Se hva jeg har lånt!

I en hel uke er denne Nissan Micra Tekna bilen min. En søt liten konebil, som i tillegg har det laveste CO2-utslippet i sin klasse.

Selv om vi har en bil fra før, er jo dette den bilen Lars-Kristian trenger hver dag når han skal til Åråsen. Derfor synes jeg det skal bli kjempedeilig å ha en helt for seg selv for noen dager. Nå skal jeg passe på å være superbusy de kommende dagene, må jo utnytte dette til det fulle!

Ser du bilen kan du faktisk ta et bilde av den, så blir den kanskje din?

Jeg satt forresten og sippet under seremonien tidligere. . Sukk! Fikk sånn flashback til vårt eget bryllup. Tenk at det alt i juni er et helt år siden ♥ Tiden går snart opp i røyk. .

56 kommentarer

 1. Hadde noen dager og ta igjen på bloggen din da jeg fant ut at jeg måtte inn å se.
  Du gløder jo om kapp med solen for tiden! 🙂 Kos deg med våren! Livet er herlig ikke sant? 🙂

 2. Haha, fet bil!!

 3. ja tuller du, jeg og mannen min feiret 2 års bryllupsdag i januar (vi hadde en HVIT bryllupsdag med masse snø!) og jeg tenkte nøyaktig det samme; at tiden bare flyr avgårde! 🙂

 4. Herregud og søt bil

 5. Susanne

  Hva slags musikk liker du?

  1. Fotballfrue

   Til vanlig eller trening? 🙂

   – C

   1. Det lurer jeg også på! 😀 Til vanlig altså! 🙂

   2. Ida Marie

    ooog til trening! 😀

   3. Susanne

    Til vanlig. Og til trening forsåvidt 🙂

 6. benmusklene dine er veldig fremtredende og det syns jeg er veldig lite feminint!

  1. Fotballfrue

   Ok!

   1. Haha, måtte jo komme.. Caroline, låra dine er perfekt;) jenter skal ha muskler!:D

   2. Susanne

    Hahha, Caroline har nydelige bein.

   3. Nei og nei og nei… jeg har bare kommentert én gang før på bloggen din, men dette var bare verdt et par ord. ER DET MULIG!! Det spiller da vel ingen rolle om Caroline har lår som er store, små, rosa eller lilla, man har det man har! At andre mennesker gidder å kommentere sånt vitner bare om ekstrem smålighet og mindreverdighetskomplekser av enorm grad. Håper for vedkommende sin del at hun kan delvis unnskyldes med umodenhet.

    Btw—- «ok» er bare den beste kommentaren du noen gang har kommet med. Du er flott!

   4. Haha, digga meg så sykt! «Ok!» bare liksom! In your face for å være missunnelig på beina til Caroline.

  2. Caroline har jo fine ben! De er trent, men ikke for mye.
   vær stolt caroline, du er flott 🙂

  3. wow…enkelte burde virkelig lære seg folkeskikk!Fy skam seg!

   1. Stakkars deg da, Hanna.. Så fælt du må ha det som ikke synes at musklene til Caroline er feminine.. Flaks at det ikke betyr noe om du liker hennes lår eller ikke, da 😉 Det er jo tross alt ikke deg hun er gift med…

  4. Herregud, sier jeg bare! Jeg har alltid beundret beina til Caroline, jeg 🙂

  5. Jeg misunner Caroline for to ting: 1.Alle klærne og skoene hennes. 2. BENA, som er sykt veltrente og lange. Ingenting er så fint og feminint som trente lår uten cellulitter og annet drit.

 7. inger louise

  du e herli:)

 8. blir bilen kanskje vår om vi ser deg ute å kjører med den og da blir den kanskje vår ?? :PP skjønte ikke..

  søt bil til en søt jente ;P

 9. Så utrolig kul bil! Haha, kjenner ihvertfall godt igjen bilen da ;D

 10. At du vil være «kone».. som i «konebil» Høres helt horribelt ut. Og bilen var ikke sææærlig fin.

  1. Fotballfrue

   Hva mener du? Jeg er jo en kone. . . Hva er galt med det?

   – C

  2. jøss.. så mye rart folk reagerer på, jeg er ikke kone, men ønsker meg allikevel en fin lite konebil, som jeg stolt kommer til å kalle – nettopp: Konebilen min 🙂

   Og BTW.. du har flotte lår også!

 11. Hei!
  Så morsomt, lånte akkurat samme bil sist uke! Så det var samme nummerskilt og greier! Håper den så pent brukt ut! Kos deg med den i sola, var herlig med takvinduet!

 12. Hei!

  Jeg bare lurer på om den Nike+gps må ha internett under treningen, for å få med seg hvor vi jogger? 🙂 Isåfall blir det sikkert veldig dyrt.. Har lyst på appen selv 😀

 13. Jeg tror du har svart på dette før, men jeg finner ikke det igjen.. Hvilken hvitvin og rødvin kan du anbefale?

  1. Dette er rosèvin, men det var det eneste jeg fant 😉
   http://fotballfrue.no/?p=91

   Ha en super dag! 😀

   1. Fotballfrue

    Asinoi har en rødvin som er perfekt for LCHF 😉

    – C

 14. Hei!
  Jeg mener å ha sett den andre bilen deres på et bilde her på bloggen og den så utrolig tøff ut! Hva slags bil er det egentlig?

  1. jeanette

   Det lurer jeg på ogå 🙂

 15. I dag så jeg en sky som lignet på deg 🙂

 16. Hei!
  Kan ikke du lage et innlegg om «Stjel stilen til Kate».. Jeg elsker den elegante feminine stilen hennes. Hun var fantastisk i dag. Hva syns du om kjolen?

 17. Bra at bilen er miljøvennlig!

 18. kan ikke du legge ut en liten liste med litt treningsmusikk? 😀 eller lage en trenings spilleliste og en vanlig spilleliste på enten youtube eller spotify og legge ut linken? 😛

  Trenger litt trenings musikk, og vil veldig gjerne høre hva du hører på utenom og 🙂 håper du får en fin helg og uke med bilen! men ikke glem LK helt oppi det da 😉

  digger bloggen <3

 19. Det var en søt liten bil. Perfekt konebil ja 🙂

 20. Jeg er innom bloggen din flere gang om dagen, og elsker den!! Men den filmreklame-greia du har på sia di nå irriterer vannet av meg, jeg vil bare si ifra at om den fortsetter, så vet jeg ikke om jeg gidder å oppsøke det mer.. Håper ikke den blir værende, for å lese bloggen din er nesten et must, men jeg oppsøker heller ikke ting jeg irriterer meg over.. Følte bare for å si ifra om det 🙂 Ha en fin helg, du nydelige jente.

 21. Utrolig kjekt med en konebil. Hvertfall hvis dere skal forskjellige stedet, go da er det greit for konene(hihi) og ha en egen søt liten bil. Du ser forresten smashing ut 🙂

 22. HAHA, den var kul! 🙂

 23. Du kunne ikke ha laget et innlegg om denne nye bilen da? Hadde vært litt morsomt 😀

 24. haha, tøff bil 😀

 25. Ingerid

  Bryllupet var utrolig fint! Levende Askepott-bryllup! Men hva synes du om at forloveren til Kate også hadde hvit kjole? Kjolen var jo fin, men litt rart at hun valgte hvit. Er det ikke tradisjonelt bare bruden som skal bære hvitt?

  1. Fotballfrue

   Jo, men alt dette er nøye planlagt, så det er helt klart noe de har blitt enige om. Så lenge ingen gjester dukker opp i hvitt, uten at det har blitt planlagt på forhånd, er det jo greit 🙂 Søsteren er kjempesøt 😀

   – C

   1. Ida Marie

    Hva syntes du om at vår egen dronning Sonja stilte opp i både hvitt pg rødt? 🙂

   2. Fotballfrue

    Utrolig flaut og upassende, jeg holdt på å gå rett i bakken :O ‘

    – C

   3. Hørte at alle gjestene måtte si fra til kongehuset om hvilke antrekk de skulle ha og få «tillatelse» til å bruke det, eller noe sånt 🙂 Det er vell litt for å unngå at noen kommer med samme antrekk el. Så da har jo dronningen egentlig «fått lov» til å gå med det da? 😛 jaja… selv synes jeg også at det var upassende:-O! Og av alle farger, så velger hun både rødt OG Hvitt:P

   4. Jeg har hørt det samme om «godkjenningen», så med det i bakgrunn og det faktum at det engelske flagget er akkurat rødt og hvitt (da mener jeg flagget til England, ikke flagget til Storbritannia) så er det jo litt kult også… 😉

   5. Vibeke

    Hvit i bryllup er ikke no-no i Storbritannia da. Det er nok bare en «tradisjon» som er her hjemme. Det var altså ikke upassende i det heletatt. Verken Sonja eller Pipa 🙂

 26. Når skal du vise innkjøpene dine fra kjøbenhavn? sa du skulle vise d igår eller for igår! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Men jeg må ta bildene når det er lyst, og hver gang jeg kommer på det har det blitt mørkt 😉 Skal prøve å få gjort det i morgen tidlig, senest søndag 😀

   – C

 27. Hei Caroline:)

  Jeg så bryllupet i dag, og synes Kate så helt fantastisk nydelig ut! Jeg har lenge gått å grublet på hvem det er hun ligner på..og i dag så jeg det endelig..det er jo deg! Du er som den blonde versjonen av henne!
  Hehe, kanskje litt rart, men nydelige er dere hvertfall begge to:))

 28. Søt! Den kledde deg 😉

 29. Jeg elsker fargen på bilen, den var rå! 😀
  Jeg har et spørsmål til deg Caroline.. Jeg husker du nevnte i fjor at du følte deg svimmel og sånn, og at du dro til legen ett par ganger. Det viste seg derimot at det var stress, og derfor psykosomatisk. Jeg har det slik nå, og det er skikkelig irriterende. Har også vært til legen ett par ganger, og fikk høre at d skyldtes stress. Kan du fortelle litt om de symptomene du hadde? Var du konstant svimmel, ør, kvalm osv. Og hvor lang tid tok det før du ble bedre? Tusen takk for svar! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *