Ny giv

Håper alle har hatt en deilig helg, og er klare for å ta fatt på en ny uke. Jeg kjenner faktisk at formen fortsatt er litt groggy (!!), men det er ingenting en god treningsøkt ikke løser. Tipper jeg er meg selv igjen før jeg klarer å stave SATS.

Denne uken er det utrolig mye spennende på planen for vår del, vi har blant annet planlagt åpning av nettbutikken, dersom alt går etter planen. Og det kan jammen se sånn ut. Se bare hva jeg har fant i innboksen min tildligere i dag. .

ja, de er uretusjerte – dere får se de ferdige når vi åpner

. . fra ingen ringere enn Benny og photoshooten vi hadde på fredag. Vi planlegger faktisk en konkurranse for dere også, hvor en heldig vinner kan stikke avgårde med en fashionshoot! Følg med ♥

I mellomtiden kan dere like Treasures.no på facebook, du finner gruppen vår HER. Hvem vet, kanskje det vanker noen goder for medlemmene der?

Nå må jeg fyke, herlig mandag til alle!

102 kommentarer

 1. Flotte bilder og nydelige smykker <3

 2. Kjempefine bilder! Gleder meg til nettbutikken åpner! 😀

 3. Jeg syntes ikke du trenger å fikse på bildene jeg! 🙂
  liker de AKKURAT som de er 😀

 4. Karoline

  Åh, du er så flott Caroline! Gleder meg masse til butikken deres åpner, har lyst på alt du har på deg her! 🙂

  Du har forresten utrolig fine blodårer, jeg fikk lyst til å sette veneflon, hehe. Ta det som et godt kompliment fra en sykepleier 😉

  Hilsen Karoline.

 5. Elisabeth

  Du er så utrolig skjønn, Caroline<3 gleder meg til nettbutikken åpner:D

 6. Vakker, engasjert og intelligent dame! Superkvinne med en av Norges beste blogger:)
  Gleder meg veldig til nettbutikken åpner:) Ha en fin uke med siste forberedelser og lykke til med åpningen, Caroline!

  Hilsen fast leser:)

 7. Wooh, gleder meg til den åpner!! 😀
  Ha en fin dag 🙂

 8. Dwightinha

  Utvalget til nettbutikken ser lovende ut. Flotte bilder.

 9. Du er utrolig pen! Misunner utseende ditt:-)

 10. Hei pene deg, du ser fantastisk ut som alltid.. aw.
  Men, hvor er toalett mappen din fra? og pris? : )

 11. åååh, ugleriiing 😀 Jeg har lett etter slike ringer og smykker 🙂 Gleder meg til dere åpner så kanskje jeg endelig får oppfylt ønsket mitt 😀

 12. Morsomt at du sier at det er smykkene som skal være i fokus, når de såvidt synes på de fleste bildene! Fokuset er jo MIDT i ansiktet ditt på alle bildene! Håper nettbutikken inneholder bilder av det som skal selges også..
  Du er kjempevakker, det er ikke det;)

  1. Fotballfrue

   Dette er en fashionshoot, smykkene må jo pryde noen, kan ikke kun ha bilde av produktet. Det har en jo produktsidene for. Jeg synes det er klart og tydelig at det er smykkene som vises frem 🙂 Det er profesjonelle folk som står bak både planlegging og utførelse av bildene.

   – C

 13. Det nederste bilde var utrolig pent! Du får virkelig til å vise produktet fram. God jobba Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *