Strike a pose for the sun

Bukse fra Asos // Skjorte fra BikBok // Pumps fra Asos (annonsebasert lenke) // Ring & Smykke fra Treasures.no

Rett hår i dag, ganske enkelt fordi jeg ikke orket å kaste bort 20 minutter ekstra bare på å tvinne håret rundt 190 graders jern. DET ER JO SOL! Latterlig hva sola gjør med humøret mitt. Plutselig har jeg lyst til å hoppe strikk og paradis, spise is og gå barbeint i gresset, og helst alt sammen på en gang!

Sett bort fra usedvanlig deilig humør, har dagen vært som den pleier; SATS, jobb og jobb. Dagen i morgen blir morsommere, da er det Cosmopolitan Beauty Awards, og kvelden starter allerede klokken halv fem for min del. Da skal jeg ut og spise i lystig lafg før awarden starter klokken 19.00. Og dere, jeg VET hva jeg skal ha på meg! It’s a miracle!

Nå blir det snart enda mere jobb, før jeg skal lage pizza i kveld (oppskriften finner du her) Så har jeg forferdelig lyst til å slippe fantastien løs og mekke sammen med dessert. Noen andre som vil ha?

89 kommentarer

 1. herregud så nydelig irriterende vakkert hår du har!!!

 2. Du var superpen med rettet hår! 🙂

 3. Hei!
  Jeg lurte egentlig bare på hvilken lag Lars-Kristian «heier» på i utlandet? Engelsk, fransk, Italiensk eller spansk lag kanskje? Drømmelag han ønsker å spille for? Når visste han at han ville spille fortball for a living? Hvor spilte han når du traff ham? Gøy når du skrive mer om mannen din syns jeg, føler vi vet så mye om deg, men så lite om han:P

  1. Fotballfrue

   AC Milan 😀 Han spilte i Lyn da jeg traff han 🙂

   – C

 4. ååh, Caroline! du er rett og slett nydelig <3
  Og du burde virkelig rette håre ditt oftere, for det er helt nydelig til deg 🙂

 5. Kristine

  Blir mer og mer overbevist om at LCHF er en bedre måte å spise på. Leste om det her første gangen. Takk for en super blogg! Kom over denne bloggen fra Frida med oppskrifter: http://lchf-bloggen.blogspot.com/

 6. Hei.
  Helt utenfor tema her, angående bryllupet ditt. Kan jeg spørre om din pre-weddingdress? Gikk du med den?
  Hjelper søsteren min som skal være forlover i sommer, og vi bladde oss tilbake i arkivet ditt. Husket så godt da du skrev om den, og at den var spesialsydd osv.

  Ellers stor takk for supre tips og linker til kommende bruder/forlovere 😀

 7. hva skjedde med TVting?

  1. Fotballfrue

   Det kommer 🙂

   – C

 8. Håper sola er kommet for å bli! 🙂
  Så fin du er med rett hår. Synes faktisk du kler det bedre enn krøller 🙂

 9. Hei!
  Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og du er skikkelig pen!

  Men jeg lurer på en ting.
  Retter du håret hver dag, eller har du så rett hår? Hvis du retter det hver dag, hvordan får du det ikke til å krølle seg?
  Jeg har dårlig kondis og kunne godt ha tenkt meg å bli flinkere til å trene oftere, men er ikke motivert nok. Hva kan jeg gjøre for å bli mer motivert? 🙂
  Håper du kan svare!

  1. Stine MM

   For å «blande meg inn», så kan du få mitt tips, vis det er til noe hjelp! 😀
   Musikk er det første. Jeg klarer ikke å trene uten musikk, mister motivasjonen helt. Finn gjerne sanger med litt fart og styrke i, men også sanger som gir deg følelser. Da får du utløp for alt sinne, agresjon og andre eventuelle følelser du trenger å få ut 🙂 Og det er en kjempegod grunn til å trene! F.eks Eminem har masse bra musikk med mye styrke og følelser i. Jeg digger Cinderella Man, da kan jeg løpe i over en time 🙂

   1. Fotballfrue

    Også kan du sjekke ut dette innlegget: http://fotballfrue.no/?p=3606 🙂

    – C

   2. Tusen takk for hjelpen! 😀
    Skal prøve det 😉

 10. du ser fantastisk ut i dag!

 11. Kristin

  Jeg undres… (og det må jeg få lov til): Følger du , i det hele tatt, med på hva som skjer i verden? Beklageligvis synes jeg du er utrolig selvsentrert. Skjønner at du vil ha en blogg som omfatter skjønnhet, trening, LC, osv osv… Men det hadde vært artig å se den samfunnsengasjerte siden av deg? Finnes den? tar du utfordringen???

  1. Fotballfrue

   Herregud. Det er nesten så jeg faktisk ikke gidder å svare deg. Ja, hovedfokuset her er langt fra en samfunnsblogg, men sett deg litt mer inn i bloggen før du kommer med slike kommentarer. Sjekk for eks. arkivet mitt «aktuelt» eller dette innlegget jeg skrev for ikke lenge siden:

   Jeg lurer på hvor verden er på vei. De siste årene har naturkatastrofene vært mange, og ikke minst har skadeomfanget vært enormt hver gang. Denne gangen er det Japan som har blitt rammet, og tallet over antall døde stiger i takt med dagene og timene. Da jeg først hørte dette, ville jeg ikke tro det. Jeg har hatt noen tøffe uker, og mistet både en god venn og min siste onkel. Sorgen har vært stor, og er det fortsatt, men likevel tror jeg ikke at jeg en gang kan forestille meg hvor vondt Japans befolkning har det akkurat nå.

   I går var det minnekonsert på Folketeatret i Oslo, til inntekt for flomofrene, men i og med at det ikke har vært skrevet så mye om konserten i forkant, var det ikke engang halvfullt i salen. Jeg ble så trist da jeg leste dette. Selv hadde jeg ikke fått det med meg, men hadde absolutt tatt turen om jeg var blitt informert. Jeg vil likevel gi min støtte, og har valgt å gi gjennom Røde Kors. Det kan du også gjøre, ved å trykke her.

   Du kan også gi gjennom Redd Barna, ved å ringe 820 44 144 eller sende en SMS med kodeord HJELP til 2434. Du kan også gå inn her og gi ditt bidrag.

   – C

   1. Jeg leser iallefall ikke blogger for å lære å løse verdensproblemer.. Tror veldig mange ønsker å flykte fra media hvor alt er så tragisk.. å heller lese de bloggene som fokuserer på det positive og om det som de fleste kjenner seg igjen i… Betyr ikke at Caroline ikke er samfunnsengasjert fordi om hun har valgt å fokusere på, mote,sjønnhet,trening,kosthold… Er jo det majoriteten ønsker å lese om, tror jeg.. Dessuten som vi ser overher så har hun ett hjerte for det urettferdige.. uten at hun skriver 100 innlegg om det… Ønsker du en debattblogg eller en veldig samfunnsretta blogg så finner du sikkert det… Ska love dg at de ikke skriver noe særlig om sminke.. etc.. Alle bloggene burde ha en rød tråd..- slik som Caroline sin.. Verste jeg vet når de blander 10000 ulike temaer hvor de egentlig bare kan stå innenfor halvparten.

 12. Cathrine

  Spørsmål: Når du og Lars-Kristian møttes, hvordan kom dere i snakk? Det er jo ikke bare-bare å begynne å snakke med en ukjent i parken, eller? Hva sa dere til hverandre? 🙂
  Kan du lage et innlegg om dette? 🙂

 13. Kan du legge ut musikken du hører på når du trener ? Og litt generelle treningstips til sommeren? 🙂

 14. WOW! Du er kjempelekker med rett hår 🙂

 15. Hei!
  Vet du om denne buksen fortsatt er tilsalgs på asos? Jeg forsøkte å finne den, men uten hell 🙁
  Sjeldent fin bukse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *