Caroline tipser

Mine topp tips for å bli kvitt en hangover?

 • Trippel espresso (ganger fem)
 • Kebabtallerken
 • Blueberry enzyme mask fra Ole Henriksen
 • Eye dews

Så er du nesten deg selv igjen. Eller, du vil i det minste føle deg en million ganger bedre!

Eye Dews finner du hos Coverbrands. Dette er en slags maske for den tynne huden under øyet ditt, og er proppet med blant Aloe, Collagen, Q 10, Vitamin A og E. Alt dette for å gi en avkjølende, avslappende, beroligende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og foryngende anti-rynke behandling for det delikate området under øynene.

Med andre ord, et mirkelprodukt!

I dag brukte jeg dem etter trening . .

Neida, du vil verken bli kvitt rynker eller blå ringer for godt ved å bruke disse en gang i blant, men du vil i det minste både se og føle en forskjell i timene etterpå. Posene under øynene dine vil i hvert fall bli merkbart mindre, dermed er eye dews perfekt dagen derpå, men kanskje også før en stor photoshoot eller en større event? Selv bruker jeg ofte femten minutter med disse, de dagene jeg føler meg ekstra morratrøtt eller bare ufresh. Et must er det uansett, og heller ingen dyr investering – 145,- for 2 par.

Du får 10 prosent rabatt ved å benytte deg av koden uuzur 😀

Annonse i samarbeid med Coverbrands.no

61 kommentarer

 1. victoria

  Takk for tips !:)
  Er det engangsbruk, eller kan de brukes flere ganger?

  God påske, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Engangsbruk 🙂

   – C

   1. Hvordan er disse bedre enn litt fuktighetskrem og sånn flergangs kjølemaske? Jeg synes det var ganske dyrt jeg.

 2. Du og alle disse «mustene» dine.. Ole Henriksen og eye patches kan ikke fikse en hangover! 😉

  1. Fotballfrue

   Hmmmm. Nei.. Det er jo nettopp det jeg skriver 😀

   – C

 3. Har du tatt restylane Caroline? Leppene dine så hvertfall merkbart tykkere ut!
  😛

  1. Fotballfrue

   Det gjorde jeg i november :p men jeg vurderer påfyll 🙂

   – C

   1. Å ja.. hehe 😛 God påske 🙂 Nå bærer det opp på hytta 😀

 4. Hei Caroline! Dette skal jeg prøve, er det noe rabattkoder på coverbrands?

 5. Vil bare si at du er veldig pen uten sminke 🙂 Selv om du alltid er pen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 🙂

   – C

 6. ja, jeg ville også bare fortelle deg hvor utrolig nydelig du var på dette bildet! så veldig naturlig.<3

 7. Så pen du er uten sminke! 🙂
  Dette innlegget skulle vært for noen dager siden, så jeg kunne vært litt forberedt til i dag.. hehe:P dagen-der-på..Ugg.. Men da kan jeg være forberedt til neste gang! Frisk luft hjelper jo godt på, også! 😀
  God påske, Caroline <3

  1. T-skjorte, flaxlodd, masasjeolje, favoritt-importøl, proteinbar, kinobilletter, Fhm, selvlaget kort og selfølgelig favorittgodis;)

   Det har jeg gjort for gutten min<3

 8. Hei Caroline!

  Siden du er en så kreativ sjel, så lurte jeg på om du hadde noen gode ideer til hva man kanskje kan fylle et påskeegg med (til kjæresten)? Noe annet enn bare smågodt 🙂 Heheh.

 9. Maria-Therese

  Såå fin uten sminke!
  Skal ta påfyll restylane snart jeg også. En gang, og man er hekta ,)

 10. Hei,

  de er sikkert veldig gode men jeg er enig med Heidi; de er litt dyre for engangsbruk… … …

 11. Mener du virkelig at 145,- for 2 stk som kan brukes 1 gang ikke er dyrt? Når det attpåtil ikke fører noe med seg annet enn at du sier man ser litt mindre sliten ut i timene etterpå?

  1. Fotballfrue

   Det er ikke bare det det fører med seg? Har du lest alt den inneholder? Jeg bruker ikke dette med enn en gang i mellom, og derfor synes ikke jeg at det er dyrt. Men du må selvsagt få lov til å synes det. Dette er uansett noe av luksusen jeg som kvinne har lyst til å unne meg selv 😀

   – C

   1. du må ikke tro på alt som står på pakken caroline:p haha

   2. I Norge er det ikke lov til å ikke skrive hva det inneholder, eller å skrive at det inneholder noe det ikke gjør. Dette gjelde både kosmetikk og mat/drikke osv..
    Mattilsynet er strenge med nettopp dette, så TRO på det som står på pakken 🙂

   3. Oki, nei beklager. Skumleste meg nok gjennom det 🙂 Er vel kanskje smak og behag hva man velger å bruke penger på. Men èn ting skal du virkelig ha; jeg er imponert over hvor flink du er å svare leserne dine. De fleste får svar på det de lurer på i kommentarfeltet – knallbra 🙂

 12. Herlige tips!
  Du er så vakker!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 <3

 13. Jeg har noe liknende – eye patches, fra nordic treat. utrolig deilig å legge under øynene når man ikke føler seg helt på topp! 🙂

 14. Charlotte

  Sykt vakker når du er så naturlig!!

 15. føler at det ikke er ordentlige tips, når alt er sponset! du er en super blogger, men syns at du lurer leserne dine noen ganger 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette er ikke å lure leserne. Å lure dere ville være å ikke oppgi at dette er et samarbeid. Alt som er sponset eller annonsert, er produkter jeg bruker selv. Produkter jeg har testet i en lengre periode, og som jeg selv bruker jevnlig. Lureri? NEI 😀

   – C

   1. Hadde du brukt alle disse produktene dersom du hadde måttet betale for de selv? Du oppgav ikke samarbeid tidligere, så da drev du lureri før da?

   2. Fotballfrue

    Jeg velger selv hvilke produkter jeg vil skrive om, uten noe som helst påvirkning fra leverandøren. De produktene jeg ikke har noe kjennskap til, prøver jeg ofte i flere uker før jeg bestemmer om jeg skal skrive om det 🙂

    Så nei, jeg lurer ingen. Ville aldri gjort noe sånt 🙂

    – C

   3. Anniken

    Etter min mening så er du særdeles ryddig når det gjelder dette. Du varsler når ting er sponset, og så får jo folk selv velge om de vil tro på deg / være enig med deg eller ikke. Både fra et juridisk (er jurist selv) og etisk ståsted er det ingen tvil om at du er godt innenfor det akseptert!

   4. Du svarer ikke på spørsmålet da… Jeg skjønner at du bruker mange skjønnhetsprodukter når du tross alt får det tilsendt, men hadde du brukt dette når du er litt trøtt om morgenen dersom det kostet deg 72,50 hver gang (pluss litt i porto strengt tatt)?

    Jeg synes det blir litt feil å si at det ville være å lure leserne dersom du ikke informerte om at dette er noe Coverbrands har betalt for, da det tross alt ikke er så lenge siden du ikke var like ryddig rundt dette. Da sier du egentlig at du lurte de før. Litt rar formulering kanskje.

   5. Fotballfrue

    Produktet er det samme, enten jeg har råd til det eller ikke 🙂 Er det ikke det som er det vesentlige? Jeg får ikke produktene av Coverbrands, jeg kjøper de selv 🙂

    – C

 16. Sitter å ser på mannen din spille kamp nå 🙂 Hva tenker du når du ser han på tv? Er du nervøs? 🙂

 17. Ahh, all drahjelp dagen-derpå er ønskelig. Enn så lite det er. Skulle mest sannsynlig hatt slike fra topp til tå i dag. :p

 18. Naturlig pent bilde Caroline:) Skikkelig søt:P Flere av dem liker vi, mer spontan. Mindre tilgjort 🙂

 19. Uff, tror ikke 5 x trippel espresso er noe for meg på fullsjuk dager -.-
  Men den masken så deilig ut 😀 ha en flott påske 😀

 20. Hei! 🙂 Lurer bare på hva du synes du om dette: http://www.kjendis.no/2011/04/17/kjendis/klikk/mote/det_nye/16223672/ ? Ser det bra ut, eller er det for mye?

  Bra blogg! 🙂

 21. Marte Kristine

  Jeg føler meg tusen ganger bedre hvis jeg spiser sunn mat og masse frukt og grønnsaker dagen derpå. Frister ofte med noe annet, men føler meg bare enda værre etterpå igjen :p

 22. Hei Caroline 🙂
  Du er jo så og si en treningsguru og er utrolig flink til å ta vare på deg selv og kroppen din!
  Har du et tips for å få strammere og smalere lår og rumpe??

  Vil også gjerne få et innlegg om hvordan du legger opp maten din en uke 🙂

  Forresten, du har en utrolig bra blogg med forskjellig innhold og veldig bra språk!

 23. Jeanette

  åh,du er sinnsykt pen uten sminke!

 24. Hei caroline!:) hvor mye kommer asos jumpsuiten på totalt med toll og frakt? supert hvis du svarer 🙂

 25. Jeg var faktisk sykt fyllesyk i dag. Og jeg kan skrive under på at kaffe og noe fett, f.eks kebab kan gjøre meg bedre, i tillegg til ibux da, hehe.

 26. Ååh, du er så nydelig uten sminke 😀
  Siden det var noen som synts det var dyrt for to par Eye Dews for 145,-, så får man kjøpt noe alá det samme på Vita til en mye billigere penge 🙂
  Jeg digger deg, Caroline 😀

 27. Hvilken krølltang bruker du når du krøller det nederste håret til hverdags?
  Prøvde å søke det opp og fikk opp en fra valeria(?) eller noe, og en fra phillips.
  Hvilken liker du best?:))

 28. Hmm, spennende – må prøves :))

  B I R T E

 29. Hadde vært supert om du kunne hjelpe dyrene ved å skrive om dyrevern. Alle dyreelskere bør melde seg inn i dyrebeskyttelsen. De gjør en kjempejobb 🙂 God natt søte 🙂

 30. Har prøvd slike øyegreier før, av annet merke da vell og merke, og det er fantastisk. Virkelig deilig synes jeg!

 31. Litt nysgjerrig på en ting; de fleste tyr jo til fet mat for å bli kvitt fyllesyke. Nå som du spiser såpass mye mer fett hver dag, enn du gjorde før – blir du mindre fyllesyk? Man burde jo blitt det syns jeg :p

 32. Espresso..eller kaffe generelt er jo ikke så lurt dagen-derpå..det er jo dehydrerende,og vil jo sånn sett gjøre vondt verre.Men det er jo noe annet hva man føler man har behov for såklart

 33. Ingrid Svendsen

  Utrolig vakker 😀 Elsker sånne bilder av deg….hverdagsbilder!

  Jeg håper forresten du vil holde oss oppdatert om hva som skjer med kneet ditt….og treningen….hvis du vil da ;o)

  Ha en topp dag!!! Man må jo bare smile med sånn nydelig sol!!!

 34. De har jeg også og de funker som bare rakkern! Helt geniale! 😀

 35. Du har ingen tips til billigere, eller gratis, hangover-tips? 🙂 Love bloggen din <3

 36. Oi, så lik du var på Charlotte Thorstvedt her!

 37. hvilket hundeslag er hundene dine?
  kan du værsåsnill og skrive det i et innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg laget et innlegg om 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Trodde det bare var en uke eller to siden du skrev om hundene dine? Kan være jeg tar helt feil, men da kan det jo bare være å klikke på april eller evt. mars også kikke nedover. Syns iallefall at jeg har klest flere innlegg om hundene inni mellom? 🙂

    Ha en fin dag Caroline

    Her er et innlegg hun skrev for litt siden: http://fotballfrue.no/?p=5318 Der står vel også rasen

 38. Hei!
  Syns bloggen din er kjempeinspirerende og veldig bra skrevet:) Håper du fortsetter i samme sporet!

  Jeg lurte på dette med trenning; du skriver at du liker å løpe på tredemølle (håper forresten kneet ditt er bedre nå, vil ikke «strø salt i såret» med spørmålet mitt:)) Da tenker jeg at du holder raskere tempo enn ved jogging; kunne du skrevet hvilket hastighet du løper på? I motbakke?
  Kanskje du også har noen tips til hvordan man kan trene seg opp fra jogging i vanlig, gjennomsnittlig tempo til løping.

  På forhånd takk!
  Love ur blogg

 39. Herlighet så pen du er med lite/ingen? sminke! Kan ikke fatte at du i det hele tatt bruker noe 😀

 40. […] her for tidligere omtale av Eye Dews, og her for tidligere omtale av […]

 41. Hei Caroline

  Er en godt voksen quinde som følger din blogg av og til. Det jeg beundrer mest ved deg, er at du følger din drøm, og gjør den til virkelighet – (tross mye kritikk av og til). Og selv halvgamle damer er forfengelige, så jeg følger også dine tips der de passer til meg. Vel, det jeg ville si var, at jeg elsker det bilde av deg her på siden, hvor du er uten sminke. Plutselig så jeg en moden, klok (langt fra «dum og blond») og varm kvinne, og det var kjekt. Skulle gjerne ha sett mer av det – er så spørs om du tør … 😉

  Lykke til videre med deg, din blogg og livet ditt.
  Beste hilsner fra en voksen leser! ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *