Hei Køben!

Nå er klokken litt over ti, vi har spist hotellfrokost – som jeg elsker – og nå er det dags for å oppleve alt hva denne herlige hovedstaden har å by på. Det blir vin til lunsj, stappfulle handleposer og tomme lommebøker, før vi i kveld skal sitte i en bar av krystallklar is og nyte kvelden, før vi reiser i morgen. Et hektisk, men likevel herlig opphold, er jeg sikker på dette kommer til å bli.

Ganske trøtt, men likevel klar for shoppiiiiiing med verdens herligste

Siden noen av dere faktisk klager på at jeg heller prioriterer ferie enn å legge ut påskeoppskriftene som lovet før torsdag, har jeg laget en handleliste til dere som skal til et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu i påsken. Nå kan dere ikke klage! Her er i hvert fall det mest nødvendige . . men jeg kan ikke love at det er noe jeg ikke har glemt, eller at dere får bruk for alt.

. . kjøp sukrin, egg, vaniljestang og sukrinmelis også, dere. Jeg er nemlig ikke helt sikker på hva jeg kommer til å lage, men da skulle dere i det minste dekke alt.

Ha en herlig påsketirsdag ♥

57 kommentarer

 1. Ingeborg

  Dette er ironisk! Jeg kom fra Køben på søndag, og bare av å se på det ene bildet ditt ser jeg at det var er det samme hotellet jeg bodde på. Som fast leser hadde det vært kjempegøy å møtt deg i gangene på hotellet, nesten bittert at jeg var der RETT før deg, haha. ;p Isbaren er ligger som nabo og er helt fantaskisk, absolutt noe å få med seg når man er i Køben. Kos deg, Køben er fantastisk! 😀 god påske

 2. Hei pena 🙂
  Lag iskrem! Ikke oppi egget, men som kveldskos 🙂 3 dl kremfløte vispes stiv. 3 eggeplommer blandes med 1 ss sukrin. Så rører du dette inn i kremen. Ha eventuelt i vanilje essens, eller annen smak. Eller kakao pulver. Den 100% kakao. Så fryses dette til det blir iskrem konsistens. Mmm! Måtte bare dele en oppskrift med deg, når du deler så mye med oss.
  Gleder meg til masse påsketips fra deg, og ha en herlig påske! 🙂

 3. Ja, du er virkelig too kind med leserne 🙂 Håper flere vet å sette pris på hva du faktisk gjør!! 😀

  Jeg har nå laget biscottiesene dine – og de ble svært så populære hjemme hos foreldrene mine. Så nå har jeg laget en ladning til svigers også 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *