Caroline tipser

Sliter du med rød, irritert hud etter en omgang med høvelen? Da vil du elske PFB vanish, som du finner blant annet hos Coverbrands.

Selv har jeg aldri hatt så mye som en rød prikk på leggene, men under armene kan det dukke opp en rød prikk i ny og ne, i hvert fall om jeg ikke bruker riktig deodorant. Derfor har jeg testet PFB vanish i noen uker nå, og er veldig fornøyd med resultatet. Fast plass på baderomshylla ♥ (som begynner å bli farlig full nå)

Her har jeg snekret sammen noen råd til deg angående barbering

Produktet er sponset av Coverbrands.no

36 kommentarer

 1. hvem vant nelly konkuranssen?

  1. Fotballfrue

   Jeg har avslørt det for lenge siden.

   – C

 2. Denne har jeg absolutt behov for iblant under armene… Takk for tipset 🙂 Ha en fin søndagskveld!

 3. Jeg finner ikke det!

  1. Jeanette

   Det står i bunn her : http://fotballfrue.no/?p=5116

 4. Jeanette

  Er det fri frakt fra Cover Brands? 🙂

 5. Har aldri slitt med det nei;) Men fint tips

  1. heheh. Du skal alltid få frem sånne ting, får ALDRI røde prikker; får ALDRI kviser :P, du sliter ikke med rød hud blabla.

   1. Hun sa jo at hun avogtil får det, ellers hadde hun vel aldri giddet å brukt den noen uker.

 6. Takk for flott tips 🙂 Denne må jeg skaffe meg!

 7. Denne tror jeg at jeg må kjøpe meg når jeg får lønninga. Sliter med røde prikker under armene, og hudormer på haka. Har aldri vært plaget med kviser, tror faktisk jeg kan telle på to hender hvor mange jeg har hatt ;p
  Takk for tipset ; )

 8. Mathilde

  nei, hæ? hvem vant nelly konkurransen?

  1. Vinnerne av Nellykonkurransen ble Maria Romundstad & Elisabeth Medhus, gratulerer! Dere hører fra Nelly snarest ♥

 9. der har du reddningen min! tusen hjertelig takk for et godt tips, har slitt med det lenge.

 10. Kristine

  Hei Caroline!
  Så på bildet der du hadde på det røde undertøyet og må virkelig si at du er en stor insiprasjon for meg, og helt sikkert tusenvis av andre jenter! <3 Jeg er selv 16 år, og følger med på bloggen din hver dag. Du har inspirert meg til å trene mer og spise sundt! du har drømmekroppen, og håper selv jeg blir som deg når jeg blir eldre! 🙂 Keep up the good work sweetie!

 11. er denne fri for parfyme og parabener? for jeg har veldig ømfintlig hud og tåler nesten ingenting 🙂

 12. Du kommer alltid med nyttige og bra tips som jeg virkelig har bruk for! Skal nok gå til innkjøp av denne ja! Elsker bloggen din, leser den hver dag.
  Du er virkelig en inspirasjonskilde for meg! <3

 13. Det høres kjempe smart ut 🙂 Gøy med søndagstipsene dine, og spesielt så elsker jeg alle lavkarbo oppskriftene du legger ut innimellom <3 ønsker gjerne fler 🙂 Koselig blogg med bra tekst og fine bilder.

  Må bare komme med en tilbakemeld ang det du skriver at den tørker ut kvisene. Antibakterielle ingridienser kan være gode bra for folk med kviser, mange gode kvise serier kan inneholde dette. Men det blir nesten litt feil om man sier at den greia tørker ut kvisene. Før i tiden trodde man det var lurt å tørke ut kvisene, men i senere tid lærer man på hudpleiskoler at det å tørke ut kvisene hjelper der og da. Men så kommer kvisene sterkere tilbake. Så det man trenger er også rikelig med fukt. Men om dette produktet har det i tilegg, at det gir fukt. Så er det nok supert 🙂 🙂 Ikke meningen å pirke 😛 🙂
  Ha en super søndagskveld videre:)

 14. Bra tips! 🙂

 15. Kjekt med tips 😀

 16. Elisabeth

  Hei!
  Har du fortsatt rabattkode hos Coverbrands? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikke på denne, dessverre :/

   – C

 17. Et lite spørsmål..

  Hei!
  Det er fint at du kommer med tips og slikt. Men jeg trodde et av poengene med dine anmeldelser var at du selv står for det du skriver, det er din erfaring og du er 100% ærlig. Har du prøvd produktet mot kviser og acne? Fint at du anbefaler det mot en rød prikk under armen, som du har prøvd produktet mot. Men hadde vært fint om du kunne prøve det mot kviser før DU anbefaler det mot kviser. Det vil gi mer troverdighet for meg iallefall :))

  1. Fotballfrue

   Det står om produktet at det hjelper mot acne og skal tørke ut kviser. Jeg forstår hva du mener, men denne har flere bruksområder, og jeg kan dessverre ikke teste den ut på noe jeg ikke har. Jeg er 24 år, og har aldri slitt med uren hud. Det er derfor naturlig for meg å heller teste den på de bruksområdene jeg kan 🙂

   – C

 18. hei. lurer bare på en ting, hvilken vei burde man barbere leggene? med eller mot hårene? hva jør du Caroline
  Vil også si at bloggen din er en stor inspirasjonskilde for meg. : )

  1. Fotballfrue

   Mot faktisk 🙂

 19. Smart tips!

 20. Johanne

  Hehe, gode tips til super nybegynnere kanskje..? 😉 Er vel ikke noe ingen andre vet.

 21. Funker den til intimbarbering også?

 22. Det står frakt kr 0, og så er det faktura 49 kr. Stemmer det, og er totalsummen man da må betale 148 kr?

  1. Fotballfrue

   dersom du vil ha faktura tilsendt, i stedet for å betale med vise med en gang, blir det en ekstra sum på 49 ,- ja 🙂 Totalsummen blir jo 248 da, for produktet koster 199,- 😉

   – C

 23. Skal man bruke deodorant under armene etter pfb?
  Finner ikke barbergeleen fra eos på coverbrands..

 24. Hei! 🙂
  Tusen takk for tips!
  Kan man barbere seg «der nede» med den også?

  1. Fotballfrue

   Man kan bruke den til intimbarbering også, ja 🙂

   – C

 25. Solveig

  Vet du om noen vanlige butikker som også selger dette produktet? 🙂 Sånn at man slipper å kjøpe over nettet mener jeg.

 26. Har nettopp anskaffet meg dette prdouktet, og har prøvd det en gang på leggene. Men jeg satt i over en time før det var tørt. Lurer på om man kan rulle på litt her og litt der og heller smøre det utover leggene sånn det ikke blir så tykt lag og tørker litt fortere? Håper på svar, for er litt usikker her jeg sitter.

  Takk for tipset, dette er forhåpentligvis min redning mot mine rødprikkete legger og inngrodde hår! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *