Gjett hvor jeg er?

Ja, det stemmer! Jeg legger fashion, high heels og krølltang på hylla litt til, og blir på hytta til og med onsdagen. Lars-Kristian og resten av LSK-gutta fikk nemlig uventet fri (det vil si individuell restitusjon i dag, og fri i morgen), så han overrasket meg da han plutselig ringte etter kampen i går, og sa at han var på vei til Ullerøy.

Weeee ♥ My knight in shining armor!

Så slapp jeg unna kollektivtransporten inn til Oslo, hurra!

Lover mere hovedstadsglamour fra torsdag av, blant annet resten av Købeninnkjøpene mine. Nå skal vi snart legge ut på en restituerende  joggetur, jeg har startet å bruke en ny og spennende app fra Nike, viser dere senere.

Håper alle har en myk start på jobb og skole etter en avslappende påske ♥

41 kommentarer

 1. Så koselig! Heldiggriser 🙂 Håper dere får det helt fantastisk! Du er en sann inspirasjon, med livsgleden og effektiviteten din i alt. Herlig jente 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, tusen takk 😀

   – C

 2. Neej hvor er du heldig, sikke en fantastisk mand du har<3
  I skulle være blevet i København lidt længere, det har været sommervejr hele påsken, og er det endnu:O)
  Dejligt med lidt ekstra fri.
  Er I alene i hytten nu?

  <3

  1. Fotballfrue

   Ja, helt herlig 😀 Nå er det bare oss to og hundene 😀

   – C

 3. Silje Kristin

  Så heldig dere er som får ekstra fri 😀
  Tungt og komme på skolen idag ja, for å si det sånn :p

  Kos dere på Ullerøy da : D

 4. ååå-hvor jeg ønsker det var meg, er ikke klar for hverdagen helt enda. Kos dere så masse!!

 5. Aw, så herlig bilde av deg 😀 Du ser så lykkelig ut!

 6. så fantastisk koselig! 🙂 herlig kjæreste du har, kos dere!
  kunne du har lagt ut alle appene du har på iphonen din? eller har du tips?

 7. hvor er sommerfugl blusen fra? 🙂

 8. Heldiggris! Her blei det plutseleg eit smell tilbake til kvardagen med heimeeksamen. Kos deg. 🙂

 9. Så herlig! : ) Kos dere masse på hytta, alle fire. Skulle gjort mye for å fått ferie med kjæresten litt lengre, og på en så idyllisk hytte! : )

 10. Det er Ullerøy i Skjeberg du mener? isåfall er du heldig! venninna mi har hytte der ute og det er så fint! 😀

 11. Så fint bilde av deg! Hoppende glad for the return of the prince.:) Vittig at dere har samme genser på. Jeg og min kjære gjør ofte det samme, helt tilfeldig.
  Kos dere masse på hytten!

 12. Oooo…himmel, så heeeeerlig. Skulle øsnke det samme gjaldt meg…kom hjem fra den beste hytta i går, og kunne glatt ha vært der noen dager til 😀

 13. Aah, så koselig! Den hytta virker jo utrolig fin..rett ved sjøen og alt! Dere får kose dere max, det fortjener dere virkelig! 😀
  Og det var faktisk veldig godt å komme på skolen igjen:O Men myk overgang ble det ikke akkurat…( har byttet klasse, så var veldig nervøs på morgenen i dag)
  Ha en kjempefin dag videre!!

 14. Hvor i Ullerøy har du hytte? Jeg bor nemlig her! 😀

 15. Jeg blir glad av å lese bloggen din – det er sjelden. Stå på! : ))

 16. Har lest en del om «skattejakten» rundt dere bloggere. Jeg lurer rett og slett på om du også betaler skatt for det du tjener på bloggen, eller blir ikke dette på samme måte som en vanlig jobb?? Spør av ren nysgjerrighet og om du ikke ønsker å svare, trenger du ikke det.
  Mvh. V

  1. Fotballfrue

   Jeg må selvfølgelig betale skatt på lik linje med alle andre som tjener penger 🙂

   – C

   1. Det var det jeg tenkte meg 😉 Takk for svar!

 17. Er karbohydrater usunt?

  1. Fotballfrue

   Både ja og nei 🙂 Raske karbohydrater, de du finner i sukker og hvitt mel blant annet er veldig usunt. I tillegg er det ikke bra å spise for mye av karbohydrater, da det til slutt vil gi samme virkning som raske karbohydrater 🙂 Et moderat inntak av det er det lureste 🙂 Spis masse grønnsaker og bær, men pass på inntaket av poteter, ris, paste, brød etc. Sukker bør du i utgangspunktet holde deg unna, men det er lov inni mellom 🙂

   – C

 18. Hei Caroline.
  Jeg har sett denne artikkelen på NRK: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/1.7606888
  Hva tenker du hvis du gidder og lese den? 🙂
  Jeg lurer på og begynne på LCHF men tviler…
  Hva er din effekt av LCHF?

  1. Fotballfrue

   For det første så ser jeg at journalisten ikke har et snev av kunnskaper om temaet 😀

   Det er litt vanskelig å si noe om det igrunn, da det ikke står noe om hvor lenge hun spiste lavkarbo. De fleste vil ha de samme erfaringene som henne i begynnelsen, for noen kan det vare i flere månederer, det varierer litt fra person til person. Kroppen trenger nemlig tid til å venne seg til å bruke fett som energikilde. I det tilfellet vil jeg foreslå en gradvis overgang til lchf.

   Det står heller ikke noe om hvor mye fett hun fikk i seg, eller hvor mye kalorier hun lå på. Hun gikk jo ganske ekstremt til verks, med kun 15 gram karbo. Da bør hun ha hatt ett vanvittig høyt fettinntak for å få i seg nok energi 🙂 I tillegg vil det kunne være problematisk å få i seg de vitaminene, mineralene og antioksidantene kroppen trenger med et så lavt karboinntak. Jeg håper hun tok multivitamin ved siden av, hvis ikek skjønner jeg godt at hun ble slapp 😛

   Det du, og mange andre må forstå, er at det finnes grader av lavkarbo. Hvis du ikke er sykelig overvektig, er det ingen grunn til å gå så ekstremt til verks som det hun her har gjort. Poenget med lchf er i bunn og grunn og kutte ned på karboinntaket, spesielt de raske, og øke fettinntaket. Påstanden om at «lchf-folket» bader i fett, er noe «motstanderene» har funnet på.

   LCHF handler om å spise mer variert enn det myndighetene anbefaler, og ikke være så utrolig redd for fett, men heller holde seg unna raske karbohydrater 🙂

   Jeg har i hvert fall ikke merket noe til energiløshet eller noen andre av symptomene hun her har erfart. Heller tvert i mot 🙂

   – C

   1. Ok 🙂
    Takk for svar. Tenker mer postivt på LCHF-«folk» nå:P

 19. hei!!! jeg ELSKER bloggen din!
  du er heldig som er så tynn… jeg synes selv jeg er litt for feit og det plager meg! men jeg trener ikke spesielt mye. hvordan burde jeg trene gjennom en uke for å gå ned i vekt og få en finere kropp til sommeren? må jeg løpe hver dag? jogging er ikke min ting…

 20. Synnøve

  Når skal du ordne på: «ofte stilte spørsmål» og «salgsbloggen» din og sånn?! Vært det samme temmelig lenge nå .. Litt kjedelig!!

 21. Digg bilde av deg! 🙂

 22. Hei! Jeg hadde litt lyst til å prøve litt med lavkarbo bare for en liten stund for gøy :p men siden jeg fortsatt går på skolen lurer jeg på hva som er greit å ha med i matpakka? klem

 23. Misunnelig! På min skole er det ikke mye til myk start – jeg har tre tentamner de neste tre dagene. Kos dere masse 🙂

 24. Nå som det er snakk om lavkarbo, så har jeg en utrolig god smoothie-oppskrift! 🙂 Ingrediensene er vaniljekesam, banan, frosne jordbær og bringebær. Er dette usunt, Caroline, eller kan jeg nyte dette som en lavkarbo-snack? 🙂

 25. Så deilig! 😀

  Kan du legge ut et innlegg som sier hva og hvilke måltider du spiser i løpet av en dag?

 26. Hva skjedde egentlig med SkyHighHeels?

  1. Fotballfrue

   SkyHeels mener du? 😉 Ikke stort. En ble gravid, Sony var faktisk litt for useriøse, og ja. . Så ble det bare med den ene låten 🙂

   – C

   1. Kanskje dere tre som er igjen kan finne et mer seriøst plateselskap 🙂

 27. Så utrulig herlig 😀 Kos deg!

 28. Så morra at dere har hytte i Ullerøy. Nå er dere jo bare to-tre minutter fra her jeg bor , som er over Skjebergkilen marina 😉

 29. Ooooooh, enda flere flotte bilder 🙂

 30. De fikk sikkert fri etter å vunnet imot FKH / Haugesund

  Kose deg videre

 31. Skulle til å si Ullerøy ja! Syns det ser mistenkelig likt Feriehjemmet camping i Skjeberg på andre siden av sjøen der. 🙂 Var du på fotballkampen på Sarpsborg Stadion i går da? Vi vant jo over Start.

 32. Hei
  Har fulgt bloggen din en stund nå ifra spania også ser jeg nå at du har hytte i Ullerøy og er der på påskeferie akkurat som meg. Jeg er oppvokst her i Ullerøy men bor nå i spania og er akkurat som deg hjemme på ferie. Gøy å finne det ut , jeg bor like ved marinaen så da er du ikke langt unna. Kos dere og nyt godværet som er meldt jeg håper å få trillet lillemann litt i vogna,stå på og takk for en fin blogg
  Hilsen
  Bakemester Snipp blogspot.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *