Caroline tester

Endelig har jeg testet FakeBake sine selvbruningsprodukter! De har stått på badehylla i over tre uker, men jeg har rett og slett ikke turt å teste dem. Én eneste gang før har jeg dristet meg til å smøre inn kroppen med tyktflytende brun lotion, og resultatet den gangen var ikke pent. Jeg lignet ikke annet enn en appelsin. Denne gangen ble heldigvis resultatet ganske annerledes.

Selv brukte jeg både skrubb og skin smoothie før selve påføringen, noe som førte til et veldig godt utgangspunkt. Skrubben dufter utrolig godt, det samme gjør skin smoothien, men jeg kan ikke akkurat si det samme om selve kremen. Den lukter helt grusomt, litt sånn gammel dame. Men her er det viktig å påpeke at lukten forsvinner helt etter den første dusjen.

Hansker er det veldig viktig å bruke. Når du er ferdig med påføringen,  kan du ta av deg hanskene, og smøre en liten tanke krem på håndflatene også, slik at du får en jevn overgang.

Hehe, ikke si hva det ligner på!

Her er den leggen innsmurt. Ser du hvilken?

Etter påføringen tok jeg på meg bådekåpa, og lot det virke over natten. Da jeg dusjet tidlig i dag, forsvant den overflødige fargen, og jeg satt igjen med et gyllent resultat. Jeg er kjempefornøyd, og kommer absolutt til å gjenta behandlingen om noen dager.

Lars-Kristian synes jeg ble så fin, at han ville teste selv også

Jeg har fått tilsendt disse fra BliVakker, hvor du vil få 35 prosent på alle FakeBakeprodukter fra i dag, til og med fredag.

Her finner du Body Polish // Skin Smoothie // Self Tanner

117 kommentarer

 1. haha, lo da jeg så bilde av L-K som driver å bruner seg gitt:p

  1. Fotballfrue

   Hæhæh :p

 2. Har aldri prøvd selvbruning før og må si jeg er skeptisk med tanke på at jeg er svært lys i huden.

  Uansett, her kommer et kanskje dumt spørsmål fra en selvbruningsjomfru :p

  Skal til utlandet snart og vil gjerne ha litt farge før jeg drar, men liker ikke å ta solarium. Kan jeg bruke fake bake før jeg drar og likevel sole meg, bruke solkrem osv. mens jeg er der? Jeg får «ordentlig» farge fordet? Du har kanskje ikke peiling på dette, men verdt et forsøk likevel :p

  Ha en fin dag 🙂

 3. Hej Caoline

  Tak for en fantastisk blog. Jeg har selv prøvet fake bake og synes den er vanskelig og få ordentlig jævn. Så da jeg var hjemme i dk for et halv år siden prøvede jeg Sun Spa tan-in-a-can.

  Den er helt fantatisk og jeg kan slet ikke undvære den. Er sluttet helt med solarium efter det. Den fås i to farver jeg købte begge og bruger den originale i ansigtet og chokolade farven på kroppen.

  Jeg har testet utrolig mange spray men denne giver den bedste farve. I dk er det danmarks svar på Jan Thomas der anbefaler den og de har skrevet om den i iform, woman etc. Nu har jeg lige tjekket ud og den skal komme her til Norge i løbet af nogle måneder.. For lige nu må jeg bestille fra dk = told….

  Den må du virkelig prøve 🙂 …Godt at få folk væk fra solarium..

  Bedste hilsner fra Maria din danske leser!

 4. Det var veldig forskjell! Men så spørs det jo hvordan det blir nåe du har dusjet 😉 men blir ikke lakenet full av den kremen??

 5. heia 🙂
  hvor lenge hadde du kremen på i ansiktet?

 6. Et tips, når du bruker denne og skal ta det på håndflatene eller i ansiktet kan du gå over med en tørr klut, bomulspad og q-tips for og få bort det overflødige med en gang, så det ikke blir sånne kanter, kan også gjøres på føttene. I ansiktet kan du bruke en q-tips rundt øyenbrynene, og nesebordene og en bomulspad eller klut etter hårkanten og leppene.

 7. Hei Caroline:) Fint innlegg du har skrevet, har lurt på å prøve de produktene mange ganger selv, men vært litt usikker. Hvordan er den når fargen forsvinner? Blir den sånn flassete og skjollete som mange andre lignende psodukter?
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Det får tiden vise 😉 Skal oppdatere dere, jeg!

   – C

 8. Kristine

  Kjempefin:-)

  Har noeb spm som jeg regner med du kan svare på ang selvbruning:-)

  1. Er det farlig/dumt å sole seg i syden med selvbruningskrem på? (denne gangen fake bake-mousse)
  Er det i såfall veldig farlig/dumt å bli brent oppå den? Jeg skal selvsagt smøre meg med solkrem, men blir fort brent uansett.
  2. Hvor mye peeler du på forhånd? Jeg blir rød med en gang jeg gjør det, men så viser det seg etterpå at jeg har peelet for lite..

  Håper på svar:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre lite om selvbruning. Dette er kun andre gangen jeg tester 😉 Kanskje noen andre av leserne mine vet 🙂

   – C

 9. kult! kanskje jeg må prøve<3

 10. Cecilie

  Hei! Det stod at blivakker.no hadde 35 % på alle Fake Bak-produkter ut i dag(fredag). Men da jeg skulle bestille i dag, var tilbudet vekk…? :O Det var klokken kvart på sju…

 11. hei caroline,. jeg skal bestille meg denne, men skal bruke den på brylluppet mitt. tror du brudekjolen min blir møkkete ? jeg skal vente til at den skal tørke seg selvfølgelig, men hvis jeg svetter eller noe sånt.. Jeg håper jeg får svar av deg, siden du har brukt det 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg våget ikke selvbruning til den store dagen, i tilfelle noe skulle skje :/ Satset på noen timer i solarium, selv om det ikke er så bra for huden. Brun var jeg i hvert fall 🙂

   – C

 12. Tusen takk for en bra forklarelse, ble «smittet» av deg og bestilte meg disse greiene etter at jeg hadde lest (selv om det ikke var 35% på fredag :/). Nå venter jeg på pakke og gleder meg til å prøve (:

  Må bare si at du har en kjempebra blogg, du er så flink til å skrive og dele av din hverdag (:
  Også er du så vakker..!

 13. btw, jeg kjøpte en sånn «alt-i-ett»-pakke, og der var den gel, ikke lotion *-)

 14. Isabella

  Hei! Jeg kom over dette når jeg googlet fake bake sin selvbruning, haha. Men en ting jeg har problemer med er at fargen går av! Jeg bruker FakeBake Orignial selvbruning og jeg venter sikkert 10 minutter før jeg kler på meg en shorts og en tskjorte så lar jeg det tørke godt inn. Men så klødde det så fælt på armen min så jeg begynte å klø selfølgelig (hehe), og da gikk selvbruninga av! Herregud jeg ble skuffet og fikk litt panikk jeg.. Så merket jeg at det hadde gått av farge på låret mitt også.. Skuffet! Vet ikke om jeg gjør noe feil siden fargen bare forsvinner??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *