Det er deilig å være norsk..

. . i Danmark!

Følte for å fortelle dere, på en ganske original måte, at vi drar til København i dag 😀 Weeee ♥

Lars-Kristian har fått to dager med påskeferie, og det har vi nødt til å utnytte. Derfor blir det storby, shopping og forhåpentligvis noen dråper champagne på oss fram til onsdag. Vi kjører så snart han er hjemme fra trening.

Jeg har allerede pakket for både meg, han og hundene (som skal til Sarpsborg for anledningen), handlet inn til påskesnackstipsene mine som kommer på bloggen utover i uken, laget det ene allerede som er klar for publisering senere i dag, vært hos fysio OG på SATS. Dessuten sov jeg knappe fire timer i natt siden jeg måtte jobbe med Treasures, så nå er jeg mer eller mindre høy på koffein – men det føles bra!

Noen av dere har spurt hvorfor jeg pynter meg før jeg drar på trening. Jeg vet ikke helt hvor dere har det fra, så jeg tok dette bildet til ære for dere etter endt økt klokken syv i dag tidlig. Yes, så ekkel kan jeg altså være. Helt skjønt!

Nå ser jeg frem til noen late kjærlighetsdager med treningsfri i Danmarks hovedstad. Tror kneet skal ha godt av litt hvile – til tross for at vi skal legge igjen flere mil i shoppinggatene. .

Følg med senere for påskesnackstips nr. 1 – noe LCHF’ere kan ha i påskeegget. Siden vi reiser får jeg ikke laget flere tips før til onsdag eller torsdag, men selve påskeaften er jo ikke før på lørdag uansett, så dette blir bra.

Dusjen kaller, kos dere i sola ♥

117 kommentarer

 1. Åh, heldig du er. Det blir nok bra! 🙂 Du fortjener litt ferie 😀 Håper du kommer til å oppdatere MASSE i København. Er alltid morsomt å lese fra ferier, om shopping, cafèturer, uteliv, kjærlighet +++ Kos dere masse 🙂

 2. Kos dere Caroline! Håper dere får en super ferie!
  Og det med pynting før trening – Syns du ser bra ut uansett. Og selv om det er trening må du jo få lov til å pynte deg litt. Gjør det selv!

  God påske!

 3. litt dumt at du utsetter påsketipsa til vi alle er stuck på fjellet uten butikk! kan vi ikke få tipsene før butikkene stenger?

  1. Fotballfrue

   Hvordan skal jeg rekke det? :p Lage alt før vi reiser om to timer? Det er ikke stengt på skjærtorsdag, er det vel? Det kommer et tips senere i dag, deretter kommer resten torsdag og fredag 🙂 Det er forresten åpent på påskeaften også 🙂

   – C

   1. Det er stengt på skjærtorsdag 😐 Og mange er på fjellet fra torsdag og utover..

   2. Om det er stengt på skjærtorsdag? Selvsagt er det det!

   3. Fantasia

    Hm, tror butikkene er stengt på torsdag og fredag, åpent i noen timer på lørdag og stengt på mandag. Mulig de butikkene som holder åpnet på søndager, også har åpent på helligdager, men tviler. Vi handler ihvertfall alt vi trenger på onsdag og det lille ekstra på lørdag:)

   4. camilla

    Søndagsåpene butikken her skal iallfall ha oppe alle helligdagene, så er nok ikke umulig å få tak i ting om man skulle trene noe de dagene heller.

   5. Andrea

    Men herregud, at dere reiser bort er vel deres problem, ikke Carolines! Jeg og veeeeldig mange andre har ikke tid til å ta oss påskeferie, da det er eksamen om noen uker!!! 🙂 Så Caroline, påsketips på onsdag eller torsdag går helt fint!

   6. Butikker som har søndagsåpent har også åpent på helligdager. Her holder Kiwi og Rimi åpent hele påsken, og det er fra 10-22 tror jeg 😀

   7. utrolig å sutre over det. pinlig at noen er så storforlangelde. jeg blir helt flau. uff så leit for dere som er stuck på fjellet. Caroline kos deg med turen din! påskeklem

   8. Butikkene er åpne hele påsken her, bortsett fra langfredag. Oppskriften kommer når den kommer, verken før eller senere. Ta det nå me ro! Nyt den lille ferien, Caroline, vell fortjent:) Takk for en fin blogg.:)

  2. Men hun sier jo at det kommer senere i dag? I dag er det jo bare mandag dere 🙂

  3. Mange matbutikker på fjellene har åpent på helligdager 😉

 4. Kos deg mye.. Her oppe i nord er det ikke mye sol skal jeg si deg:(

 5. Hej Caroline, det er godt vejr i Danmark, så håber i kommer til at nyde jeres tur 🙂 Gid det var mig, som var i København nu! 🙁 Husk at smutte forbi Agnes for at spise cupcakes og forbi La glace for at spise makroner og andre gode kager :)) Håber i for en skøn tur.. knus fra Danmark

 6. Karoline

  Så flink du er! Ha en super tur 😀
  På fredag reiser jeg et par dager til København. Jippi! Ingenting slår Danmarks hovedstad. Min favoritt 😀

 7. Så herlig! Ønsker dere en gooood tur 😀 København er så koselig!

 8. Så heldig dere er da 🙂 Høres deilig ut med kjærestetur! Ser frem til påskeegg tipsene, kos dere masse 🙂

 9. Jeg håper du ikke oppdaterer i det hele tatt mens du er i Danmark! Men det er for din egen del;) Kos deg!

 10. Åååh, så deilig med litt ferie! Dere må kose dere masse!;)
  Og du ser alltid fin ut du, så hvis du vil pynte deg før du går på trening, så gjør det! ;P
  Ha en fin ferie i Danmark! Får håpe det er like fint vær der, som det er her 😉

 11. Du ser jo så smashing ut hele tiden, hvem kan vel tru at du svetter? Men der fikk vi se det òg! Du er flott som bare det! Kos dere på tur:-)

 12. Køben hadde ikke vært dumt. Du får ha en fin påske:-)

 13. God påske! Kos dere i Køben 🙂

 14. Hei! Jeg lurer på hvorfor du trener så mye når du er veldig veldig tynn?

  1. Er jo ikke alle som trener for å bli syltynne… Trening gir så mye mer enn bare en flott kropp! 🙂

  2. Hvordan tror du hun holder seg tynn da? Kommer ikke gratis det vettu 😉

   1. Emilie

    Tror du man må trene for å være tynn? Hun går på LCHF som gir et balansert kosthold. Trening er ikke alt bak en god kropp 😉

   2. Kanskje hun har gode gener; )

   3. Caroline er riktig nok en veldig slank person dere ( kan skyldes arv, kosthold,trening etc), men selv en slank kropp trenger å trene det kardio-vaskulære systemet sitt, så vel som styrke, stabilisering og koordinasjon.

    Husk at trening over tid ikke bare gjør at du ser godt ut, men stimulerer til frigjøring av hormonet adrenalin som gir oss en mentalt og fysisk god følelse, dvs velvære gjennom trening. Dere har kanskje lest at Caroline TRIVES veldig godt med å løpe. Det er ikke alle som trener bare for å være tynne.

    Så ta dere en løpetur og kjenn hvor utrolig deilig det føles! 🙂

   4. blabla

    det er ikke adrenalin som skilles ut, det er endorfiner

   5. Trening er jo viktig uansett kroppsfasong 🙂 Gjør deg både sunn og glad! 😀 Det er mange som er veldig tynne, men likevel usunne, fordi de ikke trener. Så trening er bra uansett! 🙂 Selv om Caroline er slank, hun har jo et godt og sunt kosthold 🙂

   6. Annette

    Kommentaren var egentlig rettet til Aina, jeg synes det bare var et så tåpelig spørsmål at jeg måtte svare. Det er jo som å spørre – hvorfor gidder du å jobbe da, du som har så mye penger? Hvorfor leser du så mye da, du som er så flink på skolen? Selvinnlysende sannhet 😀 Dessuten var det spurt på en så spydig måte. Man trener jo ikke bare, som dere skriver, bare for å holde seg tynn!

 15. Digger at du la ut de bildene av deg selv så svett!
  Så ser vi at du ikke er så forfengelig som bloggen ka gi uttrykk for:)

 16. Så heldig du er 😀 det hørtes utrolig deilig ut å dra en tur til københavn nå! Kos dere masse 😀

 17. Herlig : D ha en flott påske!

 18. Åh Caroline, GLÆD DIG! Vi har fantastisk vejr i Danmark i denne uge, der er skyfrit når jeg kigger ud ad mit vindue netop nu og solen er helt fremme (jeg bor kun 20 minutter fra indre København)! Fantastisk tidspunkt at komme hertil!

 19. Joo det er desverre stengt skjærtorsdag også, de aller fleste steder hvert fall. Unntaket er Brustadbuer (sånne små under 100 kvadrat – typ Bunnpris her i Oslo) og vårt kjære naboland Sverige, hehe 😀

 20. I sola:O? Her i Ålesund er det overskyet og det regner!

 21. Jeg synes det ser fantastisk ut, svett eller ei! Jeg legger selv alltid på en base før trening, det er jo tross alt vi som skal føle oss vel 😉 Nyt påsken og turen – vel fortjent!

 22. Elisabeth

  Hei Caroline. Elsker bloggen din. Du har helt sykt fin kropp. Har du alltid vært så tynn, eller er det på grunn av masse trening og LCHF? 🙂

  1. Kan jo svare på vegne av Caroline, da jeg ser at hun ikke har svart, og
   akkurat dette spørsmålet har hun besvart mange ganger før 😉

   Caroline har alltid vært tynn, og begynte å trene som 16-åring.
   Så vidt jeg vet, har ikke Caroline gått ned i vekt av LCHF 🙂
   Når man trener regelmessig holder vanligvis kroppen seg i form,
   men Caroline trener ikke for å bli tynnere.

   Jeg vet at det var et personlig spm. til Caroline, men med tanke på at
   hun er i Køben nå, tenkte jeg at det var greit 🙂

   1. Passe creepy at du vet alt dette da hehe..

 23. God tuur til dere, og god påske 🙂

 24. DU er en vidunderkvinne! 🙂 Sitter du noen gang rolig i sofaen og ser på tv? Skjønner ikke hvor du får all energien din fra. Nå fortjener du virkelig påskefeire, kos dere 🙂

 25. karoline

  Hei! Kan du lage et innlegg og tipse om hvor man kan handle trenings klær og joggesko? Jeg har innmari lyst på fine klær og trene i som er flotte og fargerike! Og rosa joggesko har jeg lett lenge etter! Men hver gang jeg er innom sportsbutikkene er det kjedelige og ingen fine sko, bare sånne stygge hvite med netting vettu…Så tips! JAAA! Tusen takk!

 26. Ha en fantastisk tur vakre du! Saa herlig med kjaerestetur – Koeben er en fantastisk by! Stor klem

 27. Det er ærgeligt jeg ikke er i København, jeg drager til Jylland i eftermiddag. Ville have elsket at få taget et billede med dig;-)
  <3

 28. Du er altså så flink og effektiv, blir imponert! God tur, kos dere! 🙂

 29. Hei 🙂
  Jeg bare lurer på, når du jogger på 3D mølla, hvor fort jogger du? (kmt)
  og jogger du sammenhengende eller intervall?
  🙂

 30. Heei! Er du fortsatt lei pågrunna alle dødfallene som skjedde for litt siden, med familie og venner? Mistet farfaren min igår og er kjempelei meg. Hvordan var det du taklet eller gjorde når du var litt nedfor? Super blogg:)) <3

  1. Jeg mistet bestemoren min for snart et år siden, og det er dessverre ikke lett. Jeg gråt da pappa ringte og fortalte det. Jeg gråt når jeg åpnet kjøkkenskapet fordi kjæresten sa jeg trengte å spise, og der var det tomatsuppe. Og det var vår ting, min og bestemor sin fra jeg var helt liten. Jeg fortsatte å gråte. Jeg gråt frem til begravelsen. I begravelsen gråt jeg, fordi det var trist, men også fordi jeg var rørt og glad over hvor mange venner og familiemedlemmer og kollegaer som stilte opp der for oss, og etterpå. Og, så gråt jeg mer, lenge. Omtrent litt hver dag, selv om livet gikk videre og jeg var generelt bra og oppegående. Jeg tenkte at alt hun hadde sett, gjort og opplevd var forgjeves. Helt til jeg innså at, det var det slettes ikke. Og at jeg ikke burde fokusere på det at hun var død og borte, men det faktum at hun faktisk hadde levd! Alle dagene jeg fikk med henne, alt jeg lærte, alle bilder, historier og alt annet som følger med i et liv. Jeg tror det er det som hjelper. Det hjelper å være trist,dessverre, uansett hvor vondt det gjør når man ligger der og vrir seg nærmest i smerte, eller er sår i øynene etter for mange salte tårer. Men det kan ta tid. Og du trenger tid, og du trenger at de rundt deg lar deg få tiden du trenger til å sørge. Og vi trenger også dessverre å akseptere døden for det den er, den er uungåelig, uansett hva vi vil eller ikke, og hvor urettferdig den måtte føles. Jeg vet du vil få det fint igjen, jeg lover. Jeg har det fint nå, jeg vil alltid leve med den sorgen inni meg av å ha mistet både henne og andre, men sånn tror jeg de aller fleste som har mistet noen har det. Tid,tårer og kjærlighet, min venn, så lover jeg du blir bra igjen.

 31. Såå søt! 😀

  Men det var da ikke mye til ferie? Stakkars mann! Er det slitsomt for deg at han må jobbe så mye? Skjønt, du jobber jo en del selv 😉 Uansett, dere får nyte det dere har, sikkert herlig i København nå. God tur!

  1. Marianne

   MYE? Trening to ganger om dagen?!

   1. Fotballfrue

    Nå siktet hun vel heller til at han stort sett aldri har fri 🙂 Hver eneste søndag er enten trening eller kamp, og når han først får fri en eller to dager, så er det ingen andre som har fri :/

    – C

 32. Jeanette

  KBH er fantastiks.. jeg bor der selc <3 … men uansett om det er stengt pga påske, er det utallige fantastiske kafeer! og det er meldt knallvær… museer er sikkert åpen, samt Tivoli har akkurat åpnet <3

  kos dere kjempe masse 🙂

 33. God tur Caroline. Håper du tar masse bilder i København, og kjøper mye fint 🙂

 34. Ååå, turen høres helt herlig ut! Dere må kose dere masse og senke skuldrene litt 🙂 Gleder meg til tips til påskesnacks, synes snacksdelen av LCHF er det vanskeligste å få teken på. Forresten motiverende å se at også du blir svett og «ekkel» som du selv sa etter trening, samtidig som du ser beundringsverdig fresh ut 🙂 Du er flott! Ha en super ferie!

 35. jeg skal til danmark fra torsdag til lørdag jeg 🙂 synes du ikke ser så ille ut på trening, hvem er det som ikke svetter på trening, haloo?

 36. kos deg i København:) du så fantastisk ut selv etter en hard treningsøkt:-) jeg og mannen min reiser med dattera vår på lør og vi gleder oss masse:-)

 37. Hei 🙂 Vil bare sia at jeg synes du har en herlig blogg! Kom en dag til å tenke på om dette med barn i forhold til LCHD.kosthold.

  Hvis dere en gang for barn, skal vel ikke barnet ha samme kosthold som dere? Kommer dere til å legge om kostholdet, lage egen mat til barnet eller må barnet ha samme kosthold som dere? Får barn nok næring gjennom lav-karbo og hvis ja, skal dere ikke vel nekte barnet å spise mat med karbohydrater?

  Hadde vært fint med svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Barnet vårt skal selvfølgelig ha et LCHF kosthold 🙂 Du får i deg mer enn nok næring.

   – C

   1. Ingrid

    Men hva med alle bursdager? Besøk hos andre familier? Kake på skolen? Klarer barnet å regulere dette selv?

   2. Fotballfrue

    Det er jo ingen problemer for et friskt og aktivt barn og kose seg med karbohydratrik mat innimellom, det samme gjelder jo for oss også 🙂 Vi vil jo forsøke å lære et eventuelt barn gode vaner i forhold til mat i hvert fall 🙂

    – C

   3. Tror du skal lese deg litt mer opp på lavkarob og barn før du sier det du sier her! En skal feks IKKE gå på lavkarbo når en ammer, så enten må du la være å amme barnet ditt eller begynne å spise vanlig mat. Og jeg tviler sterkt på at det er særelig sunt for et barn å leve på utelukkende lavkarbo, hvis en ikke ønsker et undervektig barn da…. Men du er jo ikke helt inne på tanken om å få barn med det første om jeg har forstått deg riktig, så er jo ikke så rart du ikke vet så mye om spedbarn/barn…

   4. Fotballfrue

    Du har mye å lære om lavkarbo 🙂 Det er ingenting i veien for amming på det kostholdet! Og hvorfor skulle barnet bli undervektig av LCHF? 😀

    – C

   5. Kjære Fotballfruen og dere andre som ikke har barn ennå.
    Her skal dere få et supertips fra meg: Ikke luft meninger om hva du skal gjøre/ikke gjøre når du får barn. LCHF eller ei, det kan fort bli kamel på menyen i årene framover. Å ha barn er ikke alltid helt sånn som man forestiller seg på forhånd…

    😉

   6. AMEN – Det lureste er å IKKE uttale seg noe om hvordan det er å ha barn før du faktisk har fått barn. Jeg har sagt så mye om at sånn og sånn skal det være med mitt barn, men allerede i løpet av disse 6mnd er det en del som bare ikke har gått som planlagt. Og det kommer du til å merke også Caroline, når du får barn så blir det aldri som du trodde det skulle bli 😉

   7. Anne Dahl

    Hva hvis hun/han for eksempel har lyst på brød,pasta,ris,sjokolade osv som inneholder masse karbohydrater, skal dere nekte ungen(e) å spise det fordi dere ikke vil?

   8. Fotballfrue

    Til en viss grad, dette handler om å sette grenser 🙂 Vi ønsker ikke at barnet vårt skal spise for mye av det vi mener ikke er sunt 🙂

    – C

   9. Good luck med det der når barnet ditt begynner i barnehagen der forkost og lunsj består hovedsaklig av brød og pålegg, og der varmlunsj som regel består av pasta, ris og poteter som tilbehør. Ser for meg at det kan bli vrient.

   10. Fotballfrue

    Hehe,det er sant 😉 heldigvis har Lasse meldt seg frivillig til å lage både frokost og lunsj til å ta ned,om det skulle bli et problem :p

    – C

   11. Ah, da blir det jo ikke et problem for dere:) Men da tenker jeg automatisk litt på barnet som alltid må ha med seg egen mat og ikke kan spise av maten alle de andre barna spiser. Er du ikke redd for at det skal føle seg annerledes?

    God tur til køben forresten:D

   12. Stakkars barn…

   13. Fotballfrue

    Åh? Hvorfor det? LCHF mat er da faktisk mye bedre enn vanlig mat 🙂 Det er jo faktisk helgemat hver eneste dag 🙂

    – C

   14. Ingrid Svendsen

    Stakkrs barn??????? Nei, nå klarte jeg ikke la være å ikke kommentere denne fantastisk tåpelige lille debatten mer.

    Stakkars barn? …..som får lov å vokse opp på det sunneste kostholdet et menneske kan ha? Som slipper å få sukkeret inn med morsmelken så det ikke vet om andre måter å kose seg på enn å stappe inn en flaske med saft eller noe annet søtt? Ja….det er frykelig synd på det barnet, som kommer til å ha stabilt blodsukker, og jevn energi, mindre humørsvingninger. Usj og fysj!!!

    Jeg skulle GJERNE hatt Caroline og LK som foreldre! Makan til heldig barn som har to foreldre som forstår viktigheten av å leve sunt og spise riktig! Hurra for dere to! Fantastisk at dere ikke skal endre på noe selv om dere får barn. Og hvis det er noen som kommer til å klare disse utrfordringene som alle andre over her maser om, er det da vitterlig dere!!!! 😀

    Ja, det kan være vanskelig for et barn å gjøre andre ting enn «alle andre»…..det er ikke til å stikke under en stol. Men mange spår at kostholdsnormen nå faktisk er i ferd med å snu (krysser fingrene for det), og da er det jo sånn at noen MÅ være de første i bresjen, sette en standard. Hvis man fra tidlig av klarer å lære barnet sitt viktigheten av å være sunn, og selvstendig, trenger det ikke være så vanskelig å være «annerledes». Dessuten, skal man velge bort å spise sunt bare fordi det ikke er sånn alle andre gjør det????

    Ha en fantastisk tur til Danmark, kos dere og nyt kjærligheten 😀 Selv om det blir en kort ferie, gjør det nok utrolig godt for dere to arbeidsjern!

   15. Fotballfrue

    Deilig å se noen som er like ivrige som oss,og som forstår virkningen av dette 🙂
    Du er herlig,Ingrid!

    Klem til deg <3

   16. Stakkar barn…hvilket barn? Kom ned fra deres høye hest og sjekk realiteten før dere klager på et problem som ikke finnes enda engang…
    Virkelig fjerne staken i sitt eget øye før en prirker i andres flis. Hva med barn med melke- eller glutenalergi, er det synd på dem også fordi de ikke får spise den kaken de vil når de vil?

   17. Andrea

    Det blir jo det samme som å nekte barna å spise godteri i ukedagene det, eller brødskive med nugatti til hvert eneste måltid. Noen foreldre lar jo dessverre barna spise hva de vil til alle tider, og underkaster seg 3-åringens ønsker når det gjelder absolutt alt. Barnemishandling, spør du meg! Det barna ikke har smakt, har de ikke lyst på 😉 Selv fikk jeg kun nøtter og rosiner til lørsdagsgodt til jeg var 4, 5 år, og det er ikke slik at jeg har traumer av den grunn.

   18. Ingrid Svendsen

    Samme her!!! Og jeg er UTROLIG takknemlig for det i dag 😀

   19. Hehe det er lov til å håpe, men det er jeg ganske trygg på at dere ikke får til.

   20. Fotballfrue

    Hvorfor skulle ikke det gå?

    – C

   21. Camilla

    når barnet skal i bursdagsfeiring til en venn. der det blir servert pølse med brød og smågodt, skal ikke barnet få lov til å spise det?:/

   22. Fotballfrue

    Les hva jeg skriver 🙂 Der handler om å sette grenser. Det er alltid lov til å skeie ut noen ganger,men vi er ikke for et sukkerholdig kosthold hver dag 🙂

    – C

   23. Det er jo ikke akkurat uvanlig at dersom foreldrene har en livsstil, så velger de den samme til barna.. Det gjelder jo de fleste; De som spiser økologisk, Rawfood, eller de som er vegetarianere.. Man kan jo ikke drive å lage to middager hver dag heller..;)

   24. Merethe

    Synes det er kjempe fint at dere vil at barnet skal ha samme kosthold som dere (hvorfor skulle det være et annet alternativ liksom?), og også det at dere faktisk har tenkt på når det angår mat i barnehagen. Jeg jobber selv i barnehage, og har dessverre opplevd barn som går på LCHF som rett og slett har sluttet og spise fordi den måtte spise noe annet enn hva de andre barna i barnehagen gjorde. Synes det er kjempe trasig, og vi var til slutt nødt til å gi samme mat til dette barnet som de andre fikk. Jeg håper ikke det samme skjer med deres når den tid kommer 🙂 God kommunikasjon med barnehagen trur jeg vil være gull verdt uansett 🙂
    Kos dere i Køben 😀

   25. Må bare svare her… For det første er det litt feil å si at ungen går på LCHF. Det går helt fint å si at barnet mitt spiser ikke hvetemel, pasta, ris osv. Det er helt greit det. Mange steiler nok litt av at det kalles LCHF, det virker litt fjernt å ha en unge som spiser «diettmat». Men jeg tror de fleste av oss med hell kan tenke annerledes når det gjelder kosten. Når det gjelder bursdager, barnehage, osv og barn med annerledes kosthold; Jeg har to barn som ikke skal ha soya, melk eller gluten. De koser seg kjempemasse de i bursdager osv. Enten lager jeg maten ellers så lager vertene maten. Det går helt fint å være annerledes;)

 38. sol…?

 39. Åååå, det hørtes nydelig ut med skikkelig kjærstetur! Kos dere masse i verdens fineste København! Jeg er en smule misunnelig merker jeg! 😉

 40. hvor mange pounds du veier?

 41. heheh…pynte seg til trening?! Hvor tar folk det fra?! Du er herlig, Caroline ;D Twitteren din i dag morges gjorde at jeg selv kom meg mine 7km rundt vannet – på fridagen min – kl 07.00!!!! 😀

  Ha en herlig storbytur – det er dere vel unt!!! 😀

 42. Jeanette

  God tur.Kos dere:D

 43. Jeg har alltid vært veldig glad i København, og siden min kjære fridde sist vi der kommer byen alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt 🙂

 44. Hei Caroline 🙂

  Heldig du er som har giv til å trene så tidlig!
  Hva spiser du til frokost på sånne dager, og hvor lenge før treningsøkten? 🙂

  Kos deg i København!

  1. Fotballfrue

   I dette tilfellet ble det et hardkokt egg med majones før økten,og ett etterpå sammen med paprika,ost og bacon 🙂 lysten til å trene så tidlig kommer ofte av at jeg ikke rekker ellers :p

   – C

 45. God tur til Danmark!

 46. Lise-Maria

  Hei! 🙂 Kan du lage et innelgg med butikker, ting man bør se/ oppleve o.l. i København? 🙂 Jeg skal dit om to uker skjønner du, og trener litt tips:)

 47. Du er kul som legger ut bilde av hvordan du ser ut på treningssenteret. Selv var jeg på treningssenteret i dag og følte ikke for å ta bilde av meg selv. Vil også legge til at du er flink til å motivere meg til å trene, selv om jeg trener tre ganger i uken. 🙂

 48. Så gøy!! Jeg tar med mann og barn på et lite påskecruise til København i morgen ettermiddag!!! Kanskje vi sees? Tar dere båten dere også, kan vi jo vinke til hverandre til sjøs! 🙂 God tur, og god påske! Klem

 49. Hei!
  Lurte på hva slags joggesko du har på bildet? Kjempestilige.
  Kos dere i Danmark og GOD PÅSKE! 😉

 50. Hei Caroline!

  Jeg har noen spørsmål til deg, som jeg håper du kan svare på.
  So here goes!
  Jeg har ikke vært spesielt flink til å trene og slikt. Men jeg har lenge hatt lyst til å komme meg i form, av en grunn, nemmelig, helsens skyld. Jeg har litt dårlig lunge kappasitet, og sliter som oftest med å puste, så derfor må jeg gjøre noe med det. Jeg håper du kunne gitt meg noen trenings tips, gjerne noe som innbefatter å stramme opp kroppen o.l. gjerne variert.

  En annen ting jeg håper du kan fortelle litt om, er ditt kosthold. Hva spiser du på en dag? Holder du deg helt unna sukker, som sjokolade o.l, eller spiser du det kunn på søndager? Jeg trenger litt sunne kostholds tips.

  Jeg håper du svarer, for jeg trenger litt hjelp! Du får ha en god påske!

  Dajana

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *