Tooo busy

Var innom H&M etter trening i dag, da jeg innså at jeg faktisk helt har glemt av Conscious Collection som ble lansert i går. Jeg fatter ikke hvordan jeg kunne glemme dette, jeg som siklet over tastaturet den gangen jeg så de første plaggene online. Vakre, sommerlige plagg, og attpåtil i resirkulerte stoffer. Tror rett og slett jeg har for mye å gjøre om dagen, til og med pressevisningene har blitt brutalt nedprioritert denne uken. Jaja, bedre lykke neste gang.

Uansett! Litt flaks må jeg skryte på meg at jeg har noen ganger. Dette ble nemlig med meg hjem, så helt ille var det jo ikke. Shortsen var faktisk en av mine favoritter fra hele kolleksjonen

I tillegg fant jeg disse to vakre plaggene, som ikke kommer fra Conscious Collection, men som består av de samme, duse og nydelige fargene.

I’m in love! Herlig å erstatte mange av de sorte plaggene i garderoben min med disse, selv om jeg faktisk klikket hjem jumpsuiten fra Asos i sort her om dagen. .

Rakk også en tur innom Deli for å snappe med meg DN. Jeg er nemlig avbildet i D2 i dag

Viser dere bilder av påskebordet i sin helhet i et senere innlegg.

Tilslutt har jeg også blitt neglefin hos Kate, denne gangen holdt de seg umenneskelig lenge! Deilig å ha negler som ikke knekker etter 2-3 uker.

Nå må jeg kaste meg i dusjen, jeg skal straks til fysio. Ha en fin FREDAG ♥

43 kommentarer

 1. Du virker som en utrolig søt jente 🙂 Knallbra blogg du har, leser hver dag 🙂 Håper du får en fin helg!

 2. I Odense tror jeg ikke de var klar over at det hadde kommet ut, for når jeg var der var det veldig mye igjen. Dejlig at være norsk i Danmark!

  Ha en fin fradag, og helg! Her er det strålende sol og VINDSTILLE(!!!) andre dagen på rad, så det skal nytes, for turen går hjem til påaskefjellet.

 3. Karoline

  Den tubetoppen er sååå nydelig 🙂

 4. Omg Caroline du er den nydeligste jenta jeg vet om, u are my big inspration
  Herregud at det går an å være så fin. Din blogg er den enste jeg leser rett etter jeg våkner
  Og kan du tro før jeg sover også, sjekker
  flere ganger om dagen, om det er noe nytt.
  Ikke hør på de negative kommentarene!
  Masse klemmer <3

  1. aww , så koslig kommentar:) sånne kommentarer må være det som gjør det gøy å blogge !:D

 5. Ragnhild

  Så mye nydelig 🙂 Tror nesten jeg må ta meg en tur innom H&M i dag jeg, hihi 😉
  Ønsker deg en strålende fredag Caroline 🙂

 6. Yes I know…Conscius collection är underbar! Jag är förälskad i de virkade shortsen som alla svenska bloggar köpt typ..Skitsnygga!

  Många fina plagg men har total shoppingstopp efter både tur till STHLM & LOndon..Mitt hem svämmar över av kläder, köte galet mye i London…
  Men så kalrt sugen som tusan att köpa! Jättefina plagg du köpt!

  Coolt att du är med i DN – min favvvo avis her i Norge =)

  Ha en FAB friday!

 7. Nydelige klær 😀 FIkk tak i shortsen jeg også. Jippi 😀

 8. Du er virkelig fantastisk, Caroline.
  Men når du var tenåring, var du like opptatt av mote?(15-16år)
  Husker du noen butikker som du kjøpte mesteparten av klærne?

  Du kommer til å se helt smashing ut til våren virkelig kommer!

  Hver gang jeg logger innpå bloglovin, er du helt klart høydepunktet!

  Håper du og dine får en strålende påske!

 9. Fantastisk! Det er så herlig å kunne fylle klesskapet med deilige sommerplagg igjen! Lyse farger, delikate stoff… åh, snart er’n her!

 10. Hei! Når du bestiller fra asos, må du legge til tollavgifter da?

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på hva du bestiller, er ikke alt som er tollpliktig. Søk på Google så finner du ut hva som er tollbelagt eller ikke 🙂

   Moms må du betale hvis totalen blir over 200,-

   – C

 11. oi, masse fint ! men lurte på hvordan klarer du å få neglene dine så fine og velstelte og lange :O ? er de falske? så ekte ut og , men lism litt for fine til å være ekte:P

 12. Ah, elsker conscious kolleksjonen. Kjøpte den hvite shortsen øvers i innlegget, skjorte og en body (bodyen er ikke fra kolleksjonen). Hadde lyst på den rosa blazeren, men min størrelse var utsolgt 5 minutter etter åpnigstid. De eneste som var igjen var str 36 og oppover 🙁 Skal jammen ikke være lett å finne klær når man er høy og slank!

  1. Elisabeth

   ikke lett når man er 42 nedentil og 46+++ oventil heller 😉

 13. Kan du lage et innlegg om hva du skal bruke ved siden av shortsen? Har selv kjøpt den, men vet ikke helt hvordan jeg skal bruke den enda:s
  God påske! <3

 14. Det er første gang jeg legger igjen en kommentar hos deg. Må starte med å skryte av at du har en fantastisk fin blogg som jeg ofte besøker! 😉

  Det jeg lurte på var – hva slags diagnose du har fått på kneet ditt? Er det «løperkne»? Hvor lang tid tror fysioterpeuten det vil ta før du er friskmeldt for å løpe igjen? Jeg lurer nemlig på om jeg har fått det samme. Svært irriterende når men elsker å jogge/løpe…. 🙁

 15. Jubii glæder mig til at se billederne fra påskebordet, trænger ti lidt inspiration<3
  Hvor er de nye klæder fra H&M smukke og lidt klar til sol og sommer

  Skønneste dag <3

 16. Ååå, jeg satt klar i nettbutikken 06:00 og klikket hjem et par treats fra Consious collectionen. Gleder meg tøysete til jeg kan bruke de, uten ull under.:)

  God helg, søte du! Håper du får en strålende påske!

 17. dusjer du rett før du skal trene? 🙂
  fine innkjøp forresten!

  1. Fotballfrue

   Nei? Jeg hadde trent,og skulle til fysio.

   – C

   1. Åja, hehe. I byen jeg bor i heter treningssenteret fysio, skjønner du 🙂

 18. Nydelige klær! Ha en fin fredag! 🙂 <3

 19. Så utrolige fine klær! Er sikker på at du kler alle sammen ;D
  Har bare et spørsmål….mener virkelig ikke å ta det opp igjen, men akkurat nå har jeg det litt tøft.
  Og siden du har opplevd det, lurer jeg på om hva jeg skal gjøre når jeg nettopp har mistet noen? Klarer ikke å prate med noen, uten å begynne å gråte..:/

 20. Jeg leser bloggen din fast, og synes ofte at bildene du (og Lars Kristian) tar er fine. Jeg lurer derfor på om du kan skrive litt om det å ta bilder. Hvilket kamera har du, og ikke minst: hvilket objekt bruker du (bytter du mellom ulike objektiv)? Hvilken funksjon bruker du når du tar bilder, og pleier du å overeksponere? Stiller du inn alt manuelt (hvitbalanse, ISO o.l.) eller lar du kameraet styre selv? Bruker du blitz (ekstern?) eller reflektorer?

  Når Lars Kristian ikke er til stede for å ta bilder, hvordan gjør du det (fokusering, stativ, selvutløser, ledning ++)?
  Tar du mange bilder som blir dårlige før du finner et par som blir bra?

  Helt til slutt: Har du noen fototips å gi?

  Beklager at det ble mange spørsmål, men håper du tar deg tid til å svare likevel. Jeg har lyst til å ta gode bilder, men får det ikke helt til. Veldig takknemlig for svar!

  (Du kan godt svare til e-postadressen min, hvis du ikke vil skrive det her.)

 21. Er det akryl eller gelenegler du bruker? Har selv tenkt å ordne neglene mine, men er så usikker på om hva som er best av gele eller akryl.. Hva tror du/dere?

  1. Fabulous Nails

   Min mening er acryl :).. Legger begge deler, men syns selv at støp acryl sitter best 🙂

   1. min mening er acryl:)

 22. *purr*

  Jeg var egentlig FAST BESTEMT på å ikke kjøpe noe fra conscious c, siden ALLE bloggerne drev og pjatta om den, men så…. så fant jeg denne nydelige kjolen. Så langt har jeg ikke observert den hos noen andre, så krysser fingrene for at jeg får ha den for meg selv en stund! ^^,

 23. karoline

  Hei!
  Sånn i forhold til kneproblemene dine – har du hørt om barfotløping? Altså løpe enten helt barfot, eller med barfot-sko? Man bruker en helt annen teknikk når man løper barbeint enn med sko (lander på forfoten, heller enn hælen), og teorien er at siden dette er den mest «naturlige» måten for oss å løpe på, er det også bedre. Skal være spesielt bra mot skader/slitasje i ankler, legger og knær. Finnes også et godt utvalg av «sko», flere som ser veldig bra ut også!

  Her er noen linker:
  https://www.klikk.no/helse/dinkropp/trim/article524617.ece
  https://www.youtube.com/watch?v=XrOgDCZ4GUo&feature=related
  https://www.livingbarefoot.info/2010/07/review-of-terra-planas-evo-running-shoe/

 24. Monika ♥

  Veldig pene innkjøp! Neglene dine ble utrolig pene.

  Nå står lavkarbo brødet i ovnen, med inspirasjon fra deg. Håper det blir bra! 🙂

 25. Å så mye fint Caroline! <3
  Lurte bare på om neglene dine var akrylnegler?
  Hva koster det å ta de?

  Elsker bloggen din!, og elsker din passion4fashion<3

  1. Neglene er acryl,og koster 550kr.5 kr pr kunde går til veledighet,Frelsearmeen:)

 26. Eg var på lanseringa av Conscious Collection her i Bergen i går, og der var det ganske ville tilstander. Alle dei finaste kjolane vart rivne vekk på eit blunk, sukk!

 27. Det korsettet/toppen var helt herlig! Den hadde de ikke der jeg var idag !

 28. Hei C
  Hvor mye koster akkurat slike negler som du har nederst på bildet, og hva «heter den typen» og fargen? Syns de er kjempefine

  Klem J

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg har hvite tipper med heldekkende rosa akryl. Synes det er finest, for da blir ikke tuppen for hvit. Et sett med negler koster 550,- 50 kroner av disse går til veldedighet 😀 Se priser her https://www.strogetnegldesign.com/22444549

   GOD HELG!

   – C

 29. Den shortsen er så utrolig fin 😀 Og tubetoppen også!

 30. Caroline Å.

  Utrolig fine negler! 🙂

 31. Å, så utrolig mye fin! Love it all:-D

  Kunne egentlig tenkt meg alle plaggene! Gleder meg til å kunne kle meg i korte og lette sommerplagg:-)

 32. Kjempefint du dekket til da, påååskestemning! Selvom jeg ikke feirer påske, syns det ser alltid veldig koselig ut. Du har fine negler!!

 33. Kjempefine plagg i den kollegksjonen. Selv klikket jeg hjem maxiskjørtet og en av kjolene! Gleder meg skikkelig til det kommer i posten. Ellers er folk litt «trege» her i Lillehammer skjønne jeg, for da jeg var innom i går hadde de igjen masse av de varene som var tatt inn her. Bl.a. den shortsen du kjøpte, i alle størrelser.

  M 😉

 34. Jeg fikk ikke mulighet til å være i butikken akkurat da det åpnet så da jeg kom litt senere var alt jeg ville ha vekk.. Men fikk kjøpt litt av det jeg ville ha fra ebay så hadde litt flaks jeg og 😀 Fikk også tak i den hvite kjolen med blonder så veldig fornøyd med det! Fine ting du hadde funnet, gleder meg til sommer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *