Årets første Sognsvann x 3

Mine fiiine rosa sko og jakke

Å, dere! Jeg er så glad! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en deilig løpegåtur i SOLA! Holdt på å renne bort mot slutten, og det kan jo bare bety én ting: SNART SOMMER. I det minste er vi på god vei. Nå gleder jeg meg sånn til 17.mai. Det er kanskje en av mine absolutte favorittdager i løpet av årets 365 dager, og i år har jeg jo også fått «konebeltet» til bunaden min. Hihi ♥

Ekstra stas var det forresten å få anerkjennelse av et eldre ektepar da jeg var i gang med runde nr. 3:

Eldre ektepar: Unge dame, hvor mange runder har du egentlig løpt nu?

Caroline: *rødme-og-sparke-i-grusen* Dette er vel nummer 3

Eldre ektepar: Ja, det var det vi tenkte! Du er jo aldeles superhuritg!

Så fikk jeg nesten latterkrampe, og humpet videre. Ordet superhurtig er kanskje ikke riktig i denne sammenhengen, med tanke på tiden jeg faktisk brukte på dette. Men i forhold til dem var jeg nok nettopp det 😀

Det ble forresten 1 mil, men tiden er ikke så nøye. .

Nå skal jeg unnagjøre litt Treasuresjobbing. Vi la nemlig ut nyheter på onsdag, og dere er ikke akkurat treige med å klikke hjem nye herligheter! Dere finner nyhetene her, de som liker oss på facebook får forresten alltid vite det siste først.

Ha en herlig torsdag! Viser dere resten av Købenskattene mine senere i dag ♥

90 kommentarer

 1. Jeg prøvde deres gamle yndlingsoppskrift i går, laksesalaten – veldig godt 🙂 resultatet ser du her hvis du vil: https://ernaerings.blogg.no/1303981570_dagens_sunne_middagst.html – hadde i makaroni og jeg da 😉

 2. Ahhh- du er herlig 😀

 3. Ragnhild

  av ren nysgjerighet, kor langt e dt rndt sognsvannet?
  Du e superflenk Caroline, ælska bloggen din, du e den beste og skjønnaste ! <3

  1. Fotballfrue

   Takk! På 3 runder løper jeg 1 mil, så det er vel 3.3 da 😉

   – C

 4. Du er så sporty! Elsker bloggen din! 😀

 5. Er så herlig når man blir dritfeit i bilen, ehe 🙂

 6. hvor langt løp du?

  1. Fotballfrue

   1 mil 🙂

   – C

 7. Ida Kristin

  Kan du ikke lage sånn åpen spotifyliste med treningsmusikk?:D

 8. Hei! Du er kjempeflink. Jeg hadde tenkt å begynne å jogge når snøen endelig forsvant. Men jeg sliter med føttene mine, klarer ikke gå opp en bakke uten at det verker i leggene mine. Har du noen tips til andre måter jeg kan trene?
  – Marita

  1. Ellipsemaskin er vel noe, vet ikke.

  2. Mange ting å spørre seg om her! Du burde kanskje undersøke deg hos fysioterapeut, så kan hun eller ham finne riktig treningsopplegg til dine bein.

   Har du riktige sko? Løplabbet er en butikk med ekspertise for å finne sko til dine bein og ditt løpsmønster. RIktige sko kan gjøre stor forskjell.

   Trener du styrke? Beina våre bærer hele vekten vår, så det blir stor belastning på beina når vi løper. Kan hende du opplever bedring om du trener styrke på beina sånn at de blir sterkere.

   Det er viktig å begynne rolig og heller øke treningsmengden sånn at beina blir vant til den nye belastningen. Grus, jord, sand og gress er bedre enn asfalt og mølle.

   Hvis det rett og slett ikke er forsvarlig for deg å løpe kan du sykle, klatre(?), svømme og evt bruke ellipsemaskin eller stepmaskin. Ellipsemaskinen er nok mest effektiv, siden du får brukt nesten hele kroppen.

 9. Karoline

  Gøyy 🙂 hvor lang er en runde? 🙂

 10. Hei Caroline! Hvilken bunad har du? Lurte på om du hadde samme som meg, for min har også et «konebelte» 🙂

  1. Fotballfrue

   Løken 🙂

   – C

  2. Elisabeth

   det er en del bunader som har konebelte, om ikke de fleste 🙂

 11. Tar av meg hatten for deg altså.. Du er så sprek 😀

 12. Jeg også gleder meg tøysete til 17. mai! Og det er så deilig å løpe ute nå når det er varmere i luften! Blir stas å bruke konebelte, hva? Har mannen bunad også?

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg er godt i gang med prosjekt «overtale Lars-Kristian til å kjøpe bunad» 😀

   – C

   1. Elisabeth

    Menn i bunad er HOT!!! lykke til 🙂

   2. Det er jeg også på min kjæreste! For det er så fint med gutter i bunad. De blir så kjekke:P Så jeg har sagt at hvis han noen gang gifter seg med meg, så SKAL han ha bunad:)

 13. Du er sporty<3
  Hva skal du gjøre på 17.mai?
  Klem:)

 14. åh, sognsvann er så fiiint 🙂 Bor rett ved, så blir nok en del turer rundt der fremover ja.. 😉

 15. Hei 🙂 bare lurte på hvilket merke det er på løpeskoene dine?
  Jeg syntes du er flink til å trene, og når du blogger om det på den måten du gjør får man motivasjon til å trene enda litt hardere!
  Stå på!, du er super flink 😀

 16. Haha, er så morsomt når eldre folk sier slike ting, for noen dager siden gikk kjæresten og jeg rundt i byen, også kom det ei eldre dame og bare «Det der skal vare til dere er 80, minst!» med et lurt smil.
  Du er sprek, altså! Og ja, snart er det sommer og jeg gleder meg vilt!

 17. Nysgjerrigper :)

  Hei. Å det så herlig ut! Elsker våren 😀
  Jeg leser/ser at du trener veldig mye (ikke noe galt med det), men lurer rett og slett på HVORFOR? Noen trener for «å holde linjen»/utseende, andre for at de simpelten syntes det er kjempe gøy og får energi, noen for helsefekten, for å gå ned i vekt, mens andre igjenn trener bevist mot et mål (konkurranse e.l), så har vi de som har flere motivatorer på en gang… Hehe du skjønner tegninga 😉 Så jeg lurer rett og slett på hvor på denne «linja» du vil plassere deg selv? Hva er din motivasjon i forhold til trening?
  Elsker bloggen din BTW. Du ser så sunn og frisk ut, vakker er du <3
  Hilsen fast leser 🙂

 18. Marianne

  Du er så sporty, Caroline 🙂 Kan jeg spørre hvor lang tid du bruker på en mil?
  Jeg har nettopp begynt å løpe lengre distanser, og gleder meg til å se framgang!

 19. Gratulerer med å «endelig» klare å løpe så langt igjen etter kneskaden din, du er så flink :)Jeg fikk plutselig ekstra motivasjon til trening i kveld av å lese dette innlegget!:) Det er deilig å jogge ute nå når sola titter frem og temperaturen stiger 🙂 Håper du får en fin dag, her skal det grilles i vårsola <3

 20. Hvor lang tid bruker du på å løpe den milen?
  Du er absolutt en stortreningsmotivator 😀

 21. Så herlig! Elsker Sognsvann. Jeg var der en tur i dag selv og det var SÅ deilig 🙂 Nydelig vær, frisk luft og masse endorfiner, iiiih! Holder på å bli frisk fra spiseforstyrrelse og utrolig godt å kjenne hvordan kroppen min er blitt sterkere. Nå må jeg bare holde ut det siste stykket og ikke gi opp kampen om å bli frisk 🙂 Ha en fortsatt fin torsdag, vakre Caroline.

 22. Pernille

  Hvor lang tid brukte du?

 23. Jeanette

  flink du er:D jeg gleder meg også til 17.mai :d

 24. får jo dårlig selvtillit av deg….

 25. Ååh! Ser for meg det eldre ekteparet altså:) Det er noen som har bemerket seg at jeg løper mye her jeg bor og jeg blir så forlegen når de synes «det er sånn stas med sprek ungdom!» 😀

 26. Synnøve

  Nå har jeg lest bloggen din i mange måneder, og føler at jeg kanskje skulle lagt igjen en kommentar. Du er ei helt nydelig jente som jeg beundrer, både for treningsvilje, pågangsmot og humør. Stå på! 🙂

 27. Sprek 😀 Kunne du ikke laget et innlegg om 17. mai kjoler ?

  1. Fotballfrue

   Kanskje det? 🙂

   – C

 28. hehe, ikke mye å skryte av.. jeg jogger over 2 mil 😉

  1. Fotballfrue

   ÅH 😀 123@hotmail.com! JEG ELSKER DEG! DU er alltid så positiv!! 1 mil for meg er enormt når jeg sliter med løperkne og slimposebetennelse. Egentlig skal jeg ikke løpe 1 kilometer en gang. Klapp igjen 😀

   – C

   1. Bruker du en halv dag da eller? Versåsnill å snakk vås et annet sted?

    Heia deg Caroline! 1 mil er kjempe bra:D (men det vet du vel, du har jo tross alt FAKTISK løpt en mil i din karriere;))

   2. Hvorfor løper du når du egentlig ikke burde?

   3. Fotballfrue

    Jeg løper vel egentlig ikke, det er mer jogging og gåing om hverandre. Jeg løper IKKE om jeg kjenner smerte. Da gir jeg meg med en gang. I dag gikk jeg masse, og klarte derfor å småløpe litt innimellom. . Men 3 runder er 3 runder, og det er en mil uansett 🙂

    – C

   4. Klart det fremdeles er en mil! Good job! Bare pass på knærne! 🙂

   5. trening

    STÅ PÅ, CAROLINE 🙂

  2. Åh, så positiv. ta med litt mere, daaa? 😉
   vet du att det er bare å droppe jogging og heller kjøre 4×4 intevaller? mye mere effektivt istede for å jogge i snakketempo en evigheter. BEAT IT!

 29. I morgen er det kongelig bryllup! 😀 iiih.. skal du skrive noe innlegg angående det? 🙂 Jeg er så spent på kjolen til Kate 😀

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det tror jeg. Følge med skal jeg i hvert fall 😀 😀

   Klem til deg!

 30. Glemte å si at du er fliiink med løpinga!! Håper det går bra med kneet 🙂

 31. Flink du er! Også så morsomt med skryt fra fremmede, haha ;p

 32. Hei!
  Stemmer det at man bør jogge i et jevnt tempo og gå i oppoverbakker for å holde ut?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg gjør i hvert fall ikke det. Jeg gikk kun i nedoverbakkene, fordi det er veldig belastende for kneet mitt :O

   – C

 33. Hei

  Hvor har du kjøpt skoene dine? Er på jakt etter nye joggesko, men finner ingen kule (les: råsa)..haha!

 34. Du er jo helt maskin du Caroline! Sprekere jente skal du lete lenge etter! He en fin kveld videre 🙂 Klem

 35. Så herlig! Ser ut som en flott dag 🙂

 36. Heisann! Tusen takk for svaret ang. karbohydrater:)
  Men du vet jeg, som sikkert en god del andre lurer på omdu kunne skrive et innlegg hvor du forteller ca. hvor man kan få i seg osv….og generelt kostholet….håper du kan hjelpe:)

  Men en ting til, har du alltid vært så sunn?

 37. Så flink du er 🙂 forresten.. du minner meg så veldig om en blond Kate Middleton 🙂 classy 🙂

 38. Jeanette

  Grynt, jeg hater å være en av de som gnåler om hvor du har kjøpt ditt og datt, men…jakken din, hvor kan den kjøpes? Love it! =)

  Skal ærlig innrømme at jeg synes løping er kjedelig (og tungt!), men jeg blir inspirert til å gi det en sjanse til i nye freshe treningsklær (derav spørsmålet) når jeg titter innom bloggen din. Jeg er overbevist om at noe så simpelt som å føle seg fresh i tøyet kan være med på å øke motivasjonen ;D

  1. Fotballfrue

   Treningsklærne har masse å si på motivasjonen! Denne er fra Nike 🙂

   – C

 39. Ida Marie

  Hei:) Hvor er de freshe, rosa løpeskoene dine fra? Ser ut til at verden har gått tom for rosa løpesko, og jeg leter fortsatt i opprørstilstand! Du er flink! Den dagen jeg løper 1 mil…. Blir stolt etter 5 km. Jaja..

  1. Fotballfrue

   Adidas 🙂

   – C

 40. ååå, så herlig!:) har også hatt en del joggeturer ute i vårværet de siste ukene. Det er ingenting som er bedre enn det! Jeg har et lite spørsmål ang. alkohol når du har et lchf kosthold. Selv prøver jeg å unngå så mye karbohydrater som mulig, men når jeg skal på fest finner jeg ingen gode alternativ til lavkarbo. Vet du om noen gode viner (helst hvit) som inneholder lite karbo? Evt andre alkoholholdige drikker..:)

  Takk 😉

  1. Fotballfrue

   Asinoi har en deilig hvitvin med lite sukker 😀

   – C

 41. Du MÅTTE bare få med at du hadde løpt 3 ganger rundt og at noen kommenterte hvor flink du var…

  1. Fotballfrue

   Hmmm, ja? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tenke seg til!

   – C

   1. Astrid

    Bloggen handler jo blant annet om trening 🙂 Så klart hun forteller noe sånt, hvorfor skulle hun ikke? At hun løper 1 mil er jo noe folk spør om hver gang om hun ikke skriver det uansett. Og at et eldre ektepar kommenterte det, er jo bare morsomt. På tide å slutte med alt det negative 🙂

 42. Hei Caroline! Jeg gifter meg neste sommer og leter etter inspo, jeg må si bryllupskategorien din har kommet til kjempe hjelp.
  Men når det kommer til invitasjoner, hadde dere bilde av dere, kan du i tilfelle linke meg til bilder av selve invitasjonen?
  Jeg er kjempe glad i bloggen din, du ser utrolig sunn og smashing ut, STÅ PÅ!

  1. Fotballfrue

   Her finner du det meste https://fotballfrue.no/?p=162 🙂

   – C

 43. Hei! Liker bloggen din veldig godt, og synes du ikke bare blogger om deg selv, men også tips til os lesere 🙂
  Men, du trener jo veldig mye etter min mening og er veldig tynn.. Har du alltid trent så mye, f.eks i ungdommen? Og er du naturlig tynn?

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Startet da jeg var 16, og har alltid vært slank 🙂 Trener ikke for å holde meg tynn, trening har mange flere helsefordeler enn det 😉

   – C

 44. Hei hvilken bil har du ?

  1. Fotballfrue

   Toyota prius 🙂

   – C

 45. «Caroline: *rødme-og-sparke-i-grusen* Dette er vel nummer 3» haha du er så søt!

 46. Ahh, nå ble jeg supermotivert til å ta meg en joggetur rundt Sognsvann (har nok ikke kondis til 3 runder helt enda:p)! Blir så inspirert av å lese om trening og kosthold på bloggen din. På grunn av den har jeg startet veien på et LCHF kosthold. Starter med å gi opp brød/mel, ris, pasta og poteter i begynnelsen, og fra mandag skal jeg ta det enda at steg videre:)

  PS: elsker at du legger ut så mange innlegg hver dag, det er fint å ha noe å gjøre når jeg trenger en liten pause fra lesing og oppgaveskriving:)

 47. hei hei 🙂 jeg lurer sånn på om det kommer flere inn av ringen black crystal? Kjempefine ting der!

 48. Så flink du er!!
  Og jeg gleder meg også til 17.mai! Får Aust-Agder bunad til konfirmasjonen min til neste år 😀 Og du har en bunad som heter løken? Hvilket fulke er den fra..? Den er ihvertfall veldig fin! D

 49. Det er tydeligvis så alt for deilig å ha noen å hate..
  Ha en flott helg, spreke du! 😀 To tomler opp herfra 😉

 50. Hei,
  jeg lurte på hvilken modell disse skoene er? De var superkule:)

 51. Du er så sprek og flink! Syns 1 mil er mye uansett jeg. Elsket forresten treningstøyet ditt!

 52. Karoline

  Da har jeg nettopp hadd en hærlig løpeøkt i kveldssola, LIVET!
  Jeg gleder meg sååå til å se den ene beige jakka du kjøpte i København, den så skikkeli rå ut! 😀

 53. Sprek det får man si!!! 😉 man får jo nesten lyst t å trene selv, iallefall med alle de kule treningsklærne. Anyways, mitt spmål er følgende. Vet at skoene er adidas, og de er dritkule. Mn hvilken modell er de? Jeg blir sinnsykt glad hvis du svarer meg. Da lover jeg og løpe en runde også;)

 54. Vil bare takke deg for at du har motivert meg til å begynne å trene igjen. Så tusen takk 🙂

 55. God kveld, Caroline. Vet du, jeg har også Løken-bunad – arvet etter min mormor (fra Eidsberg) og på dels med mine to søstre samt en niese. Den er så vakker i sin enkelhet og eleganse, synes jeg. Jeg visste ikke at det fantes et konebelte til den – burde ha anskaffet meg det etter tre års ekteskap -) Takk igjen for nyttig opplysning! Ha en fin kveld! Klem

 56. tar du bilde av deg selv i andre menneskers bilspeil? hmmm =)

  1. Fotballfrue

   Nei? Dette er vår bil. .

   – C

  2. litt faila, da…

 57. Får lyst til å trene når jeg leser innlegget ditt! (selv om det kanskje er litt sent?)
  ..jeg får vente til i morgen 🙂 du er utrolig flink til og trene, og det inspirerer!

 58. Ingrid Svendsen

  Herregud så flink du er 😀 Også liker jeg så godt når det blir mange hverdagsbilder/tilfeldige bilder sånn som det har blitt de siste dagene 😀

  ELSKER positiviteten din!!!!! <3

 59. Selv om jeg har flyttet fra Oslo og ikke savner byen i det hele tatt, fikk dette meg til å savne intervalltreningene rundt Sognsvann og løpeturene t/r Ullevålsseter. Nydelig område, og så tilgjengelig for byfolk. 🙂

  Ang. løperkne og knesmerter: Jeg hadde knesmerter i mange år, og kunne ikke løpe mer enn noen få kilometer før det ble så vondt at jeg ikke kunne støtte meg på foten. Leger og fysioterapeuter fant ikke ut hva som var galt med kneet, helt til jeg sammen med en venninne som er fysioterapeut kom frem til at dette måtte være langdistansekne (med noen avvik som hadde gjort at det var vanskelig å finne ut at det var akkurat det det var for fagfolket). I mellomtiden hadde jeg begynt å trene tung styrketrening (4-6 reps til failure), og da inkludert knebøy. Helt tilfeldig prøvde jeg meg på en løpetur igjen et par måneder etter at jeg hadde startet med tung styrke, og kneet var helt strålende! Jeg hadde riktignok fått hvilt det i mellomtiden, men det var helt nytt for meg å løpe uten å ha vondt.

  Nå er situasjonen slik at når jeg ikke trener knebøy en periode, får jeg vondt i kneet når jeg løper. Det skal ikke mer en et par-tre økter med knebøy til før det ordner seg. Mulig at det er noe nevrologisk inne i bildet også, men det ser ut til at det å være skikkelig sterk i beina vha. knebøy er det som gjør at jeg faktisk kan løpe langt igjen. Og at jeg trener tungt med få reps, så klart, det er jo det man blir skikkelig sterk av. Ok, lårene blir litt større (noe som ikke plager meg, jeg synes det er flott med muskuløse lår), men det er jammen meg verdt det når man igjen kan legge kilometerene bak seg i skogen uten å få vondt i kneet. 😀

  Det er jo ikke sikkert at dette er noe som funker for alle, men jeg tenkte jeg skulle tipse deg om det likevel. Jenter bør ikke være redde for å trene tungt når de trener styrke, det gjør så mye flott med kroppen!

 60. Kvar i Oslo ligg Sognsvann? Langt ifrå Majorstua? 😀

  1. Fotballfrue

   Det ligger ca 10 minutt med trikk fra Majorstuen 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *