Oslo gone crazy

Suste opp til Sognsvann i 11-tiden, kun for å stå i kø i 30 minutter. Virker som hele Oslo har tatt turen dit i dag, hva skjer egentlig med byfolk med en gang sola titter fram? Alle trekker i hvert fall mot hvert eneste lille vannhull som eksisterer i friluft. Jeg ga opp og dro hjem igjen. Nå står jeg og Hugo og vurdere.. SATS eller SOL?

Jeg har forresten laget min egen løperute (FreeZone) Dersom du trykker her, og liker den, hjelper du meg å samle poeng i en konkurranse jeg forteller om litt senere. Fra 02.mai kan du også hjelpe meg ved å løpe min FreeZone så ofte du gidder 😀

For en gang skyld har jeg forresten hatt flaks! Dumpet ned noe i postkassen min som jeg tror jeg kan få godt bruk for i kveld. Bare den passer *krysserfingrene*

67 kommentarer

 1. Skulle du ønske at Lars-Kristan var Kronprins?
  Jeg mener, har du lyst til å gifte deg kongelig, og hvilke
  tanker svever rundt deg om det å være framtidig dronning?
  Om dette var tilfelle, selvfølgelig 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, nei 😉 Jeg er storfornøyd med at han er den han er 😉

   – C

 2. Hei,
  Tenkte jeg skulle tipse deg om denne skodesigneren fra Island i London siden du er så glad i sko…masse sko/vesker som matcher og så sender de til Norge også. De er helt normale i størrelsen og veldig god kvalitet 🙂
  http://www.martajonsson.com/index.asp?PageKind=Featured&ID=68786258&PageNumber=1

 3. Hva med litt sol først, og kanskje sats senere i ettermiddag? Jeg er fra Nord-Norge, og skulle gjerne hatt litt sol, så nyt den litt for meg:) elsker selv å trene, så skjønner godt at du har lyst å gjøre det! Er det ingen andre plasser å jogge ute i oslo? slik at du får trening og sol i ett?
  Ha uansett en kjempe fin dag!:D

 4. hei!
  Er så spent på shoppingen din du skulle legge ut.. Når får vi se?

 5. Det er Råskinnet i dag, derfor alle menneskene på sognsvann 🙂

  1. Det er alltid masse folk på Sognsvann når det er fint vær, men Oslomarka er så veldig mye mer enn Sognsvann. Jeg orker ikke løpe i kø, så det er antagelig siste plassen jeg hadde dratt i dette været. Da er f.eks. Bygdøy, Nøklevann, Grefsenkollen etc mye bedre. 🙂

 6. så fantastisk søte dere er!! 🙂 Ha en strålende helg Caroline!!

 7. Det er «Råskinnet» fra Sognsvann i dag – ca 8 km ilagt til de mest gjørmete delene man kan finne fra Sognsvann. Artig. Du skulle jo bare ha joina 🙂

  1. Fotballfrue

   Aha, da skjønner jeg 😀 Morsomt!

   – C

   1. Wenche I

    Marka er jo så mye mer enn Sognsvann! Har du vurdert Østmarka? Nøklevann rundt er akkurat 1 mil, og det er helt fantastisk vakkert der. Løypen er også litt mer variert og kupert enn rundt Sognsvann. 🙂
    Ta bane til Ulsrud eller Oppsal evt kjør til Østmarksetra og parker der.

   2. Fotballfrue

    Takk for tips 😀

   3. Belinda

    Langt bedre å ta banen til Bøler da! 🙂 Mye kortere fra banen der og opp! Eventuelt parer på Harraløkka! 🙂 Ta det fra en «innfødt»

    Kos deg i dag! 🙂

   4. Enig med Wenche. Nøklevann rundt er en fantastisk tur. Oppover , nedover og flatt.
    Den bør du prøve en gang.

 8. Camilla

  Hvordan kan du si at du «for en gangs skyld» hadde flaks? Du lever det som fra utsiden ser ut til å være det perfekte liv: en bra karriere, flott ektemann, mange venner, et godt utseende osv. (Ja, jeg er selvsagt klar over at ting ikke nødvendigvis er like bra som de kan virke, og at du sikkert har problemer som du ikke deler med bloggleserne) Like fullt: Håper du vet hvor heldig du faktisk er.

  1. Fotballfrue

   Når jeg snakker om flaks, mener jeg litt mer hverdagslige og enkle ting 😉 Parkering rett utenfor SATS, eller en butikk jeg skal inn i, at min kø går raskest, osv. 🙂

   – C

   1. Jeg er så enig! Elsker å ha flaks i de hverdagslige tingene, nesten så jeg føler jeg vinner noe 😛
    Alt det andre må man jo jobbe for – gi en innsats til karrieren, være like flott tilbake til ektemannen, pleie vennskap og gi de oppmerksomhet, pleie hud og kropp – sett i fra det «lille» man får se her på bloggen så er det absolutt så utrolig velfortjent det du har oppnådd!
    Ha en strålende helg!

 9. Kan du lage et innlegg om hva du synest om bryllupe kjolen alt og gjerne terningkast? ( kate & william )

  1. Ja!

   1. Jaa, det hadde vært kjempegøy!

 10. Marielle

  Du skulle kjørt opp til Kjelsås/Maridalsvannet! Der var det kun 4-5 syklister, 2 barnevogner + meg og kjæresten som løp. Masse fine skogs- og grusløyper og det tar kortere tid å kjøre dit enn til Sognsvann. Herlig!

 11. Charlotte

  Snakker om Oslo.. Jeg skal flytte til hovedstaden for å gå på skole, men vet egentli ingenting om byen. Lurte på om du kunne laget et innlegg om Oslo? What to do liksom? Butikker/senter en MÅ innom, restauranter, parker, osv… og hva en like greitt kan styre unna? 🙂

  1. Nå er det ikke meningen å reklamere for andre blogger, men akkurat dette har Ida Wullf begynt med på sin blogg. Første del av Oslo by Ida handler om spisesteder, men kjenner jeg henne rett vil hun i hvert fall følge opp med en shoppingdel.
   Her er linken:
   http://www.idawulff.com/?p=5520

   1. Charlotte

    Takk for tipset 😉

 12. Hei! 🙂
  jeg bare lurer på, om du har et godt tips for trening, i forhold til
  løping! Løper du «bare», eller har du økter me styrke/sykkel i løpet
  av en uke også?!:)
  ( Når knea er friske altså )
  Akkurat nå er jeg gravid, så å løpe så veldig mye mer enn halvmila, er
  ikke aktuelt, men nærmer seg slutten, og er alltid godt å ha en plan,
  når høsten kommer !!:)

  Stå på!
  Ha en fin dag !!:)

 13. Et banalt spm her…men det er slik at man må løpet Sognsvannet for å løpe ruten din? (løper hver dag, men litt vanskelig å løpe den når jeg på på Vestlandskysten eneste 😉 )

 14. johanne marie

  hei vet dette ikke har noe med innlegget og gjøre, men jeg lurte på om du kunne si litt om kameraet du bruker? eks pris og kvalitet osv? 🙂 jeg leter etter et godt kamera til en god pris og synes alltid du får kjempe bra bilder! :’)

 15. Får håpe LSK vinner denne gangen også. Var bra resultat forrige gang. 🙂 Ha en fin helg.

 16. Hei Caroline 🙂 Vet du hva den mageøvelsen heter der man sitter på gulvet med beina hevet foran seg mens man holder en tung ball som man «svinger» fra side til side? (Mener jeg har sett bilde av at du bruker den…?) Jeg har ikke pleid å bruke den, men prøvde her om dagen. Problemet er at jeg ikke syns den «tar» andre steder enn armene (ballen er jo litt tung…). Burde man ikke kjenne det i magen? Tenkte at dersom du visste det «korrekte» navnet, så kunne jeg googlet øvelsen 😉

  1. Kanskje du ikke har tung nok ball eller ikke tar nok repetisjoner 🙂 Jeg gjør denne øvelsen 15 ganger(i tillegg til at jeg gjør 15 repetisjoner av noe som heter «Havfruen» sammenhengende med denne øvelsen) og da kjenner jeg det ordentlig godt :p

   Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror kanskje Caroline kaller denne båten 🙂

  2. Ta en ball på 5 kg, og i stedet for å løfte den rolig fra side til side gjør du det raskt imens du dunker den i gulvet for hver gang, 40×2. Da lover jeg at du kjenner det 😀 Noe lignende dette: http://www.youtube.com/watch?v=fwHvqqg2xII

 17. Hei Caroline! 😀
  Du er et stort forbilde for meg med tanke på god og variert trening i hverdagen!<3
  Lurer bare på; Hvor lang tid du vanligvis pleier å løpe 10 km og om du vil dele din personlige rekord (på 10 km) med oss? 😀 Blir superglad for svar!

 18. Hei. Kan du legge ut bildene fra Køben snart ? Har veldig lyst til å se de skjønner du 😉
  Og må bare si; du er min favorittblogger. Ahh, du er så pen!!

 19. Kan du legge ut bilder av hele leiligheten deres? Jeg skal innrede egen leilighet for første gang og blir veldig inspirert av deres – det jeg ser på bilder, men får ikke sett alt 😉

 20. Hei Caroline 🙂

  Eg skal i bryllup til sommeren og lurte på om du kanskje har tips til kas kjole eg kan kjøpe meg eller evt sider på nett eg kan leite på? 🙂

 21. hva synes du om bryllupet i går? 🙂

 22. susanne

  Hei Caroline 🙂 Jeg har lagt merke til at du har bikinier fra Victorias secret. Jeg har så lyst til å bestille noe derfra, men er så usikker på størrelsene. Jeg bruker 75b til vanlig, har du noen ide om hva som kan passe av bikiner ?

  Nå er snart sommern her og jeg begynner å stresse 😉

 23. Rebecca

  Ja kø er kjedelig å stå i!
  Lurte bare på om du kunne legge ut treningsmusikken du hører på nå?

  Kos deg ikveld:) <3

 24. ikke solarium. Vær heller ute i sola, og kos deg med hundene og mannen din 🙂

 25. Christine

  Hei:)
  Utrolig nydelig hår du har, hvor mange pakker av peaks ext. bruker du?
  Ha en fin lørdag 🙂

 26. Kan ikke du legge ut bilder av leiligheten deres?
  Morsomt å se hvordan dere har det, tenker da på
  bad, soverom, kjøkken, stue, gang etc. 🙂

 27. Du er så fin! 😀
  Har vært i konfirmasjon i dag…tror jeg spiste litt for mye kake.. ;P
  Ha en fin kveld!

 28. Jeg vil bare si at jeg syns du er en fantastisk flink blogger Caroline! Du inspirerer utrolig masse! Før fulgte jeg 6-7 blogger og leste de «fast», nå er det kun bloggen din som gjelder – de andre blir liksom ikke noe særlig i forhold til din!
  Stå på! Du er ordentlig dyktig!!

 29. du lever jo det perfekte liv , sett fra mitt perspektiv ivhertfall. ( fra bloggen) kjenner deg ikke i virkeligheten. Men om noe hadde skjedd. Sånn som skilssmisse eller noe som hadde gjort at livet ikke hadde vært perfekt , hadde du vært den samme bloggeren da. Fotballfrue som vi kjenner deg. Og hadde du blogget om dette i det hele tatt ? eller hadde det blitt for personlig?

 30. Hehe, jeg var faktisk i Oslo i dag selv. Stappfult, men veldig koselig med liv da. Jeg bor på landet, så hver dag i byen er en fryd ;p

 31. Hei!
  Flott antrekk. Hvilken h&m butikk må man til for å få kjøpt noe så lekkert som dette?

 32. Hei!
  Bare lurte på- hvor høy er du? Og btw utrolig flott blogg! 😀

 33. har du planer om å kjøpe ny(e) bikini(er) iår? hva slags fasong er du ite etter i så fall? 🙂 og farger?

 34. Har et spørsmål når det kommer til sukrin, finner det ikke på nettet og tenkte at dette kunne du være til stor hjelp med. På sukrin posen står det null kalorier, men så står det 100g karbohydrater per 100g! Er dette da karbohydrater som ikke kan taes opp av kroppen? Sånn at hvis du teller karbohydrater eller kalorier kan du sløyfe sukrinene i tellinen, uansett hvor mye du bruker?
  Takk på fohånd:)

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂 Du kan ikke sløyfe kcal, men karbene 🙂

   – C

   1. tusen takk for svar, men sikker på at det er rett? Det står jo på næringsinnholdet på posen og på hele internett at det ikke inneholder kalorier, så hvorfor kan man ikke sløyfe sukrin i tellingen hvis man teller kalorier?
    Håper på svar, syntes sukrin smakte litt for godt til å være sant så er litt forvirret. Men ha en strålende dag:)

   2. Fotballfrue

    Aner ikke. For å være ærlig tenker jeg ikke noe særlig på kcal., men på karbohydrater. At sukrin er karbofritt er det som teller for meg 🙂

    – C

 35. Herregud, dette er sykt. Men drømte om deg i natt. Drømte at jeg kom på besøk til deg på den hytta du har snakket om i bloggen og jeg gikk helt amokk i klesskapet ditt. Jeg tok alle skoene dine fordi jeg visste at vi hadde samme størrelse også stakk jeg av. Du og mammaen din, som i drømmen hadde sort hår og kruspermanent, sprang etter meg, men jeg kom meg unna. Så viste deg seg at du hadde løyet til oss, og at du egentlig brukte 36 i sko så ingen passet meg.

  HAHA! Når jeg våkna var ikke latteren veldig langt borte;)

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 36. Annette

  Får dere inn Bicycle smykket igjen? Har sikklet på det siden jeg så det på deg første gang! Men da jeg kom meg inn etter at dere åpnet så var det allerede utsolgt 🙁

  1. Fotballfrue

   Vi har allerede fått det inn to ganger 😉 Men ja, det kommer igjen 🙂

   – C

   1. Annette

    Da får jeg sjekke hver dag da slik at jeg får det med meg neste gang :p

 37. Henriette

  Hehe, jeg så deg i går på Sognsvann i den lånebilen du viste i et tidligere innlegg. Du så litt «lost» ut der du så etter parkering – vel forståelig, det var så mye folk der igår! Selv var jeg der oppe i ti-tiden, takk gud for det, var jo fullt på parkeringen når jeg dro (dvs. når du kom). Men Nøklevann er supert, ser fler har anbefalt det! Ha en strålende søndag Caroline! 🙂

 38. Du er virkelig et forbilde innen trening, Caroline! Og låra dine – helt fantastiske! Et innlegg eller svar på hva slags øvelser/treningsmetioder du brukte for beina hadde vært midt i blinken? For vet du jo at du løper mye (?) Takk for en herlig blogg 🙂

 39. katrine

  Hvor høy er du og hva veier du?

 40. kristine

  jeg lurer bare på hvordan du strekker ut etter løpeturene? jeg strekker som regel godt ut, men føler liksom at senene trekker seg tilbake igjen innen neste gang – og vips så er jeg like stiv igjen.
  lurer også på om du driver med noen annen trening utenom løping, som styrke. da tenker jeg ikke på de øvelsene du harfått av legen pga kneet, men heller hva du ville ha trent til vanlig 🙂

 41. Hugo blir bare skjønnere og skjønnere <3 Koselig å se han så ofte i bloggen din! Han er så veldig lik pappa'n sin 🙂

  1. Fotballfrue

   Å 😀 Takk! Han er den beste chihuahuaen i hele verden, så snill, kosete og god 🙂 Og han er så glad i barn! Det har sikkert noe med at han vokste opp med det hos dere, tror du ikke? Ja, han og Julian er veldig like 😉

   Klem til deg 🙂

 42. Grunnen til at alle vare på sognsvann er fordi det var råskinnet den dagen 🙂

 43. Så fin sofa dere har 🙂 er det den Ektorp fra Ikea?

  1. Fotballfrue

   Takk, nei denne er fra THG / Hødnebø 🙂

   – C

   1. Helene

    Hei, Caroline!

    tenkte å skrive her slik at de fleste lesere ikke ser spørsmål (kan jo hende at du ikke vil at de skal gjøre det)

    Du virker alltid så positiv og organisert! Og det er jo kjempebra!

    Jeg bare lurer på en ting (kanskje ikke lov å spørre om sånt , men det hadde vært interessant å høre litt om hva du tenker om dette):

    blir du også bekymret når du ser på nyhetene og får høre om hvor mye ond og dårlig finnes i verden:(? Katastrofer, sykdommer som kan ramme når som helst og hvem som helst, og at klimaet forandrer seg i dårlig retning? og så videre… )

    Hva tenker du om framtiden til de neste generasjonene? Hva som kommer til å møte barna våre når de blir større?
    Jeg har også en datter, od dette er så herlig , men jeg klarer ikke å la være å bli lei meg når jeg tenker på hvor stort ansvar det er å sette barn til denne verden hvor det finnes så mye vondt:(, og at kanskje det skjer ting man ikke kan gjøre så mye med , og beskytte dem ..

    Og lurte om en ting til: Hva synes du er utfordrende med det å ha en liten baby? Opplever du at Nelia gråter og vil bare være på fanget?
    Skjer der at hun gråter og det tar litt tid til å få henne til å roe seg ned? Jeg spør siden det av og til slik det er for meg , og det synes jeg er ganske utfordernde.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *