Få looken

Lille, søte Hermine (som vi kjenner henne fra Harry Potter) har blitt forvandlet til en lekker, voksen kvinne med en fantastisk klesstil. Hun er urban, classy og kler det meste – til og med snauklipp.

Nå synes jeg det er på tide å tenke litt fremover, så da jeg ivrig surfet gjennom min daglige dose Hollywood tidligere i dag, på jakt etter inspirasjon til sommerlige antrekk, var det noe ved disse bildene som fanget interessen min

Ikke at jeg noensinne går med hatt, men jeg har i det minste fem av dem i skapet, og bør kanskje vurdere å ta i bruk én av dem . .

Under har jeg satt sammen et lite moodboard, så du også kan kle deg som Emma Watson

Dressjakke fra Nelly // Skjorte fra Japo Suit // Shorts fra TopShop // Pumps fra Nelly // Clutch fra Friis&Co // Slips stjålet av kjæresten // Hatt fra Nelly – som forresten har fri frakt i dag ♥

Deler av innlegget er annonsebasert.

44 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg lurer egentlig bare på om Topshop sender til Norge, for de har ikke butikk her og sist jeg prøvde å handle ville de ikke sende..
  Bare lurer på om du vet noe om dette siden du tok med bilde av den shortsen 😉 Er så utrolig mange norske blader som også har med ting fra topshop, men det er jo dumt når vi ikke får tak i det i Norge.

  1. Det er en inder i nordnorge som har en butikk som heter topshop, og krever masse penger for å gi fra seg navnet sånn at topshop kan selge her i norge, derfor har de sluttet å sende bestilte varer hit ..

   1. Ingrid

    Det er ein butikk i Bergen, som selg eit merke som heiter Top shop, innehvar av merket og butikken nekta å gi frå seg rettigheitene og dermed kunne ikkje Topshop komme til Norge:/ Butikken er latterlig liten og er kjempe jalla:S

   2. Jeg trodde det fortsatt gikk an å bestille der selv om han har den butikken jeg. Mulig jeg har misforståt..

   3. carina

    han har sagt at han vil saksøke de om de sender til norge…. som er superdumt for de brukte å sende hit før, men så fant han det ut og han mener at han er eieren av det navnet. selv om top shop i england var startet opp lenge før han startet opp..

   4. madeleine

    det er også en butikk her i bergen som heter det. utrolig irriterende at slike butikker skal ødelegge for hele norge, verste er at de bare selger harry/tacky klær, går fobi den hver dag til skolen.. kunne aldri kjøpt noe derfra, ser heller ingen kunder der omtrent.. de hadde bare tjent på å selge navnet sitt :/

   5. Nå får dere skjerpe dere! Vi har tonnevis med klesbutikker i Norge, jeg tror vi klarer oss uten Topshop. Verden går ikke under om noen tusen tenåringsjenter ikke klarer å skaffe seg plagg fra en butikk som i grunn er lett tilgjengelig i andre naboland. Trenger ikke å krysse et hav for å komme seg til nærmeste Topshop. Dessuten forstår jeg mannen godt, det er faktisk en prinsippsak. Han har eierett på navnet og det er ingenting i loven som tilsier at han må gi fra seg det kun fordi enda en klesgigant vil etablere seg i landet. Det at dere syns butikken er «tacky/jalla» er totalt irrelevant og usaklig.

   6. Hei D. Er det du som eier butikken i Bergen? Haha. Selvfølgelig er ikke det usaklig, en personlig mening er ikke usaklig. De aller, aller fleste hadde ønsket at Topshop faktisk kom til Norge.

   7. Selvfølgelig er det usaklig hva dere mener om butikken, det er loven som gjelder ikke overfladiske meninger. Hadde du lest alle kommentarene som kom etter at artikkelen ble publisert ville du sett at de aller fleste sa seg enige med mannen som eier butikken. Jeg har aldri vært i Bergen eller hørt om butikken så den kommentaren der støtter ikke akkurat argumentet ditt om usaklighet.

   8. Fotballfrue

    Jeg forstår denne mannen veldig godt. Vi vet ikke hva Top Shop har tilbudt han for å gi fra seg merkenavnet Top Shop. Dette er levebrødet hans, selv om noen ikke liker det han selger betyr ikke det at ingen andre gjør det. Hvis ingen hadde handlet hos han tviler jeg på at butikken hadde overlevd så veldig lenge 🙂

    – C

   9. ÅH, så jeg kan bare krysse grensa jeg, da! JÆFT! OK, det kan jeg gjøre på to måter: F.eks. ved å ta av og kjøre opp Junkerdalsura i Saltdalen og dermed havne i Jäckvik, Arvidsjaur og Arjeplog osv. Nei, null Topshop der. OK, da prøver jeg andre veien neste gang.

    Så, la oss se. Det andre rimelige stedet jeg kommer meg over grensa på er i Mo i Rana. Så jeg kjører i fire timer på drittveier dit og tar av, kjører halvannen time til (neida, e lyg, jeg har ikke sertifikat … ) så er jeg i Hemmavan. Joda, bakkene er fine, men også her er dårlig med Topshop.

    Vi har ikke noen SVENSKEHANDELBRO her i Nordland.

    Signerer Topshop til Norge!

   10. madeleine

    D: ta å ro deg ned, skjønner hva du mener, ja selvfølgelig har han loven på sin side og alt det der. poenget er at den butikken kan umulig gå noe bra, så å selge navnet for ett par millioner burde vært et lett valg for han. som jeg sa går jeg forbi den butikken flere ganger for dagen fordi den er på skolevegen min, og det er aldri kunder der inne, derfor sier jeg den umulig kan gå noe bra.
    tonnevis med butikker?? greit hvis du bor i oslo, men har du vært i begen ? vi har ikke en enste butikk omtrent, bare bikbok, hm, vero moda og de kjedene der.. vi har èn mango, og én gina tricot som ligger type 15 min utenfor byn, så jaa, vi har faktisk behov for flere butikker her iaf… hele bergen går kledd likt.

   11. Roe meg ned? Hvordan i all verden tolket du signalene i kommentarene mine som sinna? Om denne mannen ble tilbudt millioner av Topshop vet du ingenting om. Han har rettigheter som enhver annen norsk statsborger og som Caroline selv sa, det er faktisk det han lever av. Skal han gi opp alt sammen bare fordi enkelte mener de ikke har noe å gå med hvis ikke Topshop kommer til Norge?
    Jeg bor ikke i Oslo, men har aldri hatt problemer med å finne klær. Det er en fin liten ting i dag som kalles nettshopping, veldig praktisk!
    Nå aner ikke jeg hvor i Bergen du kommer fra, men det virker ikke som om Ulrikke Lund eller Cathrine Heienberg/Cathinthecity har problemer med å finne klær. Dessuten må jeg skuffe deg med å si at du er på avveie for hadde det hatt seg slik at de åpnet butikk her i landet garanterer jeg at Bergen ikke hadde stått på førsteplassen så du hadde likevel måttetdra til Oslo for å shoppe. Åpnet ikke nettopp en ny butikk i byen din med designermerker som Marc Jacobs og Celine? Det er så typisk norsk holdning å klikke i vinkel når vi ikke får det som vi vil. Folk hyler at de vil ha Topshop og Starbucks i Norge, men tenker ikke over hvordan livsstilen hadde vært dersom vi kun satset på utenlandske firmaer. Vær litt mindre egoistisk så vil du bli lykkeligere.

    Og du EM – slapp av, de har faktisk nettbutikk (ja, de kommer til å frakte til Norge igjen, det er bare midlertidig nede) og sist gang jeg sjekket fantes det fine klær i mange andre butikker bortsett fra Topshop. Er ikke all verdens altså, vi snakker ikke om et high-end firma. Dette er britenes versjon av Gina.

   12. carina

    de kommer ikke til å sende til norge igjen for han har saksøkt de, så derfor vil de ikke sende til norge lengre.. meeen ingenting er så koselig som en tur til london 🙂

 2. Kjempe fint antrekk! 🙂 Og du er VELDIG flink til å finne klær som ligner de på bildene! :O 😉

  1. Ja, jeg tenkte akkurat det samme – hun er superflink! Flinkere enn mange av kvinnebladene jeg leser 🙂

   1. Det er fordi kvinnebladene er sponset. Caroline skriver jo at dette innlegget er delvis sponset, men Nelly.com har kanskje mer å velge mellom, enn kvinnebladene som ofte får i oppgave å vise frem et spesielt plagg.

   2. Emilie

    Ja, det stemmer sikkert 🙂 Bra vi har Caroline da ;D

 3. Marianne

  Jeg har ensten ikke noe hår på hodet etter en lengre kamp mot kreft og når du sier at denne jente er snauklipt blir jeg rett og slett trist. Jeg skulle ønske av hele mitt hjerte at jeg hadde hatt så fint hår som hun!

 4. For et fantastisk antrekk!!

 5. snowflake

  siden du ikke svarte sist, så prøver jeg igjen:) Gode tips! jeg bare lurte på om du hadde noen konkrete eksempler på hverdagsromantiske ting du gjør for LK eller han gjør for deg?:) alltid kjekt med litt ny inspirasjon:)

  Også lurte jeg på hvordan det hendte at dere avtalte date etter å ha møttes i parken(?) med hundene første gang dere møttes. Hvem som kom bort til hvem og hvem som foreslo å treffes igjen? Sånne historier er så koselig!:)

  ha en fortsatt fin «søndag»:)

 6. Hei, kjempe bra blogg 😀

  Ville bare si at jeg tror BikBok har en shorts som ligner enda mer på den Emma W. hadde <3

 7. Det er en stilig dame som inspirerer! Kan jeg spørre hvilke sider du kikker innom når du skal ha litt info fra Hollywood?

 8. åååh jeg elsker det! Blazeren og shortsen og hvit topp og hatt.. perfekt sommerantrekk!

 9. Hei! Jeg og liker stilen til Emma Watson kjempe godt. Men jeg lurer på en ting (mulig jeg ikke har fått det med meg), men hvor ble det egentlig av Femelle? Skriver du ikke for de lenger? 🙂

 10. Elsker antrekket, og elsker Emma Watson! Hun er flott 🙂

 11. Så fint! Bra laget, Caroline 🙂 Jeg har lånt et par bilder fra bloggen din, håper det går greit. Har selvfølgelig linket til innlegget.

 12. Hei! Jeg har sendt deg en mail ang noen spørsmål vedr gifteringene deres…
  Veldig takknemlig for svar :))

 13. Bra innlegg! Hun er inspirerende.

 14. hva trener du for og få så fine bein, og kan du filme eller ta bilde? jeg trener selv, men føler jeg ikke får så mye tynnere og mer muskler i beina som deg. hehe. og mage, er det noe spesielt du gjør? og, hva trener du når du er på SATS?

 15. Ingerid

  Fant denne shortsen på fashionlove.no, ligner mer på den på bildet føler jeg, og er jo supersøt! Hva synes du? 🙂

  http://www.fashionlove.no/kvinne/shorts/lace-shorts.html

  1. Fotballfrue

   Veldig fin 🙂

 16. Utrolig kul look! Vil prøve ut det samme selv, bare bytte ut lipse med et smykke 🙂

 17. Nydelig antrekk! Men jeg får mer en vårfeeling, enn sommerfeeling av den. 🙂

  1. Fotballfrue

   true 🙂

 18. Hei! Jeg prøvde å bestille meg et par louboutin sko fra neimanmarcus, men da jeg kom til kassen stod det at de kun sender til canda og USA. Hvis jeg husker riktig bestilte du dine derifra. Hvordan gjorde du det? 🙂

  xxxoo

 19. Det var faktisk litt kult 🙂

 20. Hatt er jo utrolig hot 😀 Bombesikker på at du ville kledd det!

 21. Åh, vil ha den shortsen!

 22. Likte antrekket! Men må ærlig si at jeg ikke kan fordra frisyren hennes… Hehe.
  Du burde bruke hatt Caroline! Absolutt! Elsker det selv, selv om jeg var dårlig til å bruke de i starten, ettersom det var så «uvant».

 23. Hei!
  Er det noen spesiell side som du finner inspirasjon når det gjelder klær eller søker du bare opp kjendisene? Føler jeg mangler inspirasjon og hadde satt veldig stor pris på noen tips og triks til hvor jeg kan finne litt inspirasjon. Syns du er har en utrolig fin klesstil, og elsker når du prøver deg litt ut i forskjellige stiler! You look fab!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg er jo litt av en sladderavhengig dame, så jeg surfer jo litt i ny og ne. Likevel finner jeg mest inspirasjon i magasine 🙂

   – C

   1. okei, tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *