TIRSDAG!

God morgen, alle hjerter ♥

Nå har jeg akkurat vært ute på tur med hundene, helt i meg en shake fra Atkins, og er  klar som et egg for en energisk økt på SATS. Deretter venter en arbeidsdag som helt sikkert vil vare til midnatt.

Senere i dag får dere oppskriften på en litt annerledes fiskegrateng, gled dere! Håper alle har fin dag i vårværet ♥

118 kommentarer

 1. Kan du fortelle litt om lavkarbo-kostholdet ditt og feks hvor mange karber du spiser pr dag? synes å huske at du skrev 50 gram??? Hva spiser du da, siden du ikke spiser brød etc? Jeg kjører LCHF-kosthold og greier aldri komme opp i mer enn 15-20 gram karber pr dag, og da spiser jeg masse grønnsaker etc også! Burde jeg spise flere karber?

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser masse grønnsaker, nøtter og meieriprodukter 🙂

   – C

   1. Maia L

    Samme her! 🙂 Men hvor mange karber ca da? For du har sagt at du «teller» karber.., ikke sant?

   2. Fotballfrue

    Prøver å ligge mellom 30 og 50 gram per dag 🙂

    – C

 2. Hei! Har sett at du har sånn superflat mage, og har så veldig lyst på sånn selv! Nå vet jeg at du trener ofte og regelmessig, og jeg er jo 15 så det kan hende noe av det er valpefett òg, men jeg lurte på om du har noen tips til at den ikke skal være oppblåst 24/7? Begynner å bli LITT irriterende at jeg ser gravid ut hele tiden:-)

  1. Det er helt normalt å ha mage for oss jenter. Spis, elsk, lev, sier jeg bare…

  2. Selja: Jeg sliter med det samme selv, og er 24 år. Jeg har iallefall hatt godt av å kutte ut pastiller, tyggis (hørt at kunstig søtning gir oppblåst mage) og kullsyre. I tillegg holder jeg meg til grovt rugbrød, og kun ett brødmåltid om dagen. Helsekosten anbefaler kanel-piller, men disse gjorde ingen forskjell.
   Jeg tenkte nå jeg skulle prøve et glass Biola hver morgen i en tid frem mot sommeren. Det er så kjedelig å trene 3-4 ganger i uken, også blåser magen seg opp utover dagen og en «går opp» i størrelse. Hmmf..

   1. Tusen takk! Da skal jeg prøve ut det, og sjekke om det hjelper:-) Ja, er utrolig irriterende at sånt skjer uten at jeg vet hvorfor!

 3. Kan du ikke gå uten sminke på trening en gang?

 4. KamillaogMarie

  http://frem10den.blogspot.com/2011/03/h-barnearbeid.html

  hadde betydd mye for oss om du hadde orket å lese innlegget vårt om denne saken! vi brenner virkelig for saken og håper at du har en mening å dele 🙂

 5. Har hørt om bloggen din lenge, men har ikke ordentlig lest den før nå og liker den kjempegodt! Du skriver om bla trening, noe som interesserer meg masse. Og de atkins barene, kan de kjøpes i vanlige butikker? Bruker du de som restutisjonsbar etter trening eller bare generelt? 🙂

 6. Cathrine

  Du er så fin du, Caroline! Får nesten lyst til å grine, skulle ønske jeg var like slank og sunn som deg.

 7. Så sprek du er! Er ikke så glad i slike «ferdiglagde» væsker, men det er sikkert godt og fint 🙂

 8. Heihei, kan jeg spørre hva som står på den «planken» dere har bak konfyren. Klarer ikke å lese alt siden hånden din kommer iveien på bildet 😉 Kjempebra blogg foressten. Er en jente på 16 år som ser stort opp til deg både i klesveien og med tanke på trening. Du er så motiverenede og flink, stå på!

  1. Fotballfrue

   some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen <3

   Det er et serveringsbrett forresten 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *