Jeg er SÅ glad

Overser det faktum at det snør når det egentlig burde være fuglesang og solskinn, og fokuserer heller på det positive akkurat nå: vi har fått fraktposene våre i dag 😀

Dere skjønner vel hva det betyr?

// logoen på posen er litt annerledes enn i selve nettbutikken, denne er designet logodesigner //

Det betyr at de siste bitene er på plass, og at Treasures.no er klar for åpning.

Klokken 22.00 i dag, altså om litt over fire timer, kan du endelig klikke deg inn på hjemmesiden vår, se designet som vi har jobbet så lenge med og ikke minst, produktene! Jeg er veldig fornøyd med utvalget vi har der nå, og vi har ikke engang lagt ut alt – i tillegg til at vi har nye bestillinger på vei.

Dere som liker oss på Facebook vil få utdelt en rabattkode før åpningen ♥

Avslører også designet Treasures.no her på bloggen når vi åpner, altså rundt klokken 22.00, sånn for at dere ikke glemmer det –  weeee ♥

109 kommentarer

 1. Ann-Helen

  Gratulerer så masse med drømmen som går i oppfyllelse i kveld 🙂 Blir spennende å se!

 2. madeleine

  wii 😀 jeg gleder meg, har sett sååå mye fint jeg kunne tenkt meg på facebook siden deres!! tipper dette kommer til å bli en kjempe stor suksess 🙂

 3. Masse lykke til med nettbutikken deres, Caroline!! 🙂

  Jeg tror dere vil få solgt masse ettersom dere har så fine varer. Ikke rart når jeg vet du har god smak, da 😉

  Klem fra Kristine 🙂

 4. Så spennende! Jeg gleder meg masse!!
  Jeg ser for meg at dere har gjort en FANTASTISK jobb 🙂 Vær stolte!!

 5. Gratulerer!

 6. Så moro! Gleder meg til å se 🙂

 7. tipper mye kommer til å bli utsolgt med en gangj, så eg skal sitte klar klokken 22.00! 🙂

 8. Fast leser!♥

  Vi som liker «tresures.no» på facebook, som får den rabattkoden, vi kan vel bruke den i morgen også? Hvor lenge kan vi bruke den?♥

  1. Fotballfrue

   Den vil vare ut fredag 🙂

   – C

 9. Hallo Caroline:D
  Du er så spenstig. MANGE ild i hjernet! Skjønner ikke hvordan du finne driv og tid til alt. SUPERWOMAN!! Det burde du iallefall ha blitt nominert til på bloggawards!

  Har et lite spørsmål til deg, jeg kikket på det bildet du har 2(?) innlegg nedenfor. Bildet med det blurry smykket. (Kanonfint bilde forresten, og det er helt rett å ha smykket blurry for å pirre nysgjerrigheten til folk). HVILKE(N) øyenskygge har du der? Den var nydelig å HELT perfekt. Jeg har SÅ lyst på den! Håper du kan hjelpe meg

  Lykke til med åpningen!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det 🙂 det er en fra smashbox, heartbreaker eye shadow palette – hot date 🙂

   – C

  2. Ikke at det betyr allverdens, men kanskje heller mange jern i ilden? 😉

 10. Jeg er mer interessert i vesken jeg! Er det din? Hvor mye betalte du?

 11. HERREGUD så mye fint det var! :O Jeg tror ingen butikk/nettbutikk har imponert meg så mye med ! accessoriesa sine! Jeg er imponert og glad! 😀 Kunne kjøpt alt jeg har sett bilder av på facebokk-siden 🙂

 12. Klokken 22.00, jeg gleder meg så mye. Gratulerer så mye Herr&Fru Eriksen 🙂

  Forresten, får man gratis frakt med den rabattkoden? Og hvor lenge er den gyldig?

 13. GLEDER MEG! lykke til med åpningen

 14. God kveld, Caroline!
  Noe jeg lenge har lurt på, er om dere har designet smykkene selv? Eventuelt, hvor har dere kjøpt dem fra? 🙂
  Lykke til med åpningen, skal definitivt innom å sjekke!

 15. Yeey 😀 Gleder meg til å bestille! Helt utrolig nydelige smykker, Caroline. Du har så bra smak! Bor fortiden i utlandet, men tenker å bestille så fort jeg er i Norge 🙂

 16. Hei!
  Gleder meg til å se nettbutikken! : ) Jeg lurte på om det går an å regulere armbåndene i størrelse? Så at det var noen andre som spurte om noe lignende når det gjaldt ringer. Jeg er veldig glad i armbånd, men er veldig smal rundt håndleddet og opplever ofte at armbåndene blir for store 🙁

 17. hei..
  jeg bare lurer på, sender dere til utlandet eller? Bosatt i Polen for tiden, men ser jo at dere har så mye fint=) Lykke til!

 18. Kjempekos at dere endelig åpner! Ganske gøy at butikken heter treasures, for min blogg heter jo som jeg har skrevet før, mytreasures. Og i tillegg har jeg flere ganger brukt en skattekiste på headeren min 🙂

 19. Så spennende!! Gleder meg til å la øynene fråtse i vakre smykker!! 🙂

  Du har sikkert mye annet på tapeten om dagen, men tenkte bare å si at jeg har en award til deg inne hos meg, vel fortjent!! 🙂 (Inspirasjonsaward!)

  Lykke til med nettbutikken, er sikkert på at det blir en kjempesuksess!
  God torsdag ønsker jeg deg!
  Klem fra Camilla 🙂

 20. Ikke lenge igjen nå! Gleder meg 🙂

 21. Kor lang leveringstid har de på smykkene? 🙂

 22. Gratulerer så mye!:)

 23. Gleder meg sikkelig! 😀

 24. Gleder meg til å se!! 🙂

 25. gleder meg! 🙂

 26. -Jeg har et litt usakelig spørsmål ; Hvor mye kostet bryllupet, SUM? Du trenger ikke å svare viss du ikke vil, eller syns det var «uhøfflig» elns.., men blir selfølgelig glad for svar. 🙂

  http://eyeslipsface.no/ ,, var inne på denne siden, og der så det ut som de hadde masse bra sminke. Så ser jeg prisen,, whoot?! så billig for sminke som ser & høres veldig bra ut?! ( brukes i DetNye f.eks.) Jeg lurte bare på om du foreksempel kunne se litt nærmere på det elns.? Lage et inlegg? Er ikke så flink med «sånt» ,, og du er jo proff da så.. <3 håper det!

  1. det kostet ca 300 000 om jeg husker rett!

   1. Helene

    da har de fått mye ut av pengene ! :))

 27. Fikk ikke noe rabattkode jeg…

 28. jeg kommer ikke inn 🙁

 29. Fikk aldri noen rabattkode jeg…

  1. Fotballfrue

   Står på facebooksiden vår 🙂

   1. Se der ja 🙂 takktakk 🙂 gleder meg til og kikke imorgen når det er litt lettere 🙂

 30. Har du kjøpt deg Chanel? :))

  1. Fotballfrue

   It’s borrowed :p Men jeg SKAL ha en egen snart 😀 Må bare teste og se hvem som er den perfekte 😉

 31. Åååå Jeg kommer ikke inn=( Gleder meg sånnnnn…. Jeg har likt siden din siden du åpnet den, men har ikke fått rabattkode, sikkert ikke andre for hellller ikke har fått for det er en del der.. Håper jeg kommer meg inn imorgen.. Masssse lykkke til<3 <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør du helt sikkert 🙂 Koden gjelder i morgen også 😀

 32. Hei!

  Kjempefin butikk! Gratulerer! Jeg bare lurer på hvor dere har kjøpt de fraktposene? Driver nettbutikk selv og skulle gjerne hatt noen.. 🙂

 33. får du inn sykkelen med klokke på? skulle kjøpe den i går, men det ble noe galt med betalingsmåten 🙁 håper at du får den inn! du har en super blogg 😀

 34. Meeerkelig

  Lurer bare på, hvorfor står det »by caroline berg» under alle bildene rundt omkring på siden ? Trodde dette var ett prosjekt dere gjorde sammen ?

  1. Fotballfrue

   Dette er ikke merkelig. Vi jobber tett med et markedsføringsbyrå,og slik ble det 🙂 dette er noe vi gjør sammen,ja. Det vet du vel? Berg Eriksen er for tungt. Vi er VELDIG fornøyde 🙂 Det var LK som ville sløyfe Eriksen.

   – C

   1. Okei, tenkte mer på at en som ikke følger bloggen din- og går inn på nettsiden deres vil jo tro at det er du ene og alene som driver med dette prosjektet osv, siden det er kun ditt navn som er markedsført, tenlte ikke på hva slags etternavn dere bruker 😉

 35. fant dessverre ikke noe fristende jeg

 36. Hei, bare lurte på om dere gjør alt arbiedet med nettbutikken selv? som økonomi, bestillinger og sende tingene til folk? virker masse arbeid, men også veldig gøy!! lykke til videre med nettbutikken:)

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har DET systemet her hjemme (ser for meg at vi veldig snart må skaffe oss lager, da men) Hvem skulle vel tro at menn også klarte å ha system? Lars-Kristian har blitt (nesten) like systematisk som meg etter at vi endret kosthold, det er faktisk helt utrolig 😀 Det er utrolig mye jobb, men det er også veldig morsomt 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *