Nelly’s Mid Season Secret

Dersom du har lyst til å skaffe deg noen rimelige godbiter før alle andre, må du være rask på labben om femten små minutter. Klokken 12.00 åpner nemlig Nellys Mid Season Sale for mine lesere, før alle andre før muligheten et helt døgn etter. Er ikke dette bra?!

Salget finner du her (annonsebasert lenke) og alt du trenger å gjøre er forklart under

Koden står i bildet over her, men her er den igjen: FOTBALLFRUE

Noen av mine favoritter

43 kommentarer

 1. Hei Caroline:)

  Ville bare anbefale deg en ny nettbutikk som åpnet idag. Det er en gourmet butikk som fører masse spesiell te, økologiske nøtter, oljer, og masse annen snacks, bla yndlings lemonaden til Marilyn Monroe:)

  http://www.gourmetpikene.no
  Finner dem også på facebook:)

  Enjoy
  Klem fra Tine 🙂

 2. hva er koden da?? jeg får bare opp at jeg må oppgi en kode for å komme videre jeg.

 3. Jeg kommer ikke inn med passordet. Hmmm

 4. ææ, det funker ikke :/

  1. Fotballfrue

   Merkelig. Jeg var inne tolv 😉 Har allerede klikket meg hjem disse skoene 😀

   – C

   1. Kom inn kvart over. Utrolig fine sko 😀 Hihi, salg liker vi!

 5. Christina

  Så gøy! Eneste er at jeg ikke har fått nyhetsbrev fra Nelly idag :/ er det noen som vil dele koden med meg? 😀

  1. Fotballfrue

   Nyhetsbrev? Koden står jo her 🙂 FOTBALLFRUE.

   – C

 6. Henriette

  hei carloline!
  liker bloggen din, spesiellt de sunne og gode matrettene du viser til.
  jeg skal prøve å følge disse fordi jeg tror jeg vil gå ned en del (heyhey bikinisesong) og vil spise sunnere.
  jeg er ute hver helg og drikker mye øl, tror der problemet ligger, for dagen derpå frister det ikke med fiskepudding, hvis du skjønner hva jeg mener. jeg skal prøve på 3 uker med lavkarbo og se hvordan det går.. men er livredd for å gå opp kilo igjen.
  du virker perfekt.. sånn type perfekt sminke, perfekt hår, perfekte klær..blir du aldri lei og vil ligge på sofaen uten sminke, med bustete hår og spise litt junk?

  1. Fotballfrue

   Bla deg bakover i akrivet, så finner du noen bilder med meg på sofaen i joggis, mens jeg spiser nettopp junk 😉

   – C

 7. Chrissi

  Kjempe bra!:) Men har prøvd og komme inn på salget nå siden 12.00, og det står at salgsavdelingen er stengt. Vet du hvorfor?

  1. Fotballfrue

   Ja, fordi den er steng med mindre du bruker koden jeg har gitt dere 🙂

   – C

 8. hmm, skjønte ikke helt dette jeg, hva er salg og ikke? kommer jo ikke opp noe spesiell side etter man logger inn? 🙁

  1. Fotballfrue

   Jeg har linket direkte til salgssiden. Du ser jo at det er salg, fordi det står -50% etc. 😀

   – C

 9. Hei:) ka e vipkoden?

  1. Fotballfrue

   Det står jo faktisk på bildet i innlegget 😉 Bruk store bokstaver.

   – C

 10. Koden fungerer ikke, det skjer ingenting etter at jeg trykker på enter 🙁

 11. jeeeey

 12. Ingvild

  Takk for billige klær og sko 😉

 13. Åååå!! <3 Stakkars lommeboken min snart..
  Hehe, jeg hadde en skikkelig merkelig drøm i natt..! tror jeg leser bloggen din litt for ofte…
  Jeg drømte at jeg var med deg og Lars-Kristian, da dere skulle ut i skog og mark for å ta bilder til bloggen din, samtidig som du var høygravid, haha. Helt sprøtt. Til slutt endte vi opp med GÅ rundt og besøke en skole etter den andre, i håp om å finne den rette utdanningen for meg. haha! Det var en underholdende drømt kan man si.. Tar det som et tegn på at jeg grubler alt for mye på utdanning uten helt å finne svar, og kobler ganske ofte av ved å ta en titt innom bloggen din… hihihi 🙂
  Ha en fin dag! Nå skal jeg lete gjennom salget på Nelly 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha! God tolkning 😉 Vi skal forresten ut i skogen nå :p

   Klem til deg!

 14. Dette var bare SÅ herlig! Digger deg 🙂
  Men jeg kommer meg ikke inn, av en eller annen grunn 😮

 15. hvorfor kommer jg ikke inn? må jo skrive en kode…

 16. Fantasia

  Så snilt:)

 17. Hvorfor kommer jeg meg ikke inn på salget? 🙁

 18. Herlig : D Men har nok ikke råd til å bruke penger på slikt akkurat nå -.-

 19. Det må jeg sjekke! 🙂

 20. Takk for tipset! 😉

 21. Kommer ikke inn med det passordet jeg, forsøkt i 1 time nå? 🙂

  1. Fotballfrue

   Store bokstaver? 🙂

   – C

 22. Ehh, jeg som ikke brukte kun STORE bokstaver.. Sorry :):)

 23. Hei Caroline:)

  Hvor ofte spiser du i løpet av en dag? og ca hvor mye?
  Jeg håper du klarer å se det positive i dette, for det er kun positivt ment til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har lagt ut forslag på frokosten min tidligere 🙂 Spiser en stor frokost og middag. Når fett er energikilde er det helt utrolig hvor lenge du holder deg mett! Mellommåltid / lunsj er ofte nøtter eller en atkinsbar 🙂

   – C

 24. Helt supert at dette dukket opp i dag =) Jeg sitter her hjemme med bacheloroppgaven min og jeg trengte en skikkelig avkobling, så da klikket jeg meg hjem noen billige varer. Helt fantastisk at du har slike tilbud til oss =) Jeg merket at det var populært, for visse ting forsvant fort på siden 😉 Så mye fint dere har fått inn på Treasures også!! Ha en flott dag =)

 25. Cecilie

  Jeez. Mye utålmodige lesere av denne bloggen……. jeg prøvde med jevne mellomrom fra kl. 12 til 12:15, men plutselig kom jeg inn. Du må bli oppgitt av alle dramaqueens… bare en liten støttemelding. Det ER lov til å tenke selv…

 26. Hei, Caroline!

  Tusen takk, har klikket litt ting hjem, gleder meg til å få dem i postkassa 🙂
  Elsker bloggen din!

 27. Må man oppgi personnr. for å bestille ting fra nelly? Fint om noen kunne svart meg fort som mulig..

 28. ååh, så mye fint!
  synd at ikke kodebrikken fungerer 🙁

  1. Fotballfrue

   Koden fungerer helt fint den 🙂

   – C

   1. koden fungerer helt fint, ja. men ikke kodebrikken min 🙁

   2. Fotballfrue

    Åja :p haha..

    – C

   3. må man skrive inn personnummer for å bestille fra nelly??

   4. Fotballfrue

    Nei, det tror jeg ikke?

    – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *