Nå MÅ jeg legge meg

Æsj. Pakking er en kunst. Rett og slett. Jeg kaster inn håndkleet og prøver igjen i morgen tidlig.Veldig tidlig, jeg drar jo mot Gardermoen allerede før tolv.

Håper alle har hatt en fin start på uken

Årets trender i vannkanten

43 kommentarer

 1. God tur <3

 2. Du er et godt eksempel på hvor sinnsykt bra det ser ut med jenter med muskler 😀
  Forstår ikke hvordan du klarer å se bra ut på et bilde som dette, men det gjør du!!!
  God tur i morgen 🙂

 3. I want your closet!!!!!!!!!!!!! (*__*)

 4. Jenny Therese

  God tur:) Håper flyreisen går bra:) Må forresten si at du har helt utrolig flotte og markerte ben 🙂

 5. God tur 🙂

 6. Marte Kristina

  God tuuur! Hvor skal du? 😀

 7. Pakking er en kunst ja, kjenner til den selv. Ikke alltid like enkelt å pakke så man slipper å ha med seg alt for mye. Regner med du får en håpenbaring når du våkner i dag. Du får kose deg masse på tur 🙂

 8. ha en kjempefin reise! 🙂

 9. du må ha gd tur! 😀

 10. mer kor de e du skal hen?

 11. God tur 🙂

 12. Hei. Du skriver mange innlegg om akkurat trening osv. (noe som er utrolig bra!!), men jeg har ennå ikke sett noe innlegg om hva du gjør etter treningen, tøyer du ut, hva spiser du osv. Håper du kan svare på dette, for jeg bruker å bli stiv som en stokk etter en liten løperunde. Elers vil jeg si at du er et virkelig stort forbilde for mange. Stå på videre, og ikke minst, go tur! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hva jeg spiser? Det har jeg svart på hundre ganger føler jeg 🙂 Jeg tøyer ut som en gal etter trening, mye på grunn av kneskaden som jeg fortsatt sliter med :/ Har fått et uttøyningsprogram av fysio bla. 🙂

   – C

 13. Kristine

  Åååh, klesskapet ditt er drømmen min!
  God tur! 😀

  Se denne youtube-filmen så hjelper du oss å vinne! Gå gjerne inn på facebook.com og søk på «CHAKE Productions» og bli medlem av siden vår også! Takk for støtten <3

  http://www.youtube.com/watch?v=PRfxsXYKSWk

 14. Riktig god tur, vakre Caroline! Hvor enn du skal 🙂
  Elsker bloggen din, og du virker som et fantastisk menneske!
  Nyt ferien din, den er velfortjent <3

 15. Det er så pent å ha litt muskler på beina slik som du har. Jeg skal virkelig tenke på deg når jeg er iferd med å gi opp løpinga på tredemølla. Du er en stor inspirasjon når det kommer til trening.
  Det må være så deilig å ha et walk-in-closet. Jeg skal så absolutt passe på at vi kjøper et hus som er stort nok til å lage et skap som dette, når vi skal kjøpe hus om et års tid. En liten ting jeg lurer på: Er det vanskelig å holde støvet borte? Eller samler det seg fort opp støv i hyllene? (Jeg er alergisk skjønner du).

  Jeg vil ønske deg en riktig god tur. Kos deg<3

 16. desperat

  kan ikke du lage et innlegg om antrekk til 17.mai? 🙂 sliter veldig med å finne ut hva slags kjole jeg skal ha på meg, så trenger litt inspo

  1. BUNAD! En av de virkelig enkle dagene å kle seg, så og si alle jenter har det:) hurra for 17. mai og bunad.

   1. ekke så lett når man ikke har bunad da..:)

 17. Hei, Caroline! <3 Jeg hadde en helt rar drøm om deg i natt! Jeg drømte at jeg møtte deg i Oslo, også hadde du en butikk (sikkert Treasures jeg tenkte på), og utenfor butikken hadde du en campingvogn hvor du solgte fisk. Du hadde altså en egen fiskebutikk i denne campingvognen! Også angret jeg på at jeg ikke spurte etter bilde av jeg og du sammen 🙂

 18. God tur 🙂 Kunne gjerne hatt et slik walk in closet ja 🙂

 19. Lykke til med pakkinga! 😉

 20. Kristin'TrHeim

  WOW, sjekk de beina 😀 God tur til hvor enn du skal Caroline, måtte flyturen gå knirkefritt !! 🙂

 21. Dette kalles ett luksus problem 🙂

 22. Anna Bremseth

  Det var på tide!

 23. God tur <3

  Etter mye om og men starter jeg på LCHF, mest fordi jeg har hatt problemer med magen, så det er noe jeg spiser som jeg reagerer på. Derfor må jeg legge det om for å føle meg bedre, ike minst vil jeg ha mer kontroll på hva jeg spiser og ikke putte inn hva som helt i meg. Har heller ikke noe mot å gå ned i vekt.

  Så tusen takk for alle tipsene du har lagt ut, skal bruke de som inpirasjon 🙂

 24. elisabeth

  Hei! Hvordan trener du lårene dine egentlig? Jeg trodde løping gikk mest på leggmusklene, eller har du faktisk fått så fine lår kun av løping? 🙂

  1. Når man har en såpass lav fettprosent som Caroline har, vises musklene (lite eller mye) veldig lett. Hadde hun lagt på seg mer fett, hadde ikke musklene vært like fremtredende.

   1. halo.. det caroline har kalles ikke muskler.. lurer på hvor mye hun tar i knebøy og benpress liksom.. 😉
    Hun er jo stram i fisken, men noe muskler er det neppe.

   2. Fotballfrue

    Trenger ikke ta mye i markløft eller knebøy for å ha muskler. Hvis du trener med lette vekter og mange repetisjoner, vil du få muskler, men du vil ikke øke maksstyrken så veldig mye 🙂

    – C

   3. Hahaha Anni. Hvis du mener at det der ikke er muskler tror jeg ikke du har sett en muskel i livet ditt. Særdeles lite kunnskap om kropp og trening må du også ha.

   4. Miamaja

    Hva søren er det da hvis det ikke er muskler? Ååh, beina dine er til å dø for, Caroline. Lekre, lekre, lekre!!!!

 25. marianne

  hei caroline!
  spm ang lchf- jeg er normalvektig og trener mye, men vil ned ca 5-8 kg. er lchf noe for meg da? Lest ketolyse-kur-boken og der står det at dette kostholdet ikke egner seg for dem som er normalvektige…men tenker på deg- går du ned i vekt på dette? og om du ikke gjør det- hvorfor ikke- og hvorfor gjør evt jeg det da? håper du kan svare! hilsen fast leser!!

  1. Fotballfrue

   Hei, jeg foreslår at du leser bøkene til Dr. Hexeberg og Dr. Dahlqvist. Da vil du få et bedre bilde på LCHF 🙂 Ta også en tur innom forum.lavkarbo.no, der er det masse kunnskap 🙂

   – C

   1. Marte Kristina

    Det finnes flere former for lavkarbo. Man trenger ikke være i ketolyse for at det skal kunne regnes som lavkarbo 😉 Derfor er nok boken som du har lest mest regnet for de som har MYE å ta av 😉

 26. Caroline, kan du hjelpe meg med noen ideer til oppvarming, skal ha en oppvarmingstime for klassen min i morra, men har ikke ide om hva jeg skal gjøre! Har du noen ideer på lager? Kan være alt fra leker, som slå på ring eller til lett jogg i en gymsal!

  Sier ja takk til forslag:)

  1. Siri Christensen

   Jeg foreslår slå på ring og lett jogg i en gymsal. God knall! 😉

 27. fy søren for noen lårmuskler!!

 28. Om du har fått en kommentar fra noen som hevder de er meg, håper jeg ikke du tar det seriøst med mindre mailen min og bloggadressen er med. Elsker bloggen din, og er fast leser! Kan du skrive noe om hvordan du fikk motivasjon til å begynne å trene så mye som du gjør? Du har jo skrevet tidligere at du hatet gym da du gikk på skolen. 🙂

 29. Jeg er offisielt dødssjalu på klesskapet ditt! Eller klesrommet som det egentlig er;p god tur 🙂

 30. Nydelig playsuit.. hvor er den fra? (:

 31. Hvor har du fått tak i det fiiiine «walk in closet»???:)

 32. Kristine helene

  Elsket play suiten hvor er den fra ? hadde blitt glad om du hadde svart 😀 god tur kos deg masse !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *