I mitt rette element

På havna. Et mer fantastisk sted nå i mai, skal du lete lenge etter. Her varmer det fra sola mens det klirrer i glass fra skålende gjester. Helt herlig!

Rosévin og oliven hører med

Se så grønt og fint det er!

Fikk bruk for den nye vesken min fra Bershka. Perfekt til skoene!

Mamma kjøpte hatt til meg, hihi 😀 Lurer på om jeg noen gang får brukt alle hattene jeg har. .

Spiste en utrolig god fiskesalat. Her er det tips å hente folkens! Denne skal jeg lage til mannen når vi kommer hjem.

Mamma’n min er like fornøyd som meg i sola

Så ble det drinker på en utrolig stilig bar ved siden av havna. Jordbærdrink midt i solsteken på en torsdag? Ja, takk! Hit skal vi tilbake i dag.

Planen nå er å presse inn en treningsøkt før frokosten. Når en koser seg så mye, er det ingenting i veien for å bevege litt på liket, selv om det blir light version i forhold til treningen hjemme. Tusen takk til alle som hjelper meg med FreeZone, forresten! Jeg gleder meg til å komme hjem og løpe selv, eller gå. Kneet mitt har stått på stedet hvil en stund nå, og jeg liker ikke stedet det har stoppet opp på. .

Straks etter frokost blir det en spasertur nedover Avenida da Liberdade. Så får vi se om lommeboken ikke brenner opp. . Ehe. Skal i hvert fall ta masse fine bilder til dere! Ha en deilig dag

64 kommentarer

 1. Høres ut som en flott dag !

  Når drar dere hjem igjen?
  Reiser til Oslo i dag shjønner du:D

  1. Fotballfrue

   I morgen 🙂

   – C

 2. Så mange fine bilder du har tatt! Skikkelig kul hatt, gode drinker og god salat.
  Skulle ønske min mor også ville dra på slike turer med meg 🙁
  Kos dere videre :))

 3. Ragnhild

  Det ser så utrolig nydelig ut der 🙂 Har såå lyst til å reise :)) hihi 😉

 4. såå deilig det så ut Caroline. Håper dere har hatt en fint opphold, og at de to siste dagene blir fine:) klem klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk!

   God klem tilbake 😀

 5. Så FINT det er der!! 😀 Virker helt nydelig! Jeg skal absolutt reise til Lisboa en gang, jeg også! 😉 hihi
  Kjekt at dere har det så fint 🙂 Kos deg videre <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er virkelig fint her 😀

   Ha en herlig helg <3

 6. Christine

  Det er noe eget å dra på jenteur med mamma’n sin! Mamma og jeg har hatt flere weekend-turer til storbyer, denne våren blir det en favoritt i reprise: København. Føles som hjemme, siden mamma er dansk. Deilig! Vi er heldige som har et så spesielt forhold til mamsene våre! Tommel’n opp for dem!

  Nyt resten av turen og blogg litt mindre. Du har fri! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååå, så hyggelig 😀

   – C

 7. Herlige bilder.

  Det ser helt fantastisk ut i Lisboa! Fristet skikkelig å dra dit………på kjærestetur egentlig. Nyydelig!
  Kos deg resten av turen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er en del kjærestpar her, i hvert fall nå som helgen nærmer seg. Sikkert på weekendtur 😀

   – C

 8. Utrolige bilder Caroline. Er det tatt med speilrefleks, eller har iphonen nådd et nytt nivå?

  1. Fotballfrue

   Dette er speilrefleks 😀 Men iPhone er søren ikke verst den heller 😉

   – C

 9. Hei!
  Ser du har problemer med kneet ditt. Anbefaler deg og dra på en hesteutstyrsbutikk og kjøpe noe som heter Red Lotion (selger det på butikken jeg jobber i, send meg en mail så kan vi fikse).
  Bruken av Red Lotion på folk har eksplodert i trøndelag. Veldig mange fotball og håndballutøvere som bruker det på alskens skader 🙂 Øker blodsirkulasjonen og høyner temperaturen på «vondtet» som igjen fører til at kroppen jobber mer med den plassen du har vondt 🙂 Bare et tips! =)
  Ha en fortsatt fin ferie =))

 10. Charlotte

  Så utrolig pen mamma du har Caroline! Like var dere og! 🙂 Kos dere i varmen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, nå blir hun glad 😀

   – C

 11. Kristin

  Ser utrolig fint ut der 😀 Må så klart spørre hvor toppen din er fra ?:D

 12. santa maria

  spiser du aldri ordentlig mat? syns du bestiller salat til frokost, lunsj og middag, alltid. salat (der jeg kommer fra) spises som forret eller VED SIDEN AV middagen, ikke som et eget måltid. også blir du helt sprø i huet når folk spør deg om spiseforstyrrelser??

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Spiste jeg salat til middag da vi var på Bocca og jeg spiste lam?? Jeg tror ikke lam er salat, eller? Salat kan være så mangt, er det bare noen grønne blader er det litt annerledes enn om det er både fisk, ost, rømme og masse annet godt der 😀 Dersom salat kun er tilbehør for deg, høres det ut som at fantasien ikke strekker til, eller at du ikke har erfaring med matlaging.

   – C

   1. herlighet «santa maria»… ! hvis man liker salat da?… ikke en veldig gjennomtenkt kommentar å komme med synes jeg! … salat kan brukes til så mangt!

  2. Men du, hun kommer ikke fra der du kommer fra. Og sist jeg sjekket så kan voksne spise det de føler for. Jeg hadde gjeeerne spist deilig salat hver dag, hvis jeg kunne. Og som Caroline selv skriver, hun spiste lam. 🙂

   Nemlig!

  3. Herregud da! Folk må vel få lov til å spise hva de vil uten å ha noen form for spiseforstyrrelse? Det jeg har lest og sett på bloggen her er vel bare en sunn dame med vett og forstand, som vet å lage mat for hennes forbruk. Slutt å whine på hennes matinntak, hadde vel ikke vært så veldig hyggelig dersom folk kommenterte hver eneste ting du puttet i munnen??…

  4. Salat er fantastisk å spise til middag, er jo bare å være litt kreativ til hva man har oppi:) Og hva er galt om Caroline liker å spiste sunt?! Synes nu det er bare et godt forbilde. Hun kommer med masse god gode forslag til sunn mat, som vi andre kanskje heller bør ta til oss? 🙂 Synes du har en fantastisk blogg:) Og du Caroline virker som en fantastisk jente, med ben i nese og som er deg selv:)
   Ha en strålende dag, og ei god helg:)

 13. Så deilig ut:) godt det begynner og bli grønt her hjemme også;) herlig tid i møte. Flotte bilder dere tar, og dere tar dere alltid så flotte ut på bildene;) kos dere videre.

 14. Så utrlig fint bilde av deg det første der 🙂 Vakre du 🙂

  Ser ut som om dere har det fantabulous 🙂 Kos dere videre 🙂

 15. Det ser fantastisk ut 🙂

 16. Ser herlig ut med ferie, salaten så god ut 🙂

 17. ahhh saa herlig!! ikke noe som solstek, dag drink og ferieeeeeeeeee 😀 kos deg masse!

 18. Hei Caroline!

  Ser ut som du storkoser deg! Du burde virkelig ta turen innom Colombo og El Corte Ingles. Colombo er et av Europas største kjøpesentre med en hel del butikker, der finner du alt du skulle måtte ønske i alle slags prisklasser.

  Ellers ønsker jeg deg en videre fin tur med mammaen din!

 19. Ah, det så utrolig herlig ut! (:
  Og du og moren din og du er fortsatt like..

 20. hm ser at flere og flere drikker rosevin nå må kanskje prøve i løpet av sommeren hehe…
  Ser kjempe fint ut der… heldig du ….

 21. santa maria: helt enig med deg.virker som det kun går i salater.du er jo så tynn at du kunne godt spist et skikkelig måltid liksom! du spiste jo salat i bursdag for ikke lenge siden også,er lov å skeie ut litt vet du.Spesielt når du trener så mye som du gjør.

  LCHF kostholdet er forresten risikosport! du risikerer nyreskader etterhvert! lever og galle har heller ikke godt av mye fett.men virker som du driter i det,så lenge du er slank.og det synes jeg er synd! du er jo såpass slank at du ikke trenger LCHF kostholdet. går fint å spise 30-40 gram ris,pasta eller poteter uten at det går utover vekten. man skulle tro at du tenker på karbohydrater som rene giften! Om dette kostholdet hadde vært så bra ,så hadde jo helsemyndighetene anbefalt det,og det gjør de jo ikke! Dessuten kaller du det ikke diett,men når det er masse ting du ikke kan spise,så er det faktisk en DIETT!

  1. Fotballfrue

   Hvorfor kommenterer du når du ikke vet hva du snakker om? Du har jo null kunnskaper like vel skal du sette meg på plass? Det blir jo bare tragikomisk og nesten morsomt å lese kommentaren din 😀 Så igrunn burde jeg vel være glad for at du tok deg tiden 😛

   Jeg spiser salat kanskje en gang i uken, og da har jeg ofte fet fisk som for eksempel laks, og fete oljer og oster 🙂 MASSE næring! Utenom det spiser jeg kylling, fet fisk, rødt og hvitt kjøtt, veldig variert med andre ord 🙂

   Det du sier om LCHF kostholdet er bare trist å lese, det skader alldeles ikke lever og galle og er absolutt ikke et slankekosthold.

   Hvis du følger mydighetenes råd, er det jo masse ting du ikke bør spise der også. Jeg kan nevne i fleng: Helmelk, Seterrømme, kremfløte, bacon, smør etc. I tillegg anbefaler de minimalt av egg og rødt kjøtt.

   Det er ingenting du IKKE kan spise på LCHF, bare hva du bør spise mindre av. Akkurat som i alle andre kosthold.

   Og ja, karbohydrater i store mengder, og fra hvitt mel og sukker er rene giften, da kroppens hormonsystem kommer i ubalanse. Bare se på alle livsstilsykdommene som bare øker og øker.

   – C

   1. Vibeke

    Det er faktisk stikk motsatt av det anette sier. Gallen tar mye mer skade av at man ikke spiser fett, enn hvis en inntar mye fett.

   2. Andrea

    Haha lol. Det er jo faktisk mer du kan spise på LCHF, enn dersom du følger myndighetenes råd. Bomma litt der, Anette..

  2. «anette», kjære deg, les bakpå matvarepakkene, du kommer til å få sjokk. Caroline har undersøkt og lest nok om LCHF til å vite hva hun snakker om. Kanskje du burde gjøre det samme? Forstår ikke helt hva du mener med at hun ikke «trenger» LCHF-kostholdet… Så bare fordi hun trener og holder seg i form burde hun ikke passe på hva hun spiser? En del av de tingene vi får i oss fra maten kan være helseskadelige. En ting til, klart det går an å spise ris utenat det går ut over vekten, men ikke hvis en følger et kosthold der det ikke er meningen at en skal det. Alle mennesker reagerer forskjellig på forskjellige matvarer, Caroline tåler ikke så godt karbohydrater (som MANGE andre her i verden). Regner nesten med du mener mennesker i Asia driver som du så fint kaller det «risikosport» fordi de ikke får i seg kumelk. Du vet, det som er så godt for beinbyggningen osv, som tydeligvis ikke hjelper oss her i Norge da vi ligger på verdenstoppen i tilfeller av benskjørhet.

   Stå på Caroline!! 😀

   1. Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på LCHF kostholdet Caroline! Jeg er ikke tykk, men ville ned noen kilo for å komme tilbake til trivselsvekten min etter en lang vinter. Nå har jeg klart det! I utgangspunktet tenkte jeg bare å prøve for en periode, men jeg har bestemt meg for å fortsette!!! 🙂 Anbefaler alle å prøve, jeg har aldri vært i bedre humør heller!

 22. Åååh, så fantastisk!!!

 23. Har du fått diagnosen «løperkne»?. Det har nemlig jeg. Har hatt problemer med dette siden før jul, og kneet blir liksom ikke bra nok så jeg får løpt. Er kanskje ikke nok i ro, men synes likevel jeg har tatt det rolig nok. Har du noen gode tips til hva jeg bør gjøre med kneet? Pleier å tøye ut ogsånn, men når kneet føles bedre og jeg prøver å løpe, gjør det vondt igjen. Veeeeldig frustrerende, ettersom jeg elsker å løpe!!

 24. Elisabeth

  DIGGER bildet av glassene med rosevin! tydelig at moralen i portugal er «det er ikke fullt før det renner over» 🙂 i norge heller de oppi en liten skvett og krever absurde priser 😉

 25. Såå fantastisk! Blir så glad på dine vegne når jeg ser hvor bra du har det 🙂 Og HERREGUD for en flott mor du har!!! Skjønner hvor du har fått skjønnheten fra <3

 26. Åh, du er så pen! Kos deg videre:)
  Bloggen din er utrolig bra!

 27. Så vakre bilder, og salaten så sinnsykt digg ut! Prøvde å ta på brillene for å se hva som var oppi, haha:p

  Men det jeg skulle si var: Du virker ikke som du gir kneet ditt nok hvile? Mange slike skader man får av overbelastning eller trening tar jo månedsvis å lege. Jeg har slitasje i korsryggen, og kan derfor ikke løpe, og akkurat den skaden kan bruke over et år på å heles (frustrerende!!). Men jeg tenker at hvis jeg kan få det til å forsvinne for resten av livet ved å kutte ut løping i ETT år, så gjør jeg det gjerne. Burde du ikke tenke litt i samme baner?:)

  Jeg må tilføye at jeg ikke vet noe om kneet ditt da, sånn hvilken skade osv, jeg er ingen fysioterapaut. Men tenker bare litt sunn fornuft, etter å ha slitt med skade selv.

 28. Kos deg videre i Lisboa:D

 29. Det ser utrolig deilig ut! Hvor gammel er moren din? Positivt rettet spørsmål! 🙂

 30. Susanne

  bruker du mylog? Vil du anbefale det i såfall? Har akkurat begynt å bruke det skjønner du. 🙂

  1. Susanne

   http://www.mylog.no altså 🙂

 31. Victoria

  Duu e så herlig Caroline ! <3
  Du få kosaa deg !

 32. Så flotte bilder! Ser ut som dere har det supert 🙂

 33. Det ser helt fantastisk ut!
  Hvor gammel er moren din? Positivt rettet spm. forresten!
  Dere er veldig like!

 34. Helt feil du som sier at gallen har godt av at du spiser fett! En i min familie fikk gallestein og han lever på LCHF kostholdet,og selve grunnen til at han fikk gallestein var det høye inntaket av fett! det er risikosport å holde på med dette kostholdet rett og slett,så jeg er veldig glad for at jeg ikke gjør det!

  synes synd på dine fremtidige unger om du har tenkt å gi de alt dette fettet.de risikerer nyreproblemer og det som verre er.men du kan jo bare gjøre det og se hva som skjer! du kan ikke holde ungene unna ting som brød osv uansett,dette får de jo i barnehagen og i andre situasjoner du ikke kan kontrollere.det er også påvist at man får nyreskader av høyt proteininntak. men jeg er som sagt glad jjeg ikke spiser etter dette kostholdet.

  Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Spiser ikke mer proteiner på LCHF enn det som er normalt 🙂 Hvis du ser svarene fra Dr. Hexeberg, ser du at det ikke er noen sammenheng mellom LCHF og lever, nyre eller galle problemer 🙂

   Sjekk ut den linken her, mennesker med galleproblemer som blir «frisk» av LCHF 🙂

   – C

 35. Har du glemt å fortelle at turen er sponset?

  1. Fotballfrue

   Den er ikke sponset 🙂

   – C

 36. Ser ut som du har det helt fantastisk, og det fortjener du! Nyt det til det fulle, fine deg!

 37. Har du sett denne linken?
  http://www.lavkarbo-torget.no/index.php

  Hva tenker du om dette?

 38. for en vakker mor du har! hun har en flott kropp, ser ung ut og er veldig pen!
  du er heldig som ligner på henne :))

 39. Hei! synes bare at du tar deg veldig godt av komentarene. Du friker ikke ut selvom noen kanskje er litt frekke 😉 fortsett med den høflige måten du forklarer ting på! klemklem<3

 40. Lotte. : )

  Kan du legge ut outfit bilde av det antrekke du har dre, sånn at vi ser hvor det er fra? : )

 41. Det så magisk ut! Kos deg videre på tur 🙂

 42. Kristin

  Hei 😀 Kunne du sagt hva som var i salaten ?:D Den ser utrolig god ut 😀

 43. hei du.. jeg lurer på siden du går på slikt lavkarbo har du no tips på hva slags rødvin, hvitvin, rosevin man kan drikke med god samvittighet..?? er jo så mye å velge i mellom..

 44. Nam..Den salaten såg veldig god ut:D Kan du fortelle hva som er i den?? Fisk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *