Ukens leserspørsmål

Hvordan fikser du øyenbrynene dine?

Dette er et spørsmål jeg har fått ofte i det siste, og jeg synes faktisk det er veldig hyggelig. Det kan jo bare bety at de ser ganske ålreit ut! Tidligere gikk jeg til Fred hos Jan Thomas Studio, og brukte Smashbox’s Brow Tech. Nå er det faktisk (snart) nøyaktig ett år siden jeg var hos Fred, og Brow Tech er byttet ut med Billion Dollar Brows.

Hvorfor bruke over 700 kroner kanskje en gang i måneden, når du kan ordne alt selv?

Dette er fast for mine bryn

Det jeg liker aller best med Billion Dollar Brows Pencil, er at den fyller ut mine bryn så bra, uten at det ser uekte ut. Selv om jeg kanskje mangler litt fylde her og der, er det ingenting BDB ikke kan fikse.

Buddy Kit, som er helt genialt om du ønsker symmetriske bryn, oppdaget jeg for litt over en måned siden.  Det følger med en CD slik at det ikke er vanskelig å bruke selv i det hele tatt. Etter at jeg testet ut dette, har jeg kun vedlikeholdt brynene mine selv ved hjelp av napping og klipping. Skal innrømme at jeg fikk litt sjokk i starten, da jeg etter å ha prøvd dette oppdaget at brynene mine skulle være mye mer mot midten enn hva jeg er vant til, altså mye tettere mot neseveggen. Men etter å ha målt og tegnet, så jeg raskt at symmetrien absolutt var der. Og det er akkurat det jeg har vært på jakt etter, ettersom jeg synes det er  ganske umulig å få helt nøyaktige bryn (dette er lettest å se på blant annet video)

Nå må jeg bare spare brynhår, så jeg slipper å tegne opp fylde mot midten. .

EDIT: Kittet som selges i dag (fra 22.mai) er dessverre annerledes, og inneholder ikke lenger CD, spisser og børste. Alt den inneholder ser dere på bildet her.

Når jeg sier klipping, er dette noe jeg gjør for å unngå bryn på avveie. Jeg bruker rett og slett  den rene børsten (enten den som er på enden av Brow Pencil, eller den som følger med Buddy Kit) til å gre bryna oppover. Deretter leker jeg frisør, og klipper bort overflødig brynhår. På den måten ser brynene med ett veldig velstelte og ryddige ut. Bruker du gelen i tillegg, er du sikret.

BillionDollarBrows har blitt utrolig populært i USA, og har faktisk egen salong i Beverly Hills California, hvor blant annet Lauren Conrad og Lo Bosworth fra The Hills er faste kunder.

Reklamebasert innlegg.

45 kommentarer

 1. Ingrid Svendsen

  Er totalt øyenbryns-nazi, så legger nesten alltid merke til det først på en persons ansikt….. ;o) Jeg har faktisk tenkt flere ganger at øyenbrynene dine aldri har sett så bra ut som de har gjort de siste månedene 😀 Så det du gjør funker tydeligvis veldig bra!! Flink er du 😀 Elsker at du er så nøye i alt du gjør…..kjenner meg igjen i det 😀

  Ha en fortsatt topp kveld!

 2. Katrine

  Hei Caroline!! Jeg syns du ser utrolig flott ut! Jeg drømmer om en kropp som deg og lurer på hvor høy du er og hvor my du veier? Du har rene drømmekroppen! Bruker du extesion? I såfall, hvor har du de fra?

  1. Christine :)

   se på ofte stilte spørsmål 😉

 3. Keitrinpeitrin

  hvor høy er du og hvor mye veier du? Du ser fantastisk ut!

  1. Det står på ofte stilte spørsmål! Hun er 1.70 cm 🙂

 4. Solveig

  Tusen takk for fine tips 🙂
  Bar lurte på om du ville være så snill å skrive litt om hvor man kan få kjøpt de ulike produktene, i senere inlegg. Sikkert ikke alle som alltid har mulighet for å få kjøpt over nettet.

  Fortsett med den gode jobben du gjør. Du er en stor inspirasjonskilde !

 5. Kjersti

  Hei Caroline! Du har kjempe fine bryn! Gleder meg veldig til å prøve produktene. Men jeg fant ut at om du bestiller de rett fra http://www.billiondollarbrows.com så får du det mye billigere. Inkludert frakt så ble det 66.9$ = ca 360 kr (inkludert frakt) for Brow Kit og Brow Buddy. Er jo mulig det kommer moms i tillegg, men like vel, myye billigere enn det du finner på Coverbrands.no. 🙂

  1. Husk at du må ut med en del i toll for alt over 200,- når du handler fra utlandet…! Vet ikke hvor mye, men jeg handlet for ca 500,- og måtte da ut med ca 250,- i toll.

   1. Kristine

    Det er ikke toll på sminke. 🙂 men man må betale moms!

   2. Vel, det kommer jo an på hvilket land du handler fra. Sist jg sjekket hadde vi ingen tollavtale m usa, og da var tollen på 10, xx %. Så kommer 25% mva pluss evnt tollgebyr. Dette er da på beløp over de 200 kr. Siden mange her elsker å slakte, tar jg umiddelbart forbehold og forteller at dette er informasjon jg fant for et år siden. Sjekk ut toll.no

   3. Alt av kosmetikk er tollfritt, men man må betale moms. Dette hvis man kjøper noe fra utlandet som koster over 200 kr. Momsen er på 25% av det du har handlet for, i tillegg så må man betale et fortollingsgebyr, som er på 110 kr eller noe i den retningen. Frakten på det du bestiller regnes ikke med i momsen. Hvis du da kjøper noe som koster 250 kr, må du betale 312,5 kr, pluss et fortollingsgebyr på 110 kr.

   4. Isabel

    Jeg kjøpte akkurat selv Billion Dollar Brow «Buddy Kit» fra deres egen side til $19,95 pluss frakt $9,95. Dette ble da både moms og tollfritt, og kom på ca. 159 kr. Man må belage seg på å vente 1-2 uker, men det er det verdt synes jeg! 390kr hos Cover Brands synes jeg er litt i overkant for dette kit’et.

   5. Linn H

    jeg bestilte brynsblyanten på BDB sin hjemmesiden, inkludert frakt ble det 60 kr billigere enn coverbrands..

  2. Jeg har også bestilt direkte fra http://www.billiondollarbrows.com . Først brow buddykit-et, for å komme under 200 kr. Det kom på 165 kroner inkl. porto. Og kom i posten etter 8 dager. Har nå bestilt brow pencil og brow gel i samme pakke, for jeg fikk en 15% på neste ordre, og det kom tilsammen på 176 kr inkl. porto. Veldig fornøyd, og veldig mye billigere enn i på coverbrands.

 6. Alexandra

  Veldig pent, men du er jo så utrolig vakker uansett!!! 🙂
  Fortsatt god påske!

 7. Dette anbefaler jeg til alle!! Bruker det selv 🙂

 8. Hei! elsker bloggen din, så jeg lagde denne her til deg jeg:)stå på!!!
  C- cool
  A- aktiv
  R- råfine klær
  O- ordentlig
  L- lovley
  I- ikke lik andre
  N- næringsgeni
  E- eid(!!!) og ekte

 9. Hei! elsker bloggen din så jeg lagde det her jer 🙂

  C- cool
  A- aktiv
  R- råkule klær
  O- ordentlig
  L- lykkelig (tror jeg:))
  I- ikke lik andre
  N- næringsgeni
  E- eid(!!!) og ekte

  klemz 🙂

  1. hohohoho 😀

 10. hvorfor farger du de ikke bare? eller kjøper depend pen? det ser mye mye mer naturlig ut når du kommer nærme ansiktet ditt enn hva dette gjør. jeg er selv helt hekta på bryn og bruker mye tid på det.

 11. Hei, jeg skal til NY om to måneder. Jeg skal da kjøpe meg en Louis Vuitton speedy 35, men er litt usikker på hvilken. Hvis du hadde hatt valget mellom monogram og damier ebene – hvilken ville du valgt? 🙂

 12. Jeg vet dette ikke har noe med inlnegget å gjøre, men tror du kunne ha tatt ordentlige bilder av det flotte klesskapet ditt? Har så lyst til å få sett ordentlig på det :))

  1. Fotballfrue

   Søkefelt 😀

   – C

 13. Dei ser veldig fine ut 🙂

 14. Hei Caroline.:)

  Over til no annet, er sko str til Christian Louboutin sine sko lik som str la oss si sko fra Bianco. Bruker bare 37.:)

  1. Fotballfrue

   Ca. en strl mindre 🙂

   – C

 15. Stine MM

  Har du glemt iskrem-oppskriften idag, Caroline? Tror ihvertfall du sa den skulle komme idag, om jeg ikke husker helt feil 😀
  Hadde så veldig lyst på det ikveld, så ble nesten litt skuffet 😉
  Søndagsklem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Valgte å prioritere familien fremfor bloggen i dag, selv om jeg har rukket 2 innlegg. Oppskriften kommer i morgen eller nærmere helgen :)) beklager om jeg skuffet deg.

   – C

   1. Stine MM

    Gleder meg :))))

 16. Oj, kunne du lakt ut litt mer om hvordan det «BILLION DOLLAR BROWS THE BROW BUDDY KIT» fungerer? Med litt bilder osv. Høres spennende ut!

  1. søk opp på youtube 🙂

 17. du er søt:)

  Jeg lurte på om du kan fortelle om ditt yrke som journalist..Åssen fungerer den..Får du oppdrag eller må du finne oppdrag selv?vanskelig?Lett…Språket, skriving…Pleaaaase…Vudere detsterkt:))

  Smell vakker er du:))

 18. Lillemeg

  Hei Carolin!
  Lurer på hvordan str. på bikinier fra Victoria secret er? Har planer om å bestille, men er så usikker. Hvordan er disse i forhold til f.eks H&M?:)
  Håper på svar:)

  1. Lillemeg

   Rettelse : Caroline ! hihi.

   Noen andre som har svar på det jeg lurer på kanskje?

 19. Takk for kjempeflott og inspirerende blogg. Jeg leser bloggen din hver dag. Du er virkelig ei nydelig jente og jeg føler jeg lærer mye av dine tips og erfaringer. Er selv hekta på øyenbryn og har kjøpt alle BDB-produktene du har anbefalt hos Coverbrands. Har i tillegg kjøpt toalett- og sminkeveskene fra Lulu som du også anbefalte, kjempestilige.:) Keep up the good work!:)

 20. Hei Caroline! Hvor ligger den Trend butikken i København du kjøpte skoene dine?

 21. Reklame, reklame, reklame…

  1. Fotballfrue

   JA!!!!! DET ER FRYKTELIG HVOR MYE REKLAME JEG HAR PÅ DENNE BLOGGEN! HELE ETT INNLEGG I UKEN! OH MY GOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!! HVORDAN VÅGER JEG Å REKLAMERE FOR PRODUKTER JEG LIKER NÅR DET Å TESTE TING ER JOBBEN MIN?? NÅ GÅR VEL VERDEN SNART UNDEEEEER!!!

   Håper påsken din har vært HERLIG 😀 😀 😀

   KLEMKLEMKLEMKLEM

   1. hjelp! ikke så hissig da!!
    liker innlegget ditt jeg, nydelige bryn! 😀

   2. Oida.. Den kommentaren var egentlig til flere bloggere. Så beklager at det var akkurat du som fikk den.. Jeg syns du gjør en god jobb med bloggen din. Du oppdaterer jevnlig og det er slett ikke bare reklame. Men det er likevel betydelig mer reklame her enn på f. eks Ida Wullf og livingdoll sine blogger. Og nei, verden går ikke snart under. Jeg er bare så lei av å lese på skjult reklame (igjen: gjelder absolutt ikke bare deg). Skjønner selvfølgelig at dere skal tjene penger på dette når det er jobben deres, men når du har laget så mange fine kategorier her på bloggen kunne du kanskje lagt Ukens «leserspørsmål» under Caroline tipser eller tester istedenfor. Og det er vel stengt tatt ikke akkurat bare en gang i uken du reklamerer for produkter?

   3. Fotballfrue

    Hvor har jeg skjult reklame? Vennligst utdyp. Bedriver jeg skjult reklame i dag, får jeg en saftig bot av forbrukerombudet. Jeg driver ikke skjult reklame. Men jeg har registrert at det fotsatt er toppbloggere som driver skjult reklame, for eks. hva gjelder affiliates. . . Og jo, det er sjelden reklmaeinnleggene mine er flere enn et i uken, noen ganger er det to, men det er ikke ofte. Dette er jobben min, om du ikke tåler et reklameinnlegg i uken, kan du jo lese en blogg hvor forfatteren bak ikke tjener penger på bloggen? Også kan du like gjerne slutte å lese blader og se på TV. Der bugner det jo over av reklame, for ikke å snakke om – uærlig reklame. Eller lar du deg kjøpe av Niveadamen som er rynkefri i en alder av snart 70?

    – C

   4. Dette er jo faktisk noe folk lurer på! Leserne til Caroline er jo nysgjerrige på hvilken sminke og produkter hun bruker, og i stedet for å svare på det i hvert kommentarfelt, er det vel like greit at hun skriver innlegg om det? 🙂 Jeg synes det er kjempefint å få anbefalt produkter, som Caroline faktisk bruker selv, og som hun gir oss sin ærlige mening om. At hun kan tjene på det er noe hun ABSOLUTT fortjener, så mye arbeid hun legger ned i bloggen sin.

   5. Det med skjult reklame var utrolig dårlig ordvalg av meg, tar tilbake den og beklager. Det har du helt rett i at du er flink til å si ifra om når det er noe du reklamerer for. Det jeg mener med at det er flere enn en gang i uken er at det ofte er deler av innlegget som er annonsebasert (for eks. det siste innlegget ditt). Forskjellen mellom blogger og ukeblader og TV er at det er et klart skille mellom hva som er reklame og hva som ikke er det. På blogger er det reklame innimellom meningene til den som skriver.

    Men nå ble det hele egentlig blåst veldig opp.. Er jo ikke allergisk mot reklame heller da. Tror bare jeg ble litt lei etter å ha vært innom flere blogger og satt igjen med følelsen av å ha bladd igjennom de første sidene (reklamesidene) av et blad. Igjen, beklager for at det var du som fikk den kommentaren. Den var virkelig ikke rettet mot bare deg. Jeg har fulgt bloggen din en god stund og det er jo selvfølgelig fordi jeg har likt den. Men jeg synes at blogger generelt blir dårligere og dårligere pga. all reklamen. Men er jo faktisk mitt problem når jeg fortsetter å lese selv om jeg ikke liker det. Håper bare at det faktisk er din ærlige mening du ytrer om sminken du reklamerer for når 14 åringer skraper sammen ukepengene, klikker det hjem i posten og tenker at de blir like flotte som deg. Du får ha lykke til 🙂

 22. Kan kanskje anbefale deg å skrive litt mindre reklameaktig så det ikke føles som en annonse. Ellers en fantastisk blogg!

 23. […] 2. Billion Dollar Brows Pencil: Mitt favorittprodukt. Avhengighetsskapende! Du kan lese mer om denne i dette innlegget.    […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *