Gjett hvor i Lisboa jeg er?

Synes det var så morsomt at mange av dere prøvde dere på den lille konkurransen jeg hadde i går! Jeg har fortsatt to guidebøker å gi bort, så jeg fortsetter jeg like gjerne med samme type konkurranse i dag. Førstemann til mølla om å gjette hvor jeg befinner meg på disse bildene:

170 kommentarer

 1. Kristine

  Sé de Lisboa

 2. Ikke noe kjent i Lisboa, så hadde absolutt trengt en guidebok……. før eller siden besøker kanskje jeg og denne byen… Ser absolutt ut som en vakker og severdig by….
  tipper at dette er Sè de Lisboa

 3. Fikk ikke opp det første innlegget virker det som.
  Dette er Sè de Lisboa.
  En severdig og vakker by dette som jeg håper å oppleve en gang….

 4. Kathrine

  The Patriarchal Cathedral of St. Mary Major?

 5. Henriette

  I katedralen; sé de Lisboa! 🙂

 6. Veronica

  Sé de Lisboa En nydelig katedral 🙂

 7. Tina Odden

  Kan det være Lisbon Cathedral? Se de Lisboa.

  🙂 Kos deg på ferien din!

  Tina

 8. Hei! Det er Katedralen i Lisboa! 🙂

 9. Uansett hvor du er har du alt for kort skjørt/shorts for å være i en kirke…. Se på de andre rundt deg, da! Man må ikke på død å liv vise hud hele tiden.

  1. Fotballfrue

   SÅ fantastisk LATTERLIG! Du skulle sett alle som løp rundt og knipset bilder og pratet høylydt MED både blits, singlet og SHORTS! HAHAHAHA 😀 😀 Vi er turister på tur midt på det som regnes for en norsk sommer å være. Tenk deg litt om. Jeg blir så MATT 😀 Skal jeg liksom tenke at «oi, vi skal kanskje en tur innom Gudssted, jeg bør vel ta med meg noe dekkende i veska mi»

   Nei, vet du hva. Jeg er troende selv, og Gud aksepterer nok litt lår midt i sola. Takk for en god latter, nå koser jeg meg enda mere på tur 😀

   – C

   1. Yvonne

    Herleg med sol og sommar og herleg med jentetur! Eg er nok også av dei som meiner det ikkje er noko særleg med shorts i ei kyrkje. Når eg er på tur, har eg gjerne nettopp eit flagrande skjørt i veska i tilfelle eg skal nyte ein vakker katedral/kyrkje/gudshus. Uavhengig av kva andre blitsande, lettkledde, høglytte turistar gjer og uavhengig av om vi alle kom til verda nakne slik Gud skapte oss. Litt sånn basic kulturell skikk og bruk og respekt. Apropos guidebøker; står gjerne ofte om slikt her.

   2. Sommerlig lettkledd i en kirke som frontes som en turistattraksjon har jeg ingen problemer med 🙂 Hadde det vært en seremoni eller gudstjeneste hadde det vært noe annet..

   3. Ikke så veldig morsomt egentlig ,med tanke på at i mange kirker er det jo forbud mot å gå med shorts og topp inne i kirken:-)

   4. Fotballfrue

    Men tydeligvis ikke her 😀 Heller ikke da jeg var i Notre Dame, eller i Duomo i Milano. Den eneste gangen jeg har opplevd at det ikke er ok med shorts i en kirke, var i fjellene i Hellas. Der delte de ut sjal ol. til turister. Det er gjerne det man gjør, om man ønsker at turister ikke skal vise hud. De som driver stedet, eller jobber i kirken, går ikke automatisk ut fra at turistene selv kler seg i bukser og gensere midt på sommeren fordi de skal på sightseeing, og tilfeldigvis oppdager at de ønsker å se nærmere på en kirke.

    – C

 10. Du er ved katedralen Sé de Lisboa !:)

 11. Julianne Nilsen

  Du er i godeste Santa Maria Maior de Lisboa, noe jeg faktisk har lært på skolen! Ser veldig fint ut der, du er heldig:-)

 12. Santa Maria Major de Lisboa. Kos dere på tur 🙂

 13. Hei,

  Ser du skriver du er troende selv. Har aldri oppfattet det når jeg har lest bloggen din. Kan du ikke skrive om dette i et blogginnlegg? Det jeg virkelig vil lese om er jo det som betyr mest for en, og det som betyr mest for meg er Jesus. Så hadde vært flott å lese om andres tro og hva det betyr for en og hvordan det påvirker livet ditt og valgene du gjør:)

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg snakket om ved flere anledninger, blant annet i eget innlegg i forbindelse med spm. runder, og i kommentarfeltet 🙂 Du kan gjerne søke i søkefeltet 🙂

   – C

 14. kristine vasland flåt

  Lisbon Cathedral:

  The Patriarchal Cathedral of St. Mary Major

  haha, kos deg i lisboa! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *