Påskeaften 2011

I går trasket jeg innover i skogen med wedges. Kanskje den smarteste sålen som finnes, er jo genialt på hytteturer om du vil gå i noe annet enn kosedress. Og i går var det jo påskeaften. Skal ærlig innrømme at jeg skiftet senere på kvelden. April i Norge krever liksom noe litt varmere enn silkeshorts og tynne strømper. Men ikke før klokka har passert midnatt.

Hadde en kjempedeilig kveld med mamma, pappa, Lars-Kristian og dyra i går. Det absolutt beste med høytidene må være alt det sosiale med familien ♥

Påskeaftenbordet med vakker utsikt

Forrett ala mamma

Hovedrett – lammestek er et must på påskeaften

Så sloknet de beste og fineste guttene i hele verden – akkurat som to babyer. .

I dag var jeg oppe og vinket farvel til mannen og hundene klokken halv åtte. Nå er de i Oslo, og jeg savner dem allerede. Fikk ikke sovet igjen, så jeg benyttet anledningen til å nesten lese ut boka mi, mens jeg nøt synet av at det stadig poppet opp flere fiskebåter på sjøen. Følelsen av sommer sniker seg fort innpå når jeg er på hytta, føles utrolig godt.

Nå står mamma og tripper, hun vil jogge. Selv har jeg tilbakelagt 5 kilometer i skogen allerede, men jeg sier aldri nei til en runde til – selv om kneet stritter litt imot. Vi får ta det pent. Kos dere den nest siste påskedagen ♥

44 kommentarer

 1. Utrolig fint antrekk!

 2. Åh hvor ser det skønt ud, sikke en udsigt.
  Jeg snakkede med en norsk pige fra min kærestes studie, som også kendte din blog. Hun er lige flyttet tilbage til oslo, det var lidt sjovt at jeg kunne sige lidt på norsk på grund af jeg læser din så meget hi hi <3

  Håber resten af din/jeres påske også bliver skøn.

  <3
  Ps. Fantastiske påskeæg i gav hinanden :O) Du er virkelig god til det kreative.

 3. Å så fine klær du hadde idag, men det har du nu egentlig alltid 🙂

 4. Elisabeth

  Så fin topp!! hvor har du kjøpt den? 🙂

 5. Den maten så utroolig god ut!

 6. Karoline

  Sporty 🙂

 7. Camilla

  Haha, du er deg selv lik 😀 Er det virkelig SÅ viktig for deg å føle deg fresh, at du må gå i heels og tynne klær midt i granskogen? Er morsomt da. Selv foretrekker jeg litt mer sporty og «fornuftig» bekledning når jeg er på hytta enten på fjellet eller ved sjøen. Men kjempe fint og sommerlig antrekk du hadde 🙂 Så ut som du hadde en hyggelig påskefeiring 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vanlig å pynte seg i høytidene i vår familie 🙂 skriver jo at jeg skiftet til joggis senere. I dag har jeg løpt 1 mil. Sporty nok?? 😀

   – C

   1. Ann-Helen

    Syntes du var akkurat passelig pyntet til en påskeaften i skjærgårdsidyll, jeg 🙂 Du var kjempeflott! Og den hytten til familien din er bare misunnelsesverdig, så gjennomført og idyllisk. Fortsatt god påske til deg 🙂

   2. Ann-Helen

    Du var akkurat passe pyntet til en påskeaften ved sjøen 🙂 Hytten til familien din er bare så gjennomført og flott – misunner deg den

 8. Susanne

  Så kjekt at du koser deg i påsken! 🙂 Hvor har dere hytte? Såg utrolig vakkert ut,- og den utsikten da!

  1. Fotballfrue

   Det er nydelig her 😀 ullerøy heter det 🙂

   – C

 9. Victoria

  Drømmer meg bort ifra eksamenslesing når jeg ser slike bilder:)
  Hvor er den nydelige sommerfugl blusen ifra?
  Ha en fortsatt god påske sammen med familien din:)

 10. så koslig 🙂 Maten såg god ut!

 11. Har du smalt sjokoladene til skjokoladeprinsen? Sukkerfri og veldig god! Har den på centra. Men vet ikke om den passer i ditt kosthold 🙂

 12. Hei Caroline:)

  Hvor er blusen du har på deg på bildet?

 13. Hvem skulle tro at Påsken ble tilbrakt i så nydelig vær. Deilig å bare kunne nyte solen. God påske også videre.

 14. Elisabeth

  Så utrolig fint antrekk! Hvor er det kjøpt? 🙂

 15. Nydelig påskemåltid som dere hadde stelt istand! så virkelig godt ut 🙂
  Men jeg lurte på en ting, hvor mye betaler du i frakt/toll når du bestiller på forever21? og anbefaler du noen andre nettbutikker? :))

 16. Du er så utrolig nydelig Caroline! Den toppen var utrolig fin. Hvor har du kjøpt den? Bare pynt deg så mye du vil du. Er alltid gøy å se på fine bilder.

 17. jeg har også litt vondt i kneet, jeg merker det bittelitt når jeg går. Blir du helt bra igjen tror du? jeg hadde ikke en like omfattende skade som din men jeg er forsiktig med å jogge. Hvorfor jogger du når det er vondt? det er rart synes jeg, for jeg bble bare verre i lengden av det. Er det lars som tar bilder av deg? du er fin på bildene men jeg synes det er rart at du ikke føler deg itt vel «viktig» på en måte? det ser litt dustete ut å posere slik hele tiden. Slitsomt. Ellers perfekte bilder, som alltid 🙂

 18. Utrolig fint antrekk! Tror du at du kunne sagt hvor de forskjellige plaggene var ifra?:)
  Bra du koser deg i påsken!

 19. Så fin antrekk! Skikkelig sommerantrekk 😀 Så utrolig fint ut på hytta! Jeg er så heldig å ha nesten lik utsikt her jeg bor 😉
  Håper du har det fint! Er det på mandag du reiser hjem ? 😛

 20. Jeanette

  er jo som caroliine sier,det er vanlig å pynte seg i en familiemiddag.det gjør min familie også

  1. Camilla

   Jepp, også vanlig i min familie å pynte seg 🙂 Og det var ikke ment som kritikk. Syns bare bekledningstypen med høye heler og gjennomført stil var typisk Caroline i et nøtteksall, på en positiv og morsom måte. Jeg feiret påskeaften til fjells med skirenn, løpetur og uteaktiviteter dagen lang, så for min del ble det mer praktisk enn fashion, men byttet om til jumpsuite og cardigan til middag senere på kvelden 🙂

   Syns antrekket til Caroline var super fint og sommerlig 🙂

 21. trening

  hvor lenge løp du 5 km på ?

 22. Hvor i Ullerøy er det hytta deres ligger? 🙂

 23. Ser ut som dere har det deilig 🙂 Maten så jo lekker ut! Du også forsåvidt 😉

 24. Likte virkelig outfitet ditt! Hvor har du kjøpt den fine toppen? 🙂

 25. Dritfint outfit!!

 26. Birgitte

  Det så utrolig godt ut og antrekket ditt var superfint! Må bare si at jeg elsker bloggen din! Er inne på den hver dag, og blir kjempe glad når jeg ser at det har kommet et nytt innlegg. Syns alltid det du skriver er kjempe interresant og morsomt å lese og synes du er utrolig inspirerende, både innenfor stil, kosthold og trening, så tusen takk for at du deler dette på bloggen din : D

 27. For et fantastisk antrekk og det så ut som en nydelig måte å feire påskeaften på. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 28. Froken Fotball, Du kan ikke ikle deg en saa fin bluse uten aa rope hvor den er fra! Jeg har abstinenser! Haaper ikke skoene ble odelagt i all den gjorma! Stine xx

 29. Skikkelig fint antrekk! Vil du skrive hvor det er fra? 🙂

 30. HVOR ER DEN TOPPEN FRA? NYDELIG!!!!!

 31. Ja, hvor er blusen fra Caroline?

 32. Jeg digger at du går i skogen med wedges! Jeg tenkte med én gang på en Sex and the City episode. City-girls are kinda like country-girls. Just with better outfits.:) Du ser, som alltid, nydelig ut!

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀

 33. HVOR ER TOPPEN FRA? VIL GJERNE KJØPE DEN SELV NEMLIG! NYDELIG!

 34. Jøss, vil du ikke si hvor toppen er fra? Fint om du sier at det er hemmelig i så fall, så slipper vi å mase. 🙂

  1. Fotballfrue

   Har forberedt et antrekksinnlegg senere i dag 🙂
   – C

 35. Så god forretten så ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *