Nå smeller det ♥

Det kribler i magen min! Jeg er så spent! Vi sitter på nåler over litt vin, og håper at dere kommer til å elske nettbutikken like mye som oss. Håper dere liker logoen, alle bildene, og ikke minst – alle produktene!

Vi har forresten 10 rullerende bilder på forsiden, så det er flere enn det som er over ♥

Nå skal jeg lage dessert – cottage cheese sammen med kremfløte, kanel og nøtter tror jeg blir en uslåelig kombinasjon. God kveld, og god handel ♥

228 kommentarer

 1. fader de tingne jeg ville ha er utsolgt =( nå ble jeg litt lei meg.
  Men kjempe bra nett side ^^,

 2. Gratulerer med nettbutikken! Den er stilrein og mange av varene var flotte og unike. Eg hoppa nesten på kjøp-knappen på fleire av varene, men så kom eg til at eg har nok smykker. Får heller kome tilbake den dagen eg har klona meg sjølv;)

 3. Charlotte

  Hej! Jag är en läsare från Sverige och jag gillar er nya nätbutik! Kan man beställa till Sverige och vad kostar frakten i så fall? / Charlotte

  1. Fotballfrue

   Ja, vi sender til utlandet 🙂

 4. Åherrgud så mye fint det var der inne, også kosta det ikke så mye heller!! 😀

 5. andrine

  EEEEEEELSK!!! :D:D:D:D

 6. Veronika

  Det ser veldig bra ut! Kjempefine smykker! 🙂

  Hjemmesiden er ryddig og pen!

  Gleder meg til å se mer!

  Lykke til videre med nettsiden, kommer til å bli kjempebra! 😀

 7. Martine

  Gratulerer så mye med nettbutikken – den er flott! Jeg er ikke den som handler mest accessories, så i utgangspunktet skulle jeg ikke kjøpe noe, men det var før jeg så hvor utrolig mye fint dere hadde! Da jeg skulle bestille i dag, var dere dessverre utsolgt for alle godbitene jeg hadde siklet på, blant annet Pink Lady, Cameo Ring og Feather Dangle. NEDTUR! Håper dere tar dem inn igjen 🙂 Ellers masse lykke til videre!

 8. Camilla

  Gratulerer! 🙂 Nettbutikken er kjempefin!!

 9. siden er kjempe flott!! enkelt og klikke seg rundt! oversiktelig og proffesjonelt. saa
  myyye fint der. har bare ikke penger til og kjope noe naa:(
  staa paa, dette blir bra som alt du foretar deg er!

 10. Gratulerer! 😀 Kjempeflott side med nydelig layout og ikke minst fantastiske varer 😀

 11. Hei, kan være noen har spurt om det tidligere, men jeg orker ikke og lese igjennom alle kommentarene. Så da lurer jeg på hva prisen er for frakt? God helg

  1. Fotballfrue

   39,- for a-brev og 79,- for servicepakke 🙂

   – C

 12. Gratulerer med flott nettbutikk!

  Ønsker deg en riktig god lørdag!:)

 13. Så utrolig bra jobba Caroline! Den ble jo såå fin og så profesjonelt da. Man ser tydelig at dere virkelig har jobbet hardt for å få til dette. Knall bra jobba, stå på videre! Denne siden blir hvertfall lagt under «favoritter» hos meg 🙂

 14. Gratulerer så mye! Mye fint der 🙂 Dette er allerede, og kommer til å bli, en stor suksess 🙂

 15. ENDELIIIIG 😀 Utrolig mye fint som jeg har lyst på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *