Status akkurat nå: LYKKE

Finnes det noe bedre enn å våkne opp til solskinn, pels og våt tunge over hele ansiktet, i armene til den du elsker over alt i hele verden?


Ikke i mitt univers. Jeg elsker at Lars-Kristian har fri en dag i uken. Det spiller ingen rolle at vi ikke har helgemorningene sammen, når vi kan ha en hvilken som helst annen dag i uken sammen. Det gjelder bare å gjøre den dagen det faller på, til en helg. Som i dag. I dag er det søndag for meg.

Derfor skal vi snart fylle leilligheten med duften av nytraktet kaffe og frokostbris. I ekte søndagsånd.

Deretter bærer det avgårde til fysioterapeuten for min del, i dag skal jeg få behandling. Kjenner at jeg gruer meg. Uæ! Wish me luck ♥

49 kommentarer

 1. Hanne Sol

  Beste som finnes det =) En overlykkelig hund og armkroken til kjærsten!!

  Lykke til hos fysio og ha en fin «søndag» =)

 2. Karoline

  Noe så herlig! Håper dere får en herlig dag sammen 🙂 Det fortjener dere.

 3. Hørtes ut som en herlig måte å våkne på 🙂 Du får ha en kjempe fin dag idag da 😀

 4. Hei søte Caroline!:)

  Jeg har et spørsmål som jeg håper VELDIG å få svar på:)

  Først; takk for at du er så super . Håper du forstår hvor inspirerende du er for å ville holde kroppen sunn og fin, både på innsiden og utsiden.

  Du motiverer meg veldig til å trene, og nå har jeg hevet meg på LCHF også;) Hittil har det gått veldig bra, og jeg merker allerede forskjell på kroppen min på den måten jeg ønsket å se resultatene. Men, etter noen uker på LCHF må jeg nå i en middag som tilsier at jeg må spise alt annet enn mat tilpasset denne nye lisstilen min. Derfor lurer jeg på hvilke virkning/ tilbakefall dette vil gi meg? Hvis det er snakk om en dag, vil det likevel være helt bortkastet de ukene jeg nå har holdt på, eller vil jeg kunne «tåle» en dag med dette siden jeg har store planer om å fortsette neste dag med mitt «nye liv»?

  😉 Håper du kan gi meg svar. Og at du koser deg med mannen din i dag, og selvfølgelig lykke til hos fysio:)

  Klem

  1. Fotballfrue

   En dag av og til har ikke så mye å si 🙂 Lars-Kristian har noen sånne dager inni mellom uten å merke noen forskjell 🙂

   – C

   1. Ingrid

    Å, så bra:) Da har jeg et litt bedre utgangspunkt når jeg skal møte svigers!;) Mange takk for svar

 5. Dette innlegget gjorde meg rett og slett veldig lykkelig. Jeg ønsker deg masse lykke til i dag. Krysser fingrene for at du er løpe-klar om noen få dager 🙂 Toppen du hadde på dette bilde var forresten utrolig søt. Du får fortsette å nyte «søndagen» din når du kommer hjem fra fysioterapauten

 6. Hei Caroline!
  Bruker du noe proteintilskudd rett etter trening i form av shake eller lignende? Jeg har begynt og trene og har hørt at det er lurt og få i seg proteiner rett etter trening slik att kroppen kan bygge seg opp igjen raskere og du da kan trene igjen mye fortere(gjerne dagen etter) . For det jeg har blitt fortalt er at man bør la kroppen hvile så den får mulighet til og bygge seg opp igjen før neste trening ellers vil ikke treningen ha noe særlig effekt. Men tar man proteintilskudd skjer jo dette raskere.
  Har du noen formening om dette? Du kan mye om trening så synes det er greit og høre med deg først 🙂

  Mvh

 7. Lykke til hos fysioterapauten i dag. Det går nok bra skal du se 😉

 8. det der er den beste lykken som finnes!! 🙂 og så utrolig FRI man føler seg på sånne dager… <3
  masse lykke til hos fysio`n !!

 9. lavkarbo

  Jeg glemte å si i forrige kommentar på forrige innlegg at jeg bestilte noen bøker fra capris.no i går, og da kom det opp en liste over de mest solgte bøkene der nå for tiden, som var: Bakeglede uten sukker, av Annika Rogneby og Frisk med lavkarbo, av Hexeberg, på tredje og fjerde plass. Hehe. Mulig du har hatt en innvirkning på dette salget, Caroline. Og det kan du i så fall være stolt av 🙂 Det virker som om mange forsøker nytt kosthold etter at de leser bloggen din, og selv begynte jeg riktignok bittelitt før du skrev veldig mye om det (tror du sa dere tenkte på å bytte og samlet informasjon), men jeg må si det har vært til innmari stor hjelp å lese bloggen din, og ikke minst få gode tips til oppskrifter. Jeg har også blitt mer overbevist lavkarboer av å lese den kunnskapen du og ekspertene du har hyret inn formidler. For min del mangler det nå bare å ta et endelig standpunkt i forhold til vegetarianisme. Var vegetarianer helt til jul, men er mye friskere som kjøttspisende lavkarboer. Vet det går an å gjøre begge deler, men synes det er tungvint nok som det er.

 10. Lykke til Caroline, det går nok helt fint skal du se! Må du kose deg masse i dag 😀

  Klem fra Tromsø.

 11. Ida Marie

  Så herlig! 😀 Kos dere masse <3

 12. Hihi, våt hundetunge i ansiktet er ikke min definisjon av lykke, men så bra at morgenen var perfekt for deg! Det beste med å være freelancer er friheten man har til plutselig å for eksempel gjøre en hverdag om til en helgedag:)

 13. Aww,så koselig,det er bra dere gjør det beste ut av den tiden dere får sammen :))

 14. Hei 😀 Deilig start på dagen 😀 Lurer på hvor toppen dn er fra ?:D

 15. hørtes veldig kost ut! lykke til hos fysioen, det går nok bra skal du se 🙂

 16. Line Margrethe

  Herlig lesing – glad på dine vegne, Caroline 🙂 Kryssings og håper på det beste hos fysio i dag :))

  Her er sorgen stor.. :'( ..slutt med min store kjærlighet etter 3,5år.. :'((

 17. Så herlig! Kos dere med «søndagen», det er utrolig viktig å nyte hverandre i hverdagen det er tross alt disse dagene det er flest av 😉

 18. Åh, det hørtes koselig ut 🙂

 19. Så koselig! Ha en fin dag<3
  Et spm, du ville ikke lagt ut topp 10 treningssanger:)?
  Klem til deg!

 20. Så koselig! 🙂 Og det kommer til å gå så bra hos fysioterapauten. Har selv vært hos en for å sjekke/behandle kneet…ikke noe å være redd for;)
  Ha en fin dag med din kjære! 😀

 21. God søndag! 🙂

 22. Lykke til i dag, går nok fint 🙂 Hvor er det du har kjøpt den søte toppen hen? Og joggebuksen din? Den så bare fantastisk deilig ut 🙂

 23. Sørlandsjenta

  Det hørtes deilig ut ja! 🙂 Minus pels og våt tunge i hele ansiktet! Usj, ble kvalm av den setningen, hehe.. Men solskinn, i armene til den man elsker, søndagsmodus… beste som finnes 😀

 24. LavKarboQuestion

  Hei, søte Caroline!
  Jeg har tre spørsmål, som jeg håper på at jeg får svar på! 🙂

  1. Kan døtrene og sønnen min starte med lavkarbo?
  Alder:
  Datter: 17 Datter: 13 Sønn: 8.

  2. Bruker du smileys ofte? 🙂 🙁 <3 😀 D: (også videre)

  3. Hvor mange lesere har du? Hvor mye koster det å ha eget plattform?

  Håper Virkelig på svar 🙂

  Mvh.

  Lykke til med fysio!

  1. Fotballfrue

   LCHF passer for mennesker i alle aldre, uavhengig av aktivitetsnivå 🙂 Bruker smileys ofte.

   Normalt ligger jeg mellom 40 000 og 50 000 lesere 🙂 Prisen på egen plattform avhenger av hvilket webhotell du velger, og hvor stor server du trenger 🙂

   – C

   1. 25 984 av de er meg 😛 garantert.

   2. Fotballfrue

    Hehe :p Unike da 😉

 25. Hei Caroline!

  Vil egentlig bare takke for at du bruker så mye tid og ressurser på å skrive om og undersøke ting som vi andre kan lære av og bli inspirert av. Du gjør jo hverdagen vår litt lettere, og det setter jeg stor pris på:) Du skriver godt og forklarer på en forståelig måte. Det er tydelig at du kan mye og liker å lese deg opp på ting, men ikke alle klarer kunsten med å videreformidler-Det får du til:)

  Takk for at du gidder alt dette, for drittkastingen kommer jo tydeligvis med på kjøpet!

 26. Herlig!
  Du virker så jordnær og god, Caroline 🙂

 27. Lykke til <3

 28. Ntåå, så koselig 🙂 God helg da! hihi 🙂

 29. Hei, Caroline (:
  Var det sånn at du bruker treningsrokkering hver dag? Hvor ofte, og merker du noe forskjell?

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke hver dag 🙂 Bare 3-4 dager i uken nå som jeg trener alternativt, men noen ganger mindr eogså, i og med at jeg like gjerne tar magetreningen på SATS 🙂 Jeg merker ingen forskjell, jeg har alltid hatt sånn mage osm jeg har nå. Men jeg har snakket med flere som merker en klar forskjell.

   – C

 30. Det går an å si mye om blogging, «hvorfor gidder folk å lese om livet til privatpersoner». Jeg har tenkt den tanken flere ganger, men, å lese bloggen din er jo solskinn i seg selv! Godt å lese om mennesker som trives og har det godt i livet, og som på tross av sorger og motgang, allikevel tenker «alt ordner seg». Jeg er tilhenger av å se fremover. Det tar ikke lang tid før jeg kommer over det som er trist og leit. Det betyr ikke at jeg er overfladisk, men, det finnes faktisk mennesker som sylter seg ned i alt det triste, og som glemmer at det som har skjedd har skjedd. Man må bare stå på og komme seg videre, og så vil det ordne seg på et vis. Sånn er det bare 😉

  Skrev et innlegg til deg tidligere om å grue seg til å prøve brudekjoler pga størrelsen. Nå er brudekjolen prøvd, og nesten kjøpt og betalt. Var helt uproblematisk og min kjære mor gråt av glede… hehe. Etter å ha gått på LCHF i 4 uker har jeg gått ned 4 kg, og da er jo stor stas å vite at denne godt bevarte hemmeligheten jeg har ramlet over (les LCHF) faktisk fungerer for meg, og mest sannsynlig vil hjelpe meg på veien mot en mer «ønsket» størrelse. Hurra! TENK at det går an å gå ned i vekt ved å spise fett, det er ikke til å tro. Har kastet bort mange kroner på Grete Roede konsernet nå… *grøss* Borte er søtsuget og den evinnelige sultfølelsen, og tilbake er gleden ved matlaging, energien og en kakeboks full av lavkarbobiscotti… NAM! 😀

  «Finnes det noe bedre enn å våkne opp til solskinn, pels og våt tunge over hele ansiktet, i armene til den du elsker over alt i hele verden?» – NEI. Men samme for meg hva slags vær det er faktisk 😉 For når jeg våkner og ser min kjæres hode på puta ved siden av (eller hører ham romstere på kjøkkenet for å få i seg den første kaffekoppen), åpner døra til soverommet og blir overfalt av glade katter som har sittet utenfor døra halve natten og ventet på at vi skal våkne igjen og klappe og kose med dem, og innser at det er HELT greit med A4-livet. Det er lykke for meg. Trygt og godt, og masse kjærlighet. Og pels 😀

  Ha en super dag!

  1. Lykke til med bryllup:) Du blir sikkert kjempefin!!

   1. Cecilie

    Takk 😀 Er mye å styre med… mer enn jeg trodde da jeg sa ja 😉

  2. Caroline er jammen heldig som har så mange flotte lesere som legger igjen så koselige svar som dette her! 🙂 Flott skrevet og jeg er helt enig med deg!

   1. Cecilie

    Ble inspirert av et enkelt og positivt innlegg som var HELT i min gate 😉 Takk for hyggelig kommentar!

 31. Oda Amalie

  Ååå, lykke! <3
  Jeg elsker de singlettene du har på deg til den kosebuksen. Du har en sånn i hvit også?
  Hvor er de fra?
  Ha en flott dag.
  Klem Oda Amalie<3 😀

 32. Så deilig med fridag der en kan tilbringe tiden sammen, uansett hvilken ukedag.

  Også må jeg si at som fysioterapeut blir jeg litt frustrert av at du skriver det med a…

 33. Så fin start på dagen<3 Hvor er toppen og joggebuksen frå??

 34. Håper det gikk bra hos fysioterapeuten 🙂

 35. Ha en fin søndag da, hehe:)

 36. Åh Caroline, det er jo sannheten!
  Lykke til søte deg, klem!

 37. Elisabeth

  Hei!

  Utrolig koselig å lese bloggen din, du skriver så variert og bra! Jeg har lenge vurdert å skaffe meg en chihuahua og har vært i kontakt med flere oppdrettere, men er likevel litt usikker på rasen, så jeg tenkte jeg kunne høre med deg da Hugo virker som drømmehunden 🙂 Var det lett å oppdra/trene han, hvordan er væremåten/lynnet hans? Hvordan er han sammen med andre dyr (utenom Ronaldo), mennesker og barn? Hvordan tror du det kommer til å gå når dere en gang får barn? Er han veldig knyttet til én person eller trives han godt sammen med Lars-Kristian og andre?

  Håper på svar!

  -Elisabeth

  1. Fotballfrue

   Hei Elisabeth!

   Tusen takk for komplimentene 🙂

   Hugo ER virkelig drømmehunden. Alle som har vært her og hilst på han, har lyst på en liten Hugo når de drar herfra. Han er kjærlig, snill, verdens mest kosete og deiligste vesen. Han elsker barn, selv om jeg har hørt at chihuahuaer flest ikke er så begeistret. Dette kan ha noe med at oppdretteren jeg kjøpte han fra, hadde både barn og spedbarn i huset da kullet hans kom til verden. Han får sikkert minner fra tiden i kennelen hver gang han ser barn, for han skal alltid hilse på, og logrer ivrig 🙂 Men dette er helt sikkert noe en kan vende en chihuahua til også, UTROLIG mye ligger i oppdragelsen.

   Jeg får veldig mange tilbakemeldinger på at Hugo er så rolig. Han bjeffer veldig sjelden, fordi jeg var veldig streng med han da han var liten. Et lite pipp på han, og det var rett i skammekroken. Jeg var veldig bestemt på at han ikke skulle bli en gneldrehud. I dag bjeffer han kun under lek, og det er selvsagt lov, han er veldig leken. I tillegg er han glad i å synge (hihi!) og prate (pipelyder) 😀 Han er helskjønn, og veldig avhengig av meg. Ligger alltid ved føttene mine, vil opp når jeg sitter på stolen, og følger etter meg til og med i dusjen :p Dette har helt sikkert med at vi bodde i en liten leilighet bare vi to, da jeg fikk han, så han er vant med nærkontakt med meg. Masse kos hele tiden. Men samtidig er han også avhengig av alle andre. Han elsker Lars-Kristian og Ronaldo, og koser med alle som kommer på besøk. Han er også oppslukt av venninne mine, og spesielt mamma, pappa og søsterne min. Han blir like glad hver gang han ser dem.

   Så mitt råd til deg; chihuahua er en enestående hund. Rett og slett fantastisk, men ikke glem at mye ligger i oppdragelsen. Derfor er det viktig å være streng fra starten av (samtidig som du selvsagt øser ut kjærlighet) om du ønsker en rolig hund 🙂

   Klem til deg

 38. Elisabeth

  Tusen takk for raskt svar! Dette var utrolig godt å høre, og ikke minst betryggende 🙂 Nå er jeg iallfall sikker på at chihuahua er rasen for meg 🙂 Har sendt en mail til Chi-Cago hvor du kjøpte Hugo fra, men ser at de har tatt en pause fra oppdrett nå som de skal få en familieøkelse. Håper på å komme i kontakt med flinke oppdrettere 🙂 Ha en god dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *