Caroline tipser

Skal du være bryllupsgjest i sommer, men er usikker på hva du skal gi bort? Her er noen tips fra meg til deg, basert på mine personlige erfaringer.

MoccaMaster
En god, gammel kaffetrakter er alltid kjekt å ha, enten du skal ha middagsselskap med venner, eller gjester til julaften. I tilegg er dette ofte en ting som samboere ikke gidder å investere i selv.

Opplevelsesgave

Gi brudeparet en billett til noe litt annerledes. Det kan for eksempel være et gavekort på en konsert, et teaterstykke eller kanskje til en forestilling i Operaen?

Raclettesett & Fonduegryte
Matlaging kan fort bli en kjedelig hverdagsrutine, derfor kan det være spennende for de nygifte å innføre noen nye spisevaner i løpet av hvetebrødsdagene. Med et raclettesett, eller en fonduegryte, vil brudeparet få mange hyggestunder med mat og en god flaske vin – både alene og med venner.

Speilreflekskamera
Dersom du har tenkt til å legge mye i en gave fra deg, er et speilreflekskamera en utrolig fin idé. Med dette kan de forevige både bryllupsreisen sin, og fremtiden som kommer.

Damaskduker
Hvem ønsker vel ikke å dekke et lekkert bord til festlige anledninger? En grov duk gjør susen, og er ofte prikken over i’en. Sats på rolige farger, enten hvit eller sort. Hvit er alltid en sikker vinner.

Sengetøy
Velg et sengesett i delikate farger, som kan passe inn i alle innredninger. Sats på hvitt, brunt, beige eller kremfarget.

Kakefat i alle former og fasonger
Kakefat er absolutt noe de nygifte vil trenge i fremtiden, men som de garantert ikke tenker så mye på selv. Til ekteskap hører barn, og til slutt blir de en del av en stor familie, og dermed blir det mange familieselskap.

Gavekort
Gavekort kan kanskje være kjedelig å gi bort, men dersom du for eksempel gir et fra samme sted hvor de har registrert gavelisten sin, vil dette garantert gå til noe de virkelig ønsker seg, og trenger.

Trenger du tips til hvordan du kan kle deg i et bryllup? Se saken jeg har skrevet for blogit her.

Konkurransen angående  Dolce Gusto er avsluttet 😀

715 kommentarer

 1. Andrea

  Fortjener denne fordi jeg akkurat fikk vite at jeg kom opp i eksamen i fagene jeg hadde håpet jeg ikke kom opp i, politikk og menneskerettigheter, og sosialkunnskap.. Med denne kunne jeg laget god kaffe på forbederelsesdagene, og jeg kunne for en gangs skyld føle at jeg ikke bare hadde uflaks, men også litt flaks en gang i blant…

 2. elisabeth

  Jeg har lyst på den til å gi i gave til min far og stemor. De betyr veldig mye for meg og har hjulpet meg igjennom en veldig hard tid jeg nettopp har gått igjennom. Stemoren min er en person som hjelper alle og bryr seg om alle, og er ALLTID glad. Derfor syntes jeg hun fortjener noe tilbake.

  Hun og pappa har vært sammen i 2år snart, og jeg kunne ikke vært gladere får å ha fått en morsfigur inn i livet mitt(siden jeg ikke har en fra før) Hun jobber som sykepleier og elsker kaffe. Hun stopper alltid på bensinstastsjoner og kjøper seg en, hihi.

  Hun er en fantastisk person og det hadde betydd mye for meg å kunne gitt henne og min far en slik gave! 🙂

 3. Jeg ville gitt den til min kjære mamma! Som student sitter man ikke igjen med mye etter at regningene er betalt, og mamma er verdens beste og kommer på besøk med bæreposer fulle av ting man ikke alltid kan unne seg økonomisk i studietiden. Jarlsberg, druer, juice, mykt dopapir..haha.. You name it.. Hun betyr så utrolig mye for meg, og med tanke på at hun har bursdag torsdag 19., ville det passet perfekt! Vet at det holder i massevis for henne at jeg kommer hjem til helga, og synger bursdagssang og serverer kake, men følelsen av å gi bort noe fint i tillegg er så god :))

 4. Hei Caroline, fin blogg du har : )

  Jeg synes jeg fortjener Dolce Gusto’en fordi jeg elsker kaffe, elsker kaffe! Hadde jeg vunnet, hadde jeg hatt et kaffeparty med en gang! Det må jeg ha.Jeg bor hos mamma og hun har en Nescafe-kaffemaskin, hun okkuperer den og jeg får ikke lov til å bruke den. Kaffe-addict? Ja! Hadde ELSKET å få gleden av å eie en Dolce Gusto, den hadde blitt med meg livet ut, det er jeg sikker på. Desutten er den skikkelig lekker i hvit. Skulle tatt den med meg den dagen jeg flytter ut. Bestevenninna mi har en, og jeg ELSKER den, den er fantastisk og lager skikkelig delikat, god kaffe man kan drikke seg stappmett på. Dolce Gusto må være noe av det mest geniale som finnes, NAM! Hadde blitt overglad hvis jeg hadde vunnet.
  Fortsett det gode arbeidet på den fine bloggen din.
  -Mariah

 5. Elisabeth M.N.

  Hei Caroline! Jeg drikker ikke kaffe selv, men får ofte klager på kaffen fra vår kaffetrakter. Siden vi ikke liker det selv så er det noe vi ikke føler for å bruke penger på i en litt trang studenttilværelse…Derfor hadde det vært perfekt å vinne en Circulo. Da kan vi lage deilig deilig kaffe til gjestene våre, og iste til oss selv ;D Ha en flott dag!!

 6. Christine

  Hei Caroline! 🙂

  For en super konkurranse.

  Jeg har en slik kaffemaskin selv. Elsker den! I sommer skal storebroren til samboeren min gifte seg med sin kjæreste i 5 år, og de er ganske bestemte på hva de ønsker seg. Vi har kommet til den konklusjonen at en slik kaffemaskin til dem, ville være perfekt. Vi er 4 stykker (tvillingbroren til samboeren min, kjæresten hans, som også er min bestevenninne(!!) og kjæresten min og meg) som har bestemt oss for å gå sammen om denne gaven, da vi alle sammen er studenter og kaffemaskinen er jo ganske dyr 🙂

  Ikke bare hadde denne kaffemaskinen vært en supergave til brudeparet, men det ville gitt meg en mulighet til å overraske de andre som skal spleise med meg! 🙂

 7. Hei!

  Jeg ville gitt kaffemaskinen til min besteveninne Caroline som flytter til London til sommeren! Det hadde vert en perfekt avskjeds gave til henne siden hun er glad i kaffe. 🙂

  MVH Maria

 8. karina

  Hei Caroline!

  Skal ikke i bryllup i sommer, men ønsker meg den sånn selv!

  Jeg er en kaffeelskende tidligere barista som nettopp har fått påvist laktoseintoleranse og prøver å venne meg til laktosefri melk. Kan ikke lenger bestille kaffe på kafe fordi de aldri har laktosefri alternativer, men med denne kaffedrømmen hadde jeg kunnet ha min egen kafe hjemme&invitert venninner over på terassen i sommer:)

  Ha en fin dag!

 9. Jeg ville gitt denne til mammaen min fordi hun fortjener en god kopp kaffi etter å ha laget middag, vasket hus, ryddet og vært den beste mammaen vi kunne hatt 🙂

 10. Jeg skal være helt ærlig å si, Jeg vil beholde den selv. Jeg elsker kaffe 🙂 Hver eneste gang jeg er på elkjøp lefdal og lignende butikker ser jeg på den maskinen, men slik som økonomien min er nå tar det nok en stund før jeg får den. Ja jeg vet man må spare opp etc. Men jeg skal ta førerkortet, jeg sparer til leilighet, og en kaffe maskin er en gode som ikke er kjempe nødvendig, men VELDIG deilig å ha.

 11. Hei Caroline.
  Ingen bryllup i år, men mannen min og jeg har vært sammen i 13 år og gift i 6 år til sommeren <3
  Til jul skulle jeg kjøpe kaffemaskin til ham, men rett før jeg skulle legg ganske mye penger i en maskin, ble katten vår syk. Dette medførste at hun tisset i sofaen, noe som igjen gjorde at jeg måtte bruke pengene mine på ny sofa i steden. Mannen min har fremdeles ikke fått sin kaffemaskin, og derfor hadde det vært knallbra om jeg vant denne, og kunne gi ham den på bursdagen hans 22.mai 🙂

Kommentarfeltet er stengt.