Luksus VS. Budsjett

Oransj, turkis, sukkertøyfarger, fersken og sitrongul er bare noen av de friske fargene som florerte på catwalken for denne sesongen. Hos blant andre Dior, Nina Ricci, Chapurin, Badgley Mischka og Oscar De La Renta var det nesten som en hyllest til alle e-stoffene godteriposen.

Deilige farger

Det er med andre ord på tide å invitere noen fargeglade hæler hjem. Disse fra Brian Atwood er elsk, men Nelly har også en ganske fresh variant fra Nelly Shoes Barbara (annonsebasert lenke)

Så da blir spørsmålet: Skal jeg sprenge budsjettet, eller gå for noe rimelig?

140 kommentarer

 1. de fra nelly var minst like fine. så nesten ikke forskjell på dem =)

 2. Noen så enkle sko, som var nesten like i budsjett og luksusvariant ville jeg ikke brukt så mye penger på. Jeg sier budsjett! Så kan du heller spare pengene til noen dyre sko som virkelig skiller seg ut 🙂

 3. synes de fra nelly var finere enn de andre:)

 4. er det egentlig noe å lure på?;) såklart de fra Nelly

 5. Ærlig talt, Caroline! 7000 for SKO? verden kaller!!

  1. Verden kaller? Alle bruker penger på ting de interesserer seg for, enten det er bil, båt, alkohol eller sko. Jeg bruker selv veldig mye på designersko og vesker hver mnd. Jeg kommer ikke med latterlige kommentarer som deg når jeg hører om folk som bruker tusenvis på alkohol/røyk/usunn mat hver mnd, enda jeg synes det er idiotisk. En designerveske eller sko kan i det minste selges videre flere år etterpå med GOD gevinst.

 6. Spreng!!! De fra Brian Atwood hadde myyye mer klasse og eleganse enn de fra Nelly. De var med andre ord mye finere enn de fra Nelly, selv om de nesten er helt lik, så er de sååå forskjellige

 7. Personlig synes jeg de fra nelly var mye finere, siden de hadde finere hæl. Prislappen på de andre skoene var kjempedyr i forhold til hvordan de så ut. De er ikke akkurat pumpsene man dør for, hadde de vært finere hadde jeg sprengt budskjettet. En ulempe kan være at de er blå, og det passer ikke med alt, så det er lurt og kjøpe de billige. De er neste like også. Gå for de fra nelly ;D

 8. Jeg likte de fra Nelly best, hælen var finere på dem 🙂 Dessuten har du da råd til flere par med fine sko, istedet for å sløse bort hele summen på et par.

 9. Syns faktisk de fra Nelly var vel så fine som de dyreste – hadde definitivt gått for dem. Ikke at jeg hadde klart å gå på de høye hælene anyways, he he – men det virker jo som om du har full kontroll på det, Caroline:-) Kjempestilige sko!

 10. Budsjett, helt klart! Kjøper du de kan du heller kjøpe et antrekk ved siden av 🙂

 11. De billigste såklart! De hadde jo faktisk finere hel!

 12. Den billige varianten hadde en mye finere hæl

 13. Jeg hadde absolutt valgt de fra Nelly.
  Jeg syntes de var finest + at de var jo MYE billigere! 🙂

 14. Jeg likte best de fra Brian Atwood, men jeg hadde aldri greid å bruke 7000 kr på et par sko, så jeg ville nok gått for de andre, selv om jeg virkelig bare ELSKER de fra Brian Atwood. Det er bare noe med dem som gjør meg glad :L

 15. altsa, her var luksus finere, men det i detaljene… men herre, 300 kroner for nesten like sko er mye bedre! nei shit, kan ikke si noe her XD

 16. :O :O :O
  serr ?!?! er dette et virkelig spørsmål ?!! ta di fra nelly !!!!!!

 17. budsjett! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *