Caroline tipser

Har du en forkjærlighet for design med vekt på 50-og 60- tallet? Da vil du elske å ha produkter fra theBalm på baderomshylla. Her er det mye lekkert!

Jeg har 3 favoritter, og disse er

 • Time Balm Face Primer som jeg faktisk liker bedre enn den jeg tidligere har brukt fra Smashbox. Til tider kunne jeg føle at primeren fra Smashbox tettet porene mine, men denne fra theBalm føles lettere på huden. Tror derfor denne er mer riktig til min hudtype.
 • Plump My Pocker – Spike My Punch lipgloss med herlig duft og nydelig farge – se den på her
 • CabanaBoy – blush fri for parabener og talk, gir vakker farge til kinnene. Elskbart design!

Dette er en annonse jeg har utviklet i samarbeid med Coverbrands.no

33 kommentarer

 1. Karoline

  Jeg sliter veldig med at jeg har store porer, og dette synes gjennom foundation og pudder og jeg vet ikke hva jeg må ta på for å klare dekke de. Har du noe tips om hva som er bra? 🙂

  Kjempe bra nettbutikk dere har startet forresten 😉 STÅ PÅ!

  1. Fotballfrue

   Har du prøvd en primer før foundation? 🙂

   – C

 2. Hei:-)
  så kule produkter!
  klem meg<3

 3. Åh, elsker theBalm <3

  1. Fotballfrue

   det er så lekkert! <3

 4. Utrolig søte produkter! Er så gøy når du gir tips 🙂 lurte bare på om du kan skrive om et godt produkt du ikke har fått sponset? Vet du er oppriktig når du anbefaler sponsede produkter også, men hadde vert gøy å lese om noe du synes er så bra at du ville kjøpt det selv 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Bla løsvippene fra Vita/Fingers 🙂 De må du ha når du skal på fest 🙂

   – C

   1. Okei, tuusen takk 🙂

 5. leste i avisen om at bloggere er sløve på å informere om når de reklamerer, og du var en av de.. men jeg har sett litt og du er veldig flink på dette! supert!

 6. plump my pucker*

 7. AnneMarte

  De har også mye 50 talls stæsh på flamingo.no.. Ikke sminke, men andre ting 🙂

 8. Er det bra sminke da? Syns du la mer vekt på utseende på produktene, enn selve produktet… Bestilte fra det merket i går, også kabuki kostene dems. Er veldig spent på om det er bra 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er mer fan av smashbox og glominerals når det gjelder skygger,pudder,koster,concealers etc., men disse tre fra thebalm elsker jeg,og bruker jeg daglig 🙂

   – C

 9. Nå har jeg lagt med Fake Bake i natt. Må innrømme at jeg var veldig skeptisk når jeg smurte meg inn i går, men resultatet ble jo kjempebra! Det stemmer så absolutt at man ikke blir «selvbrunings-gul», men får en fin gyllen brunfarge. Eneste minuset er at sengetøyet var brunt i morges;-) Og jeg satt oppe i vel 2 timer før jeg la meg med det. Men det er jo ikke værre enn at man kanster det i vaskemaskinen. 🙂 Hvordan ble det etter noen dager? Blir det skjoldete?

  Har du forresten prøvd Moroccan Oil i håret? Jeg fikk det anbefalt for en måneds tid siden, og har brukt det hver dag siden. MEGET bra produkt, håret er helt fantastisk nå!

 10. ~Karoline~

  Er det farge nummer 9 du bruker i lipglossen?? 🙂

 11. Anniken

  Du må slutte å anbefale så mye fint, Caroline… det ruinerer meg! :p

 12. ååh, har veldig lyst å prøve.. Men synes prisene blir litt høye for min økonomi.. Hadde du kommet til å brukt de produktene om du ikke fikk de sponset? og ville du bestilt dem fra en annen plass evt da?

  1. Fotballfrue

   Jeg får de ikke sponset, kjøper de selv 🙂

   – C

 13. Victoria

  De produktene ser utrolig freshe ut, men til å være jente bruker jeg minimalt med sminke! 🙂

  En ting jeg lurte på, når blir nelly-vinneren avslørt?

 14. Det høres kjempefint ut! Må prøves 😀

 15. Hei!

  Jeg skal holde tale i venninnen min sitt bryllup, og aner ikke hva jeg bør si og hvordan talen bør være. Holdt noen av venninnene dine tale til deg i ditt bryllup, og hva sa de? 🙂

  Bloggen din er kjempebra! <3

 16. Har du noe å oppdatere salgsbloggen din med eller ? du har så sinnsykt fine klær og sko 😀

 17. kommer det et innlegg som viser hvordan du gikk kledd igår? 🙂

 18. Hei!

  Har et spørsmål ang nettbutikken deres. Er det ikke mulig å få rabattkode på noen måte nå lenger? Hadde jo vært supert med tanke på at jeg har funnet tidenes beste smykke der inne!

 19. TheBalm er jo kjempe lekkert ;P Og sikkert utrolig bra også..takk for tips 😀

 20. Hei caroline! Jeg bare måå spørre deg om noe, du har tidligere skrevet om ditt crush på VS modellen Candice Swanepoel. Hva synes du om hennes syltynne kropp nå? Hun har gått ned tonnevis! Er hun fortsatt din favorittengel? Hehe, er selv en VS stalker:)

  1. Fotballfrue

   Tonnevis har hun vel ikke gått ned, hun hadde jo ikke akkurat mye å ta av 😉 Når jeg ser lårene hennes, synes jeg de har blitt altfor tynne. Men om du ser overkroppen, altså skuldrene og armene, så ser hun ut som før. Så jeg vet ikke om det bare kan være vinkelen på bildene eller noe med lyset. Heldig er det uansett ikke, og om hun ikke er frisk, håper jeg virkelig at hun vil bli det igjen :/

   – C

 21. Gud, så mye reklame det er på bloggen din! Tror ikke jeg vet om en eneste blogg som har i nærheten av så mye reklame sokm din..ro det ned. Dette er utrolig uinteressant å lese om.

  1. Fotballfrue

   Forrige innlegg jeg fikk betalt for er over en uke siden. EN UKE! Jeg driver Norges største blogg, og må faktisk livnære meg på noe, les: tjene penger. Hvilke andre like store bloggere har ikke flere slike innlegg per uke enn meg? Produkter jeg anbefaler, er produkter jeg selv velger ut og kjøper meg. Hva jeg skriver er opp til meg. Mange av leserne mine er interessert i skjønnhet og makeup, og setter faktisk pris på disse tipsene (som jeg kommer med en gang i uken, EN GANG I UKEN, dvs. ca. hver søndag)

   Dersom du ikke kan leve med det, kan du like gjerne bare scrolle rett forbi 🙂 Selv storkoser jeg meg med å lage slike innlegg, i dag brukte jeg faktisk 2 timer på dette. .

   – C

   1. Hva er innlegget fra den 30 mars da. Spons er spons. Og ja, scrolle forbi gjør jeg helt klart! Resten av bloggen din liker jeg veldig godt, så hadde håpet på flere «vanlige» innlegg

   2. Fotballfrue

    Jeg har ikke blitt sponset med noe som helst den 30. mars. Dette er et innlegg jeg har brukt mye tid på, ved å finne lignende klær som det kjendisen har på seg. At deler av innlegget er annonsebasert vil si at to av lenkene som ligger der er en trackingkode, og jeg KAN KANSKJE tjene penger på dette. Men dette har ingenting med sponsing å gjøre. En slik kode har jeg sett på selv de minste bloggene. Jeg får ingenting av verken nelly eller topshop for å skrive dette, jeg er ikke i dialog med dem engang. Det er lovpålagt fra forrige uke å oppgi ALT SOM KAN gi inntekter for meg. Ikke kun det som GIR inntekter. Hvorfor tror du at alt jeg skriver må være sponset? Latterlig. Dette er bare håpløst. Jeg er i det minste ærlig.

    – C

   3. Fabulous Nails

    Kjære vene, kan ikke folk bare holde seg for god til å klage heller. Nå måtte jeg bare si noen ord ang dette sponse her og der. Jeg leser toppbloggere hver dag med slike innlegg, og en ting er sikkert : Caroline er den som er flinkest til å signere sine innlegg ang sponsing/samarbeid! Og en ting til, knallflott nettbutikk dere har fått:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *