Candy Queen

Jeg absolutt elsker at godteriposetrenden er hot i vår og sommer – altså de fargerike plaggene og detaljene. Jeg har for vane i bli fort glad i jordfarger, for ikke å snakke om sort, derfor har jeg i det siste vært ekstra nøye på å krydre garderoben min med grønt, orange og gult. Kjøpte blant annet et knallgult skjørt da vi var i Køben. Gleder meg til å danse rundt til sommerens mange lunsjavtaler i dette.

Noen fargerike detaljer fra det store internett

Orange belte fra Nelly Trend // Gule wedges fra Nelly // Grønn veske fra Asos // Røde pumsp fra Nelly // Gul veske fra Asos // Grønt belte fra Asos

25 kommentarer

 1. Elsker den fargerike trenden! 😀

 2. Det fresher opp hverdagen!

 3. Caroline I like your blog so much! You are very pleasant and pretty girl 😉
  I’ll be glad if you visit my blog and tell me what you think 🙂
  http://www.patlost.blogspot.com

  kind regards from Poland!
  xoxo

 4. Syns modellene var finere enn kjolene 😉 Så mer ut som leftovers fra gardiner lrns :p
  Gult er kult. Men gjerne litt mer kroppsnært enn kjolen på bildet 😉
  Kyss fra Stavanger 😉

 5. ooohh.. så fin gul kjole!
  glad i deg søstra mi 🙂

 6. Hva menes med at enkelte lenker er annonsebasert? Har du ikke bare linket til produktene? Jeg skal også bli flinkere til å bruke farger! 🙂

  1. Elisabeth

   det betyr at hun har blitt betalt for å legge ut noen av produktene.

   1. Fotballfrue

    Nei, det betyr at jeg KAN få 5-10 prosent av kjøpesummen dersom tingen blir kjøpt 🙂

    – C

 7. Forguder denne trenden jeg også, selv om jeg vanligvis holder meg til nøytrale farger! :-))

 8. Leste nettopp inlegget du har skrevet på blogit.no. Kjempebra skrevet, Caroline!

 9. Jeg skulle akkurat til å kommentere hvor skeptisk jeg er til denne trenden da jeg kom på at jeg har knallblå negler og knall-gul genser. Hahah. Topshop har gjort masse masse fint i farger!

 10. Var nettopp i NY på jobb, og moten er veldig tydelig der. Bllir i strålende humør av å gå i slike farger, – ikke minst se andre gå i dem. En god resept for vinterdepresjon 🙂 Og ikke minst ser det nydelig ut, spesielt om en har litt farge på kroppen 🙂

 11. Lisamaria

  Hei, Caroline:) Du har en utrolig bra blogg og jeg leser den hver eneste dag! Spesielt nå om dagen, er jeg inne her hele tiden fordi jeg bare tilbringer dagen i en seng med brekt bein. Jeg vet at du ikke er noen psykolog, men du kommer alltid med bra tips uansett hva det måtte være, så jeg velger å stille deg dette spørsmålet i håp om at du kan gi meg et godt svar. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 4 år, og i påsken så gjorde han det slutt med meg, helt ut av det blå. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, eller hvor jeg skal gjøre av meg fordi jeg er bare lei meg heeele tiden. Hva ville du gjort hvis Lars Kristian plutselig hadde gjort det slutt (jeg vet at det aldri ville skjedd, siden dere er gift osv) helt plutselig? Sikkert utrolig teit å stille deg dette spørsmålet, men jeg er bare litt desperat etter hjelp om dagen.

 12. ELSKER farger 🙂

 13. Trheim'Kristin

  Denne trenden er spennende, selv har jeg to kjoler (gul og oransje) som jeg GLEDER meg til å bruke i sommer!

 14. Elsker farger, så utrolig glad for at det er litt farger i motebildet igjen:-) Colors makes me happy!

  Love, love!

 15. victoria

  Nydelige farger ! Kan du ikke være snill å vise oss dette skjørtet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, selvsagt 🙂 Resten av Købenkjøpene mine viser jeg i løpet av uka 🙂

   – C

   1. victoria

    Det stemmer det ! Hadde helt glemt at du skulle vise det du kjøpte fra København 😉

 16. Now veldig rart som slo meg når jeg var innom på vgnett i dag. Jeg så artikkelen om LSK og måtte inn og se, jeg som har null interesse for fotball og LSK kunne like godt være navnet på en virusvaksine jeg tok i tredjeklasse. (for å sette det på spissen) Men etter jeg har begynt å lese din blogg og føler jeg får en liten smugtitt inn i livet ditt, følte jeg plutselig at LSK med ett hadde en litt større betydning. Bare en pussig ting som slo meg i dag! Er et pussig forhold mellom blogger og leser spør du meg , Caroline 😉

  Så som den fornøyde og trofaste leseren jeg er følte jeg det var en morsom tanke og dele med deg =)

 17. Åh, gleder meg til å se bilde av skjørtet! Kanskje jeg får litt syinspirasjon av det. Gurimalla, jeg har blitt avhengig av bloggen din.

  1. Fotballfrue

   Tror faktisk det kan være en perfekt syinspirasjon, jeg 😀 Viser når jeg har fått ordnet litt på det selv 😉 Har akkurat kjøpt meg symaskin 😀

 18. Christine

  Hei, Caroline. Jeg lurte på, i og med at vi går inn i en tid med konfirmasjoner og selskap, om du kanskje kunne lage noen forslag til bordkort? Kanskje fortelle litt hvilke farger og ark-typer vi kan sette sammen og slik, eller ideer til andre materialer å lage de på? Jeg har ingen snev av kreativitet i kroppen, så håper du kanskje kan hjelpe.

  Ha en fin dag 🙂

 19. Jeg elsker den gule kjolen, den er sååå fin! 🙂

 20. Den gule kjole er virkelig pæn. Jeg e-l-s-k-e-r farverigt tøj !!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *