Working 06 – 23

Her tilbringer jeg stort sett hele dagen, i vår nye kontordel. I går ble klokken så mye som halv tolv før jeg slo av dataen, og i dag kom den på igjen før hanen gol. Vel, altså i seks-tiden. Men jeg skal på ingen måte klage, jeg elsker virkelig det jeg gjør. Research, idémyldring med meg selv, kreativitet, foto og journalistikk = fantastisk.

Som dere ser har jeg akkurat fått vrengt av meg finstasen, føles helt skjønt. Fikk plutselig følelsen av at noen leker seg med hammer og spiker i hjernebarken min. Forferdelig vondt. Håper det går over, for i kveld skal jeg endelig møte jentene mine igjen. Savner dem så fælt! Apropo jentene mine, Charlotte er butikksjef på Deltajer som ligger på Sagene, og jeg lovte å videreformidle at det er vennekveld der i morgen mellom 17 & 20. Ta med deg en venn og få rabatt på hele butikken ♥

Minus jobb og trening, har jeg rukket å være hos Kate i dag. Altfor lenge siden sist. .

jentene på Strøget har forresten startet med en innsamlig til Frelsesarmeen: 5,- fra hver kunde går til veldedighet. Fantastisk tiltak!

. . også rakk jeg et par innkjøp på veien hjem. Farlig at både Gina & BikBok ligger like i nærheten. Jeg kan jo vise dere  i morgen, hva som fikk kollektivplass i skapet mitt. Lover å bli bedre på antrekk igjen. Har bare ikke funnet tiden til det i det siste. Har dere savnet det veldig?

Håper ellers dere har en strålende onsdag! Følg gjerne med her, innlegg om FakeBake kommer litt senere ♥ Har endelig fått ut fingeren og testet det. Hint: Lars-Kristian står på badet og smører seg inn nå. Hørte jeg påvirket?

79 kommentarer

  1. ja, jeg savner litt antrekk, hva du har kjøpt osv. Kanskje litt fler nærbilder og flere forskjellige vinkler!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *