I love the smell. .

. . of coffee in the morning

Her sitter jeg, for første gang i 2011, og nipper til en deilig kopp kaffe på terrassen. Det føles så skjønt! Herlig at våren endelig er på vei. Endelig, endelig, endeliiiiig ♥

Fikk byttet ut den stakars planten jeg så stolt adopterte i fjor, med disse nydelighetene i går

Fjorårets plante hadde ikke akkurat godt av en vinter. .

Huff, jeg får faktisk vondt i sjela. Litt sånn potteplanten Lotte-følelse, om noe  har hørt den sangen? Vel, jeg skal i hvert fall ta godt vare på de nye.

—–

Nå har jeg vært oppe i godt over en time allerede, spist frokost, luftet mine søte små, og nå sitter jeg klar for å tusle avgårde til SATS. Kan ikke huske forrige gang jeg blogget så tidlig som dette, men denne uken blir hektisk, og jeg vet at den eneste måten jeg kan rekke over absolutt alt på, er å gjøre dagen så lang som mulig: Opp og stå i fem-seks tiden, med andre ord. Men vet dere hva? Det gjør meg ingenting, så lenge været er som i dag.

Ha en deilig start på uken, skjønne lesere, så skrives vi om ikke lenge ♥

77 kommentarer

 1. Jeg beundrer deg som greier å stå opp så tidlig om morgenen. Ha en fantastisk dag og nyt solen som er på vei opp =)

 2. Helt sjønt med slike vårdager!
  Ha en flott dag du 🙂

 3. Jeg blir helt stresset av å lese bloggen din jeg!

  1. Fotballfrue

   Hehe,kjedelig da 😉

   – C

  2. Hvorfor leser du bloggen hennes da ?

 4. En deilig dag ønskes deg fra Stavanger. Takk for du deler…

 5. Så herlig start på dagen.

  Selv nipper jeg til min kaffekopp foran dataskjermen på jobb. Ikke helt den samme nydelige starten på dagen som deg – men sitter uansett blid med både mitt nye fotballsmykke og mine nye øredobber på fra treasures! 😀

  ha en fin fin dag.

 6. Utrolig deilig vær som har kommet nå ja, elsker den følelsen av vår! Og faktisk kunne sitte ute og kose seg, allerede på morgenkvisten! Det så kos ut:-)

  Utrolig flink du som får til å stå opp så tidlig! Eneste gangen jeg klarer det er når jeg begynner på jobb 06.30, men da er jeg ikke akkurat i topp humør… He he… Men gud så deilig det hadde vært å begynt dagen så tidlig, og ha muligheten til å få så mye mer ut av dagen 🙂

  Ha en fin mandag!

 7. Liker at du er en sånn morgenfugl, det gir meg motivasjon hveer dag og minner meg på at jeg selv også er slik 😉 Hva synes du om kampen igår??
  Ha en fin dag!
  Klem fra fast leser

 8. Blir ikke akkurat stresset over å lese dette,hehe(som en over komenterte) Blir super motivert her jeg sitter og er trøtt å lurer på om jeg skal orke å gjøre noe jeg har utsatt lenge eller bruke den gamle unskyldningen at jeg var så trøtt og ikke i form.Takk Caroline for at du gir meg et spark i riktig retning:) Det blir ikke lengre utsatt! Men lurer på,har du av og til problem med å få i deg frokost? Av og til så er jeg kvalm om morningen og ingen ting frister og uten frokost blir liksom resten av dagen helt på skeiven også.

 9. Ingrid Svendsen

  Så fantastisk å komme trøtt som FY på jobb mandag morgen og sette seg ned og lese dette innlegget…..kan ikke la være å smile og bli litt mer opplagt med en gang 😀

  TAKK Caroline for din positivitet og energi! Hadde ikke engang trengt å være fint vær, du er en solstråle selv 😀

  Ha en flott dag!

 10. KOS deg kjære! I dag skal jeg lage torskelasagnaen din til middag. Fersk torsk ikke sant? Send meg sms…

  1. Fotballfrue

   JA 😀 😀

 11. Du er helt seriøst den mest effektive kvinnen jeg vet om! Svært beundringsverdig 🙂 Kos deg med nyhetsbrev for Treasures og ha en strålende mandag. Superwoman 🙂

 12. Hvor i Oslo bor dere? Sånn Majorstuen, St. haugen, osv?

 13. Ja været er helt nydelig nå! Nyt det 🙂 Fantastisk flotte blomster du har på balkongen nå, jeg vil ha makne! Så får vi se om vi ikke får grønne fingre etterhvert (jeg tar livet av det meste som spirer og gror!)

 14. må du stå opp klokken 5 for å rekke å blogge og trene? jaja:-)

  1. Fotballfrue

   Huff da.. Du vet virkelig ingenting om hva jeg gjør,du 😀

   – C

   1. Camilla

    Haha,jeg skjønner virkelig ikke hvorfor enkelte må ha noe å «pirke» på :p
    nei,stå på Caroline! 😀 du gjør en fantastisk jobb med bloggen,nettbutikken og hele pakka 😀
    Jeg sier som vg-reklamen; dagen er ikke helt den samme,uten fotballfrue.no 😉
    Ha en fantastisk dag videre <3

 15. Haha, jeg er godt kjent med Potteplanten Lotte sangen 😛 Har hørt den et par ganger i og med at jeg blir kalt Lotte 🙂 Fine nye blomster!

 16. Patrycja

  Ha en fin dag =)=)

 17. God dag Vakre.

  Jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvor CBA fant sted, altså hvilket lokale?

  ønsker deg en nydelig dag <3

  1. Fotballfrue

   På ballroom 🙂

   – C

 18. Så herlig med fint vær, får så mye energi av det <3 Håper du får en fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   Ja,ikke sant 🙂

   Klem til deg!

 19. Karoline

  Heii!! Ja, våren er deilig! Ofte kan den være bedre enn sommeren, tror vi gleder oss mer over våren, da den kommer så plutselig:):)

  Forresten, vet du noe om bestefaren til Lars Kristian har vært sportskommentator på Vigra Radio? Har en bestefar selv som den dag idag prater om han, og ikke kan forstå at han ikke har tatt over de trøtte sportskommentatorene som er nå!!:) Tydelig at han har satt sine spor:)

  1. Fotballfrue

   Så gøy! Det skal jeg spørre om 🙂

   – C

   1. karoline

    Ja d må du finne ut:) tror det må være han etter å ha lagt to og to sammen! Men aner ikke hvor mange år dette er siden;)

 20. Ha en flott dag, Caroline! Du er en stor inspirasjon!

 21. Apropos kaffe. Jeg leste i KK nett at kaffe øker blodsukkeret (nesten dobles) hvis du drikker det etter et fettholdig måltid. Vet du om det stemmer?

  Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Tror det var i forbindelse med både sukker,fett og vann. Leste det på side2,og måtte lese saken flere ganger for å få tak i det.

   – C

  2. Jeg har diabetes type 1, og har aldri opplevd at blodsukkeret øker av kaffe noensinne 🙂 (Med mindre du har melk eller sukker i…)

   1. Da må man sjekke hvor KK har dette fra, og ikke minst hva slags kaffe det er 🙂 En vanlig kopp kaffe inneholder tilnærmet 0 kcals, mens en frappucino fra Starbucks inneholder nærmere 500 kcal, for sammenligning. Viktig å ta trening- og kostholdstips fra den type kilder med en klype salt, og heller spørre de som faktisk kan noe om dette på et treningssenter ell 🙂

 22. Vilken underbar start på dagen!

  Vi hade grillpremiär igå, helt galet gott..Marinerade kycklingfiler & mye salat…
  älskar våren och att det blivit lite varmare =)

  Och extra glad nu då det är mindre än tre månader kvar tills lilla A kommer..Min lilla baby =)
  Ska dra på sats nu och träna lite styrka!

  Ha en FANTASTISK måndag C!

 23. Det så ut som en herlig start på dagen 🙂 Elsker å ta med meg tekoppen ut om morgenen, selv om det er litt småkjølig. Man må suge til seg alt av vårluft.

  Jeg blir så motivert av å lese bloggen din og hvor selvdisiplinert du er! Jeg skriver på bacheloroppgaven min for øyeblikket, og jeg blir inspirert av deg til å jobbe effektiv og disiplinert. Mye bedre med jobbings på dagen for så å ta fri på kvelden.

  Ønsker deg en fin-fin uke, Caroline! 🙂

 24. Ragnhild

  Det så utrolig deilig ut 🙂 Og de friske blomstene på bordet ga meg virkelig vårfølelsen! Skulle ønske vi hadde terasse på leiligheten våres også nå altså! hihi 😉
  Ønsker deg en vidunderlig flott dag Caroline 🙂

 25. Hei!
  Ja, våren er deilig og må nytes for fullt nå før den plutselig er over!
  Så nesten ut som du satt med sigarett i munnen på bildet, men uff uff det er jo ikke deg!
  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Fotballfrue

   haha, det hadde ødelagt idyllen vel?;)

   – C

 26. Pretty!:D

  social-suicides.blogspot.com

 27. Du er så flink! 🙂 Jeg blir i skikkelig godt humør av å lese bloggen din, håper du vet hvor inspirerende du er! 🙂 Ha en kjempe fin dag i det fine været, jeg skal desverre sitte inne og lese til eksamen :/

  Skriver du forresten på bloggen din når nyhetene kommer inn på Treasures? 🙂

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀

   – C

   1. 😀

 28. Beundrer at du klarer å stå så tidlig opp når du ikke skal på «jobb»/skole! Selv kaver jeg meg opp i 6 tiden for å rekke bussen min i 7 tiden for å sitte på skolebenken i 8 timer. Akk, ønsker meg ditt liv! Det virker som du nyter alt til det fulle, selv om timeplanen er fullbooket.

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker å ha noe å gjøre, hvis ikke hadde jeg gått på veggen. Det er en fordel når en driver for seg selv, å være strukturert 🙂

   – C

 29. Jeg skal innom blomsterbutikken på hjørnet nå og kjøpe noen friske blomster til å ha i balkongen jeg også. Blir virkelig motivert av dette været, og bloggen din såklart:)

 30. Herlig og stemningsfullt bilde – det er så deilig når man kan la dørene og vinduene stå åpne og la den varme lufte strømme inn! Ha en nydelig mandag kjære deg! Stor klem

 31. ÅÅÅÅåååååååå dette er en herlig tid. Våren er best for da er man ikke vant til varmen enda. Jeg også står opp tidlig morgen….så klart for å gå på jobb men jeg gjør det faktisk i helgene også. Ihvertfall når sola skinner inn gjennom vinduene. Er jo sååå deilig med laaang frokost og få masse ut av dagen. Tusen takk for en utrolig inspirasjonsblogg og mange gode tips og nyheter, både i sminke, klær og mat m.m.. Laget fiskeformen din i går og den var utrolig god. Hadde resten til lunsj nå…mmmm.

  Gleder meg til å reise hjem og lufte hunder for selv å dra og trene i kveld:) Så kan man slappe av på terrassen med goood samvittighet. Har kjøpt meg ny treningstopp og da er det ekstra gøy å trene. Elsker nye treningsklær:):) Ha fortsatt en super dag…..

 32. Herre minn hatt, du er FLOTT og utrolig inspirerende! 🙂
  Har sagt det før; du tar pusten fra meg!
  Ekte kvinnfolk 😀 haha…
  U make my day!

 33. Kristina

  Hvorfor har du ikke klokkeslett på innleggene dine?

  1. Fotballfrue

   Trykk på overskriften,så kommer det under innlegget 🙂

   – C

 34. Nå fikk jeg ordentlig vårstemning! Fine bilder 🙂

  Ønsker deg en fantastisk dag videre, herlige deg 😀

 35. Hei! Du hadde en Nellykonkurranse for en stund tilbake, men har ikke sett noe om vinneren? Er den ikke kåret ennå eller er det bare jeg som er blind? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kåret for lenge siden 😉

   – C

 36. Å, jeg ønsker meg balkong/terasse!! Det der å kunne nyte en kaffe ute om morgenen er min DRØM! hehe. Jeg sitter inne å se på solen skinne inn de skitne vinduene i min «flotte» kjellerleilighet…. Er bare én ting å gjøre: Ut på joggetur!
  Ha en strålende lang og fin dag! 🙂

 37. Hei 🙂 bare lurte på om dere får inn den silver owl i nettbutikken igjen ?

 38. snowflake

  hvor lenge sover du normalt sett?:) er imponert over hvor mye du får gjort hver dag, og i tillegg sover du vel ikke så lenge? sliter veldig selv hvis jeg sover for lite, noen hemmelige tips?:)

  ha en flott dag!

 39. Hei Caroline! Du skal vite ta jeg elsker virkelig bloggen din! Jeg er innom den opptil 3 ganger om dagen, og jeg synes det er utrolig bra med de tipsene du kommer med :- ) Du virker som en utrolig herlig jenta, jeg ser virkelig opp til deg! Du er faktisk forbildet mitt skal du vite, når det kommer til blogging, trening, klesstil, osv!

  Mitt spørsmål til deg: – Hvor mye trener du i løpet av en uke?
  – Har du noen bra musikk man kan jogge til?
  – Hva er dine 5 yndlingssanger nå?
  <3

 40. Utrolig flink og effektiv!
  Har helt dilla på bloggen din, må alltid innom facebook og bloggen din før jeg gjør noe fornuftig, hehe! Stå på

 41. Hei Caroline! Jeg har fulgt med på bloggen din ei god stund:) synes du er en veldig bra innspirasjonskilde til flere ting. Jammen kan du svare for deg også! stå på videre.

 42. Hallo! : )

  Kommer dere til å få inn owl, og copper owl smykkene igjen? Hva med crystal bird smykket? : – )

  1. Fotballfrue

   Nei, men det kommer noen MYE freshere senere i dag 😉

   – C

 43. Hei!

  Lurer bare på hvorfor du har tatt bort «hvordan spiser du?» under «Ofte stilte spørsmål». Kan du legge ut igjen eksempler på dagsmenyer, veldig inspirerende og gjør det enklere å sette sammen måltidene – ikke bare ved én oppskrift her og der.

  Ha en strålende dag i solen:)

  1. Fotballfrue

   Fordi det ikke lenger stemmer 🙂

   – C

 44. man ser ikke klokkeslettan du har publisert blogginnleggan :/

 45. Marianne L. Karlsen

  Du er så flink til å oppdatere! Herlig 🙂

 46. Så fint bilde! Satt du virkelig på verandaen så tidlig? :O Var ikke det kaldt? ;P Haha, men fint vær er det ihvertfall! Her hvor jeg bor er det sol og 35 grader i sola!!! 😀

 47. Yaya nova

  Vet du hva? jeg satt og leste bryllupsmagasinet (er kommende brud 2012) og plutselig dukket du opp:) mange fine bilder av deg, fra når du sto modell for Arous:)

  Du er en inspirasjon:)

 48. Jeg elsker kaffelukt om morran! Og ellers på dagen, for den saks skyld 🙂
  Syns du er supereffektiv og en inspirasjon til ei som ikke gjør halvparten av det du gjør en gang, men blir ekstra motivert når jeg står opp og ser slike innlegg fra deg 😀 Det gjør eksamenslesinga og den obligatoriske treningsøkta mye lettere!
  Håper du har en super dag i det fiiiiine været <3

 49. Mathilde

  åh, av å lese dette inlegget ble jeg plutselig i supergodt humør!

 50. Haha! Det ser ut som du røyker på det første bildet 🙂

 51. Blir så inspirert av deg, Caroline 🙂 Spesielt på treningsfronten! Nå er jeg kjempeglad i å løpe, og løper mer enn gjerne opp mot 1 mil, noe jeg aaldri hadde gjort før!

 52. Er så herlig at våren endelig har kommet 🙂 Gleder meg til og og kunne slippe og pakke meg inn i klær, bruke mer farger og sitte ute i solen med hærlige folk dagen lang <3

 53. Hei! Jeg har lest bloggen din i godt over 1 år uten å kommentere tidligere, så fant jeg ut at det var på tidet. Jeg vil egentlig bare takke deg. Grunnen til det er at jeg har blitt veldig inspirert av det sunne forholdet du har til kropp og mat. Jeg trente ingenting tidligere og spiste egentlig ganske usunt. Men etter å ha lest bloggen din har jeg fått et helt annet forhold til min egen kropp og har egentlig blitt veldig bevisst på å ta vare på meg selv. Og jeg har plutselig blitt veldig glad i å pynte meg og å ta meg godt ut – til min manns store glede 😉 Og jeg har faktisk gått ned endel kilo også 🙂 Jeg føler faktisk at du har en stor del i at min livskvalitet har bedret seg masse, så takk Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig morsomt å høre! Selv tusen takk <3

 54. Cathrine

  Noe jeg tenker på hver gang du skriver at du ikke har vært oppe så tidlig eller sent på lenge..osv…er at det står aldri klokkeslett når du publiserer et innlegg..
  Kanskje du kunne ha begynt å skrive klokkeslett på begynnelsen av innlegget. På blogg.no hadde de automatisk klokkelsett, men ikke på den nye bloggen din:/
  Ellers så er det en super blogg:D

  1. Fotballfrue

   Trykk deg inn på innlegget, så vil du finne klokkeslett rett over kommentarfeltet 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *