Yey or ney

Vårens hårtrender er mange, og på catwalken for denne sesongen var blant annet sleiken å skue, sammen med volum, fletter, lave knuter, sideskill og naturlige krøller.

Om vi skal gjøre som blant annet Michael Angel og Georges Shakra, er superblankt, nesten fett hår dratt til siden i en massiv sleik , eller bakover, alt annet enn feil akkurat nå. Men hva synes egentlig du om denne hårtrenden?

Hot or not, yey or ney?

102 kommentarer

 1. Ann-Helen

  Yey i hestehale, med ikke fult så fettete produkter. Ney som på bildene. 🙂

 2. Defently ney!

 3. Hei Caroline:) satt å så litt gjennom bloggen din! nydelig jente med bra blogg!!:)
  bare lurte på noe ang. Smashbox Artificial Light produktet. ble veldig inspirert av dine tidligere innlegg av denne higlightern.. sliter veldig med hvilken av nyansene jeg burde kjøpe! fått! kan du fort beskrive hva som er forskjellen på dem? blir man f. eks gul/oransj av noen av dem? eller veldig rosa? jeg er ikke veldig brun av natur, men heller ikke veldig bleik! Vil bare prøve å kjøpe den som vil se mest natulig ut på meg..
  på forhånd takk :))

 4. Ragnhild

  Neineinei… Hår som ser fettete ut er ikke noe særlig altså..

 5. Absolutt ikke noe for meg 😉

 6. Tja, ikke en hårsveis jeg ville valgt selv, men er sikkert fin på de som får den til:)

 7. En person med kort/halvlangt hår kunne ha sett kul ut med denne typen frisyre, men bare til et allerede «stramt» og minimalistisk antrekk, som en dress eller en enkel kjole. Langt hår ser bare fettete ut for min del, ihvertfall in real life. Funker sikkert på catwalken.

 8. Stine Maria

  Synes det er utrolig kult jeg egentlig! Kan bli litt soss når det gjelder gutter, men på jenter liker jeg det! ;D

 9. Det syntes jeg var kjempestygt! Minner om sånne slaskemenn med langt hår, ufyselig!

 10. Kamilla

  Jeg elsker den stramme hestehalen for tiden, men at man skal ha i voks etc. og at håret skal se fett ut er jeg ikke helt med på. Men som sagt elsker den stramme hestehalen gjerne med helt rett hår i. Det er NYDELIG 🙂 Og ikke minst lite tidkrevende om man har en travel hverdag. Så Njjjeeey for min del 🙂

  |Kamilla

 11. æsj

 12. Liker ikke når hår ser fett ut, så ney for min del. Men jeg liker hår som er dratt bakover, gjerne i hestehale.

 13. Veldig NEY!

 14. Alexandra

  Yey til en viss grad, altså ikke overdrevent…. Spørs også på hodeform og ansiktstrekk, noen kler det bedre enn andre… Kan være litt fint til siden, men tror nok jeg for det meste kommer til å holde meg til en naturlig sommerlook og andre former for fletter 🙂

 15. Ney!! Ser helt grusomt ut og jeg får nesten angst ved tanke på fett hår! Æsj!

 16. neyneyney!!

 17. Neeeey

 18. Nonono! Og jeg savner deg 🙁

  1. Fotballfrue

   Miss you tooo!! Virker som du har det ALTFOR bra! Heldiggris 😉 Det er cosmoawards til uka, du MÅ jo egentlig gå med meg 🙁

 19. NEYNEYNEY!

 20. Ney ney ney!! Det ser grusomt ut!

 21. Ney til å gå med i «virkeligheten». men kan være stilig på bilder og photoshooter synes jeg! 🙂

 22. Suzanne

  Det er sikkert fashion, men jeg kunne ALDRI ha gått sånn! Noen ville mest sannsynlig ha steinet meg for så å grave meg ned i bakgården….hvertfall.. så NEY!

 23. Christina Marie

  NEY! Liker ikke i det hele tatt, hahah.

 24. Uff, jeg liker det ikke slik. Kanskje det kler noen, men jeg liker håret mitt lett og luftig 🙂

 25. Charlotte

  Definitivt et NEY fra meg, lite kledelig. Syns det blir en sånn ting som aksepteres og blir sett på som «pent» fordi det er blitt en trend, ikke for at det tar seg spesielt godt ut!

 26. Ney! Liker ikke hår som ser fett ut, men det er jo mange som kler en stram hestehale da, men ikke som en sleik : )

 27. Natalie

  ikke pent!

 28. Det blir nok et stort og rungende NEI fra meg 😛 Jeg synes det bare seg fett og ekkelt ut :-S

 29. Ney fra meg, eller de på bildene passet jo til det da 🙂

  Jeg har et spørsmål, jeg har levd på lavkarbo hele den siste uken og det har funket veldig bra, og jeg føler meg helt på topp! Om jeg drikker alkohol i helga kommer det til å ødelegge alt da, eller går det fint? Eller vet du om det finnes noen andre alternativer å drikke? Elsker bloggen din forressten 🙂

 30. Neeeey! Ikke fint i det hele tatt!

 31. fint å dra det bakover slik, men ikke når det blir seende så fett ut!

 32. ney 🙂

 33. Jeg syns det er noen som kler det, og da kan det være kult 🙂 Men finest på kort hår..

 34. YEY ! Syntes det er helt fantastisk. Og skulle ønske fler turte å våge seg på denne trenden!!

  1. Helt enig! 😀 Utrolig stilig!

 35. camilla

  Bildet til venstre.. Der er det fanktisk ganske fint, men bildet til høyre….. Neeeeeh… Spørs altsa hvordan man bruker trenden (:

 36. ney ! Det var ikke pent, spør du meg ! Det så alvorlig fettete ut !

 37. nei ! <3 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *