Favorittbilde fra shooten

// Benny fra OttossonPhoto for Treasures

120 kommentarer

 1. elisabeth

  Jeg syntes du er pen jeg, caroline. Du er ett av mine forbilder!
  Håper du får en strålende dag.

 2. Veldig pent bilde Caroline 🙂

  Kommer dere til å selge herresmykker på Treasures også? 🙂

  Ville bare si at du virker som en snill og omsorgsfull jente. Er man fornøyd med seg selv, har man også lettere for å være fornøyd med andre. <3 Ha en fin dag, fine du 🙂

 3. Kjempe fint bilde, Caroline =)

  Ser ut som dere har tatt inn masse flotte smykker 😀

 4. Nydelig sminket 🙂

 5. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10083326

  På bloggen har du skrevet et eget innlegg om å samle inn penger til det som viste seg å være en bedrager.

  Lurt å sjekke kildene sine vettu…

  1. Fotballfrue

   Herregud,hva er det med deg?!? Jeg ville bare være snill,hvordan kunne jeg vite at hun ikke var syk? Ingen normale mennesker tuller med noe så alvorlig!

   1. herregud a pia. skulle liksom fruen ha reist til tønsberg for å sjekke om hun var syk?? man går jo ikke å tror at noen kødder om en så alvorlig sak som kreft sykdomm. verre med hun som ga 85 tusen til henne og trodde at hun hjalp henne, men så hadde hun brukt penger til oppusning..

 6. Utrolig fint bilde! Men visst det skal bli brukt på nettsiden deres (treasures) for å vise frem smykkene så ville jeg heller fokusert på smykkene enn ansiktet ditt.. Om du skjønner.

  Visst du ser på bildet så er smykket og øredobbene utrolig uskarpe, mens ansiktet ditt er sylskarpt. Da kommer fokuset på ansiktet ditt, ikke smykkene..

  Men visst det ikke er ment for treasures.no, så er det bare er fint bilde av en vakker jente 🙂

  1. Fotballfrue

   Motsatt mener jeg 🙂 At det er ut av fokus vekker interessen og gjør det litt «mystisk».

   – C

   1. hehe.. okey da. Skjønner hva du mener.. Men forsatt uenig.. Jeg syns smykkene forsvinner litt.. Men hver sin smak og hver sine meninger 🙂 Vi får heller være enige om å være uenige 😉

    Men veldig fine smykker.. gleder meg til å svi av noen hundrelapper på treasures.no i kveld! 🙂

 7. Er det meningen at smykkene skal være ute av fokus/»blurry» og kun ansiktet ditt skal være skarpt og i fokus? Fint bilde av deg (selv om jeg liker deg MYE bedre smilende og uretusjert), men trodde det var reklamebilder for smykker og ikke for ansiktet ditt…

  Blir spennende å se om Treasures tar av; så utrolig moro at du og mannen din begge liker dette!! Altfor mange par som har altfor lite til felles så dette er virkelig flott!! 🙂 Mannen min hadde fått angst om han måtte være med å åpne smykkebutikk på nettet, han er dessverre veldig ordinær i klær og tilbehør… Hehe… 🙂

  1. Fotballfrue

   At smykket er blurry vekker interessen hos folk. Alle som ser bildet vet at det er smykket som er i fokus, at det er blurry vil gjøre at folk blir mer nysgjerrig 🙂

   – C

 8. du er helt fantastisk pen, uansett!

 9. Utrolig nydelig bilde, Caroline! 🙂

  Skjønner ikke hvorfor alle må kritisere at enkelte bilder er redigert! Det er slik verden er, og det skal vel ikke gå ut over ei dame som har dette som jobb!? Hun legger jo ut bildene til oss fordi vi ønsker å følge henne og livet hennes. Hun gjør det for oss. Om en skal klage på redigering og retusjering er ikke en blogg stedet for det! Her er det jo som Caroline sier, produktet som skal selges som er i fokus 😉

  Utrolig bra blogg også forresten ;D

 10. Nydelig bilde!! Fantastisk med slike bilder «litt utenom det vanlige» -hvor en ser modellen i en litt mer naturlig sammenheng, i stedet for bare rett opp og ned. Syntes uttrykket ble veldig bra, og gleder meg til dere (forhåpentligvis) åpner i morgen 🙂 Ha en fin dag 🙂

 11. Nyyydelig! Gleder meg til å se nettbutikken 🙂

 12. Det bildet var nydelig! 🙂 Gleder meg til treasures åpner!!!! 😀

 13. Renathekristoffersern

  Utrolig fint av deg caroline<3 du er utrolig pen!

 14. Martine

  Så fint bilde! 🙂

 15. krystle

  Bildet av deg var fint…..men er det ikke smykkene du vil vise fram?? Jeg er en som gleder meg til nettbutikken din åpner, så da hadde jeg brukt bilder som viste smykkenen godt frem::=)) Lykke til med nettbutikken.

  1. Fotballfrue

   Smykkene blir vist frem på produktsidene 🙂 Dette er kun ment som en teaser.

   – C

 16. Kjempefint av deg 🙂

 17. Jeg synes at bildene er kjempefine, men jeg føler at DU tar oppmerksomheten vekk fra produktet. Du er mer i fokus enn tingene du selger, det synes jeg blir litt feil. Du er kjempevakker, men det er ikke deg selv du selger, hvis du skjønner hva jeg mener 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er poenget. Alle som ser på bildet er nysgjerrig på smykket, fordi de VET at det er det det reklameres for. Ved å gjøre smykket blurry, blir folk nysjerrig, og må inn å se mer 🙂 Det er en teaser.

   – C

   1. I så fall har du lyktes! 😉

 18. Ragnhild

  Synes dette var et fint bilde av deg 🙂 ser at mange her kommenterer at bildet er fint, nydelig osv. og at noen mener at fokuset kommer bort fra hva som faktisk skal selges. Hva tenker du/dere om det? Tar du/dere det til dere eller ser dere forbi det? De er jo brukerene/kjøperene. Kan ikke huske å ha sett reklamebilder som ikke har produktet i fokus, men mulig jeg tar feil 🙂
  Ønsker dere masse lykke til med nettbutikken!!

  1. Fotballfrue

   Dette er et reklamebanner for nettbutikken, på en måte som i magasin. Ta en titt i for eksempel Vogue eller Elle, der finner du akkurat samme type bilder. Meningen er å vekke interesse, produktet kan de komme å se på produktsiden 🙂

   – C

 19. Hei Caroline!
  Helt enig at dette bildet ble knallfint! Utrolig gøy å se hvordan det ble in real life. Gleder meg til å se flere av de på nettsiden. 🙂
  klem Merete

 20. Nå blir jeg altså så oppgitt over å se hvordan alle dere skal kommentere hver en minste ting Caroline foretar seg. Caroline har lagt mye arbeid og krefter inn i dette prosjektet for å få det best mulig. Hun har brukt profesjonell fotograf og sikkert fått hjelp til markedsføring og design. Alle dere som kommenterer hvordan bildene bør/ikke bør se ut, har dere en master i markedsføring og design eller? Hvis ikke synes jeg dere kan holde tåta på dere. Skulle gjerne likt å sett hvordan det hadde sett ut hvis alle dere, som har 1000 meninger om Carolines nettbutikk, skulle lagd en nettbutikk selv. Hadde vel blitt noe noe i duren illusion.no…

  Er det noe jeg forbinder med deg Caroline, så er det at du er gjennomført dame, har bein i nesa, og tenker gjennom det du gjør mange ganger for at det skal bli best mulig. Du er perfeksjonist av person, og derfor tror jeg nettbutikken din blir akkurat det; PERFEKT 😀 Lykke til så masse, jeg synes bildet var kjempeflott og er sikker på at dette blir en suksess.

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at du ser det for hva det er <3

 21. Veldig flott bilde, Caroline. Dette likte jeg kjempegodt! Jeg har stor tro på satsingen deres. Et genistrek! Gratulerer med åpningen. Og masse lykke til. 🙂

 22. Fantastisk <3

 23. Veldig flink fotograf, og et fint bilde! Men dette bilde kunne aldri i verden blitt brukt som en reklame i en større sammenheng, for da er poenget å få fram det man selger. Om ikke kundene skjønner hva det blir reklamert for mister man interessen. Men funker sikkert siden du skal ha det på nettsiden 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *