Lisboa: de siste bildene

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen, og det er alltid helskjønt å se begge vofsene og mannen i mitt liv i like god behold som da jeg dro. Takk og lov for at det finnes kamera, for denne turen har vært helt fantastisk og virkelig minnerik. Nå snakker vi allerede om neste tur, og da skal storesøster også være med!

Den siste kvelden spiste vi på Largo, en utrolig restaurant som MÅ besøkes om du er i Lisboa. Utsøkt mat og service ut av en annen verden. Stil, rett og slett. Helt perfekt.

Kveldens antrekk

Restaurant Largo

Kanskje den beste anden jeg har smakt?

Mamma

Klar for en drink etter maten

Han hadde noe uten sukker! Yes 😀

Plutselig var det dagen derpå, og det var på tide med enda mer mat før hjemreisen.

Er ikke hotellet lekkert?

Ha det bra, Lisboa!

Nå skal jeg lage frokost med mannen, også er planen å pakke ut min altfor tunge koffert. Dermed er det vel på tide med en litt hard treningsøkt. Eller skal jeg vente til i morgen? Hmmm. .

69 kommentarer

 1. Så ut som dere har hatt en flott tur i Lisboa! Men hvor er antrekket fra? : )

 2. Ser ut som du har hatt en fin tur 😀
  Digger nike appen du anbefalte btw !! Skikkelig motiverende 🙂

 3. så pen du er! 😀

 4. Så ut som en super tur! 😀
  Og la meg bare si; De skoene du hadde på deg der var bare helt utrolig kule! :O Nesten så jeg drar helt til Lisboa bare for å få tak i de…

 5. Tusen takk for at du deler livet ditt med oss! Du er så fantastisk nydelig!

 6. Så flotte bilder! Du burde spørre han om oppskriften på drinken. Eneste jeg vet å drikke uten karbs er ren vodka, farris og fun saft (som egentlig ikke skal være så bra)… Det er godt da, og helt sikkert bedre enn mye annet 🙂

  1. Camilla

   Nå beveger jeg meg kanskje på tynn is… Men er ikke vodka basert på potet, mais eller korn?? Da er jo vodka ren karbogift.. Samme med rom, som er laget av biprodukter fra sukkerpoduksjon. Og da ser jeg heller ikke poenget i å bestille drinker uten sukker:P

 7. Virket som en helt fantastisk tur! 😀 Men det er alltid deilig å komme hjem igjen også 🙂
  Likte veldig godt den hvite kjolen!

 8. Hei 😀

  Siter å ser på programet Petter elser Mari og da så jeg deg.
  Se på episode 4 på sumo (05.55) så ser du deg selv 😉

 9. synest du er så modig! at du tørr å gå i så fine og flotte klær hver dag, skulle ønske jeg også hadde hatt mot til det, mer tenker alt for mye på hva folk rundt meg sier om det. 🙁 kan du skrive et innlegg om hvordan du begynnte å få øynene opp for mote, og tørre å kle deg så fint, når andre venner går med joggebukser ol. jeg har såå mange fine kjoler i skapet, MEN har aldri brukt dem fordi «hva tenker andre når jeg er så stivpyntet»? sjønner du?

 10. Men Caroline da….»mere»…..? Du som er så streng på rettskriving burde jo kunne dette 😉

  Ellers kjempefine bilder. Ser ut som det var en fin tur dere hadde 🙂

  1. Fotballfrue

   det går faktisk an å ha det travelt 🙂

   – C

   1. Ingerid

    Og det er faktisk lov å skrive «mere» nå 😉

 11. legg ut innkjøpene 😀 elsker bloggen din!

 12. Alexandra

  Hihi, du er så utrolig lik mamman din 🙂 hun ser ut som en skikkelig søt person – og det gjør jo du også :))

 13. Ser ut som en kjempe fin tur 🙂 Får vi se noen innkjøp? 😀

 14. Herlig sted altså…og så fin mor du har 🙂

 15. Hei Caroline!

  Synes du alltid er så fin på håret, og lurte egentlig bare på hvordan du får de fine og tunge krøllene nederst? Ser på bilder at dette er en sveis du ofte har, og har derfor tenkt at det egentlig ikke kan være så vanskelig og kreve mye tid? 🙂

 16. Ida Marie

  Herreguuud for en kropp! Du er vanvittig vakker, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 17. Flott hotell! Og den restauranten så kjempeflott ut.

 18. Oi.. på det siste bildet (grønn kjole) ser det ut som om du er gravid:P Det er bra du koser deg på ferie, Caroline!:D Jeg ligger i hardtrening.. SK-11 vettu;P

  1. Fotballfrue

   Jaså? Jeg som har gått ned i vekt på disse dagene 😀

   – C

   1. Er det en positiv ting, ettersom du har «:D» bak?

   2. Fotballfrue

    Elise synes jo åpenbart jeg ser gravid ut,så da vil jeg si det er positivt,i og med at hun derfor tar kraftig feil. Jeg har jo faktisk trent 3 ganger i løpet av turen også. Jeg trener tross alt 6 ganger i uken,så hvorfor hun mener jeg ikke ligger i hardtrening skjønner jeg ikke. Feil tar hun i hvert fall,og det kjennes sabla godt 😀

    – C

   3. camilla

    Herremin, du virker så hevngjerrig Caroline, og altfor fokusert på hva andre tenker om deg. At det føles godt å ha gått ned i vekt FORDI èn mener du ser gravid ut, høres bare tullete ut. Tar du virkelig sånne ting såå inn på deg? Virker som du har et esktremt behov for å motbevise folk sine usakelige påstander ved å ramse opp hvor mye du ellers trener, spiser, osv… So what? alle vet du trener, så hva stresser du for?
    .. virker bare som du er redd for at folk skal tro du ikke er sunn og sprek NOK!

    «kjennes sabla godt» du må virkelig ta slik «kritikk» alvorlig, for å glede seg såå stort over slike bagateller viser jo hvor hardt du tar sånt til deg… (virker slik ivertfall)

   4. Fotballfrue

    Ah,Camilla! Du er alltid så koselig 😀 hva tror du selv? Digg å høre at du ser gravid ut? Jeg synes i hvert fall er deilig å motbevise 😀 og skulle jeg tatt meg nær av alt det usakelige som kommer i løpet av en dag her,så hadde jeg nok hatt dårlig selvtillit,nerveproblemer og sosial angst for lenge siden.

    – C

   5. Andrea

    Du må jo forstå at folk som kommer med slike kommentarer KUN gjør det for å irritere deg. Virker no nesten som om det ikke er noe som provoserer deg mer enn at folk sier du ser gravid ut, har lagt på deg o.l. De oppnår med andre ord akkurat det de er ute etter..

   6. Fotballfrue

    Beklager at jeg motbeviser det når folk kommer med slike påstander da. Og ja,faktisk liker jeg ikke å høre slike ting,når jeg er så pinlig nøyaktig som jeg er. Så om målet er å irritere meg,er det helt greit. De tar jo feil 🙂 men du synes kanskje det er greit at noen sier slike ting om deg,eller?

    – C

   7. du ser ikke gravid ut 🙂 hadde gjort mye for å ikke se gravid ut selv jeg å heller se ut som caroline( og jeg er ikke det, haha 😛 ) du er kjempefin :):)

   8. Camilla

    Det handler ikke om at man syns sånt er greit eller ikke, men om å heve hodet, blåse lang masj i sånne teite kommentarer, og stå for det du ellers pleier å si: jeg er akkurat slik jeg ønsker å være, og blåser i hva andre skulle mene om meg.

    Du ser ikke gravid ut, og du er ikke det, og alle som har vett vet jo at slike påstander bare er tull. Det er jo gamle nyheter. Hvorfor fyre seg opp hver gang noen sier slik når du vet at det ikke er sant, og at sikkert 99% av leserne dine vet det samme? Det virker bare litt pirkete å bry seg om slikt gang på gang, på gang på gang…. men som du sier: du er jo så nøyaktig.

    Det er ikke ment for å være slem, jeg kjenner bare ikke igjen den Caroline som ellers setter nesen i sky og blåser i slike smålig ting… Derfor virker nettopp kropp og utseende som et ømt og sart punkt for deg å bli «kritisert» for, og det jo greit. Trodde bare som sagt at du brydde deg litt mindre om sånne meninger…

   9. Andrea

    Overhodet ikke, men om noen hadde kalt meg tykk, noe jeg vet jeg absolutt ikke er, hadde jeg kanskje ofret det en liten latter, men ikke mer enn det 🙂 Men, alle er forskjellige, og godt er det!

 19. Hvor mye peng fikk du for å reklamere for Lisboa eller reisebyrået?

  1. Fotballfrue

   Har jeg nevnt reisebyrået? Jeg hadde lyst til å gjøre noe ut av at jeg var her,og fikset 3 guidebøker til dere. That’s it. Du har vel fått med deg at jeg må oppgi det,dersom noe annet er tilfellet????

   – C

  2. Mnm, tror du virkelig «Lisboa» som by har betalt Caroline? Seriøst!?!

   Og vi vet jo ikke hvilket reisebyrå hun har reist med, eller OM hun har reist med noe reisebyrå i det hele tatt! Vi vet heller ikke hvilket flyselskap hun fløy med…

   Og hvis noen sponser henne er jo selvfølgelig de interessert i å bli nevnt…

 20. Jeg elsker at du pynter deg til alt mulig! Du kler det virkelig 🙂 Og ser ut til at dere har hatt en herlig tur til Lisboa! Skal prøve å få med meg mamma på en aldri så liten tur selv 😉

 21. Susanne

  For en fin tur dere har hatt, skikkelig kos 🙂 Spiser mamman din også lavkarbokosthold? Og forresten, dere to er utrolig like!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 ja,det gjør hun 🙂

   – C

 22. Petronella

  Du er så vanvittig flink til å posere, har du bakgrunn som modell? Og du er heldig som kan leve et så glamorøst liv, det ser deilig ut. Alltid kledd elegant og flott til fingerspissene, jeg blir nesten misunnelig.
  Det jeg ihvertfall misunner deg er den treningsiveren du legger for dagen. Selv er jeg sløv som en doven katt for tiden – solstol med godboken har vært livet mitt idag.

  1. Fotballfrue

   Det er jo deilig å sløve også,alle kan ikke være like 🙂 jeg var modell noen år tidligere,men får jo også erfaring gjennom bloggen 🙂 tusen takk i hvert fall,det var utrolig fint sagt av deg 🙂

   – C

 23. blir litt skremt over at du har trent 3 ganger i løpet av ferien. Du er trossalt en rollemodell for unge jenter og jeg håper du vet det da du presiserer at du MÅ bestille drinker av den sukkerfrie typen. Bare en tankevekker! Det er ikke nødvendig å trene når man er borte en weekend, man lever jo trossalt bare en gang.

  1. Fotballfrue

   Har vært borte i mer enn en weekend,5 dager.. Og hva er galt med å trene? Det er vel mer usunt med en rollemodell som ikke trener, eller? Og hvorfor kan jeg ikke drikke drink uten sukker? Vet du at jeg har et høyfettkosthold,og derfor helst ikke spiser sukker? Har du et høykarbokosthold er ting litt annerledes..

   – C

   1. Agus/Anne

    Velkommen hjem, skjønne deg!

    Det er så deilig å se at du og din mor har et så flott forhold og dere må være utrolig stolte av hverandre. Du er en flott rollemodell, Caroline: du omfavner livet med begge hendene, du er sunn og du skeier ut. Elsker selv å trene når jeg har ferie og blir litt «trist» og oppgitt over de som himler med øynene over det. Alle har sin egen oppskrift på den perfekte ferien. Noen vil ha det som deg: kose seg med god mat og drikke, oppleve nye ting og å trene, andre vil sitte mest mulig i ro, spise og drikke alt de kommer over. Hver sin smak og jeg ville aldri ha kritisert en annens ferie. (Skjønner at de som ser på trening som bare ork, slit og slanking – og glemmer helseinvesteringen og energien/endorfinene en får av det – kun ser på denne typen ferie som ikke-ferie. Men å henge seg opp i at andre trener i ferien, blir for dumt. Usunn ferie og usunn rollemodell er det i hvert fall iKKE).

   2. Camilla

    Hehe, enig med Caroline. For noen er ikke trening noe man tvinger seg selv til, men noe man står opp og morgene og tenker at man har lyst til!
    Og hvorfor drikker folk cola zero og pepsi max? Det er jo uten sukker det også, men svært få lurer på det…

  2. Milla: Så du mener at et sunt forbilde er en som ikke trener og som drikker sukkerholdige drikker? 😀

   Syns du er flink Caroline, bra at du gjør sånn at folk for opp øynene for den hvite giften 🙂

 24. Ragnhild

  Så utrolig nydelig du er Caroline 🙂 Likte veldig godt kjolen og jakken som du hadde på det nederste bilde:) Hvor har du kjøpt de? 😉
  Ha en strålende dag 😀

 25. Du er nyydelig da caroline 🙂 Du må ikke tenke eller ta deg nær av negative komentarer for du er en stor rollemodell for oss lesere som blir inspirert av deg! favoritt blogg nr 1.

  -K

 26. Du er alltid så fantastisk fin, Caroline 🙂
  Blir glad av å se de koselige bildene fra Lisboa som minner om at sommeren er like rundt hjørnet.

 27. Kjempefin blogg ! 😀 elsker den

 28. Silje Kristine

  Lisboa høres veldig fristende ut!:)

  Jeg bare lurer på om du kan skrive litt om hva du bruker å spise til frokost? Eventuelt vise til et tidligere innlegg hvor du har gjort det. Jeg har nylig startet med LCHF, og jeg synes det er vanskelig å finne på ting jeg kan spise til frokost, eventuelt kveldsmat.

 29. Kan vi se hva du har shoppa 😀 ?

  1. Fotballfrue

   Jada 😀

   – C

   1. Helene

    ;D

 30. Kan du være så snill å skrive teksten som hører til bildene UNDER bildene?

 31. Nydelige bilder : D

 32. har din mor gått ned i vekt etter lchf? litt personlig spm kanskje..?

 33. Så utrolig fin den hvite kjolen var, love it:-) Og søte deg!

  Det så utrolig koselig ut på den restauranten:-)

 34. Du ser kjempeflott ut som alltid, og du ser på ingen måte gravid ut. 🙂 For en latterlig ting å si! Sikkert noen som har fått med seg at du er lei av disse spørsmålene, ikke har noe bedre å finne på enn å prøve å provosere deg og derfor fortsetter å spørre…. Godt du er sterk og ikke tar deg nær av ting, for du er et veldig godt forbilde, og du motiverer mange 🙂

 35. sweetcherry

  ser ut som du har kost deg masse 😀 men HVOR har du kjøpt den hvite kjolen? jeg falt for den med første øyekast så nå må jeg prøve å skaffe meg den (viss det er mulig i det hele tatt) 😉

  ha en fortsatt fin søndagc kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøpte den på BikBok i fjor 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Tenkte jeg skulle skrive her da at den kjolen selges på den der siden som jeg tror heter side2vintage eller noe sånt. Har ihvertfall funnet noen av den der! (Har ikkje kjøpt alle, men når jeg kikket så fant jeg flere. Følte plutselig det virka som om jeg hadde kjøpt alle jeg hadde sett)

    Så bra du har hatt en fin tur! Og selv om noen skriver at du trener for mye, syns jeg ikke det. Jeg er ikke flink å trene, og må vel si at kostholdet mitt kunne vært bedre, men du er en veldig inspirasjon og kjempe flink å skrive! Stå på 🙂

 36. Du er bare helt utrolig vakker! wow

 37. Guro Houmb Torp

  hei!
  hvorfor drikker du ikke drinker med sukker? har du diabetes eller noe? kjolen din er kjempen pen! hvor har du kjøpt den?<3<3

  1. Fotballfrue

   Fordi sukker er som gift for kroppen og bør inntas i minimale mengder, og fordi jeg har snudd metabolismen min og bruker fett som energikilde 🙂 Det siste fører til at jeg kan bli «overfølsom» for søte ting, noe som gjør at det ikke smaker særlig godt 🙂

   – C

 38. Caroline B.

  På det øverste bilde så du rett og slett vakker ut, jeg ble helt lamslått!

 39. Ingrid Svendsen

  Nettopp kommet hjem fra en uke i Egypt, og jeg må ærlig innrømme jeg har savnet bloggen din mens jeg var borte 😛 Ser du også har hatt ferie i mellomtiden, det fortjente du virkelig 😀 Helt herlige bilder av deg, og moren din!! Du stråler som en sol på det øverste bildet, virkelig nydelig!!!

  Må også kommentere en kommentar over her: Jeg synes det er helt topp at du legger teksten til bildet OVER bildet, ikke under. For meg var det en selvfølge da jeg også hadde blogg å gjøre det på den måten. Når man leser nedover burde jo selvfølgelig teksten synes først :o)

  Velkommen hjem, og takk for alle de herlige innleggene du har postet mens jeg var borte 😀

  Klemmer

 40. Oj, nå fikk jeg også lyst til å reise til Lisboa. Utrolig fine bilder!

 41. Hei 🙂
  Har du lyst å lage en liten guide til en kort Lisboa tur?

  Vi skal på en liten weekend tur dit den 24. Januar, og jeg skulle gjerne hatt litt tips. Vil rekke så mye shopping som mulig, god mat og gjerne oppleve så mye som mulig av byen.

  Hadde satt kjempe stor pris på om du gjorde dette 🙂

  1. Fotballfrue

   Ooo, så herlig! Skal se hva jeg får til. Om det drøyer må du bare legge igjen enda en kommentar, så gir jeg tips der 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *