Har du lyst til å bli makeup artist?

Nå åpner Face Stockholm Makeup School her i Oslo, og for noen uker siden ble jeg invitert til en mini makeup time.  Vi startet med å snakke litt om hva jeg liker og ikke liker, deretter ble vi enige om å prøve ut litt sterke farger, selv om jeg egentlig er mer fan av jordfarger. Dere vet hvor vanskelig jeg er å tilfredsstille på makeupfronten?

Det ble derfor til, ikke overraskende nok, at vi fjernet den sterke sminken før vi var kommet til maskaraen. Så gikk vi heller for en ren og pen look. En look jeg for eksempel kan gå for når jeg skal trene og svette:

Anja, som gjorde makeupen på meg, var veldig flink og ikke minst, opptatt av at jeg skulle være fornøyd. Det liker jeg! Hun kunne absolutt alt om sminke og teknikk, så jeg følte meg mer eller mindre kunnskapsløs. .

Face Stockholm Make Up School er allerede etablert i Bergen, Stockholm og New York, og i august åpner altså skolen i Oslo. Jeg vet at mange av dere er interesserte i sminke og styling, så denne utdanningen kan kanskje være aktuell for flere av dere?

52 kommentarer

 1. åååh, har hatt kjempe lyst !! alltid drømt om det, men har ikke blitt enda..

 2. Du ser smashing ut, Caroline 😀

 3. så fin du er Caroline:) noen kler sterke farger, andre ikke. Selv er jeg brunette, men kler mye bedre jordfarger enn sterke farger.. synes nå jeg! Du er da alltid pen da! Misunnn….. ha en fin fin kveld:) klemmer

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Jeg er absolutt ikke alltid pen, skulle sett morratrynet mitt her om dagen for eks. 😉 Alle har vel dårlige dager (håper jeg) :p

   – C

   1. joda det er du! alle er pene, innerst inne! Du er pen både utenpå og innenpå:) men ja, alle kan ha dårlige dager:) hehe.. koselig at du godtok meg som venn for face foresten:) klem

 4. har du virkelig sminke på når du trener??

  1. Fotballfrue

   Det var et eksempel 🙂 Jeg skriver for eks. . Jeg har vanligvis vannfast mascara når jeg trener, men ikke noe annet – med mindre jeg kommer rett fra jobb eller noe annet.

   – C

   1. kan du fortelle, tar du styrke etter kondis om morgenen? du trener vel ikke bare om morgenen? så da bruker du jo all sminken du har tatt på deg daglig. Tar du av alt etter trening og på med ny? håper du kan skrive om dette med styrke, for det er så mange ulike råd ute å går.

   2. Fotballfrue

    Jeg trener oftest styrke etter kondisjon, men jeg har faktisk hørt at det omvendte skal være mer effektivt. Jeg gjør det uansett som jeg føler for 🙂 Jeg trener nesten kun om morgenen jo, faktisk gjør jeg alltid det 🙂 Så da blir det kun vannfast mascara.

    – C

   3. Trine….hva i all verden er galt med å sminke seg når man trener?? Er det krise, liksom? Jeg har alltid på litt sminke når jeg er ute blant folk, selv når jeg trener. Helt utrolig at folk gidder å pirke på sånt….da er det om å gjøre å finne på kritikk!

   4. Haha thea! sa jeg at det var noe galt? var overhode ikke ment som kritikk, bare et spm om hun sminket seg når hun trente, fordi hun sa i TvTing at hun sminket seg når hun sto på slalom(?), og da lurte jeg bare på hvorfor hun evt. sminket seg når hun skulle løpe og svette!
    Å uansett, er det jo ikke særlig lurt å bruke sminke når man trener, det er ikke bra for huden! 🙂

   5. Fotballfrue

    Likevel har jeg alltid hatt fin hud 🙂

    – C

 5. hvor og når kan man evt melde seg på dette? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det finnes både skole og kurs. Gå inn på linken og se 🙂

   – C

 6. Du kler da alle farger 😉 Du kune jo selv blitt make-up artist! Da hadde jeg kommet til deg 🙂 HIhi, han en fin fredagskveld 😀

 7. Kult 🙂
  Jeg lurte på noe: Du bestilte jo en kjole fra Edressme.com til bryllupet du var i. Hvordan er det med frakt og toll? Er det lang leveringstid og hvordan er størrelsene? Fant drømmekjolen til konfirmasjonen min(skal ikke ha bunad) og den var fra Faviana, men jeg finner ingen butikker som har det utenom Amerika. Vet du om det finnes et sted man får kjøpt Faviana?

  1. Fotballfrue

   Jeg ventet vel ca. 3 uker. Frakten husker jeg ikke helt nøyaktig, men ganske sikker på at det står ved check out, så om du synes dte er for dyrt, er det ikke for sent å snu 🙂 Jeg tror faktisk at den ene kjolebutikken som ligger i Slottspassagen har Faviana, noe i hvert fall 😀

   – C

   1. Ja jeg tror også de har på den butikken. Ved første øyekast ser butikken ut som JALLA og jada, de damene har både lilla og rosa hår; MEN de vet hva de holder på med. All respekt!!!!
    Caroline: hvilke Atkinsbarer liker du best og hvem av dem er sunnest ift LCHF?

   2. Tusen takk 🙂 Da skal jeg se! Skal også til London i mai og skal spørre om de vet om den finnes der.
    https://www.edressme.com/strapless-prom-6745.html
    Det er den kjolen over jeg tenker på.

 8. Du er en veldig dyktig blogger, men tror ikke du er så godt forbilde for ungdommer. Grunnen til at jeg sier det er at du snakker om det kostholdet ditt hele tiden, tror du burde legge til at unge på 14-15 år IKKE skal prøve å spise som deg. Mange ser nok på deg som et forbilde og vil spise slik du gjør for å bli like tynn som deg, men dette blir jo helt feil, for når vi vokser trenger vi karbohydrater! Det som også er problemet er at vi som er i «voksealderen» da, kan misforstå det og ikke skjønne greia med karbohydrater.Du er utrolig flink til å ta vare på kroppen din da, og nå er jo du eldre enn mange av de som leser bloggen din, men føler bare at du burde understreke at du er eldre.

  1. Fotballfrue

   Alle trenger karbohydrater ja, men ikke i de mengdene som de fleste spiser. Hvis kroppen får 0 karbohydrater, klarer den til og med å lage det den trenger helt av seg selv 🙂 Jeg, og mange andre (leger og kostholdseksperter blant annet), mener at et kosthold bestående av moderate mengder karbohydrater (under 100 gram ca), og et økt fettinntak er et mye bedre alternativ enn det «normale» kostholdet til folk flest. De få studiene som er gjort, og folks erfaringer viser dette.

   Dette gjelder de aller, aller fleste mennesker, at de i «voksealderen» må få i seg mye karbohydrater, er bare tull.

   Det jeg kan poengtere, er at ingen bør legge om kostholdet uten at de har lest seg opp tilstrekkelig, eventuekt fått hjelp av en lege eller kostholdsekspert 🙂

   – C

  2. Me: Feil. Har du ikke sett hvor mange bekjente av deg som har lagt på seg siden ungdomsskolen og til og med videregående? Dette kommer av dårlig kosthold og mye alkohol (karbohydrater). Jeg har selv ikke lagt på meg noe siden ungdomsskolen pga. bra kosthold og trening (jeg er nå 21).

   Har også lest at den andelen fettceller man har i kroppen ved 18-20-årsalder har man også for resten av livet. Det er derfor lurt å være nøye med kostholdet tidlig.

 9. «En look jeg for eksempel kan gå for når jeg skal trene og svette», når jeg så dette var jeg bare nødt til å se på kommentarene du hadde fått, for å se hvor mange som hadde kommentert det. Hehe. Folk «irriterer» seg, og henger seg opp i alt slikt du skriver. Latterlig. Du ser fantastisk ut og jeg misunner din selvdisiplin 😀 Stå på Caroline!!

  1. Tenkte akkurat det samme! 🙂

   1. susanne

    haha, jeg også :p folk henger seg opp i de utroligste ting

 10. Christine

  Hei hei! 😉

  Jeg går selv på denne skolen i Bergen og oppfordrer ALLE som har en drøm om å bli make up artist om å søke!
  Nå har dere endelig muligheten til å gå på denne skolen også i Oslo og det er en fantastisk mulighet.

  Jeg har fått oppleve så mye gøy iløpet av dette skoleåret med alt fra skjønnhetsmakeup, fashion, styling, hår, film og tv til teater.. Det er et bredt spekter og man får mulighet til å oppleve så utrolig mye spennende og muligheten til å utfordre seg selv og være kreativ.

  Lærerene er utrolig dyktige og har masse kunnskap.

  Anbefales!

 11. Fantastisk kjede du hadde på deg! Kommer det i nettbutikken deres? Håper den åpner snart 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra HM 😉

   . C

   1. Helena

    Takk, da blir det HM i morgen, håper å finne det 🙂

    Ellers må jeg bare si at jeg blir helt oppgitt over de som tar seg tid til å bekymre seg over at du skriver om kosthold…som om bloggen din var det farligste på nettet! Om foreldre er så bekymret for barna sine bør de nekte dem tilgang til internett! Å skrive om et sunt kosthold blir aldri feil! De som har de sterkeste meningen på netter er som regel de som bare har dem der, og aldri løfter seg ut av sofaen for å engasjere seg. Keep ut the good work!

   2. Du finner det nok neppe. Var i butikken rundt juletider.

 12. LisaMadelen

  Heia, elsker bloggen din ! Men et stort spørsmål, hvordan fixer du hårett ditt? kan du lag en video om det? behøver ikke og snakke, bare vise? Klem 🙂

 13. Karoline

  Hei!
  Du, jeg lurer på noe, og da spør jeg selvfølgelig norges fremste moteekspert:
  Hva bruker man til knallfarge veskene som er inn i år? Har gått til innkjøp av 3 stykker, men finner ikke ut hva jeg skal kombinere de til. Må jeg ha hvitt eller jeans, eller er det lov å bruke den til hva som helst?

  Kanskje du vil lage et innlegg om dette med ss11 moten?

 14. Folk altså! Hva er galt med å bruke litt sminke på trening? Det gjør jeg også! Føler meg litt bedre når jeg ikke ser ut som en boms, og jeg er ikke på trening for å føle meg dårlig.

  1. Helt enig!

  2. Nathalie

   Man kan jo i teorien møte de samme menneskene på treningsstudio som man kan hvis man skal ut på byen en kveld. Så hvorfor man vil se ut som et dass på trening er beyond me!;) Men ikke nå kult med rennende foundation da..hehe..viktig å velge den gyldne middelvei;)

   1. Helt enig! Viktig å føle seg fresh uansett 🙂

 15. anne key

  Anja er læreren min<3 hun er rå flink å vet hva hun snakker om:D *glad i deeg anja om du ser dette;) fra nordlendingen a,key;)

 16. Ser veldig gøy ut, og det er jo gøy å sminke andre, men tror ikke jeg hadde passet veldig godt til det egentlig : )

 17. Mathilde

  hvilket sminke merke og redskaper brukte de?
  Eller blandet de mye?
  Jer er 14, kan en del om sminke og lærer masse enda, dette er drømmeskolen for min del!

 18. Anne mette

  Hei, jeg har lyst til å kjøpe meg en tredemølle, men lurer på en ting. Kan man ikke bare sette den i en vanlig stikkontakt eller må vi ha mye mer strøm? svar,vær så snill!

 19. Kristina

  Så spennende!! 🙂
  Når er det Restylanen «forsvinner» fra leppene dine? Husker du sa at den forsvinner naturlig etter tre mnd, men det ser ikke slikt ut enda? Om ikke du har fylt på da:)

 20. Elisabeth

  Hei! Fin blogg 🙂 Du er så pen! Jeg bare lurer på hvor høy du er? Jeg føler meg så veldig høy. Er 18 år og 178 cm høy. Føler jeg ikke kan gå med høye hæler, slik som du. Så da lurer jeg på hvor høy du er :p Håper på svar 🙂 Ha en fin helg!

  1. jeg er også 178 og jeg marsjerer rundt med høye hæler. Selv om jeg er høyere da så virker det ikke slik når du har høghelan på- anbefaler deg å finne nette sko med 5 cm

 21. hvor mye koster det«?

 22. Hva koster den utdanningen? 🙂

 23. Så fin du ble (og alltid er!). Jeg har veldig lyst til å tørre gå med sterke farger, men synes det ser rart ut likevel.. blir til at jeg går tilbake til det naturlige likevel!

 24. hva skjedde egentlig med den jetnegruppa du var med i? kommer det noe nytt?

  1. Fotballfrue

   Alt er lagt på is, det skjer ikke noe mer 🙂

   – C

 25. Hei!
  Lurte bare på hvordan du klarer å holde deg så tynn.
  Hvordan klarer du å holde motivasjonen oppe til å ikke spise så mye usunt?

  Har prøvd lenge å trene for å bli tynn men kommer meg aldri dit, har tren nå i over 7 måneder , har du noen tips til meg ? : D Trener ca 4 dager i uken fra 1 til 4 timer.

  Hilsen
  Karine

 26. Hei Caroline! Så utrolig fint smykke du har på i bildet over 🙂 Hvor har du kjøpt det?

 27. Anja er så sykt dyktig og en herlig person! Elsk på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *