RunRunRun

Selv om jeg fortsatt har halveis (?) løpeforbud, klarer jeg asbolutt ikke sitte i ro. Her er det viktig for meg å presisere at jeg på ingen måte presser meg selv. Jeg jogger og går om hverandre, og stopper om jeg kjenner det minste tegn til smerte. Men, hold dere fast, i dag har jeg lagt så mye som 7 kilometer bak meg. Det er evigheter siden jeg har løpt så langt, så jeg er rimelig fornøyd. Håper ikke det er lenge til jeg kan legge flere mil bak jeg igjen *drømmesegfullstendigbort*

Her er jeg klar, sminkefri med 80-talls hår, treningstøy fra både Adidas & Nike, og ny app installert på Iphone (Nike+ GPS)

Underveis på turen fikk jeg virkelig følelsen av at jeg er på landet!

Det er så mye morsommere å løpe ute, når du faktisk kan se på kartet hvor du har løpt etterpå! Veldig motiverende. Dessuten får du beskjed etter hver kilometer, samt applaus dersom du kobler den til facebook og noen av vennene dine liker, eller skriver noe til deg. Kjempegøy (selv om en mine friends er ALTFOR dårlige til å heie på meg. . . come on!!)

Det eneste du trenger for å bruke dette, er Iphone – ingen chip, ingen sportsbånd 😀

Nå skal jeg og mannen lage middag, ser ut som sola er i ferd med å bryte vei gjennom skydekket snart også 😀

Ha en fiiin kveld!

124 kommentarer

 1. Elisabeth

  hei! når du skriver det innlegget om apps på iphonen, kan du ta med noen bra apps som er gratis også, om du har det?

  du er forresten utrolig nydelig!

 2. Kor kjekk den var! Koster den noe?

 3. Ragnhild

  finnes den appen der for anroid marked også elleeer?

  1. Ja, det finnes noe lignende i hvert fall. Den heter Runstar. 🙂 Finnes både i gratisversjon, og en som koster 20 kr ++.

   1. Anbefaler runkeeper. Gratis – og helt genial 🙂

 4. Ville bare si at du du er fantastisk pen uten sminke 🙂

 5. Du er virkelig inspirerende Caroline 🙂 Det er så kjekt å komme inn her å lese bloggen din, for man sitter alltid igjen med ein god følelse 😀

 6. KristinTrheim

  Jeg skal heie på deg!
  I kveld startet jeg også med løpingen, jeg har aldri vært spesielt flink, men etter jeg begynte å lese bloggen din fikk jeg bare mer og mer inspirasjon og motivasjon til å løpe. Du er virkelig et forbilde for mange og jeg er stolt over å si at du er mitt forbilde som har hjulpet meg med å bli sunnere og ikke minst mer fornuftig når det gjelder trening! (må også si du er et forbilde innen mote og sko i tillegg, jeg beundrer deg!!! 🙂 tusen takk! ♥

 7. http://www.we-are-precious.blogspot.com
  Just to remind all teenage girls that they are very very very PRECIOUS!

 8. Du er herlig! Og SÅ pen uten sminke, du ser så bra ut!! Hehe. Syns selv det er kjempedeilig med joggetur på hytta, midt på landet sånn som du 🙂 Tusen takk for tipset, denne appen skal jeg begynne å bruke!

 9. Flinke deg! 🙂

 10. Hei! 🙂 har du hytte i ullerøy? her bor jeg 🙂 hadde vært koselig å hilst på deg en gang!

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 😀

   – C

 11. nikoline

  hei. Ser du har så brun hud og lurer på hvordan du får det til?
  Tar du solarium, eller er du naturlig brun?
  Vil du i såfall fortelle litt om solarium?

  1. Fotballfrue

   Jeg er ikke brun til meg å være nå, men så hyggelig at du syntes det. Bruker selvbruning innimellom 🙂 Har ikke tatt sol på over 3 mnd., men det er jo bare bra 🙂

   – C

 12. Tips til alle løpeglade (sykle, ski, gå osv også for den saks skyld)
  Last ned RunKeeper dersom dere har Ipone eller HTC Androide, fungerer aldeles udmerket og mye bedre enn Nike? (min mening)
  Den følger deg og pusher deg(!) gjennom løpeturen om du vil, snakker og sier hvor langt, km/h, kcal osv (hvis du vil) – og man fører oversikt o.l på runkeeper.com etter turene.
  Kjempemotivasjon syntes nå jeg, må testes 🙂 (gratis)

  Nike+ er fin den og, men jeg liker RunKeeper aller best 🙂
  Bare et tips altså 🙂

  Forresten, fler som skal løpe sentrumsløpet her?
  Hadde ikke Caroline hatt vondt i kneet kunne vi hatt et fotballfrue-lag… 😉 *nerd*

  1. Fotballfrue

   Haha, hurra for lag 😀 😀

   1. Hehe, hadde jo vært stas 😉
    Jeg skal delta i allefall, samt birken i september.
    Bare å henge seg på! Jaaaa 😀 😀

 13. Ingrid Svendsen

  Må bare slenge meg på alle de andre her som synes du ser fantastisk ut uten sminke!!! Utrolig søt og frisk og vakker 😀

  Nydelig landskap, man blir så godt humør av det!! Ønsker dere noen herlige dager alene på hytta, unner deg så innmari de ekstra dagene 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 14. Har lest bloggen en stund nå og synes du har mange flotte innlegg som inspirere, men jeg har et spørsmål som jeg har lurt på…nå når du legger ut så mye informasjon om deg selv med adresse ( for Treasures, som dere har hjemme) og kart over hvor hytten ligger…er du ikke redd for stalkers? Det er jo så mange crazy folk der ute..

 15. Gud så fresh du ser ut når du skal trene! 🙂
  Håper det går bra med labben din.. Begynner selv å få litt plager (legg/ankel), så hater alt som heter betennelse! Argh!

 16. Næmen! er det refleksvesten til Hugo jeg ser på knaggene i bakgrunnen? Søt! <3
  Godt å høre at du lytter til kroppen og kneet, krysser fingrene for at du blir helt bra snart.

  1. Fotballfrue

   Hehe, jaa :p

   – C

 17. Ragnhild

  Så utrolig kul app 🙂 Enda en grunn til for å skaffe seg Iphone 😉 hehe;P

 18. Oi så kult, synd jeg ikke har iphone, vet du om det funker på htc telefonene? 🙂

 19. Den appen skal lastes ned THIS second;) SÅ bra man kun trenger Iphone!

 20. På grunn av nytt kosthold, lchf – som gir meg mer energi så jeg ikke «går tom», og motivasjon til å trene mer, deg 😀 , løp jeg for første gang 5,5 km på mølla i går!! 😀
  Sikkert ikke så mye for løpere som deg, men for meg var det en milepæl. 🙂 Takk!!

  1. Fotballfrue

   Å! Du er kjempeflink 😀 Alle må starte et sted 🙂 Min første mil kom ikke før etter en laaang stund med 5 kilometere 😉

   – C

 21. Cecilie Maria

  Å, du er så SØT! 🙂 Smiler når jeg titter innom blogggen din.
  Må være så ufattelig irriterende med kneet som slår seg vrang. Er så kjipt når slikt hindrer en fra å gjøre noe man elsker :/ Hååper det kommer seg snart, og at det ikke blir verre av at du jogger litt.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 22. Hei Caroline!
  Jeg vil bare si at det er godt å se at du nå ler av de som mobber, i stedet for å ta deg nær av det teite de sier.
  Alle har forskjellige meninger om hva de mener er pent osv, men oppegående folk holder seg for gode til å komme med slike usaklige kommentarer som noen (få) av leserne dine gjør.

  Du er flott akkurat som du er!

  Keep running – keep smiling.

  Ha en fin dag.

 23. elisabeth

  Takk for tips, har lastet den ned nå og tror den er vel verdt sine 11 kroner 🙂

 24. Andrea Gundersveen

  Siden du lurte, halvveis 😉

 25. Det er mange som spør deg om hvilken str du bruker i bikini hos victoria secret, men kan ikke se at du har svart på dette noen gang? Er usikker selv på hvilken str jeg skal bestille. Er de normale i str?

  1. Fotballfrue

   Det kommer helt an på modell o.l, det er derfor litt vanskelig for meg å svare på dette 🙂 Jeg synes overdelene er normale, mens underdelene kan være både store og små :O Det er jo uansett bedre å kjøpe litt stort, slik at du kan sy inn eller tilpasse selv.

   – C

   1. Men hvilken str bruker du eks i den rosa Forever sexy? Jeg spør kun fordi jeg tror vi har ca samme str.
    Håper på svar:)

   2. maggie

    Hei Sindy: Det er ikke sikkert du leser dette men jeg har denne bikinien i str 34 B i topp og xs i truse, og jeg er 170 lang og rundt 50 kilo(noe jeg tror, kan ikke si for sikkert men, er ca samme str som Caroline). Bikinien passer fint, underdelen er litt stor men heldigvis ikke sånn at den henger etter å ha badet;)

 26. Åååå, jeg har også en slik jakke!

 27. Du er så spreek, Caroline! 😀 Skullen prøve ut appen i dag jeg også, men jeg får ikke forandra til at det står km. Det står miles.. Vet du om jeg kan forandre det? Og hvordan fikk du lagt inn vekten og høyden din? Skjønner ikke bæret av hva det blir i de engelske målene 🙂 Hjeeelp :-))

 28. PiaAarskog

  heei:) får du aldri sting? føler jeg nesten ikke tørr jogge ute lengre, etter et par ganger jeg har fått ubeskrivelig vonn sting, sånn det e umulig å jogge. vet du hva det kan komme av?

 29. PiaAarskog

  jeg må bare tilføye at du er et stort forbilde for mange!! Når jeg ikke har motivasjon til å trene, tenker jeg, Caroline klarer, da klarer jeg også! Stå på, elsker bloggen din:)

 30. Er man på 3G eller Edge når man bruker Nike+GPS?
  Super app, bare synd hvis man får en høy regning:/

  1. Fotballfrue

   Den bruker bare GPS 🙂
   – C

 31. Oii, så moro å se at du har vært å løpt i mine trakter – selv holder jeg til i Skjeberg, så er ikke helt i Ullerøy – så ut som en deilig løperunde ihvertfall! Vet om en mor som kommer til å hoppe bak tastaturet når ho får vite at du har vært ute å jogga her i «street’n», ho er greeit hekta på bloggen din! 😉

 32. Hvordan får du app’en til å vise km? Den viser miles når jeg laster den ned.. Du er herlig inspirerende forresten! 😀

 33. Jeg er blitt inspirert av deg til å jogge og trene mer;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *