Ha det bra, hytta!

I dag har begge to hatt treningsfri, men en eller annen form for mosjon må vi jo ha, så da ble det en liten time skogtur med de firbeinte.

Dagdrømmen om sommer, sol og duften av blomster ble ganske fort revet bort da bonden begynte å gjødsle jordet. Ehe. . Hvordan får man bort gjødselduft fra nyvakset hår? Det SITTER virkelig fast. Blæh. Håper jeg overlever bilturen.

Krysser fingrene for at jeg finner en løsning, er så kjipt å dusje hele håret enda en gang. .

Vi blogges i hovedstaden, dere! Har en utålmodig mann her ved siden av meg, som skal hjem å rekke en Milankamp. .

64 kommentarer

 1. hvor er den stripete blusen din fra?

  1. Fotballfrue

   Peak 🙂

   – C

 2. Wow så rart å se bilde av deg i slike klær ;p Men gud du er nydelig uansett hvilke klær du har. Missunner deg for ditt utseende ! Og jeg ELSKER håret ditt og øynene dine og smilet ditt, skulle hatt det plassert på meg jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk 😀

   – C

   1. Så mange uhyggelige kommentarer du får gjennom en dag, trenger du mange som oppmuntrer deg også 🙂
    Og jeg har fra dag 1 jeg fant denne bloggen, blitt helt forelsket i bloggen. Du skriver så bra, du ser så bra ut og du er bare så utrolig flink med bloggen og leserne dine! 😀

 3. Stine MM

  Prøv tørrshampo! Håret lukter helt nyvasket etterpå, og den suger til seg fettet i håret, noe som gjør at den passer seg ypperlig på hytteturer o.l. Dessuten blir håret kjempemykt etterpå <3

 4. Hvordan lagde du sjokoladefondue’n? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det finnes en egen fonduegryte til sjokoladefondue 😉

   – C

 5. Kristin'Trheim

  Hugo og Ronaldo er så søøøøte!! 😀

 6. God tur heim! Eit tips er å sette opp håret i ein «ball». Då kjenne ein ikkje lukta lenger 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

   – C

 7. Hei,

  har du noen gang følt at øyenbrynene dine blir for mørke i forhold til det lyse håret ditt og derfor ser unaturlige ut noen ganger? Vet at lyse øyenbryn ikke alltid er like fint på alle, men bare tenkte litt over dette ved å se det siste bildet i dette innlegget. Missforstå meg rett, jeg synes du er pen.

  Og ikke minst har du en blogg man blir avhengig av! Keep up the good work 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg synes mørke bryn er vakkert 🙂 mine er jo naturlig mørke også,i tillegg til at håret mitt har striper. Det er jo ikke helbleket 😉

   – C

 8. Åh, nå ser jeg ordentlig hvor fine øyenbryn du har:) Tror jeg må kjøpe det brow-kitet du anbefalte for litt siden..!

  1. Fotballfrue

   Bdb er genialt 😀

   – C

   1. litt vel firkanta på tuppen synes jeg :S

   2. Fotballfrue

    Smak og behag 🙂

    – C

   3. Synes faktisk du har helt perfekte bryn. Utrolig fine 🙂

 9. Forfriskende å se deg normalt kledd for omgivelsene og ikke super pose bilder! Å stæsje seg er super stilig store deler av tiden, men på jordveiene er man faktisk finest i joggisen og vindjakka;-)

 10. Trist å dra hjem fra hytta! Jeg er glad jeg er på min i tre dager til:)

 11. WOW! Dødsfine øyenbryn! Blir helt fasinert av bildet.

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

   – C

 12. Sa du ikke at du skulle legge sminke osv på hylla? ser ikke sånn ut på det nederste bildet, i såfall ser du veldig bra ut uten sminke også 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe,jeg sminket meg faktisk pga et sminkeinnlegg som kommer senere 😉

   – C

   1. Åja, daså. Men jeg lurer på om du vasker håret ditt hver dag. Trener hver dag, men orker ikke å vaske det hele tiden, Hva gjør du? prøvd tørrshampoo fra tigi, men den funker dårlig…

 13. Fioler! 😀 😀

 14. Vakkert..
  Og kult halsbånd på hunden din 😀

 15. du er nydelig caroline! dagen er ikke den samme uten å ha lest bloggen din 🙂

 16. Så herlig med skogstur. Det er virkelig undervurdert!
  Fine biler du har tatt. Jeg får lyst på hundene dine!

 17. Anne Eva

  Hehe liker ikke selv å dusje håret flere ganger, men i dag har det blitt tre ganger allerede. En på morgenen, en etter gymmen på skolen og en etter treninga (amerikansk fotball hehe, eneste jenta)
  Lykke til med håret 😉

 18. Hei! Jeg må først bare si at jeg «oppdaget» bloggen din for litt siden og synes den er kjempeinspirerende. Din blogg er den eneste bloggen jeg leser.

  Jeg har sett litt på matoppskriftene dine og ser at du bruker mye sukrin. Så jeg lurer på hvordan det smaker? Er det bittert og «vondt»? Fordi, jeg vet ikke om du har smakt Stevia natursukker før, og det smaker ikke noe godt! Jeg bruker det bare i varme drikker sånn som kaffe og te, ikke noe annet. (den har en forferdelig ettersmak). Jeg er nyskjerrig på det sukrin sukkeret du bruker. Det smaker helt sikkert ikke vanlig sukker for da hadde alle brukt det, eller?

  Takker for svar:)<3
  Ha en fin dag videre:)

 19. Så koselig! Er sikker litt godt å komme hjerm også 😉
  Og øyenbryna dine er utrolig fine! 😀 Så de mye bedre på det nederste bildet.

 20. Tørrshampoo kan kanskje fikse lukten? 🙂 er uansett veldig genialt for å friske opp håret litt innimellom når man ikke kan/vil dusje det 🙂

 21. her er det real madri kamp. men jeg skal se gossip girl paa datan. hehe. ha en flott dag. ps; kjempe fine bryn!!

 22. Hei Caroline. Jeg skal kjøpe meg ny foundation og har prøvd å få noen tips gjennom bloggen min, men har desverre ikke fått noe kommentarer enda. Jeg har brukt Mary Kay det siste året og har absolutt ikke vært fornøyd med den. Jeg har tørre hudpartier enkelte steder i ansiktet. Derfor lurer jeg på om du har noen tips til meg? Hvordan finner du riktig farge på foundtion når du kjøper via en nettbutikk?

 23. De er så nydelige!

 24. Kan vi få et nærbilde av skoene? Super blogg 🙂

 25. Du er vakker:) veldig nysgjerrig for meg hvor mye du veier og hvor høy er du og hvilken størrelse? Jeg beklager for språket mitt, men jeg er ikke Norge:)

 26. Eh, Milan er ute av CL 😉

 27. Milankamp? Tror nok det er Real Madrid-Barcelona han skal se, eller?

  1. Fotballfrue

   Haha! Jeg følger med 😉

   – C

 28. Jeg bare lurte på en ting til…:P hvordan steller du hendene dine. De ser så velpleide ut<3?

 29. Du trener mye, og jeg lurer derfor på hva du spiser rett etter trening under lavkarbo-kostholdet? Kan man spise en banan hvis man ikke har problemer med vekten?

  Takker for svar:)

 30. Så utrolig flott du er Caroline!
  Jeg leser bloggen din hver dag, men kommenterer dessverre sjeldent. Er hvertfall utrolig glad i bloggen din, den er utelukkende positiv med mange gode matoppskrifter, klestips, trening, make up, hår, hverdagsliv…listen er lang! 🙂
  Så tusen takk for et herlig, inspirerende og koselig avbrekk hver dag 🙂
  Klem til deg!

 31. hei caroline, du er en så fantastisk person!
  kan jeg spørre om hvor mange seriøse forhold du hadde før lasse?
  jeg er blitt dumpet etter et og et halvt år, og er snart 18år gammel,og nå ser livet mørkt ut, MEN DU ser så lykkelig ut! har du alltid levd på en dans av røde roser?
  du aner ikke hvilken motivasjon du er til alt.

 32. Kristianne

  Beklager å måtte si det men, du får ikke den drittlukten ut av verken hår eller klær uten å vaske.
  Jeg lever i det selv atm. og kan ikke flykte fra det -.-
  men trikset er å bare skylle vann gjennom det og ikke gå ut igjen før det er tørt 😉

 33. Karoline

  Så utrolig koselig ut å gå en tur i skogen med hundene <3
  Tror jeg må låne hunden til naboen til sommeren jeg, hihi 🙂

  Du er bare helt nydelig by the way! Du ser utrolig fin ut uten sminke 🙂

 34. det nederste bildet var nydelig!!! gjerne fler nærbilder av deg 😀 du er så vakker

 35. Fiiiine Caroline 🙂 Fantastiske bryn du har nå!

 36. Den turen så utrolig koselig ut. Elsker sånne smale veier med masse grønt rundt. Du var pen på bilde 🙂

 37. Hei!
  Jeg har kjemi på vg2 og i dag lærte vi noe om denne LCHF-dietten. (Det er denne som det er du går på ikke sant?). Ble helt forskrekket da vi lærte at dette ikke er bra for innsiden av kroppen i det hele tatt. Etter hvert produserer kroppen et stoff selv som er veldig langt ifra bra. Dette stoffet fungerer på omtrent samme måte som neglelakkfjerner, og når neglelakkfjerner ikke er bra å helle over hånda di eller lukte på, så sier det seg selv hvordan det blir når det finnes inne i kroppen din!
  Håper at denne dietten du går på er i samtale med lege eller noe lignende, blir helt bekymret for dere jeg! Haha, huff og huff.

  Hilsen fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vel den sedvanlige vranglæren 🙂 Det er dette kostholdet de fleste mennesker er skapt for å spise. Millioner av evolusjon tar ikke feil 🙂

   – C

  2. SassySmart

   Disse grusomme stoffene læreren din snakket om heter ketoner, et helt naturlig biologisk stoff som slettes ikke er farlig for kroppen. Ketoner er nedbrytningsprodukter fra fettoksidasjon, og de dannes i mange fysiologiske tilstander, blant annet når vi sover.
   Ketonet acetoacetat kan lukte litt som aceton, som finnes i neglelakkfjerner, men det er IKKE det samme!

   Foreslår at du lærer deg litt mer fysiologi og biokjemi enn kjemi 2 før du uttaler deg 😉

 38. Legge ut oppskrift på guacemole og rekene eller hva det var? Da hadde jeg blitt veldig glad, så utrolig nydelig ut 😀

 39. hei! det har nettop åpnet en ny kjeskjede for jenter i Norge! både på gulskogen og vinterbro! Goelia! det burde du sjekke ut! se Goelia Norge på facebook! utrolig mye fint!

 40. God kveld Caroline!

  Har akkurat vært vitne til en bekjent på facebook som merket STOR bedring i kneet, etter … hm .. det sto ihvertfall trykkbølgebehandling! Ikke noe jeg vet hva er eller kjenner til, men etter hva jeg ser har dere samme problem, og som jeg ser kommentaren hennes nå virket denne trykkbølgebehandlingen som en stor åpenbaring! Noe du har vurdert eller fått anbefalt?

  Velkommen for øvrig tilbake til Oslo og hverdagen igjen 🙂

 41. Tusen takk for tipset om salget på Nelly.com. Jeg fikk meg noen kjempefine hverdagssko til halv pris! Tusen hjertelig takk!

 42. Har dere tenkt å kjøpe dere hus? Evt når og hvor? 🙂

 43. Caroline

  Hei! Jeg bare lurte på hvordan du gjør det med dusjing og slilkt! Fordi jeg skal begynne å trene ca. hver dag! Og jeg kan ikke vaske håret hver dag – da blir det slitt og veldig fort fett. Hvordan gjør du det?
  Liker bloggen din! : ) Takker på forskudd på eventuelt svar!

 44. Så fint håret ditt er for tiden 🙂 Nydelig..

 45. søtehunder

  hva slags rase er huden/hundene dine? de er vel samme rase ;p

  1. Fotballfrue

   Neineinei 🙂 En tibetansk spaniel og en langhåret chihuahua 😀

   – C

 46. Så naturlig og søt du var på disse bildene! Nydelig hår du har! Hva slags shampo bruker du?

 47. Glem det, jeg fant det. Det er den John frieda blonde serien ikkesant?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *