Gjett hvor i Lisboa jeg er?

Hva heter det her, hvor Rio de Janeiro møter San Francisco? Fantastisk vakker plass. Og dere, forrige innlegg handlet utelukkende om nettopp dette stedet, men jeg avslørte aldri hva det heter her. Kanskje du likevel kan finne noen hint?

Første bloggleser til mølla vinner den siste guideboken over Lisboa

35 kommentarer

 1. Du er ved Golden-gate bruen i Lisboa! 🙂 har vært der selv, syykt fint!

 2. Ida Marie

  Doca de Santo Amaro! 😀

 3. Så utrolig deilig ut der! Og du er like vakker som alltid 🙂 Kos deg på ferie, det forjener du!

 4. Doca de Santo Amaro er du:)

 5. Golden gate broen 🙂

 6. Du er ved 25 de Abril Bridge 🙂

 7. Marte VB

  Avenida da Liberdade 🙂

 8. Du står ved Doca de Santo Amaro med utkikk mot Standbeeld van Christus ‘Cristo Rei’ ! 🙂

 9. Det er hvertfall 25.april-broen du har bak deg, men aner ikke hva plassen under/ved broen heter. Har du kjørt over Vasco da Gama broen – er verdens lengste bro og er verdt å kjøre over. Dere kan ta turen til Setúbal og ta en ferje over til den nyyyyydelig strand som jeg ikke husker hva heter. Har også seilt på Tejo-elven som broene går over, åååh som jeg savner Lisboa nå! 🙂

 10. Lisboa er helt nydelig,var der i fjor selv, og jeg kommer definitivt til å dra tilbake!
  Mener jeg husker noe om at den het et-eller-annet-tall.april-broen, forresten. Etter revolusjonsdagen for en del år tilbake, eller noe.

 11. Abril broen! 😀
  Helt nydelig! 🙂

 12. Du er ved/på doca de santo amaro! Ha det fint i Lisboa videre. og kan du, senere, lage en Lisboa-guide? Skal dra dit til høsten skjønner du 🙂

 13. Julianne

  Hei kjære Caroline,

  Godt å se at du koser deg på ferie.

  Det er konfirmasjonstid, og jeg syns håroppsettet du hadde på bryllupet var så fint.

  Kanskje du kan lage et kort step- by -step hvordan du fikk det til ?

  Klem

 14. Du er ved Doca de Santo Amaro, heldigen!!:)

 15. Er turen din til Lisboa sponset?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

   1. Lise H

    Virker slik siden du bare hadde flere bøker «liggende»? Virker sponset på en eller annen måte:/

    Så deilig vær 😀

   2. Elisabeth

    Kan jo være at hun faktisk kjøper noen guidebøker underveis for å være grei og gir bort til lesere.
    Alltid må folk tolke ting i verste mening 😛

   3. Tror du ikke at hvis noen sponset henne at de var interessert i at hun fortalte hvilket fly- eller reiseselskap hun reiste med? Samme hvor mange lesere Caroline har er det jo ingen som vil betale henne eller gi henne noe hun kan fortelle om på bloggen hvis giveren er «usynlig». Det er buisness.

    Eller bøkene da, hun har jo ikke sagt hva slags reisebøker det er, alle forlagene har jo egne reisebøker, så om det er Cappelen eller noen andre vet vi jo ikke…

 16. Benedikte

  Kos deg masse ! 😀 Det ser ut som du har det kjempefint! Det er så hyggelig at du tar deg tiden til å skrive om ferien din selv når du er på ferie ! 🙂 Nå skal jeg ut på løpetur her i Norge! 🙂

 17. Du er ved Doca de Santo Amaro, heldigen!:)

 18. – where have you but your top? it´s really nice! 🙂

 19. Hvor er shortsen din fra? :):)

  1. I´m pretty sure they are from H&M 😉

 20. Når jeg tenker meg om har jeg vært der jeg også, på samme sted der du står nå 🙂 husker godt denne »jesus»-statuen i bakgrunnen 🙂 dødsfin plass. Jeg vil tilbake!

 21. Hvor har du kjøpt de brune wedges skoa dine :D?
  elsker dem!

 22. Ååh, så fint! 😀 MIsunner deg det virkelig! Skal selv til Thailand på jentetur til neste år! 😀 Men må si jeg er litt nervøs for selve flyreisen…liker ikke å kjøre langt i så store fly :S Men men..:P
  Håper dere koser dere max! Ha en fiiin dag videre! 🙂

 23. Kan du lage et innlegg hvor du anbefaler de stedene i Portugal/Lisboa du synes var mest verdt å besøke? 🙂

 24. Hei skjønning!
  Jeg vet ikke svaret selv, men jeg har et spørsmål til deg 🙂
  Lurer på om jeg har stilt spørsmålet en gang før, men finner ikke det igjen i kommentarfeltet! Jeg lurte nemlig på om de Atkins Advanage barene var lov på LCHF?:) hele familien går på det nå, og jeg ser det står sånn 2,0 g carbs på dem, og jeg mener jeg har lest at du har spist det selv, men jeg tenkte jeg skulle forsikre meg om det 🙂

  tusen takk på forhånd<3

  1. Har et spørsmål til deg jeg også,hvor mange carbs spiser dere ca om dagen? 🙂

 25. Hei. Har bare et spørsmål, hva slags flyselskap har dere brukt til lisboa? Fint bilde ved golden gate bruen 🙂

 26. Jeg bare lurte på en liten ting ang. LCHF kostholdet. Er det det samme som de kaller for steinalderkostholdet? 🙂

 27. Aprilbroen ja. Kos deg i varmen. Her hjemme er det kaldt.

 28. Caroline, hvor har du kjøpt di skoen du har på deg? Kan man kjøpe dem på nett? 😉

 29. Ponte do Portão Dourado em Lisboa;)
  Lisboa er nydelig. bodde i Portugal 2009/10. fantastisk!
  Ikke gå glipp av Lisboakysten når du er der! Nydelig! Cascais, Estoril og ikke minst Sintra! (Palacio da pena) Ligger bare 30min unna Lisboa. Hadde du hatt enda bedre tid, ville jeg ambefalt Porto lengre nord. ca 2,5timer med Alfa Pendular toget. Elsker den byen! Kos deg masse! Og se masse. Fantastisk flott land!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *