sted hvor de har registrert gavelisten sin, vil dette garantert gå til noe de virkelig ønsker seg, og trenger.

Trenger du tips til hvordan du kan kle deg i et bryllup? Se saken jeg har skrevet for blogit her.

Konkurransen angående  Dolce Gusto er avsluttet 😀

715 kommentarer

 1. Helene

  Hei 🙂

  Kaffemaskinen til min kjære pappa brøt nettopp sammen og han er en person som virkelig er avhengig av kaffe. Han har alltid vært der for meg mer enn jeg noensinne kunne drømt om og det hadde vært herlig hvis jeg for en gangs skyld kunne gitt han noe veldig fint tilbake, noe han hadde blitt veldig glad for 🙂

 2. Thomas

  Hei Kjære Karoline!

  Jeg har en fantastisk kjæreste som digger bloggen din! Hver gang jeg ser henne på datamaskinen sitter hun å leser akkurat Din blogg! Jeg vil tørre å påstå at hun er nok blandt de som har mest treff på bloggen her;) hun fortjener en kaffimaskin slik at hun ikke trenger å bruke allverdens tid på å koke kaffe, heller lese fine ord og gode tips fra selveste fotballfruen!

  Lurer på om hun blir overrasket om du gir henne noe fint, en gave fra hennes desidert største favoritt i bloggverdenen.

  Med venlig hilsen
  Thomas

 3. Julie Sofie

  Hei:) jeg har ingen super duper trist histore. Men jeg syns min mormor fortjener den, hvis jeg vinner skal hun få den av meg. Jeg skylder henne alt, hun og bestefar har vært der for meg hele tiden, og nå som bestefar gikk brått bort i oktober, ble hun alene. Hun har da ikke råd til og kjøpe slike ting til seg selv, hun har nok med og ta vare på Gården vår. Derfor syns jeg hun fortjener en god kaffetår på morran:) har veldig lyst på muligheten til og gi noe tilbake:)

 4. Benedikte

  Med min flaks blir det egentlig bare tidssløsing å prøve å delta i en slik konkurranse, men jeg prøver meg likevel 🙂
  Til sommeren skal jeg i bryllup til søsteren til kjæresten min. Var forrige helg forlover i min bestevenninnes bryllup og det jeg hadde til overs av penger ble brukt til dette. Siden jeg er student er maiutbetalingen av studielånet den siste utbetalingen jeg får på konto før august! Det er virkelig ikke mye penger å leve på, men «svigersøster» og hennes kommende mann fortjener virkelig å få en flott gave. Hvordan jeg skal ordne dette så rakafant jeg er vet jeg ikke, men alle problemer ville vært løst om jeg hadde vært den heldig vinneren av denne flotte og lekre kaffemaskinen. Selv drikker jeg ikke kaffi, så jeg lover at jeg ikke faller for fristelsen og beholder den selv.

 5. Kjære, søte, vakre Caroline! 🙂 Jeg ønsker meg denne kaffemaskinen fordi jeg elsker kaffe rett og slett. Jeg er bare 16 år, bor på hybel og går på skole og jobber. Min hverdag er veldig hektisk, jeg er som deg egentlig, har alt for få timer i døgnet til å rekke det jeg burde. Jeg går fra skole til jobb, og blir ofte sittende med haugevis med lekser til langt på natt. Jeg har igrunn ikke noe overskudd, og trenger kaffen for å komme meg igjennom dagene!

  Også ville jeg bare si at du har en super blogg, og jeg ser ingen grunn til at du ikke skal være norges «bloggdronning» for det er du virkelig! <3

 6. Hei. Jeg har veldig lyst å gi denne kaffemaskinen til min mor hvis jeg vinner den. Hun har nå vært sykemeldt siden november i fjor pga 2 prolapser i nakken og hun er det enda. Hun er verdens beste mamma, hun har kjørt meg til skolen hver dag fordi jeg har angst når det kommer til buss.. Hun stiller opp for meg hver dag. Hun har veldig lyst til å kjøpe en kaffemaskin selv, men hun vet ikke hvor hun skal ta pengene ifra, for hun har måtte ha bilen på reprasjon til flere tusen vis av penger.. Så jeg vil vise min mor hvor god og fantastisk hun er ved å gi denne kaffemaskinen til henne hvis jeg vinner den.

 7. jeg fortjener denne fordi jeg har begynt med å drikke kaffe hver morgen for å komme i gang. det første jeg gjør om morgenen er faktisk å sette på vannkokeren slik at jeg kan blande en med nescafe gull, men gud hvor deilig det hadde vært å kunne trykke på en knapp og fått skikkelig god kaffe på skoleveien hver dag, og etter å ha kommet hjem fra en lang dag på skolen! hadde virkelig satt pris på det 🙂 og jeg skulle så klart beholdt den selv, som du kanskje skjønte! god 17. mai feiring!

 8. Skal faktisk gifte meg til neste helg Så kunne faktisk ønsket og beholde den selv 🙂
  Bor på en litten plass med bare en god kafe som faktisk kan lage god kaffe og ikke skvip så det går hard utover pengeboken når kaffe suget inntreffer så hadde virkelig gjort seg med bra kaffe maskin i huset 🙂

 9. Hei!
  Ååh.. jeg ønsker meg den der for å gi bort til en av min bestevenninne i vennelaget vårt «hurpelaget». Hun gifter seg nå til juni, og med en dårlig økonomi hadde det vært perfekt å fått gitt bort en kaffemaskin til ei som jobber mye nattskift som sykepleier. Ser det er mange som soleklart fortjener den, og jeg er kanskje ikke en av de som «behøver den mest» – men må jo prøve 🙂

 10. Jeg vil kunne påstå at jeg fortjener denne fantastiske saken. Min far har en sånn en, så jeg bruker ofte å slå to fluer i en smekk ved å besøke han, samtidig sørge for at jeg bruker opp alle kapslene hans. Jeg skule gjerne kjøpt meg en sånn selv, men når man har en leilighet som skal betales, nødvendigheter som må betales, og har en dårlig betalt jobb, kan det desverre ikke prioriteres. Tanken på å komme hjem fra jobb utkjørt og sliten, og bare kunne slenge seg på sofaen med en kaffe av et slag, chocochino eller en iste, istedet for å måtte koke kaffe eller lage sin egen iste får meg til å få vann i munnen. Hver gang jeg er på en butikk de har sånne bruker jeg altfor mye tid på å sikle rundt en sånn, og går derifra like skuffet hver gang siden pengene desverre ikke rekker til. Håper jeg får sjansen til å vinne denne, hilsen en kaffeelsker uten sidestykke 🙂

  (Dette er forresten mitt tredje forsøk på å poste kommentaren, siden jeg glemmer å skrive både navn å email, så ille har jeg lyst på den)

 11. Heisann Caroline!

  Gud, du aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på denne maskinen! Men uheldigvis er det en gammel sjel jeg synes fortjener den bedre enn meg. Mormor. Hun drikker kaffe sånn ca. 15533 ganger om dagen, og tror du ikke jeg må stresse med å lage kaffe til henne i verdens mest kompliserte kaffetrakter hver gang jeg er på besøk da? Jaja, hun fyller år om noen uker, og jeg er sikker på at hun ville blir overlykkelig hvis hun fikk denne av meg. Hun har ofte nevnt at hun ønsker seg, men jeg har alltid bare snakket meg ut av det, for jeg har faktisk ikke råd til å kjøpe en til verken henne eller meg. Du hadde gledet en gammel sjel Caroline, hehe! Jaja, jeg er sikker på at det er mange fine grunner til å vinne kaffemaskinen, så ingen skuffa miner hvis jeg ikke vinner! Må også bare nevne at du skriver utrolig godt, og jeg leser bloggen din hver eneste dag. Bare stå på, vi følger alle med, og du er heldig som har så flott liv!

 12. Renathe

  Hei, Hei.

  Hvorfor jeg fortjener kaffemaskinen?

  Jeg håper du synes at jeg fortjener den slik at jeg kan gi den til verdens beste kjæreste. <3

  Vi er studenter begge to, han har ikke kaffetrakter hjemme, så morgenkaffen min når jeg er hos ham er kip pulver nespresso kaffe.
  Nå i det verste eksamensrushet hadde det vert deilig å stå opp og nyte en god kopp kaffe sammen, før kjøret settes inn for fullt.

  Kaffe er gull verdt i min hverdag, noe jeg håper du kan kjenne deg igjenn i.

  Håper, håper, håper. 🙂 <3

 13. En kaffemaskin ville gjort dagene så mye lettere! Vi er et travelt kjærestepar som fyker rundt hele dagene, opp tidlige morninger for å rekke skole, så jobb før dagene avsluttes sent med lekser. En liten enegriboost i begynnelsen av dagen og mellom øktene ville vært perfekt! Selv om vi jobber og står på, er det som student ikke så mye til overs hver måned så en kaffemaskin som denne kan vi ikke selv ta oss råd til. Kjæresten hadde nok blitt hoppende glad om jeg overrasket ham med en skikkelig kaffemaskin 😀

 14. Gina Watterud

  Jeg verken tror eller mener at jeg fortjener kaffemaskinen mer enn noen andre. Men i en hard eksamenstid (10 stk! 5 down, 5 to go), og alvorlig sykdom i nærmeste familie, uten ønske om å gå noe nærmere inn på det, hadde det lyst opp dagen til en «stakkar». Jeg tror nok jeg ville beholdt den selv, og feiret et evt «vinn» , med å invitere hele familen på en kaffekopp!

 15. Carina

  Jeg er blakk som ei kirkerotte, sliten og frustrert sivilingeniørstudent på 4. året midt i eksamensrushet. Ville plassert den på lesesalen (som er stedet jeg oppholder meg mesteparten av tida) slik at både jeg og mine medstudenter kunne kviknet til på andre måter enn ved ussel pulverkaffe, og dermed fått utledet diverse partielle differensiallikninger mer effektivt!

  Har ikke engang kaffetrakter hjemme, men er en ihuga kaffeelsker, så en slik en hadde virkelig gjort susen.

 16. Ann Helen

  Vell vell, tror ikkje JEG fortjener den siden jeg ikke drikker kaffe:D MEN, min mamma fortjener den rett å slett fordi jeg setter stor pris på min aller bestevenn (mamma) og, hun elsker jo kaffe:)
  Så hadde jeg vunnet den, så hadde jeg nok gidd den bort til mamma (også pappa da, så de kan bruke den begge to, hehe!)
  Elsker mamma’n min overalt, og liker å gi bort gaver til henne for å vise hvor mye jeg setter pris på hun:)!

 17. Rebecka

  Har hatt lyst på Dolce Gusto Circolo maskinen siden du skrev om den på bloggen din ! Ettersom jeg fortsatt bor hjemme ville jeg gitt den til moren min, for hun trenger å smake litt annen kaffe enn bare den MoccaMasteren lager, og utvide horisonten litt! Meget sikker på at hun ville blitt overbevist ! Jeg har forelsket meg i kaffemaskinene med kapsler, og de gir en ekstra «luksusfølelse» i hverdagen, og smaker bedre og er mer lettvint! Selv er jeg fan av små kopper med kaffe og heller fler, så denne er midt i blinken 🙂 Kan ikke si annet enn at jeg ønsker meg den veldig, og bare håpe at jeg er heldig 🙂

 18. lillebroren min skal gifte seg nå snart, og denne lekkerheten hadde passet ypperlig til det unge nygifteparet som begge elsker og setter pris på en god og varm kvalitetskaffe! de er unge og vanskelig å kjøpe noe til da de vet hva de vil ha… hehe! men denne kaffemaskinen, WOW! tror de hadde satt veldig pris på en sånn bryllupsgave!!! =)=) jeg som er en fattig student og pengene ikke rekker fra den ene siden til den andre, hadde blitt veldig glad for å kunne gi bort en sånn stilig bryllupsgave! =)

  ps: utrolig bra blogg Caroline! 😉 leser den hver dag og fått mange gode middagstips mm! 🙂

 19. Det hadde vært skikkelig kult og vinne denne.
  Jeg og kjæresten min har akkuratt blitt samboere, og han har ønsket seg en slik maskin lenge, men vi har desverre ikke råd til og kjøpe den nå, derfor ble det en vanelig kaffetrakter til hundre kr.. hehe Han elsker kaffe og det hadde passet han utrolig bra og kunne traktet seg en god kopp kaffe før jobben.

  Jeg hadde blitt utrolig glad vist jeg hadde vunnet denne, for da kunne jeg gitt denne til kjæresten min som en slags innflyttnings presang. Da hadde han blitt veldig overasket og ikke minst veldig glad. og en han glad så er det ingenting som gleder meg mer enn det!
  Ååå hadde vært kjempe morro og vinne den til kjæresten min!

  Mvh Marie Ivanda

 20. Monica

  Hvem trenger vel ikke kaffe?? Studentbudskjettet skranter, og det finnes ikke god kaffe noen steder her jeg bor. Jeg bor i Øst-Europa, i en bitteliten by langt unna god kaffe, kino, brukbare klesbutikker og shopping. Jeg har ønsket meg en slik kaffemaskin lenge, men den er for dyr for meg. Derfor hadde jeg blitt enormt glad for å få muligheten til å starte dagen med en god kopp kaffe! 😀

 21. Beritine

  Om jeg hadde vert så heldig å få fått tilsendt denne herligheten hadde jeg definitivt beholdt den selv 🙂 Jeg er student og har nå beveget meg inn i eksamensperioden som igjen vil si: MYE inntak av kaffe! Så hva ville vert bedre enn en splitter ny kaffemaskin?

 22. Susanne

  Jeg er fattig student og har klart meg i et år med first price kaffe og vannkoker. Jeg er helt avhengig av kaffe på morgenen, og denne ville helt klart gjort det lysere for meg å komme opp på morgenen mine neste år som student! 🙂

 23. Hei, jeg ble plutselig veldig usikker på om kommentaren min kom med?? For ser den ikke noe sted. Hehe man kanskje du må godta de?

  Mvh Marie Ivanda

 24. Jeg har hatt et utrolig tøft år, ved å se alt mamman min går igjennom. jeg vil så gjerne gi henne en gave for å vise at selv om hun har hatt det vanskelig så har hun alltid tatt seg tid til oss andre. Uansett.. og hun fortjener alt i verden, men jeg vet at hun har sett på denne maskinen. Så det kunne vært en begynnelse på å gi henne alt i verden.

 25. Lille My

  Hei!

  Selv drikker jeg ikke kaffe, men jeg har en fantastisk mann som elsker kaffe og som ønsker seg denne maskinen.
  I sommer har vi 5 års bryllupsdag, så da hadde det passet perfekt å kunne gi denne i gave.
  Mannen min er virkelig en familiemann som bruker sin tid og sine penger på at barna og jeg skal ha det godt. Derfor har han ikke unnet seg en slik maskin selv. Jeg synes han fortjener noen pauser fra dagliglivets hektiske plikter, og at han kan få nyte en god kopp kaffe – det vet jeg han setter pris på:)
  Denne kaffemaskinen vil derfor være en takkegave, og en måte å si takk for alt han har vært i disse fem årene som venn, mann og pappa til våre skjønne små:)

 26. Hei!
  Slenger meg på jeg! En kaffemaskin hadde ikke vært så dumt! Tenker å beholde den helt for meg selv! 🙂
  Sov godt!

 27. Hei Hei Caroline. Jeg heter Eline og jeg er 17 aar gammel.
  Her sitter jeg i Australia aa leser bloggen din og det har jeg gjort de siste 10 maanedene ogsaa. Utrolig inspirerende og givende blogg du har. Tusen takk! Har vaert her i ett aars tid naa og snart er det paa tide aa sette kursen hjemover. Da hadde jg kunne tenkt meg aa gitt Dolce Gusto Circolo White maskinen til mamman min fordi hun har vart en stor, stor stotte for meg gjennom tiden min i Australia. Samtidig har hun noen toffe maaneder bak seg da hun mistet ett barn 5 mnd ut i svangerskapet i november i fjor, noe som var toft aa takle baade for meg som befant meg paa andre siden av kloden og selvfolgelig var det toft for mamma. Okonomien min har ikke strukket til slik at jeg kunne ha sendt verken julegave eller bursdagsgave til henne saa hvis jeg blir det heldige til aa vinne denne maskinen hadde jeg blitt veldig glad. Selv om jeg er en draape i havet her, haaper jeg paa det beste og onsker deg en fin dag!

 28. Christine

  Jeg synes min aller beste venninne som bor i Oslo fortjener denne. Vi har bodd sammen i mange år, og vært som erteris fra vi var 13. Jeg møtte mannen i mitt liv og flyttet til utlandet med han for et halvt år siden. Jeg savner henne dypt inn i hjerterota,og savner morgenstundene med venninnen min. Hun elsker kaffe like høyt som deg, Caroline, og kan drikke kopp etter kopp for å få en god og våken start på dagen. Hun har alltid drømt om en kaffemaskin som denne:) Det ville vært den perfekte overraskelse for å vise henne hvor mye jeg savner henne. min kjære venninne fortjener denne! Og vil være deg evig takknemlig!

 29. Jeg fortjener vel ikke egentlig den noe mer enn noen andre, men kan jo skrive hvorfor jeg syntes jeg fortjener den uansett 🙂
  Nettopp fordi samboeren ikke liker kaffe, og vi da ikke har investert i noen type kaffemaskin og de gangene jeg da orker lage kaffe av pulver og vann, ( ja det er ikke godt!) så blir det få ganger, og mer å kjøpe ute. Og siden jeg i tillegg er i forsvaret har jeg ikke god råd, og derfor blir det enda mindre kaffe. Så jeg syntes jeg fortjener den nettopp fordi jeg liker kaffe, og det ikke akuratt er lett tilgjenglig for meg 🙂

 30. Oj, her var det mange gode tips! Prøvde å hjelpe en veninne med bryllupsgavetips tidligere i uken, men skal sannelig vise henne denne listen (dine forslag er mye bedre enn hva jeg klarte å hoste opp…)

  Hadde blitt superglad om jeg vant Dolce Gusto Circolo White maskinen, da jeg selv skal i bryllup i sommer til en av mine beste veninner. Har selvfølgelig lyst til å kjøpe en fin gave, men studentøkonomien setter dessverre en stopper for det :/ Hadde vært så moro å gi brudeparet en så fin gave, som garantert hadde falt i smak hos dem!

 31. SnartBrud

  Jeg gifter meg med drømmeprinsen i slutten av juli. Jeg ville gitt denne kaffemaskinen til foreldrene mine, som takk for at de hjelper oss å gjøre denne dagen mulig <3

  Hilsen trofast leser:)

 32. Jeg skal i bryllup i sommer der jeg skal sminke bruden, og min søster er forlover. Jeg hadde gjerne villet gitt denne selv til brud og brudgom, men visst jeg hadde vunnet denne hadde den nok gått til min søster så det hadde vert gaven fra henne. For å gjøre en lang historie kort, hun har slitt med psykiske problem over lang tid som har ført til at hun nå får lønn av NAV. Dette utgjør at lønningene hun får ikke er de største, og hun sliter nok med å bare finne en forloverkjole som ikke er for dyr! Tror dette ville løftet dagen og tyngden på skuldrene hennes, noe jeg prøver på hver dag. Så får jeg heller fundere litt på min egen gave til brud og brudgom enda litt til.. 😉

  Utrolig hyggelig gjort av deg, Caroline! Ønsker alle lykke til og gratulerer til den som vinner! 🙂

 33. Hvis jeg hadde funnet en kaffemaskin ville jeg gitt det til min verdens beste bror som skal gifte seg om en måned. Han er den personen jeg ser opp til i livet mitt, og virkelig er en inspirasjonskilde! Hadde vært så gøy å gitt han noe så fint, for vet han hadde satt utrolig stor pris på det. Ellers var innlegget ditt topp nå i disse bryllupstider :-))

 34. 16.juli 2011 skal jeg og min samboer gifte oss etter 4år som kjærester og snart 2år som foreldre. Vi ser veldig fram til å bli mann og kone, og har spart til denne dagen i rundt 1år. Vi er studenter med deltidsjobber, og foreldre på fulltid. Selv om vi elsker Dolce Gusto, og synes deres kaffe er fantastisk, er denne kaffemaskinen en luksus vi ikke kan unne oss enda. Vi har derimot satt den opp på ønskelista til bryllupet vårt, for hvis vi først skal ha kaffemaskin, så skal vi ha en av skikkelig kvalitet! Vi synes vi fortjener denne fordi (unnskyld at jeg uttrykker meg på denne måten) ræva av oss for å få endene til å møtes. Og det er ABSOLUTT verdt det!

  God helg fotballfrue, jeg ELSKER bloggen din!

 35. Jeg fortjener den rett og slett fordi jeg ELSKER kaffe, og spesielt mocca, latte, espresso, ja. ALT av kaffe i grunn. Som nyetablert student har jeg overhodet ikke råd til en sånn maskin, og familien min har aldri bidratt med noe som helst økonomisk for meg så hadde vært fint å vunnet noe fint for seg selv 🙂

 36. Miriam

  Jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg ønsker å gi en slik til min kjære mamma. Hun jobber som en helt. Står opp mellom 5-6 hver dag. Jobber til ca 16 for så å ta seg av tre unger, før hun trener selv, fikser huset og må jobbe mer. Hun løper rundt som en virvelvind og det er sjelden hun får tid til å bare slappe helt av. Mamma elsker kaffe, og hver morgen krangler hun med kaffetrakteren. Den har blitt noen år. Det hadde vært helt fantastisk om jeg hadde vunnet så jeg kunne gitt den til henne. Hun er virkelig en fantastisk dame som lager tid til alt, til tross for at hun har utrolig mye jobb.
  -Miriam

 37. Ingunn

  Jeg har for tiden noen lange dager der jeg leser til eksamen, og trenger en boost! Jeg er oppe før hanen galer (dvs halv 6) slik at jeg skal få tida til å gjøre litt andre ting enn å begrave meg i pensum, slik som å tilbringe tid med kjæresten, venner og tredemølla. Men jeg er i følge dem temmelig kjedelig og daff på kvelden…Jeg har oppdaget at x antall kopper med te ikke hjelper for å holde konsentrasjonen oppe og hodet mitt våkent, og jeg har derfor bestemt meg nå for å bli kaffeelsker! En slik maskin vil gjøre jobben enklere! Jeg rett og slett TRENGER denne ut i fra hensyn til meg selv, kjæresten og vennene mine!!

  I tillegg skal jeg skrive masteroppgave til høsten, og da blir det garantert enda flere lange dager. SAVE ME! 🙂

 38. Fordi jeg ønsker med en sånn så veldig, har ikke kaffetrakter engang. Har nettopp kjøpt ny leilighet, og denne hadde sett veldig fin ut på kjøkkenbenken når jeg om noen måneder må opp å amme hver tredje time. Da tror jeg det trengs styrkedrikk <3

 39. Guro Helene

  Hei hei!
  Min kjæreste tante gifter seg nå til sommeren, og hvor fint hadde det ikke vært med en splitter ny kaffemaskin? De har lenge ønsket seg en slik en og jeg synes det hadde vært helt toppers å gi en!
  For en fantastisk bryllupsgave.
  Håper på kontakt av deg, Caroline selv om det er MANGE andre som har gode grunner til å vinne denne:-)
  Lykke til med å trekke ut en vinner, jeg vet hun/han fortjener det!

 40. Hei Caroline! Jeg ønsker å vinne denne veldig gjerne fordi jeg da vil gi den bort til verdens beste og søteste brudepar. Jeg skal nemlig være forlover i deres bryllup og ønsker derfor å gi bort denne flotte gaven til dem. Vet de ville satt pris å fått en slik.

  Ha en super dag:-) klem

 41. Kristine

  Jeg er brud!=)
  Gifter meg 22 Juni 2011. Meg og min forlovede skal gifte oss i Miami i sjømanskirken der=) De har ikke sitt eget bygg da så det blir ute under palmene. Jeg har fått kjolen min som er utrolig fin! Vi skal bo på spahotell så får hår å sminke gjort der=) Gleder meg så utrolig masse og dette blir drømmebryllupet mitt! Bare kose oss utrolig masse meg og min mann=) Bryllup og reise i et! Vi skal bo på det fine hotellet Fontainbleau<3
  Det litt kjedelige er jo at siden vi reiser vekk og blir bare oss to så blir det ikke så mye bryllupsgaver. Eller blir ikke sånne gøye ting som kaffemaskin. Vi får nok heller lommepenger. Så hadde vert utrolig gøy å vinne den å tenke på det som at det var en bryllupsgave=)

 42. Ingrid

  Jeg trenger en slik kaffemaskin fordi jeg alltid er trøtt, spesielt nå når jeg leser til eksamen fra tidlig om morgenen til jeg legger meg.

 43. Brit-Mari

  Jeg ønsker å gi en slik til min samboer. Vi venter barn i november, og pga dette har jeg sluttet å drikke kaffe. Så omsorgsfull som han er, har han bestemt seg for å gi opp kaffe for å gjøre det enklere for meg (jeg er et ordentlig kaffemenneske). Men jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne overrasket han med en slik, og fortelle han at han godt kan få drikke så mye GOD kaffe han vil. Da ville han nok blitt kjempeglad 🙂

 44. Søteste Caroline! Takk for en superfin blogg!

  Jeg har ønska meg Dolce Gusto i over et år nå. Etter tre år år med studier og ekstreme mengder pulverkaffe, føler jeg meg mer klar enn noen gang for litt ordentlig kaffe på hjemmebane!:)
  Jeg hadde blitt evig takknemlig om du valgte å gi den til meg! Kanskje jeg til og med hadde invitert deg til Bergen på en kopp kaffe?:)

 45. Åååh, så herlig – også i hvit! Men vi har en i rød fra før, og jeg skal si deg; vi bruker den ikke så ofte som vi trodde vi skulle, når vi kjøpte den! Så derfor har jeg lyst til å gi den bort. Jeg vil gi den i gave til bestemor og bestefar, både fordi de ikke bor i Norge – sånn at de kan få se hvordan sånne maskiner i Norge fungerer, og fordi bestemor og bestefar er de mest herligste personene i verden, og fortjener en kaffemaskin – sånn at de kan ta seg tid til å drikke en kopp kaffe, det hadde vært så stas! Også hadde det vært en super gave til bestefar som fyller år i sommerferien, når jeg skal dit! Ah, er lov å drømme da! ♥

  Stor klem!

 46. Jeg har veldig lyst til å gi denne til min aller bestevenninne som fortjener denne mer enn meg. Hun har gått gjennom mange tunge tider, og jeg ser hva diagnosen gjør med henne. Derfor vil jeg tro at en slik kaffemaskin ville gjort henne veldig glad, som igjen ville gjort meg utrolig lykkelig. For ingenting er bedre enn glade mennesker som smiler. Det er sikkert mange andre her som fortjener den, og jeg vet at venninnen min også fortjener den. Hun gjør alt for meg, og jeg gjør alt for henne. :)<3

 47. Jeg har utrolig lyst å vinne den kaffe maskin! Ikke fordi jeg drikker kaffe selv og har igrunn heller ikke tenkt til å begynne, men grunnen til at jeg har veldig lyst å vinne den er på grunn av min pappa. Han er seriøst verdens beste pappa og jeg vet at han lenge har ønsket seg en slik maskin, men budsjette strekker jo ikke alltid.

  Det kan jo være mange som fortjener den mer, men det var hvertfall min grunn!

 48. Monica S

  Hei Caroline.
  Vi har nå endelig blitt ferdige med å pusse opp et nydelig hus som vi kjøpte i oktober i fjor.
  Dette var utrolig mye arbeid, da vi rev alt helt inn til stenderene! Og det gjenstår enda små ting som garderobeskap (haster veldig) og persienner.. Men vi er da endelig i hus etter å ha tilbrakt over et halvt år hos svigers .. altså mine foreldre. Kjeempe flink samboer og foreldre som holdt ut hehe
  Men, jeg har selv fått denne herligheten selv i innflytningspresang av mine foreldre og jeg elsker kaffen den lager!! Spes gleder jeg meg til iskaffen nå når sommeren er her 🙂 🙂
  Vis jeg hadde vunnet denne så er det etter laang og god innsats hver ukedag og helg i huset.:)
  Da skulle jeg gitt denne til min kjære svigerfar som har vært med omtrent hver dag å hjelpt oss med alt fra vindusskift til fliselegging. For en positiv og hjelpsom svigerfar! Han fortjener virkelig denne maskinen! Håper jeg får sjangs til å gi noe tilbake, så kan jeg ordne masse kaffe til ham 🙂 Han har ikke kaffetrakter eller maskin pr i dag, og bruker kun presskanne.. noe som ser ut som tar mye tid iforhold til Verdens beste Dolce Gusto !! 😉

 49. Martine (16)

  Hei !
  Jeg synes jeg fortjener maskinen fordi jeg vil gjerne gi den bort til verdens beste storebror. Han er et utrolig godt menneske som tenker på alle rundt seg og han stiller alltid opp for meg. Han er veldig glad i kaffe, men han har akkurat flyttet til et nytt hus og da står ikke kaffemaskin øverst på lista.

  Med denne kaffemaskinen kunne jeg fått vist han hvor utrolig glad jeg er i han og hvor mye han betyr for meg 🙂

 50. Stine R

  Jeg syns ikke jeg fortjener den, men det gjør mamman min, etter at min ste-far brått gikk bort, syns jeg virkelig mamma fortjener en liten ekstra ting i værdagen, har en selv i rød, å mamma elsker den. Å i tilleg at den er hvit er supert, hun elsker interiør, å har alltid sakt hun ønsker seg en sånn en. Så jeg syns ikke jeg fortjener den men min Mamma gjør det <3

Kommentarfeltet er stengt.