Caroline tipser

Dette er et must-have-produkt for enhver kvinne. Til og med halve Hollywood er avhengig, og bruker det flittig på den røde løperen: Hollywood Fashion Tape.

Kjendisenes hemmelighet er avslørt

Dersom du er du lei av kjoler som ikke sitter på plass, enten det er utrigningen som sklir, eller stroppene som faller ned, er denne lille saken perfekt. Husker dere den grønne kjolen jeg hadde på meg i forrige ukes 90-års lag? Den er i utgangspunktet litt for stor til meg, men med litt Hollywood fashion tape fikset jeg i det minste lengden. Jeg bare klistret tapen på låret, og kjolen inntil, og vips satt den på plass. Hollywood Fashion Tape får du blant annet kjøpt her.

Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

54 kommentarer

 1. Hollywood tape er supert!! Jeg pleier alltid å ha med meg litt ekstra i veska, veldig greit når man har på seg en ny kjole som man kanskje ikke er helt sikker på om trenger hjelp utover kvelden hehe.. Jeg har faktisk brukt tape i den ene skoen min også fordi den var for stor.. fikset strømpe har jeg også gjort haha.. Den hadde raknet ved tærne, så for å unngå mer rakning var det på med tape. Genialt 🙂

 2. Så lurt! Takk for tipset 😉

 3. Hei Caroline 🙂 Jeg har snakket litt med deg om dette før, da jeg vet du også sliter med flyskrekk. Det har seg sånn at jeg på onsdag, skal reise til Las Vegas med kjæresten og to venner. Dette blir jo en 10 timer lang flytur, og det blir min lengste flytur EVER. Den lengste jeg har hatt til nå, er til Paris på 2 timer.. så blir en overgang! Men mener ha lest at du har vært i LA, og det er jo någenlunde samme strekning, og det er da jeg lurer på om dette var en veldig grusom flytur? I forhold til turbulens over Atlanteren osv? :S gruer meg SÅNN, at jeg har hatt reisefeber deluxe uten noe søvn i 2 uker snart 🙁

  Elisabeth

  1. Elisabeth

   Jeg har reist til New York og videre til Miami. Den første var ganske lang, eller 8 timer, men det var ikke så ille. Jeg har også flyskrekk, og det verste med flyturen ble at ejg ikke fikk sove. Ofte på sånne strekninger har du en liten tv som du kan »drømme» deg bort i. Hvor du kan se på filmer, tv-serier osv.. Vet jo ikke hvordan det blir å reise til Las Vegas, men på andre siden av landet var det ihvertfall ikke så veldig ille:)

   Håper iallefall du får en fin ferie der nede selvom flyturen blir litt lang. 🙂

  2. Heisann 🙂

   Jeg jobber som flyvertinne på kortrutene (Europa), men har fløyet masse over Atlanteren privat. Nå har jeg riktignok ikke flyskrekk, men jeg forstår hva du er redd for, og mitt inntrykk er at det er mindre «skummelt» å fly de store flyene som går over Atlanteren enn til Paris etc. Du får ikke samme følelsen av bråk og risting ettersom flyet er så stort, og jeg har heller aldri opplevd noe turbulens over Atlanteren (men jeg sier ikke at det ikke kan forekomme altså). Generelt vil jeg tro at du føler deg tryggere i et så digert fly. Selv om det ikke er de mest behagelige plassene, kan du jo også be om et sete i midtseksjonen, da er du vekk fra vinduene og får mer følelse av å bare sitte i et trangt rom 😉 Dessuten har du også mer distraksjoner i form av entertainment-system med tv og matservering.
   Si fra at du er redd når du går ombord, så håper jeg de tar godt vare på deg. Prøv å fokuser på det fantastiske du skal oppleve, helddiggris som skal til Vegas 🙂 Håper og tror flyturen går bra, god tur!

   Nina

  3. Hvis flyskrekken din er så ille at det ikke hjelper med ting å bli distrahert av så kunne du jo spurt legen din om å få Sobril. De funket hvertfall helt fint på meg når jeg var ute å flydde, var i lykkerus. Helt der «Ååh, se på skyene». Så verdt å prøve om du er redd 🙂

 4. Liten Ida

  flott bilde av Lars Kristian… Snæxy fyr du har:-)

  Har han noe favorittlang – engelsk – i fotball? Ser dere kamper sammen også, eller bryr du deg nada?

 5. Takk for tips;)

 6. Veronika

  utrolig smart 🙂

  takk for tipset og ha en fin søndag ! 🙂

 7. Genialt 😀

 8. Supert tips!

  God søndag.:)

 9. hei karoline.
  for en stund tilbake tipset du om en bryllupsplanlegger. kan du gi meg linken til den er du super grei??
  takk på forhånd:)

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg ikke huske at jeg har gjort? En person liksom, eller et verktøy?

   – C

   1. det var en bok, med alt av ting man måtte huske å gå igjennom når man planlegger et bryllup:)

 10. Hei!
  Lurte på om du kunne fortelle litt mer om første gangen du og Lars møttes? Hvordan dere møttes IGJEN osv 🙂 Vet du har nevn det før, men hadde vært koselig å høre en litt med detaljert verson:)

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg, har notert det 🙂

   – C

 11. Jeg har denne tapen hjemme og den funka ikke på meg! Limet på tapen var skikkelig dårlig og sitter ikke i det hele tatt :-s

 12. Bra tips! Elsker bloggen din Caroline! 😀

 13. Så smart !! må jeg få kjøpt:-)

  Gleder meg foresten som en unge til seriestart ikveld !!!! WOHO

  1. Fotballfrue

   ME TOOOOO 😀 😀

   – C

   1. Skal du til TA?

   2. Fotballfrue

    Nei,dessverre :/

  2. Seriestart var i går da (:

 14. HURRA har det endelig kommet til Norge?! Jeg slutta å leite for noen år siden, men nå skal jeg ut å hamstre! Takk for at du deler! 😀

  1. Fotballfrue

   Så fint å høre at du liker tapen også. It’s a must have 😉

   – C

  2. Vi har hatt denne på Oasis i mange, mange år. Stikk heller innom der og kjøp om du har en i nærheten. 😉

 15. fine tips, nå vet jeg hva jeg kan bruke når jeg skal ha på meg kjole 🙂
  – fortsett å blogge, fordi du blogger drit bra!

 16. hva skjer med femelle? brukte å lese det som stod der ganske ofte, men nå er det aldri noen nye oppdateringer eller artikkler .. skal siden legges ned eller hva ?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ingenting med Femelle å gjøre, så jeg vet ikke.

   – C

 17. Takk for tipset. Kjøpte faktisk en dyr kjole i sommer, og desverre var stroppene litt lange : ( Så denne hollywood tapen må jeg teste : D

 18. Er det noe tillegssgreier viss du bestiller den? f.eks moms, frakt? eller blir summen 99 kr? 🙂

 19. Martine

  Super blogg! 😀
  Når trekker du gårsdagens konkurranse?

  1. Fotballfrue

   Det er Nelly.com som avgjør hvem som vinner, men det vil bli avslørt her på bloggen 🙂 Jeg vet ikke helt når, dessverre.

   – C

 20. Hei:)

  Planlegger bryllupet mitt, og må si du har gitt meg myye inspirasjon. Hvor mye kom bryllupet ditt på totalt?

  1. Fotballfrue

   I overkant av 300 000,- 🙂

   – C

   1. Hei du 🙂 kan du fortelle litt mer om hva som kostet hva, hvor mange gjester var dere? hva mat kostet, drikke etc? bet dere virkelig for 3 dagers opphold for alle gjestene på hotell? hva bet foreldrene deres?

   2. Sigrid

    Om foreldre betalte litt eller om de kom opp med alle pengene selv er vel strengt talt litt privat?

   3. Marita

    Hei.
    Dette har jeg også lurt litt på, (Ikke på om foreldrene deres var med og betalte for bryllupet), men om dere betalte for oppholdet til alle gjestene på herregården i Sverige? Jeg drømmer selv om et bryllup som det dere hadde og da er det moro å høre om hvordan andre har løst det.
    Dere hadde rett og slett drømmebryllupet 🙂

 21. Et helt genialt produkt – som alle bør ha liggende. Deilig å ikke måtte gå rundt og dra opp stroppløse kjoler hele tiden.

 22. Ser på bildene dine at du går med høyheltesko nesten på alle bildene dine. Når jeg har gått med det i noen timer er beina mine helt døde. Du har ikke noen tips til å holde ut lengre på høye sko? 🙂 hihi

 23. Veronica

  Hei Caroline!
  Jeg bare lurte på hvilken stroppeløs BH du bruker når du går med kjole/topp uten stropper? Hvor kjøper du de? Jeg bruker ikke stroppløse klær fordi jeg ikke finner den rette BHen… 🙁

  Kunne du hjulpet vær så snill? 🙂

  Hilsen Veronica 😀

 24. Hei! Jeg skal i bryllup i sommer og lurte på du har noen tips til hva jeg skal ha på meg? Har veldig lyst å ha en maxi kjol, siden jeg syntes det er så fint i bryllup! Noen tips til internett sider hvor det er mulig å finne slike kjoler? 🙂

 25. Supert tips! 🙂

 26. du er en bra tipser og liker bloggen din. men jeg får vont i øynene av den uryddige reklamen på bloggen din. den tar mye oppmerksomhet.

 27. Hei Caroline! Digger bloggen din må jeg bare begynne med! Du virker så voksen og ansvarlig 🙂

  Jeg lurte litt på om du kunne tipse om noen kjoler så det går ann å bruke i konfirmasjon?
  Jeg vet at konfirmanten skal ha en veldig rosa knelang kjole så helst en som ikke går i ett med hennes iom. at det er hennes dag 🙂 andre krav må nok være at den ikke er for kort(helst knelang) og ikke for dyp utringing 😀 kunne godt tenke meg maxi kjole, men er rett rundt 1.62 så passer dette?
  Vist du finner en kjole som er veldig «åpen» altså uten ermer, kunne du da lagt ut alternativer til å ha over som jeg kan bruke inne?:)

  Veldig bra om du, eller andre kan hjelpe for jeg er veldig blå på akkuratt dette!
  Takk takk på forhånd 😀

 28. hvor får man kjøpt den?

 29. Merethe

  Hei

  anbefaler den tapen på lindex. kommer i rull slik at du kan tilpasse lengden selv 😉

 30. De har sånn teip på Cubus også, fashion tape. Limet holder veldig bra og den kostet ikke så mye heller tror jeg 🙂

 31. kansje litt personlig , men har dere tenkt på å få barn ? Dere virker så forelsket ut , og er et utrolig fint par !
  Dere kommer til å bli perfekte foreldre 🙂 Å du en kjempegod mor … 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt skal vi ha barn 🙂 Tusen takk <3

 32. har hørt om det før, men skjønner ikke hvordan man bruker de :c

 33. Godt tips, slik tape kan komme godt med !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *