Hjemmetrening

Etter at jeg fikk diagnosene løperkne og slimposebetennlse, har løpeaktivitetene mine minsket betraktelig. Likevel har jeg holdt motet oppe, og fortsatt med treningen ved siden av øvelsene jeg har fått av fysio, og nå begynner det endelig å se lysere ut for meg. Thank God! Passer mer eller midre perfekt, ettersom det er så utrolig deilig vær om dagen. Jeg mener, hvem har vel ikke lyst til å trene ute i dette været?

Etter at jeg lastet ned Nike+ GPS og tegnet min egen FreeZone (som dere kan hjelpe meg å løpe for å bli med meg på bootcamp) har jeg blitt veldig flink til å jogge ute. Jeg veklser riktignok mellom å jogge og å gå, i og med at jeg må ta det rolig og tenke på kneet. Men litt er bedre enn ingenting, eller hva? Etter noen runder rundt Sognsvann, er ingenting kjedeligere enn å labbe gjennom dørene til et dunkelt treningssenter, derfor ble jeg kjempeglad da jeg oppdagete disse overraskelsene i postkassen min.

Fra Buyhelse, stepkasse her // ball herfra , kun 259,-

Nja, det var riktignok en hentelapp i postkassen, men disse ventet på meg på postkontoret. 2 flotte muligheter til hjemmetrening. Sammen med rokkeringen min trenger jeg ikke mer, nesten så jeg lurer på å fryse SATS-abonnementet mitt. Hmm. .

Treningsballen er 75 cm. i diameter og det hører faktisk med en DVD med forskjellige øvelser du kan gjøre. Stepkassen kan du justere i 3 høyder. Det finnes mange gode videoer på youtube for eksempel, som du kan bruke kassen til.

Mine topp 4 øvelser med disse

1. sit-ups på ballen (beina skal ha 90 grader)

Tar så mange repetisjoner av denne øvelsen som jeg orker, pleier å ha litt overskudd til rockeringen også.

2. Stram opp rumpa

Ligg rett på ballen med beina ut bak deg. Ha hoftebreddes avstand mellom dem, og før beina ned til bakken og opp igjen. Se for eksempel denne videoen for flere detaljer.

Denne tar jeg 20 x 3

3. Liggende lårcurl

Ligg med begge beina på ballen og løft bekkenet. Ha armene ned langs siden.

Stram lårets baksidemuskulatur, og trekk ballen mot deg.

Denne tar jeg 12 x 3.

4. Hopp på stepkasse (viktig å lande dypt)

Hopper ca. 10 x 2.

Tata!

Her er min plan for denne uken

Skal ikke skryte på meg og følge dette til punkt og prikke, jeg har allerede tatt fredagen i dag i stedet. Men en viss oversikt er alltid gøy å lage likevel.

God trening 😀

Deler av innlegget er reklame

124 kommentarer

 1. Kunne du lagt ut en video av forskjellige øvelser med ball? Jeg tenker å kanskje kjøpe meg en sånn ball selv… Ville vært utrolig fint om du hadde giddet. :-))

  1. Fotballfrue

   Jeg har linket til en video med mine favorittøvelser med ball 🙂 Håper bildene sier litt også.

   – C

 2. Hei 🙂 Kjøpte en ball for litt siden også, men den var så liten.. Men veldig kjekt altså 🙂

  Men jeg lurer på, hva er målene dine? Jeg har en ekte timeglassfirgur, dvs. 30cm eller mer som skiller det bredeste på rumpa til det smaleste på magen. Du har også en veldig smal midje, men det skiller vel kanskje ikke så mye hos deg ? 🙂 Du har en kjempe fin kropp hvertfall!

 3. Hej smukke<3
  Forstår ikke lige helt det norske :O)
  Er dit styrkeprogram = hjemmetræningen med redskaber? og/eller betyder "tøy og bøy" at du træner med redskaberne hjemme.

  Knus
  <3 Pia Sabine

 4. Elsker slike innlegg! Dessuten er den magen din en super motivasjon! 😀

 5. Bra du motiverer til hjemmetrening! 🙂
  Spørsmål, den der «hopp på stepkasse» eller, «hopp i trappa» for oss som ikke har kommet så langt, er den vond for knærne?

 6. Hei 🙂
  Jeg lurte på om du har noen bra øvelser for å trene nedre del av magen? Og om du kunne lagt ut noen øvelser for hvordan du trener armene? Har så lyst på sånn tynne, fine armer som det du har 🙂

 7. Margrethe

  Du er virkelig flink!

 8. Veronika

  Du er så ekstremt trent og likevel trener du enda mer når kroppen (les: knærene vil ha hvile) Ikke ta deg helt ut og slit ut knærene…du er for ung for det…:-) Ha en fin kveld…

 9. såå deilig:) Hadde kjæresten min og jeg hatt litt større leilighet enn 35 kvm..så hadde jeg trent ordentlig styrke hjemme jeg også, men blir for det meste på treningssenter:)men situps hver morgen og kveld på badet funker fint:)

  vet du om noen billige, gode yoga matter? klem

 10. Hehe, hvis ikke måtte du hatt en stk diger postkasse:D
  Jeg elsker også å løpe ute og trene styrke når jeg kommer inn når været er så deilig som nå! Og det er sant som du sier, man kan enkelt få til god styrketrening hjemme med noen enkle midler i form av ball, matte, manualer, rockering etc.
  Herlig å se at det er flere som nyter sommerværet:) Tusen takk for en superinspirerende, variert og velskrevet blogg:O)

 11. For en fin kropp du har. Måtte til og med vise din til kjæresten min, selv om jeg ikke har noe å klage på. Du er så pen 🙂 Nå har vi akkurat spist din utradisjonelle fiskegrateng. Den falt virkelig i smak ja. Liker dine sunne oppskrifter.

 12. synes egentlig det ikke er så fint med trente jenter når magen nesten går innover 🙂

  1. det er vel ikke nødvendig å si det vel?.. magen går jo ikke INNOVER, hun er jo bare tynn og det er ribbeina som synes bedre, enn at magen går innover…

  2. Karoline

   Vet du hva kj? Alle mennesker er forskjellige, og det skal vi være glade for. Selv om det sikkert er mange som «ikke syns det er så fint» med den magen som du har, tror jeg du er glad for at de ikke sier det til deg. Greit, C har en åpen blogg og legger ut bilder av eg selv med bar mage og alt det der. Da er det vel greit at folk kommer bort til deg når du ligger i bikini på stranda i sommer og forteller deg alt de ikke liker ved kroppen din?

  3. og jeg synes ikke det er så fint med hengemage og overfladisk fett – bra vi er forskjellige!

   1. Nora C

    Håper virkelig du mente overflødig Line :p Agree!

   2. ja.. gjorde vell det, haha 😛 poenget mitt var uansett at den kommentaren over var sykt unødvendig! folk ekke no snille her :S

  4. Enig med deg kj. Tviler sterkt på at det er sunt for menneskekroppen å gå på en såpass streng diett i tillegg til å trene så hardt..? Syns det høres helt forferdelig ut å utsette seg selv for noe sånt! Man ser i alle fall ikke sunn og frisk ut.

   1. Fotballfrue

    Streng diett? Hvor har du det fra? LCHF gir jo mange flere muligheter enn et «normalt» kosthold 🙂 LCHF handler om å spise variert og ren mat. 🙂

    – C

 13. Så flott, stram og trent du er!! Lurte på om du kunne fortelle litt mer om tøyeøvelsene du gjør og hvordan du har blitt så myk (lagt merke til at du kommer ned i spagaten)? Hvor lang tid tok det før du klarte det?
  Go girl, din blogg er både motiverende og inspirerende 🙂

 14. Ah. Den liggende lårcurløvelsen er døden hvis man bare har ett bein på ballen og trekker den mot seg med det ene beinet. Men gøy, det er det! Tenkte jeg bare skulle legge igjen en liten hilse. Leser bloggen din hver dag og du får meg til å trekke på smilebåndet hele tiden. Du er så herlig sprudlende og søt, eller det virker sånn på det man får se på bloggen. 🙂 Kjøpte meg iPhone 4 for en stund siden her jeg bor i USA, og når jeg kommer hjem til Norge på mandag, DA skal jeg laste ned den Nikeappen! 😀 Takk for tipset om den 🙂 Ha en strålende dag!

 15. Sarpsborg-jente (Skjeberg)

  du er ufattelig veltrent altså 🙂 er veldig for at man skal holde seg i form. selv om du er utrolig pen, synes jeg kanskje at du er bittelitt for tynn. litt kvinnelig former er ikke så hakkanes gæli 🙂 men bevares, kunne jo drept for den kroppen din.

  1. Fotballfrue

   Det er former her 🙂

  2. er du blind`? seer du ikke at hun er et timeglass?

 16. Birgitte

  Hei!
  Sitter og lurer på 17 mai meny. Har lyst på entrecote (har kjøpt en utrolig fin en). Men tilbehør? Lyst til å skeie ut litt og, men natchos med ost gratinert i ovnen og guacemole ved siden av er kanskje ikke slanketrikset…:)

  1. Fotballfrue

   Ikke slanketrikset nei, men det er jo 17.mai? Kjør på! Selv skal jeg skåle i champagne og spise masse is 😀 Har du prøvd purreløkskompott og hele hvitløksfedd? DET er deilig tilbehør 🙂 Sjekk ut Hellstrøm sin kokebok – inn med sølvskje 🙂

   – C

   1. Camilla

    Caroline sin blomkålstuing er ufattelig godt til entrecote! 😀

 17. Rockering* 🙂

  søt du er!

 18. Heisann 🙂

  Jeg fikk også løperkne for noen år siden, gikk både til fysio og akunpunktur.
  Akupunktur skulle jeg ville anbefale deg på det sterkeste, det hjalp meg virkelig!!
  Etter at det gikk noen måneder var løpenivået på topp igjen.

  Idag løper jeg hver dag uten å kjenne noe som helst 🙂 Lykke til

 19. Fantastisk innlegg, skal prøve meg på disse øvelsene i morgen tidelig 😀

 20. Du er super motivasjon Caroline! I dag hadde jeg kjempe lite lyst til å trene, men jeg tok meg en tur innom bloggen din, å fikk rett og slett kjempe lyst. Da jeg kom på sats løp jeg mye lengre en jeg noen gang har gjort, og det må jeg si er takket være deg! 🙂 God bedring med kneet!

 21. Kjære Caroline, jeg har lest bloggen din helt siden du startet og aldri kommentert, så nå var det virkelig på tide. Jeg får virkelig en daglig dose glede av å kikke innom, det er som en mini episode av Sex og Singelliv! Takk for at du deler litt av ditt univers med oss! Du er herlig! Tata! 🙂 Camilla

 22. Skulle ikke du legge ut sangene idag? De som du hører på når du løper 🙂

 23. Lykkeliten

  For det første : takk for ett supert treningsinnlegg. Liker alle disse veldig godt, og er super motivasjon.

  Lurer på to ting : Jeg ønsker å gå ned i vekt etter en graviditet, leker litt med lavkarbo ( eksprimenterer) Må en i full ketolyse for å gå ned mye i vekt eller holder det å kutte ut de verste karbohydratene?

  2. Lurer på hvilken trening / trenings kombinasjon du regner som den beste for vektnedgang ( jeg vet at du ikke trener for å gå ned i vekt ) men om du har noen gode råd. Trener regelmessig med trilleturer, zumba, aerobic og power styrke men den store vektnedgangen har latt vente på seg… og det nærmer seg bikini sesong og jeg vil ha min » gamle » kropp tilbake. Iallefall det jeg kan få tilbake =)

  Ha en strålende kveld!

 24. Dette var et kjempefint innlegg! Jeg følger spent med videre, og håper at det dukker opp flere innlegg om hjemmetrening 🙂 Ha en fin kveld

 25. Endelig et treningsinnlegg!:-D

 26. madeleine

  har et spm ang. trening, prøvde å google det, men fant liksom ikke de rette ordene å søke på 😛 har hastigheten noe å si eller spiller det ingen rolle hvor fort du løper/går så lenge det er lik avstand ? hvis du skjønte det spørsmålet 😛 hehe

 27. victoria

  Hei Caroline 🙂
  Jeg lurer på hvilket fysioterapi senter du går på, hvor ligger det i nærheten av?
  Anbefaler du det?

  Du er en utrolig stor inspirasjon <3

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Jeg går til Erik hos Skjetten Fysioterapi. Klart jeg anbefaler han, han er veldig flink 🙂 Fikk meg helt fin, også sørget jeg selv for et lite tilbakefall 🙁 Men nå er vi på rett vei igjen 🙂

   – C

   1. victoria

    Så morro at du går på Skjetten! Synes jeg har sett deg der, på Skjetten senteret ;-))
    Så fint å høre et det går i riktig retning igjen 🙂

 28. åå, step <3 lenge siden jeg har vært på step time nå -.- mangler virkelig motivasjon..
  Har du prøvd ut les mills bodystep?

  1. Fotballfrue

   Nei, burde jeg? 🙂

   1. Programmet som les mills kjører på bodystep akkurat nå er veldig bra! Super musikk på dette programmet:)

 29. Åååh jeg digger dette innlegget 😀 Jeg er en stor hjemmetrener selv og gjør de samme øvelsene på stor ball og bruker rockering. Men en stepkasse skulle vi absolutt ha hatt. 🙂 Herlig å se at du som har så markerte og fine muskler kaster myten om at tung styrke trening er det eneste som duger i dass:D You look amazing! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, takk! Jeg takler ikke tung styrketrening, får helt fnatt av det. Så ja, styrke med kroppsvekt og mange nok repetisjoner duger 😀

   <3

 30. så utrolig flink du er;) blir helt målløs når jeg leser timeplanen din! Keept med kneet ditt da, håper det blir bedre. Jeg slet med skade i skulder, gik til fysio i 5 mnd, men ble først bra da jeg begynte med pt.
  -lykke til, og god bedring=)

  Klem T

 31. Takk for super-motiverende treningsbilder :))

  1. Fotballfrue

   Takk for at du synes dette er supermotiverende 😀

   – C

 32. Du er super sprek:)

  Prøver selv å trene hver dag,og merker det på klærne , at jeg har gått ned i cm..gøy:) har en bukse som jeg vil inn i:) Er nesten i mål!!:)

  1. Fotballfrue

   Om målet er vektnedgang, så hurra for deg! 🙂

   – C

 33. seriøst du er så flink Caroline, jeg skjønner bare ikke hvordan du får tid til det. Hvor lang tid vil du si du bruker på å trene hver dag?

  1. Fotballfrue

   Alt fra en til to timer 🙂 Men det blir ikke hver dag, det blir som oftest 5-6 ganger i uken 🙂

   – C

 34. Katarina

  Hei! 🙂

  Utrolig flott blogg du har! leser ikke mange blogger, men liker å titte innom din..
  Men din blir man i godt humør av å lese og å se på! 😀 Virker som du hver dag er i strålendes godt humør, og det vises godt gjennom bloggen din 🙂

  Jeg er selv en aktiv person som eelsker å jogge!! men har slitt selv med kneproblemer! gjør det ennå! :/
  *føler med deg* Men så den ene øvelsen din der du hopper på stepkassen! er det bra for kneet egentlig?
  har prøvd å legge til din løperute på min Iphone, siden jeg stadigvekk er oppe rundt sognsvann ( så hvorfor ikke støtte deg!) Men fikk det ikke til..

  Men uansett!!¨
  Suuper blogg.. stå på <3

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg bruker ikke den i disse dager, men ellers når kneet er bra 🙂 Du må matche løperuten når du er ferdig med å løpe den. Trykk på «legg til matchende rute» (eller lignende) – da kommer min rute opp 😀

   – C

 35. Har selv gått til innkjøp av ball, matte og rockering så nå skal det trenes hjemme, i tillegg til kondisjon ute. Hærlig 😀 Bloggen din gir meg masse inspirasjon. Du virker som ei herlig jente og så ser du jo helt fantastisk ut! Stå på 🙂 Klem fra Kathrine 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig sagt av deg 😀

   – C

 36. Anne Berit Myrland

  Så utrolig flott du er! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 <3

 37. Hei! Jeg startet å trene styrke igjen for en måneds tid siden etter fire år borte fra all form for trening. Jeg er veldig interessert i å lære hvordan jeg kan trene rumpe, mage, lår og bryst uten hjelp av tilbehør. Har googlet og youtubet litt etter hjelp, men jeg føler ikke at jeg får nok hjelp derfra. Kunne du tenkt å poste et innlegg med tips og eventuelle øvelser for dette? Vil tro det er fler enn meg som ville satt stor pris på hjelpen!:)

 38. Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt skoene dine? Har sett etter sånne, men har ikke funnet de noe sted.
  Håper på svar!

  1. Fotballfrue

   G sport 🙂 Adidas er det 🙂

   – C

  2. Har samme sko (mannen er sponset av adidas)og de er veldig lette,så man får litt ekstraspenst i beina, men klarer ikke bestemme meg om jeg liker disse eller nike skoene best!!!

 39. appelsin

  Hva er målet ditt med trening engentlig ?? siden du kjører så sinnsykt hardt så føler jeg du vill bare mer ned i vekt..itilleg til dietten deres. Så ja hva er målet ditt..tror ikke akkurat det er å komme seg i form. Fordi du er jo ganske i form 🙂

  1. Fotballfrue

   Diett? Du følger ikke med 🙂 Jeg har aldri, og kommer aldri, til å følge noen diett.

   – C

   1. Unnskyld meg, men hva er forskjellen mellom en diett og det kostholdet du følger??
    Vil jo klassifisere det som en diett jeg da, du unngår en god del matvarer selv om det også er mange du kan spise, og er rimelig opptatt av hva du får i deg.
    Jeg synes det er ganske utrolig hvor mange positive tilbakemeldinger du får på bloggen din, det er ikke sunt å ha en så overdreven opptatthet av trening/kropp/utseende/mat.

   2. Fotballfrue

    En diett er noe du gjør over en kort periode, LCHF er en livsstil og noe jeg har planer om å følge resten av livet, da er det en livsstil og et kosthold 🙂

    Det er ingenting du ikke kan spise på LCHF, bare ting du bør spise mer av og ting du bør spise mindre av 🙂 Akkurat som et «normalt» norsk kosthold, hvor det blir anbefalt at du spiser lite mettet fett, skal du spise lite/mindre karbohydrater på LCHF 🙂

    – C

   3. Merete

    Hva MÅLET med trening er? MÅLET er jo ikke nådd fordi man er slank eller i god form. Det må jo være å opprettholde formen, slå sine egne rekorder og motivere seg selv til å være aktiv og ha en sunn kropp. En toppidrettsutøver som oppnår målet sitt må jo flytte målet lengre fram, bli enda bedre, enda sterkere, enda raskere. Når Ole Einar Bjørndalen vant OL-gull i 98 kunne han jo lagt opp og sagt takk for seg, for da var jo målet nådd og formen på topp. Men heldigvis for idretten og nordmenn tenker ikke han som deg,»appelsin»

   4. Emilie

    Skulle ønske det var en «liker» knapp, for jeg er så enig med deg! Blir så oppgitt av alle som lar det skinne igjennom at de tenker «Hvorfor skal du trene mer? Du er jo tynn!». Bah…

 40. Isabelle

  Jeg blir seriøst litt skremt her.. Hvis alle ser opp til den kroppen der, vil folk få spiseforstyrrelser.. Du må jo være undervektig.. (ikke vondt ment). Føler virkelig jeg må si ifra når det er så mange som tydelighvis forguder kroppen din.. En ting er hvis du var «naturlig» tynn, men du trener tydelighvis kroppen din altfor hardt… Syns du ikke selv du er for tynn..? Jeg mener ikke å være slem, men det virker bare ikke sunt ut:-/ Ellers så digger jeg siden din asså;-)

  1. Fotballfrue

   Dersom du ikke mener å være slem, er det ingen grunn til å legge igjen denne kommentaren. Min BMI er helt fin (om det er noe verdt) Jeg er naturlig slank, jeg er IKKE TYNN, men SLANK, og elsker å trene. En dag uten trening, er en dag uten mening, vet du 😉 Nesten.

   – C

   1. Hvis din BMI er normal vil det si at med din høyde så kan du ikke veien mindre enn 55,4kg, og det tror jeg du gjør 🙂

   2. Helt enig. Det ser ikke sunt ut, og kan umulig være det.

   3. Ingrid

    Husk at muskler veier mer enn fett da! Hun veier nok likevel litt mindre, men ikke så altfor mye…

   4. Maria s

    Jeg har ikke kommentert ofteselv om jeg leser hver dag, men tenkte jeg skulle bli bedre!jeg synes det er mange litt uinformerte mennesker som kommer med kjipe kommentarer her altså!caroline trener hardt fordi hun liker det! Hun spiser maten hun gjør fordi LCHF kostholdet passer henne og mannen, og dette er ikke hverken slanking eller diett! Det er å velge en livsstil som passer en selv! Jeg tror ikke vi alle kan få en kropp som caroline, fordi hun er naturlig slank og det passer henne! Hadde jeg vært like slank ville jeg bikket over til å se «tynn» ut fordi jeg naturlig er litt større enn det. Dette betyr ikke at jeg får spiseforstyrrelser av å se på bilder av caroline. Eller at caroline ikke får trene fordi hun er slank fra før av!! En trener fordi det er godt for kropp og sinn, ikke nødvendigvis for å nå et mål på vekten!! Så selv om du selv er litt større enn caroline betyr ikke dette at du får trene hardt mens caroline må sitte på soffan fordi hun «allerede er trent». Det er faktisk noe som heter å opprettholde!! Og å trene fordi en har andre typer mål enn vekt, kanskje ett mål om å slå sin egen tid på 20k på mølla, eller løpe marathon, eller klare flere repetisjoner med push ups! Tror du fotballspillere eller andre idrettsutøvere ser seg i speilet og sier, «nå ser jeg bra ut,så nå trenger jeg ikke trene hardt» ? Neeeei de fortsetter å utfordre seg selv enten de » ser bra ut» eller ikke, fordi trening ikke er bare for det estetiske, men for å bli sunn på innsiden også, og for å forbli det!!

    Stå på caroline, det vet jeg du vil uansett hvordan du ser ut pg hvor mye du veier!!!

  2. Jeg får ikke spiseforstyrrelser av å se på Caroline. Det eneste jeg blir er veldig motivert til å trene. Takk for at du får trening til å se gøy ut, Caroline 🙂

   1. camilla

    Caroline er jo langt ifra for tynn.
    Hun har jo masseviss av sunne former. Se feks på lårene hennes,armene, puppene, rompa – alt! Hadde hun vært for tynn hadde alle bein stukket ut, og hun ville ikke sett frisk ut i verken huden eller i blikket. Hun er helt normal 🙂

   2. «massevis av sunne former»?? Det blir faktisk totalt latterlig..Men heldigvis velger vi stor sett selv hvordan vi vil se ut, og hvis caroline vil se sykelig tynn ut er det vel hennes valg..men å hevde hun har massevin av sunne former er vel en sterk overdrivelse.

   3. Nina :)

    Signerer denne 🙂 Har nettopp satt ny rekord på mølla og meldt meg på løp til sommeren – om ikke Caroline er hele årsaken så er det MYE inspo å hente her inne 🙂 Synes Caroline kan overta som ny og forbedret utgave av Kari Jaquesson – inspirerer nok langt flere enn Kari allerede 😉

  3. Skal man la vœre å trene hvis man er slank…? Merkelig oppfatning.
   Men det er selvsagt viktig å få i seg nok mat. Jeg var selv veldig tynn – sorry, slank 🙂 – da jeg var yngre, selv om jeg alltid har spist godt. Kan skrive under på at det ikke er noe sœrlig hyggelig at folk kommer med negative bemerkninger om kroppen (som veldig mange, av en eller annen grunn, synes er helt ok å gjøre rett i fleisen på deg når det handler om hvor tynn du er, OG foran andre folk, for å gjøre det ekstra pinlig), spesielt ikke når man er tenåring og har mer enn nok komplekser pga utseende som det er, enten man er tynn eller feit eller akkurat passe. La nå Caroline få ha kroppen sin i fred, hun ser kjempefin ut, men det gjør vel DU også, selv om din kropp er kortere/lengre/smalere/breiere. Og uansett form er det vel bra for den med en liten joggetur og et par situps?

   1. Helt enig med Kat. Har selv alltid vært tynn, det er bare slik jeg er skapt. Synes det er merkelig hvordan folk får seg til å kommentere utseendet mitt, og tydeligvis tar det for gitt at deres mening er berettiget og velkommen. Tviler på at de samme personene ville kommentert vekten til en overvektig person! Spesielt i tenårene syntes jeg dette var helt forferdelig; å få høre at man ser anorektisk ut er ikke særlig hyggelig. Nå er jeg 30 og har slått meg til ro med at jeg er den jeg er, og at det er helt flott og akkurat riktig – for meg.

    Synes forøvrig at det er merkelig hvordan kommentarer om utseende (både her på bloggen og i min personlige erfaring) gjerne innledes med «Det er ikke vondt ment, men….» Dersom man tror denne innledningen er nødvendig, så er min teori at kommentaren sannsynligvis ER bittelitt vondt ment, og dermed ikke bør deles med andre.

 41. Hei Caroline!
  Kan ikke du fortelle hva som skjedde med den danse/sang gruppen du var mred i? Husker dere ga ut en singel, men så hørte vi aldri noe mer..

  1. Fotballfrue

   Det er ikke mer 🙂

   – C

 42. Du har virkelig drømmekroppen! 🙂

 43. hvordan har du motivasjon til å trene når du er så tynn som du er? få litt fett på kroppen, så du ikke fryser ihjel om vintrene!

  1. Fotballfrue

   Du er en fest! 😀

   – C

 44. ååh elsker virkelig step! Men husk at du kan hoppe opp, men må alltid gå ned igjen for å minke belastningen på knærne. Hvis du fortsatt har langdistansekne er det veldig viktig å huske på!

  1. Fotballfrue

   Jeg har løperkne, men bruker kun denne øvelsen når jeg ikke har det 🙂 Altså ikke per i dag. Dette var kun for å vise en av mine favoritter 🙂

   – C

 45. Så herlig med treningsbilder og inspirasjon – flink du er 🙂
  Men hvor mange cm er du rundt låret? Du har så stramme og fine bein 🙂

 46. Hei! Jeg er på jakt etter den ultimate treningsbh`n, og du trener jo så mye så lurte på om du kunne skrive litt om hva slags erfaringer du har med ulike?

  Den du har på deg på bildet er superfin!

  Superfin blogg!

  1. Jeg har jobbet i undertøybransjen i flere år nå og kan personlig anbefale;
   Change sine sports BH’er (Særlig modellen med stropper hvis du har tunge/store bryster) De sports BH’ene kom best i test for liltt siden hvis jeg ikke husker feil 😉 og det er det merket mange leger anbefaler etter bryst-operasjoner siden de gir best støtte 😀 Elsker å bruke Change når jeg løper!

   Ellers pleier jeg å anbefale Nike sine sports-BH’er, men hvis man har en god størrelse på brystene merker man godt forskjell på de i forhold til Change sine… Men de er veldig fine til treninger som f.eks. Yoga eller lignende 🙂

   Husk å ta «hoppe-testen» når du prøver de forskjellige modellene. Så ungår du strekkmerker og minker belastningen i bryst-vevet!
   Håper dette var litt til hjelp:)

   1. Fotballfrue

    Min er forresten fra Pierre Robert, utrolig god støtte i denne også 🙂

    Takk for bidrag 🙂

    – C

   2. Jeg har prøvd en del forskjellige sportsbher, siden jeg er ganske slank og har litt store pupper i forhold til kroppen trenger jeg virkelig en god en, og jeg mener Pierre Robert sine er best! Får ikke vondt noen steder med dem, noe jeg gjør av for eksempel Nike sine. 🙂

 47. Ragnhild

  Du får jo hjemmetrening til å se morro ut 😀 Har en lik ball her hjemme som har støvet ned litt nå 😛 kanskje børste støvet av den og bruke den litt fornuftig igjen 🙂 En mageøvelse jeg brukte å gjøre med ballen er å ha håndflatene i gulvet og føttene på ballen (ansiktet ned) og trekke beina inn under meg for så å strekke ut igjen. Lærte av en PT på treningssenter for en srund tilbake.
  Du er en STOR inspirasjon på mange områder (mat, trening, mote, holdninger i/til livet osv ;))

 48. Hei Caroline!

  Det er ingen tvil om at du er en flott jente, som mange andre jenter der ute ser opp til! Nettopp på grunn av det, så synes jeg at du kanskje burde tenke litt mer igjennom hvordan du fremstiller deg selv når du tar bilder som dette.. Er det virklig nødvendig å ta bilder i sports-bh når du skal vise øvelser? Jeg mener ikke at du skal gå i store klær eller at du skal dekke til hele kroppen din, men en liten mellomting kan vel ikke skade?
  Når man blir en så profilert person som det du er blitt, så har man en større påvirkning på andre enn det man selv kan være klar over! Ser for meg, og vet etter at jeg har lest noen av kommentarene her, at det er mange som sitter og ser på bildene av deg og som gjerne skulle ha sett ut som du. Det er dessverre mange unge jenter som er villige til å bruke drastiske og usunne metoder for å få drømmekroppen!
  Det er mange flere enn deg som gjør akkurat det samme, til og med profilerte idrettsutøvere, og jeg synes heller ikke at de burde stille opp så lettkledd på bilder etc. som ikke er relatert til konkurranser (hvor de må benytte en spesifikk drakt).

  Bare en liten tanke fra meg!

  1. Helt enig med deg!

   1. Det e jo kun ein mage og armer så vise…. Me har jo sett na i bikini og stramme topper.. e kje d d sama då? Jente som har lett for å bli påvirka bør jo kje kjøpa DETNYE eller gå inn på nettbutikken te VC å se på bikiner.. E jo liga skadeligt det. Fordet om Caroline e ett forbilde for mange, så betyr det kje at veeeldig mange e så besatt at de ska se prikk like ut.., Hvis en person får spiseforstyrrelser så ligge det mye dypere enn dette.
    Om den slanke magen får folk t å kutta ut hvetemel og hvitt sukker.. någe som e d versta me kan innta.. så har en ikkje bare unngått kcal.. men senskader/livsstilsykdommer som kreft feks!! SÅ MÅ det alltid der så negativt ? E jo ikkje akuratt så me ser bein stikka ud av kroppen, bortsett fra der de ska visa!!! Caroline e gjerna harde på kondisjonen, og en trenge ikkje trena liga mye for å få ei goe helsa, men for Caroline og mange andre e det en livsstil. Så slutt å se så negativt på alt -alltid! DET e mer skadelig å ha X antall ekstra cm rundt magen .. Fett på magen e faktisk det versta

  2. Ta en titt på Kissies.se og se da om du mener Caroline bør ta mer «hensyn». DER har vi skadelig påvirkning, med oppfordring til å spise barnemat, silikon og fettreduserende behandling av en allerede syltynn kropp. Caroline oppfordrer til et sunt kosthold og sunn trening. Om jenter får spiseforsryrrelser kan da ikke denne bloggen få skylden. Come on!..

   1. Enig med A!
    Kunne ikke vært mer enig!!

   2. Fotballfrue

    Tusen takk! Jeg er enig med deg når det gjelder henne. .

    – C

   3. Men kjære mennesker da. Det er jo en vesentlig forskjell her. Caroline påberoper seg å være et sunt forbilde, mens de fleste som tar en titt på Kissie sin blogg skjønner at hun i hovedsak skriver for å provosere.

    Ja, Caroline oppfordrer til trening og et sunt kosthold, og det er kjempebra i et samfunn som blir tyngre og tregere. Men klarer man ikke å erkjenne at man er tynn når man er 170 høy og bruker str XS/32-34 i topper/kjoler og str 24 i bukser, så virker det så utrolig merkelig for alle som faktisk bruker større størrelser enn det og er langt fra overvektige. Hvis stk 24 i jeans er «normalt», hva er da str 25 eller 26? Er man lubben da liksom? Dere ser da vel at det blir feil.

    Det er ikke noe galt med å være tynn, men det må da vel gå an å kunne erkjenne at man er det – like fullt som mange bør erkjenne at de kanskje har noen kilo for mye.

   4. Jeg skjønner heller ikke hva som er så vanskelig med å erkjenne at man faktisk er tynn. Tynn er (i de fleste tilfeller) et positivt ladet ord. Jeg synes selv jeg er tynn, og jeg bruker 27/28 i bukser. Mulig dette er litt usaklig, men jeg har fått på meg størrelse 24 i bukser en gang i tiden jeg og, og den gang veide jeg 40 kilo og hadde spiseforstyrrelser. Jeg sier ikke at Caroline har det, bare at det ikke (i mitt hode) fremstår som så veldig sunt å være så tynn.

    Nå skal det sies at Caroline ser sunnere ut enn hva jeg gjorde, og det at hun samtidig oppfordrer til en sunn livsstil er jo i og for seg kjempeflott. Men det å påstå at hun er «IKKE TYNN», men slank, vitner for meg om lite selvinnsikt.

  3. Det er mange som tyr til drastiske metoder for å få drømmekroppen, derfor er det vel supert at Caroline viser at det er mulig å få en slik kropp av sunn mat og trening?! Hun påpeker jo også stadig at hun trener for å føle seg bra både fysisk og psykisk, og det er ikke noe «kroppspress» på denne bloggen etter min mening. Bare masse inspirasjon! Det er vel ikke verre å vise seg i sports-BH enn å vise seg i bikini i sommervarmen? Man får dessuten mye bedre inntrykk av hvordan øvelsene skal gjøres ved at hun ikke har så mye klær på seg. Selv om Caroline er sprek og sunn behøver hun vel ikke å dekke seg til i frykt for hva andre skal tenke til enhver tid.

 49. Vilde S.

  Hurra! Elsker ukesoversiktene dine for trening! 🙂 Til dere som skriver at Caroline er for tynn og insinuerer at hun er ett dårlig forbilde: Hun skriver aldri noe om hvor mye vi som leser bloggen burde trene eller hva vi burde spise. Så får man velge selv om man har lyst/ blir inspirert til å gjøre det samme. Hvis du ikke er enig i Carolines livsstil så forstår jeg ikke helt hva du gjør inne på bloggen hennes…

  Din blogg er den eneste jeg gidder å følge med på, fordi du bare er så sinnsykt sympatisk og blid! 🙂 Jeg tror det er litt av grunnen til at så mange liker bloggen din. Jeg har masse stress og vanskeligheter i livet mitt, også kikker jeg inn her og får det siste lille pushet til å faktisk dra på trening, eller til å pynte meg litt ekstra! Love it!

 50. Har du noen gode forslag til trening for baksiden av lårene? Da ville jeg blitt kjempeglad!

 51. Du ser utrolig sunn og frisk ut! Jeg liker det! Inspirerende er du også!

  Tusen takk for at akkurat du blogger 🙂

  Hilsen fast leser 😉

 52. har du kun en sports-bh?

 53. Emilie K. G

  Du er så herlig, Caroline!:) og en utrolig inspirerende og motiverende person!
  Er innom her hver dag, dagen er ikke den samme uten 🙂
  Fortsett med alt du gjør Caroline, du lyser opp hverdagen!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, søte deg 🙂

 54. Hei,

  Jeg bruker å ta den øvelse nummer tre, men har fått beskjed av fysio at jeg skal ha hendene i kryss over brystet, for da trener jeg støttemusklaturen på sidene på hoftene også. Har du ikke fått beskjed om dette? Når man har løpekne er det vel viktig å trene opp balansen og de små musklene som man ikke trener som ofte ellers? Uansett en veldig god øvelse, man kjenner det skikkelig etterpå! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har andre øvelser for hofte 🙂

   – C

 55. Hei solstråle!

  Blir du noen gang lei alle de negative kommentarene som til tider kommer på bloggen din? Jeg skal ærlig innrømme at når jeg først begynte å lese bloggen din var jeg noe skeptisk siden du har en mer bevisst livsstil enn hva vi staute nordmenn er vant til å se, men etter å ha fulgt deg nå en god stund må jeg innrømme at jeg har stor respekt for deg og det du får til, og synes at du er en stor inspirasjonskilde. Du er jo en «liten» solstråle:)
  Klem på deg!

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du synes det 🙂 Det er aldri hyggelig å få negative kommentarer, men det er bare å heve seg over det, og heller fokusere på det positive 🙂

   Klem tilbake 🙂

 56. hei på deg =)

  du er en stor inspirasjon, jeg har selv begynt på lchf og er stor fornøyd, elsker oppskriftene du legger ut. spesielt ørret på grønnsakseng 😉 kom gjerne med flere middagsretter 😉
  ett lite spørsmål, jeg synst den lysestaken dere har på tvbordet var så kul. hvor har dere kjøpt den og hvor mye kostet den?

  hilsen fast leser 😉

 57. har du ikke t-skjorter eller ?!?!

 58. Isabelle

  Du er helt fantastisk ut! Jeg er russ nå, så det har blitt dårlig med trening siden 1.mai, men du har virkelig fått inn motivasjonen min til å starte å løpe etter 17.mai! Jeg H-A-T-E-R nemlig å løpe, og spinner helst og går på gruppetimer. Vil tvinge meg til å like det! 🙂

 59. Takk for et flott innlegg!
  Har akkurat kjøpt en treningsball, men manglet øvelser:)

 60. Mathilde

  Så flink du er til å holde treningsmotivasjoen oppe! Er i en periode hvor motivasjonen ikke er helt på topp, men blir alltid så innspirert når jeg er innom her (som vil si hver dag :P).

  Lykke til vidre!

 61. Hmmm…her fikk jeg en del nye ideer til noen fine mage og rumpeøvelser 🙂 Ble så inspirert av all løpingen din så jeg økte med å jogge 1 mil 3 ganger i uka( jogger ellers 5-7 km 2-3 ganger i uka)…

  God bedring med kneet ditt <3

  PS: Til dere masete "du er for tynn" mennesker…ta dere en bolle og fokuser på deres egen kropp(!)

 62. Madeleine

  Hei! Først og fremst må jeg bare si at jeg elsker bloggen din og at man alltid kommer i godt humør av å klikke seg inn og se det store smilet om munnen din på alle bilder. Men, så lurte jeg bare på hvor du kjøpte rockeringen, jeg husker du kjøpte den, men ikke hvor 😉

 63. Hei caroline.

  Du, jeg lurer på hva er forskjellen på dette LCHF kostholdet du holder deg til, og Dr. Atkins diett/kosthold? Prinsippet er det samme, men det virker som Dr. Atinks kosthold er strengere med hvilke matvarer enn skal spise og antall gram karbohydrater som skal konsumeres. Hva tenker du om dette? Hvorfor har du ikke valgt å lese hans bøker f.eks?

  🙂

 64. hi caroline !

  is it possible to translate your blog ?
  it´s only in noway language and very difficult to read, because the translator in internet not working well..

  you have really a gorgeous body, and i want to know more about your training.
  how much do you run / week ? wich trainig do you do for the but , the stomach an your feet ?

  best regards from austria!
  melanie

  1. Fotballfrue

   Use google translater 🙂

   – C

 65. […] körde jag lite armar på det, ett par enstaka armhävningar och en 3×15 vaddettanukallas (nr2). Efter detta slirade jag hem på cykeln. Nu MÅSTE jag ta tag i lite skoluppgifter om jag ska hinna […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *