Skal du se bryllupet i morgen?

Er du en av millioner som kommer til å følge Det Kongelige Bryllupet i London i morgen? Sendingene starter klokken ni, og som den brylluspfrelste tøyesjenta jeg er, må jeg i det minste følge med så godt jeg kan. Jeg er ganske superopptatt hele dagen, men hva har jeg ikke Iphone til? Jeg er absolutt mest spent på kjolen og håret. De kongelige er alltid så konservative og lite vågale, men kanskje Kate er annerledes? Og har hun designet den selv, eller er det Alexander McQueen?

Den som venter får se. .

Nå er vi nesten akkurat ferdig med middag på terrassen! Utrolig deilig å spise ute igjen, spesielt nydusjet, kun iført joggedress og en bikinioverdel fra VS ♥

Deilig dag 😀

53 kommentarer

 1. Jeg skal se det! Men jeg skal opp i prøveeksamen i foto mens det foregår, så håper ikke jeg går glipp av «I do»!!! Da DØR jeg.

 2. Tror nok ikke hun velger så vågal kjole som på bildene..men kanskje litt vågal ihvertfall 😉 ( håper jeg da)
  Men får nok ikke sett det nei..skole vet du! 😉 Men blir ikke vanlig dag på skolen..vi skal nemlig til skifjell ;D
  Ha en fin kveld videre!

 3. Jeg skal se det. Gleder meg til å se vakre Kate=)

 4. Jeg skal! Gleder meg helt sykt til kjolen, for hun har en fantastisk klesstil! Tror mest sannsynlig hun vil gå for noe med ermer, i og med at hun virker veldig konservativ.

 5. Veit du om man kan se det live på netter? : )evt hvor?

  1. Ingerid

   VGTV sender det hvertfall. 🙂 Og tror de faktisk skulle sende det på youtube også. Haha

 6. HERREGUD. ingen grunn ti å se på hår og kjole. hvem bryr seg? ingen. hun er pen men det er du og. rart jenter gidder slikt. jeg skal ikke følge med. no need. engelske kongefam er bare søppel

  1. Fotballfrue

   Ingen bryr seg? 😀 Artig påstand..

   – C

   1. Jeg bryr meg! Gleder meg som et lite barn til å se <3

 7. Vil gjerne se på, men har tentamen før jeg drar til Sverige 🙁

 8. SKULLE ØNSKE, SKULLE ØNSKE!!!
  Men huff, jeg er på skolen imorgen, må kjappe meg hjem etterpå bare for å få se litt.. Men skal ha på nett-tv på tlf hele dagen, FOR MÅ SE KJOLEN! 🙂 hehe

  håper du koser deg imorgen, ha en fin dag, Caroline, du er herlig!

 9. Hei Caroline !
  Kan du fortelle meg hvordan VS bikiniene er i str. i forhold til H&M f.eks? Har spurt flere ganger, men får ikke svar. Har planer om å bestille, men jeg har hørt at de er veldig små i str. ? Kan du gi meg noen tips?
  Håper på svar!:)

  1. Karoline

   Jeg har bestilt flere bikinier derfra og synes de er ganske så normale i str. Er xs i H&M og bruker det samme i VS. Søk på norske vs amerikanske str på google så får du lett «oversatt» din bh str. til amerikansk. Lykke til! 😀

  2. Ser Caroline ikke har fått svart, så svarer jeg 🙂 VS-bikiniene er relativt normale i størrelsen. Jeg har kjøpt ganske mange derfra, og har alltid brukt samme størrelse som jeg gjør med f.eks H&M-bikinier. Min erfaring hvertfall. Jeg bruker str S, og kan bruke både small og medium i overdeler fra VS. Min erfaring er at forskjellene mellom S og M ikke er så veldig stor, mens forskjellen på størrelsen er større mellom M og L, og XS og S. Håper det hjalp litt!

  3. Tenkte jeg også kunne svare :p

   Syns de er normale i str. om ikke litt store faktisk. Syns ikke de er små i str., i alle fall ikke underdelene. Jeg er ganske slank i overkroppen men har store hofter, og jeg syns underdelene var litt store. Men jeg vil anbefale deg å måle deg og bruke anvisningene på nettsiden deres. Du kan jo også bruke google for å konvertere cm til inches.

   Lykke til!

   1. Takk skal dere ha:)

 10. Christina

  Hei! Lurer bare på hvilken størrelse du bruker i VS bikinier i forhold til hva du bruker i vanlige bh?

 11. Litt opptatt i morgen selv, men må prøve å få med litt av bryllupet iallefall… Utrolig spent på håret og kjolen jeg å, gleder meg til å se 🙂

  Å, så herlig å sitte ute på terrassen å spise middag! Trenger bare noen utemøbler vi (foruten de to baden-baden stolene vi allerede har kjøpt inn), så blir det både frokost og middag på terrassen 🙂 Herlig!

 12. Er så heldig å ha fri i morra. Skal se på tv. Skal i hvertfall få med meg vielsen!Spent på kjolen.

 13. Henriette

  Trodde at hun som designet brudekjolen til Diana skulle designe kate’s kjole jeg….heha, så mye følger jeg med :p

 14. Jeg sitter allerede klistret til skjermen! Lurer på om jegt får sove i natt. Jeg tuller ikke – jeg har faktsik bryllupsnerver!!! 🙂 Tipper det blir en relativt kroppsnær, men likevel klassisk kjole…

 15. Henriette

  Hvordan har du tenkt å få det med deg via iphone? Jeg er på jobb hele dagen, men har ikke pc etter klokken 12 imorgen, så tenkte å få det med meg via telefon – men vet ikke hvor! Gleeeder meg!

  1. Det skal sendes direkte på youtube iallefall, det er kanskje en mulighet? 🙂

   1. Henriette

    Ah – flott, takk! Skal prøve det 😀

 16. OM VI SKAL 😀 Vi er superfjoller da :p hihi Vi skal pynte oss litt, samle jentegjengen spise middag og kose oss og se alt sammen på kvelden. En venninde tar opp alt så vi kan se det sammen mens vi skåler og fjoller hihihi Gleder meg veldig til kjolen og håret og evt hvilket diadem :p

 17. Det er egentlig midt i skoletiden, men jeg håper jeg får se den…. det går sikkert et sted på nettet 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld !

 18. Jeg skal se det 😀 Har gledet med leenge. Fordi jeg ELSKER alt som har med kongefamiliene å gjøre, haha! Flaks for meg at jeg har fått halsbetennelse å må være hjemme fra skolen slik at jeg kan se hele <3

 19. Åååå, brudekjoler er så fine 😀

 20. Jeanette

  jaaa,jeg skal se hele sendingen i hele morgen! Gleder meg så sykt til kjolen! Hun har nok valgt noe enkelt,og klassisk som de kongelige gjør:)

 21. Herlig dag ja 🙂

  Vet ikke om jeg rekker å se bryllupet pga eksamen til mandag, men min kjære ymtet faktisk på at HAN skulle se på det. Har jeg aldri hørt før, men kanskje det gir en viss inspirasjon 😉

  Ha en fin kveld.

 22. JA! Jeg skal se på!!
  Har sett alle forberedelses programmene osv. å klarer nesten ikke vente til i morgen, det blir så vakkert, Kate er jo så nydeli -nesten like nydelig som deg 🙂

 23. Skulle ikke du legge ut det du kjøpte i København? Gleder meg sånn til å se! 😀

 24. Nydelige bilder : D Tror ikke jeg kommer til å følge med nei :p

 25. Gleder meg til å se brudekjolen og alle de andre kjolene!
  Tviler det er en Alexander McQueen-kjole siden han har gått bort. Syns også å huske at det kan bringe ulykke å designe/lage sin egen brudekjole?
  Leste en plass at tradisjonelt så skulle kongelige ha armer på kjolen, da det var det som var «regelen». Da hun svenske prinsessa gifta seg var det i følge «eksperter» «overraskende at hun ikke hadde armer på kjolen. Uansett, gleder meg 🙂

 26. Jeg må nok se det. Bør egentlig jobbe med eksamen som skal leveres på onsdag siden det er mye å gjøre, men frister mer å se bryllupet.

 27. Åååå, ja! Gjett om jeg skal se! Jeg gleder meg som et barn 😀 Jeg har i tillegg fri fra studiene i morgen, flaks??

  Caroline, du er fantastisk! Du inspirerer meg på så utrolig mange måter, mer enn du kan forstå:-) Det virker som om du har en slik ufattelig kontroll på alt i livet ditt, mange ganger undres jeg over hvordan du rekker over alt! Fortsett slik som du gjør, bloggen din er en sann glede å lese hver dag, og et fantastisk avbrekk i en eller så travel hverdag! Sjekker den opptil flere ganger hver dag! Og hver gang det er et nytt innlegg setter jeg meg tilbake med ett smil om munnen og leser det:-) Tusen takk! <3

 28. Det er den ukjente designeren Sophie Cranston som har designet kjolen til Kate!:-)

 29. Her i England får vi fri fra skolen pga bryllupet, de fleste butikker er stengt, folk henger opp flagg og det står om bryllupet overalt!! Kjempegøy med et så patriotisk folk 🙂 Gleder meg masse til å se det!

 30. Det er hun som designet kjolen til Diana som designer brudekjolen hennes! 🙂

 31. Jeg skal seee 🙂

 32. Jeg skal se! 🙂 satt på vekkerklokke også. Haha!

 33. Jeg skulle ønske jeg kunne se det! Men dessverre, tentamen i engelsk i dag… det blir vel bare repriser på meg 🙁

 34. Skal jobbe, men kommer nok til å ha mobilen i nærheten rundt de viktige klokkeslettene i hvert fall. Kanskje en idé å prøve å ha pause så man kan få sett at de sier ja i kirken… Er småspent.
  Ha en fin dag 🙂

 35. Selvfølgelig skal jeg se bryllup:D Kanksje ikke hele men.. er såå spent på kjolen. Håper virkelig hun ikke er heelt tildekket, er så typiske kongelige som du sier å være så konservative! Jeg har faktisk bursdag i dag og blir 20 år:D woho!!:D hihi… ha en aller tiders dag, Klem, Helene:)

  1. Christine

   Hurra for oss! Noen år siden (12) jeg ble 20, men føler meg ikke eldre likevel!
   Tipper vi får minst like mye oppmerksomhet som Willy og dama hans! 😉

   Hurra for en strålende dag!

   1. Så moro:) Har nok hatt en like så fin dag som de i dag:) 29.april er en fin dato:) klem til deg:)

 36. Jeg skal selvfølgelig se på bryllupet i dag 😀 Gleder meg <3

 37. Ingrid Svendsen

  Det surrer og går tv på lunsjrommet på jobben her nå, og noen har benket seg ;o) Jeg synes det er mye mer int. å lese i bloggen din jeg, haha 😛 For å være helt ærlig så bryr jeg meg ikke sååå voldsomt om dette bryllupet, og det er pga det du nevnte om at det er så typisk de kongelige å være kjedelige i stilen. Skulle gjerne sett litt mer glam og prinsesse-faktor ala Walt Disney, hehe ;o) Lurer selvfølgelig på hvordan kjole, hår, og ikke minst sminke vil se ut, men frykter, og regner med det blir tamt ;o)

  Forresten så synes jeg du er så nydelig når du har håret sånn som det. Du har en fantastisk beinstruktur i ansiktet og det kommer så godt fram når du har håret sånn som det. Forresten, så ser jeg det er mange som kommenterer at brynene dine er både for mørke og for tykke. Jeg er også naturlig blond med mørke øyenbryn, synes det er utrolig fint!!! Og den formen og tykkelsen du har på de passer perfekt til ansiktet ditt av samme grunn som at du er så vakket med håret sånn som det: Beinstrukturen din!! Du kler helt klart (!!) å ha «kraftige», velformede bryn sånn som nå! Aldri vært vakrere 😀

  Klemmer <3

 38. Har egentlig lovet meg selv å ikke se på det, fordi jeg er litt lei maset. Men kjenner jeg meg selv rett så blir jeg sittende å se + gråte masse. Det gjorde jeg iaf når kronprinsesse Victoria giftet seg.
  Vet ikke om du har hørt det før, men synes du minner litt om Kate utseendemessig. Er noe med trekkene i ansiktet. Det er ment som et kompliment, altså:)

 39. Selvfølgelig! Sitter og ser på før-sendingene nå jeg! 🙂

 40. Hun har jo alleredet bevist at hun har bein i nesa, ved å insistere på å gjøre makeupen selv! Så håper hun har vært like bestemt angående kjolen.
  Du ser fantastisk ut Caroline. Ha en flotters dag, nydelige deg. Håper alt er bra med deg og LK 🙂
  <3 Wish you the best.

 41. Du minner meg om Kate. Dere ligner veldig 🙂

 42. prov to billioner!! jeg ser paa I London!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *