Gjett hvor i Lisboa jeg er?

Hva heter denne berømte plassen? Den av dere som svarer riktig først, stikker avgårde med en guidebok over Lisboa – som jeg hittil har opplevd som en utrolig flott by. Dere kan for eksempel gå inn her, for å lete etter svaret.

Vi har vært rundt absolutt i hele dag, krokete gate opp og ned. Skal ærlig innrømme at føttene mine er ganske så møre nå. . Men sånn går det når du velger 12 cm. wedges på sightseeingtur! Alt for fashion, right?

Nå skal vi slappe av med noen glass rødvin på rommet, før vi har planer om å finne en fantastisk middagsrestaurant

Ha en deilig kveld!

90 kommentarer

 1. Birgitte

  Du er så nydelig Caroline! Kos deg i Lisboa : D

 2. Praca do Comérico?

 3. Heidi Bøgeberg

  Gustavo Figueiredo

 4. Kathrine

  Det ser kjempe koselig ut der 🙂

  Når du jogger sånn lenge på mølla, trener man kondisjon samtidig da, eller må kondisjon trenes for seg selv ?
  Vet du om noe bra måte å trene kondisjon på ? Jeg trenger god kondis fortere enn lyne 😛

  1. Kan jeg spørre hvordan du har tenkt å trene kondisjon ved siden av det å løpe? 🙂 På hvilken måte har du tenkt å trene?

  2. Silje Kristin

   Løping er kondisjonstrening, ja. Intervalltrening forbedrer kondisjonen mest effektivt, men det er en hard og krevende treningsform, så derfor er det viktig å ha grunnlag. Om du ikke er vant med løping bør du starte med korte, rolige turer, og jobbe deg oppover etter hvert som du forbedrer deg 🙂 Bare søk på google, så kommer det opp mange gode tips! Om du ikke er trent i det hele tatt kan det være lurt å begynne på sykkelen også.

  3. Jeg anbefaler dette opplegget her:
   http://www.dagbladet.no/2011/04/11/tema/helse/trening/mosjon/loping/16151192/
   Synes det er mye lettere å trene med en plan, og denne legger opp til 30 minutters økter som passer med dårlig form, og travel hverdag 🙂

   Holder selv på med det nå fordi medisiner tok knekken på kroppen min, og det funker kjempebra hittil! Løper jeg på mølla, går jeg i 6,5 km, og løper i 12 km. Sjekker pulsen jevnlig, slik at den ligger på moderat under gåingen, og på maks under løpingen.

   1. Kathrine

    Takk for tipsene SIlje Kristin og J..:)

 5. Så heldig du er : D
  Jeg skal til Lisboa i sommer sammen med kjæresten min, så jeg lurte på om du kunne ha laget en «guide» over shopping, resturanter o.l. når du kommer hjem? Hadde vært kjempesupert om du kunne ha gjort det 🙂

 6. Har du noen tips til 17.mai kjoler? 🙂

 7. Dwightinha

  Håper dere tar tid til en tur innom et ekte Fado sted. Få den virkelige følelsen av hvor hjertet til portugiserne hører hjemme. Mens du blir servert lokal churrizzo og rødvin. Eller en deilig Portvin.
  Besøk også gjerne de eller DEN mest kjente kaffebaren i Ciado. Ah,jeg kan kjenne duften og høre lydene!

 8. Henriette

  Du er ved inngangen på shoppinggaten, Rua Augusta på Praca do comercio ;))

 9. Hvor har du kjøpt den vakre genseren på bildet?? Den var helt nydelig! Pen du var, som alltid 😀

  1. Det samme lurer jeg på, den genseren var noe jeg virkelig kunne tenke meg!!

 10. Utrolig flink blogger du er, selvom du er på tur! Det tror jeg alle setter pris på! 🙂

 11. Karoline

  Plassen heter Praca do Comércio. Jeg har selv vært der for leenge siden, og i sommer skal jeg dit igjen! Gleder med som et lite barn på julaften. Jeg kunne trengt en slik bok 😀

 12. Praca do Comérico 🙂 Hadde passet godt med en liten premie nå i eksamenstiden.

  Du ser nydelig ut som alltid, Caroline 😀

 13. Herlige bilder 😀

 14. Inte för att jag kan Norska, men det låter som att du hade det trevligt 😉
  Och jättefina bilder 😀

  Kramar fråm Sverige

 15. Det heter Praca do Comércio! 🙂

 16. Det var litt småkomiskt det bildet der. Alle rundt så veldig påkledd ut i forhold til deg.

  1. Fotballfrue

   men det er helt tilfeldig, for alle gikk i shorts omtrent. Til og med en som jogget i bare bh 😉 Det var tross alt 22 grader og sol.

   – C

   1. Da jeg var i Nice nå nettopp gikk vi i kjole, shorts og t-skjorte mens lokalbefolkningen var pakket inn i jakker og bukser og til og med skjerf! Det var også en dame som spurte om jeg ikke frøs på kveldstid da jeg bare hadde på kjole, fordi at de mener at 22 grader er kaldt, men for oss som er vant med norsk sommer ol. er det ganske varmt! De synes ikke det er varmt før det nærmer seg 30 grader ++

 17. Off topic, but still. Jeg blir helt dårlig når jeg ser bildet av blomsterringen og armbåndet du har matchet med det på forside bildet på Treasures, for jeg angrer sååå mye på at jeg ikke kjøpte det 😀 Kommer det inn igjen, mon tro??

  1. Fotballfrue

   Vi tar det inn igjen om leverandøren får det inn 🙂

   – C

   1. Da håper jeg virkelig på det 😀 Søren altså, det er så søtt! Du vil ikke selge ditt, hehe? 😀

 18. Jeg skal på ferie til Portugal i juni,skal være et par dager i Lisboa for vi fant ut at Portugal spiller landskamp mot Norge 4.juni!:) Hadde blitt kjempe glad om du hadde skrevet et innlegg om hva som er verdt å få med seg, de beste shoppingmulighetene osv:D

 19. Hei Caroline! hvor er wedgesene fra? KJEMEPFINE!

  1. Fotballfrue

   Siste nytt? Det her er gammelt nytt, ser at legen baserer uttalelsen sin på oslo-studiet, et studie som ikke viser noen ting 🙂 Trist at en lege er så unyansert at han påstår at høyt kolesterol er farlig, da det ikke stemmer. Det som er viktig er forholdet totalkolesterol/HDL 🙂

   – C

 20. Fine bilder fra…»Plaza del Comercio»!
  Har vært i Lisboa før, men bare en dag – så dit skal det reises tilbake til! Kos deg videre i ferien 🙂

 21. aah Lisboa ! Så utrolig vakkert der.
  Min hjemby 🙂
  Arkitekturen fortjener nesten et eget innlegg ! 😉

  Du er på Rossi plassen !

  Meu amore. ..

  Kos deg utrolig masse !

 22. Praça do Comércio 🙂

 23. Så vakkert!!

  Jeg var dessverre for sein inne her til å delta i konkurransen, men du kan gjerne være med i konkurransen på min blogg: http://undulin.blogspot.com/2011/05/konkurranse-vinn-gaveeske-fra-lush.html hvor du kan vinne en gaveeske fylt med deilige godsaker fra Lush

 24. NU bliver jeg altså nødt til at spørge om hvor du har de wedges fra, jeg harr søgt over alt nu, og er sikker på jeg så dem på nelly eller asos, da jeg selv var ved at bestille dem for nylig.:O)

  <3

 25. Hvor er de skoene ifra? 😀

 26. der har jeg vært! Lisboa er en finfin by:)

 27. Hvor er den genseren du har på deg kjøpt henn? 🙂 kan du vær så snill og legge ut et innleg om hvor den er kjøpt?

 28. Hvor er antrekket du har på deg fra?
  Du ser kjempe stilig ut, som alltid 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *