Påskesnackstips nr. 4

Dette er det siste jeg har laget til egget denne påsken. Har laget noe annet fantastisk godt også, men den oppskriften kan dere like gjerne få på søndag, så det ikke blir matprat.no her inne.

I dag laget jeg påskemarsipan! Dette er den samme oppskriften som jeg brukte til jul, men den har selvfølgelig fått litt gulfarge i tillegg. Tenkte det var like greit å poste oppskriften på nytt, siden jeg har fått noen nye lesere siden desember ♥

Til ca. 12 kuler trenger du:

 • 2 eggehviter
 • noen dråper mandelessens
 • 90 gram mandelmel (du kan også lage dette selv, ved å kverne mandler)
 • 60 gram sukrinmelis
 • sjokolade, kokos og lignende til pynt
 • gul konditorfarge

Slik gjør du:

Mål opp det du trenger. .

. . og ha alt i en bolle sammen med eggehvitene. Bland også inn mandelessens, men smak til underveis. Deigen blir fort hard.

Ferdig på 1-2-3!

Tilsett konditorfarge. .

. . og rull kuler, lag marsipanbrød eller påskekyllinger om du vil.

Pynt godsakene, og sett dem i kjøleskapet i noen timer før de eventuelt legges i påskeegget 😀

I dag har jeg forresten skrevet et nytt innlegg for blogit.no. Valgte å fokusere på selvfølelse og selvtillit denne gangen. Les det her 😀

37 kommentarer

 1. Ahh, det så kjempegodt ut ! 😀

 2. Ååå, nam! Det så utrolig godt ut 😀 Du er utrolig flink til å vise hvordan man lager de forskjellige tingene….og det gjør alt så mye lettere å lage;)
  Ha en fin påske! 😀

 3. Kjempe kreativt og flott:) Nydelig. Masse godt man kan lage på lavkarbo. Vet ikke om du har smakt pavlova kake før. Det er en av mine favorittkaker. I påsken har jeg laget små pavlova kaker på lavkarbo vis selvfølgelig:) Så dette har vi kost oss med <3

 4. Du er så flink til å lage mat Caroline 🙂 Imponert. Mannen din er heldig som har funnet deg. Du har mange talenter.

 5. Veronica

  Det så utrolig godt ut! Har forresten et lite spørsmål til deg. Kjæresten min er også fotballspiller, og han sliter med blå negler som etterhvert faller av, usjj….Veldig ekkelt…. Men uansett; sliter LK med det samme? Han spiller jo mye mer fotball enn min kjæreste, som bare er i 3.div. If so, har han kanskje noen tips??

  🙂

 6. Har dere bestemt dere for når resten av nyhetene blir lagt ut på Treasures? Har sett meg ut noe i nyhetsbrevet som jeg gjerne skulle hatt 🙂

 7. Mariell Gabrielsen

  Kjempebra, Caroline 🙂 Hvor kjøper du mandelmel forresten?

  1. På helsekost 🙂 Eventuelt kan du kjøpe på nettet, f eks på funksjonellmat.no.

 8. Må virkelig si at jeg beundrer energien din. Alt du får til, du er jo helt fantastisk!

  Ha en riktig fin påske 🙂

 9. Karoline

  Åå hvordan klarer du å holde et sånt fokus?? Jeg kjenner du irriterer meg grenseløst!! Grenseløst fordi du er så flink at jeg blir så misunnlig!! Tror altfor mange misunner deg! Det er en grusom ting, i know, men å være sååååå bevisst hele tiden?? Hvordan klarer du å holde fokus oppe? En ting er å holde fokus i de 20 sekundene man har lyst til å hive inn på noe søtt! Aarrg irriterende me sånne perfekte mennesker asså ;);)

 10. Du er så herlig Caroline! Av alle bloggene jeg leser er det din jeg aldri irriterer meg over, hehe. Du virker som et godt og positivt menneske, uten behov for å gni inn i trynet på oss alle de dyre tingene du har osv.I tillegg er du søt og pen og en fantastisk skribent!

 11. Hei, kan du være vennlig å fortelle hvor du har kjøpt de lekre brune wedgene?

 12. Det så utrolig godt ut 🙂 Må prøves! Tusen takk for tipset.

 13. Nam! Elsker marsipan :):) Så godt <3

 14. Jeanette

  NAM!Dette laget jeg også i dag faktisk:D kjempegøy å lage dette,også er det knallgodt!

 15. Var å fant fram oppskriften din i søkefeltet og lagde det selv her om dagen. Siden jeg er glad i å holde på med decoupage, pynta jeg noen glass med fine påskebilder av kyllinger og påskeliljer og fordelte marsipan i dem, så fikk mamma, bestemor og mine svigerforeldre smake på herligheten! Selv om jeg ikke liker marsipan.. : ) Synes bare det var så utrolig lettvindt og morsomt å lage, også smakte den ikke såååå ille egentlig. Alle ble glade og syntes det var kjempegodt! 😀

 16. åh, nam! må prøves ut 😀

 17. Åhhh.. Carolinus det så godt ut !! :O Du er kjempe flink ! mange Glad i deg påskeklemmer fra hønefoss <3

 18. Nam, det så godt ut! Likte forresten innlegget om selvtillit og selvfølelse kjempegodt, du er flink!

  Håper du får en flott påske videre <3

 19. Hei! Jeg stod på kjøkkenet i hele går og laget lavkarbo påskegodt. Laget dobbel porsjon av marsipanen din (siden mannen min er så keen på marsipan. Og han ELSKET den forresten 😉 Og i stedenfor gul marsipan, så lagde jeg gul kokos til å dekorere. Ganske stilig :)). Dessuten laget jeg lavkarbo snickers fra LCHF-bloggen (som var SYKT god, anbefales på det varmeste), pluss biscottiene med sjokolade, cocosa konfekt med chilli og hasselnøtter, osteflarn og så noe jeg fant opp selv:

  Lavkarbo Bounty (ca 30 twist-størrelse konfektbiter)
  Tok rett og slett ca 2/5 deler av en Cocosa Extra Virgin glass (sett glasset i varmt vann i vasken først, så det blir flyente), tilsatt ca 50 gr usaltet, romtemperert smør, en halv pk med kokos (sånn ca nok til å få en nesten smuldrende masse) og 3 ss med sukrinmelis. Blandet godt med en slikkpott. Etter at jeg hadde satt det i kjøleskapet i 30 min så tilsatte jeg en skvett kremfløte (1-2 ss) og ett egg, pluss ca 2 ts med vaniljeessens. Lot det stivne natten over i kjøleskap (sikkert ikke nødvendig, men orket ikke stå mere på kjøkkenet i går :P). Når det kommer ut av kjøleskapet så er det ganske fast, men det er fint å jobbe med siden massen smelter fort mellom fingrene når du begynner å forme passende munnbiter. Lagde klassiske Twist-størrelser på konfekten og la det på bakepakir mens jeg smeltet mørk sjokolade i vannbad. Rullet dem i sjokolade før jeg la dem til å stivne på bakepapir. Bør oppevares i kjøleskapet. Smaker himmelsk hvis du er glad i Bounty eller kokos generelt!

  God påske 🙂

  1. Tusen takk for dette tipset!

  2. Ingrid Svendsen

   Å herregud!!! GENIALT 😀 Skal definitivt lages i dag!!! Har ikke sukrinmelis da, men vanlig sukrin…..skal få det til på en eller annen måte ;o)

 20. Takk for at du deler sånne konge oppskrifter! 🙂 🙂

 21. Yummi! Flink du er 🙂

 22. Leste innlegget ditt «Du duger» på blogit.no, kjempe bra! Du er flott, Caroline 🙂 Tror virkelig dette innlegget vil hjelpe mange på veien til å være fornøyd med seg selv 🙂

  – Cathrine
  http://www.facebook.com/pages/CHAKE-Productions/138842649517863
  http://www.youtube.com/watch?v=PRfxsXYKSWk

 23. Det ser super gott ut!

 24. Hei Caroline!
  Først vil jeg bare takke for en super blogg!
  Du virker som ei skikkelig god jente/kone 🙂
  Kunne ønske jeg alltid så like fresh ut som det du gjør 🙂

  Men, det jeg egentlig skulle spørre om… Du vet de Atkinsbarene du spiser. . . hvor mange karbohydrater regner du at det er i en slik? For det står vel 17-18 g på papiret, men så har jeg skjønt at man egentlig kan trekke bort de fleste karbohydratene, slik at det bare er 1g… Noe med noe sukkeralkoholer og sånt… Men jeg skjønner ikke helt hvordan det funker…

  På forhånd, takk for svar 🙂

 25. Yaya Nova

  God påske Caroline!
  Du er en stor inspirasjon og gledesvekker i en utrolig tøff periode!
  Vet det er rart men jeg føler nesten at jeg kjenner deg:)
  Håper du nyter påsken!
  Klem

 26. Det ser supergodt ut! Hvor finner du disse oppskriftene, hva heter boka eller nettsida?

 27. Ah, det så så godt ut at jeg bare måtte prøve å lage det i dag, og det smakte himmelsk! Tusen takk for oppskriften. Har også lest innlegget ditt om selvfølelse, det var veldig bra skrevet. Du er så pen, Caroline! Stå på som du gjør 🙂

 28. alle oppskrifter du har lagt ut har nøtter – mandler i seg 🙁 jeg er allergisk,buhu

 29. Da jeg laget dette, så ble det skikkelig klissete.. Skal den være det? Jeg hadde ikke mandelessens, så det brukte jeg ikke 🙂
  Malte mandler selv, kanskje det er for mye fuktighet i det?

 30. Christine

  Jeg lagde dette nå med malte mandler, og det trekker ikke til seg væske på samme måte i det hele tatt som mandelmel… jeg måtte spe på med sikkert hvertflal dobbelt så mye malte mandler for å få den til å bli fast! Bare så folk er obs på det! 🙂

 31. […] egget mitt med hjemmelagde makroner, biscotti og påskemarsipan. På sistnevnte kan jeg anbefale denne oppskriften. Kjempegodt og veldig enkelt å lage! Kos deg foran solveggen omringet av mennesker du […]

 32. Emilie Iversen

  Hei!

  Jeg lurte på hvor mange kalorier d er i dette?

  Håper du kan svare 🙂

  1. Fotballfrue

   Det aner jeg ikke, da jeg ikke teller kcal 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *