Herlige følelser

Dere er fantastiske! Jeg trodde det skulle ta mye lenger tid før jeg kunne smile så bredt igjen, etter alt som har skjedd de siste månedene, men takket være dere føler jeg at jeg endelig er tilbake.

Jeg må bare si tusen takk for alle tilbakemeldingene vi har fått de siste 12 timene, dette føles så bra ♥ Jeg er så glad for at dere liker Treasures. Det er en del varer som er utsolgt allerede, men vi skal jobbe på spreng. Forhåpentligvis kommer det nyheter fortløpende, vi varsler på nyhetsbrev og Facebook.

Gårsdagens bekledning i Jeans & Bluse fra Gina // Boots fra Nelly // Smykke fra Treasures // Chanel fra LittLuksus

. . haha, lille myggen min har sneket seg med på dette bildet også!

Så kan jeg avsløre at jeg ENDELIG er litt i gang med løpingen igjen, men bare i det små. Tør ikke avsløre hvor lenge jeg var på SATS i går, men da jeg kom hjem hadde jeg både gått og humpet meg gjennom 14 kilometer. I dag ble det 10. Det føles herlig. Endelig litt bedring.

I tillegg er det jo den kjente spøkedagen i dag, men jeg har ikke tenkt til å lure dere. Det jeg har tenkt til, er å gjøre klar leiligheten til helgen (les: kjøpe blomster og vaske) og deretter jobbe.

Jobbjobbjobb. Ja, sånn omtrent blir nok helgen – men vi skal nok få tid til å pleie kjærligheten mellom slagene også. Vi har nemlig vært kjærester i 3 år & 10 måneder i dag! HURRA ♥

94 kommentarer

 1. Du kler å ha håret oppsatt !!

 2. Kristina

  Gratulerer så mye med nettbutikken til dere begge! Det er utrolig imponerende hva dere klarer å få til. Lykke til videre <3

 3. Hei Caroline!

  Elsker nettbutikken din! Jeg kom ikk i mål med bestillingen i går men jeg skal ta det i dag før rabattkoden går ut =)

  Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper at du har tid til å svare på. Det er ganske enkelt;
  Har du noen oversikt over hvor mange karber du spiser per dag?

  Jeg har gått på ketolyse tidligere og har begynt på igjen nå. Men jeg tror jeg skal kjøre en litt light versjon for å ikke bli lei denne gangen. Oppskriftene dine har reddet meg fra en smell mange ganger! Hadde fiskegryten i går og den ble likt av både store og små <3

  Jeg liker bloggen din kjempe godt! Tusen takk for at du deler livet ditt med oss.

  Mvh. Malin//Gressenka.

  1. Fotballfrue

   Jeg TROR jeg ligger på rundt 20 gram om dagen, uten at jeg er helt sikker. Jeg teller ikke. Spiser en del grønnsaker, men det er stort sett det hele. Resten av energiinnaket mitt kommer fra fett – ja, også melk (som det jo er «en del» karber i) ca. 1 glass om dagen 🙂

   – C

 4. Tenkte jeg skulle informere om at det tredje bildet i det rullerende bildegalleriet på forsiden ikke lenker noen steder – det skal vel lenke til hårpynt-seksjonen går jeg utifra.

  Fin side med masse pene smykker, forhåpentligvis får jeg stipend snart 😀

 5. Har lest bloggen din lenge, og digger den, selv om jeg bare er 15 år. Mote interesserer meg også.
  En ting jeg lurte på nå; er den chanel-vesken din ekte? Den koster jo bare 500,- på den nettsiden du linket til!

  Gratulerer med Treasures!

  1. Det er nok leiepris per uke 🙂

   1. Ah! selvfølgelig!

 6. Så classy og nydelig antrekk! Du er kjempe fin, som alltid!
  Så flott at du er tilbake til løping, jeg er også det :> føles rett og slett herlig!

  Elsker Treasures forresten! gratulerer så mye!

 7. fredag:)

  Gartulerer så masse med suksess i både kjærligheten- og jobben, Caroline! Kommer i så godt humør når jeg leser bloggen din:)
  Selv har jeg vært sammen med kjæresten min i SYV år, men fortsatt ingen ring på fingeren=/ Damn!

  Ha en strååålende helg, frøken:)

  Klem

 8. Hei! Vil bare legge igjen en kommentar og si at jeg er utrolig imponert over nettbutikken deres:) det så utrolig proft, elegant og smakfullt ut! Man ser at det er gjennomført og at dere har lagt ned mye tid i det. Flotte bilder også! Håper dere er stolte og at butikken kommer til å gå som dere ønsker 🙂

  Ellers må jeg si du er det nærmeste jeg har sett en Wonder Woman 😀 Måten du lever på og alt du rekker i løpet av en dag, det er motiverende og inspirerende! Takk for at du gir oss lesere så mye!
  God helg 🙂

 9. wææææææ alle av de smykke jeg hadde lyst på er utsolgt :(( Caroline, dere måå få inn Bicycle, Crystal Bird, Cocktail og silver stiletto, plispls!!

 10. Forresten, jeg hadde jo ikke fått brukt rabattkoden min uansett idag fordi de jeg hadde lyst på er allerede utsolgt. Jeg prøvde å åpne siden deres veldig mange ganger igår kveld, men det gikk ikke så sovnet jeg 🙁

  Jeg har lenge vært din fastleser, sååå jeg fortjener vel litt rabbatt jeg og 🙁 Men den rabattkoden varte jo bare ut fredagen idag..
  :((

 11. Kjempefine ting inne på treasures!!:D litt domt at mye var utsolgt.. men gleder meg virkelig til nye nyheter:):) kommer till å besøke siden titt og ofte!;)

 12. Gratulerer med vel overstått! Regner med at hele dagen har gått til pakking av treasures. Husk å hvile litt mellom slagene, så holder du enda lenger 😉

  Ha en fin kveld, kos deg masse. Selv skal jeg bruke hele kvelden(og helgen for den saks skyld) til eksamensøving.
  (Bare å si fra om du lurer på noe om muskler, reflekser, eller annen fysiologi, patologi, eller anatomi. Er i løpet av den neste halvannen uke ekspert på deler av området…;))

 13. Nydelig ! : D

 14. Du er så skjønn 😀

 15. Nydelig antrekk – enkelt og utrolig fint! Du passet kjempe bra med den frisyren, den bør du lage oftere. 🙂
  Ellers vil jeg bare si gratulerer med vel overstått åpning av nettbutikken – mye fint!

 16. Mariell Haugli

  Hvordan setter du opp håret på den måten? 🙂

 17. Herregud for en fantastisk nettside dere har fått til!!!
  Skryt skal dere ha! Har lyst på alt som er der inne! 😀

 18. Likte nettbutikken kjempegodt! 😀 Som forventa 😀 men jeg sjekket den idag siden jeg la meg tidlig idag og nå var det utsolgt på noken av tingene jeg ville ha :
  Diamond Keys
  Cocktail
  Copper Owl
  Crystal Bird
  Silver Stiletto
  Agat
  Snapshot
  Scull

  påfyll? 🙂

 19. Hi! Har du/dere planer om å innføre accessorize for menn en gang i fremtiden?

  1. Fotballfrue

   Absolutt om det er marked for det 🙂

   – C

 20. Cathrine

  Hei Caroline!

  Dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar, og ville bare si at bloggen din er helt utrolig bra. Det er faktisk den eneste jeg følger. Gratulerer så mye med jubileum og nettbutikk, likte veldig godt designet på den og bildene som rullerer 🙂 Og såå mange fine smykker og andre accessories. Syns det gjenspeiler stilen din ganske godt, stilrent og classy. Syns også at antrekkene dine er fantastisk bra, du har en utrolig fin stil 🙂
  Jeg lurer veldig på hvilken modell den buksa fra gina er?
  Ha en fortsatt fin helg!

 21. Gratulerer med kjæreste-jubileum! Kose dere på lørdag 😀

 22. En liten idé bare. Det skulle vert en link/knapp så det gikk an å trykke seg direkte inn på nettbutikken fra bloggen din. Da er det enklere for oss faste lesere å huske å kikke innom ofte og nye lesere oppdager butikken fortere. God helg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *