Nellykonkurranse

Jeg vet hvor mye dere elsker Nellykonkurranser, så da de spurte om jeg ville ha en ny konkurranse for dere, nølte jeg ikke med å si JAJAJA! De har nylig lansert et nytt og fresht design, og har fått inn masse vårnytt – inkludert TRENINGSTØY!

Nelly.com begynner å bli et farlig nettsted, det er så altfor mange godbiter der. .

Disse er blant mine favoritter akkurat nå

Nydelig kjole fra By Malene Birger // Sommerlig skjorte // Fargesterk kjole // Sandaler fra Jeffrey Campbell // Gul skjorte // Playsuit // Brune pumps // Maxi dress

Vel, til saken. Her er konkurransen og reglene. Masse lykke til

De to vinnerne av den forrige konkurrasen jeg hadde, ble Kristine & Trude. Dere blir kontaktet på mail, og stikker altså av med et sett hudpleieprodukter fra Yves Rocher hver. Gratulerer

Nå skal jeg ut og GÅ i sola. Merker en liten fremgang på kneet. Hurra! Det blir også litt styrketrening, før det blir shopping på vei hjem. Fargerike klær står på menyen, det er på tide å kle seg i noe annet enn sort nå som våren virkelig er på vei. Jeg kjenner det i hele kroppen. Lykke ♥ Dessuten er det lønningsdag. .

Dere som tror det er noe galt med linken i konkurransen, her er et hint: det skal ikke være to slike / . .

169 kommentarer

 1. Johanne

  Da er jeg med! 🙂

 2. Fantastisk bra konkurranse! Jeg er med 😀

 3. Yaay, jeg fant den! Håper så veldig jeg vinner! Du er en inspirasjon 🙂

 4. Må man være 18 for å være med? 🙂

 5. Ann-Harriet

  Fant den til slutt! Herlighet, det tok litt over en time og så så jeg at det var flere som allerede hadde skrevet linken her! Men må jo jobbe litt for dette synes jeg 🙂 hihi, kjempeflott konkurranse altså!

  Forresten, hadde vært veldig fint om du kunne legge ut hva du kjøpte etter shoppingrunden din! Er alltid spennende å se 🙂

 6. Jeg finner ingen kode?!

 7. Etter mye leting er jeg endelig med 😀

 8. Åh, endelig klarte jeg det 😀

  Til dere som lurer på om det er nok å legge it linken; dessverre. Dere må fylle ut et skjema på den siden du skal finne, og skrive hvorfor akkurat DU bør vinne gavekortet 🙂
  Lykke til alle sammen!

 9. Jeg fant den, og URL’en funka fint 🙂 kul konkurranse, hadde vært kult å vinne 😀

 10. fant kjolen med webadressen på, men hvor skal jeg skrive den for og være med i konkuransen, eller kontakter du meg og spør etter adressen? hehe:)

 11. cecilie

  fant den! du er flink til vise at du bryr deg om leserene dine. favoritt bloggen min:) lykke til allesammen:)

 12. Abhiraami

  Utrolig fin blogg, Caroline! Er en fast leser, og henter mye inspirasjon fra deg! 🙂

  Fant nettsiden, det var en morsom konkurranse! Håper jeg er en av de heldige.

  Stå på med bloggen!

 13. Matilde

  Kjære Caroline!!! Hva du gjør for å behode leserne dine!!! 😀 Må si at du er en fantastisk inspirasjon og jeg elsker bloggen din! Fantastisk konkurranse 😀

 14. Ååhh, takk Herren for sånne mennesker som deg!! Jeg skal ikke bruke alt det gavekortet på meg, men min mamma. Hun er alltid der for meg, blid, grei, omtenksom og masse masse mer! Jeg fant det isted og da ble jeg overlykkelig, det er bedre beskrivelse om min mor i det bidraget jeg sendte deg 🙂 NUSS fra meg

 15. Å!! overlykkelig! etter ca 2timers leting! helt sant! nå er det bare å krysse fingrer å tær! ;D;D;D;D;D

 16. Fantastisk konkurranse Caroline!
  Jeg krysser fingre og tær for at jeg vinner 😀

 17. Elisabeth

  Oooo la la, jeg er med i konkurransen! Spennende spennende!!!

 18. Trine E.

  Det hadde vært supergøy å vinne! Konkurranser er stas! Du er vakker, Caroline! 🙂
  Klem fra Trine

 19. Hei!
  Siden det var så mye kluss med adressen fikk jeg ikke sendt inn bidraget mitt før nå, 20.03 klokken 02.30. På konkuranse siden står det at konkuransen avsluttes 20.03. Er jeg med i trenkningen da? 🙂 Hadde vært så kjedelig å ikke få deltatt etter så mye leting..

 20. Da har jeg sent inn og er med 🙂 Morsom konkurranse. Tusen takk for muligheten og lykke til alle sammen 🙂

 21. jeg fant deg jeg også 😀
  *krysser fingrene mine for at jeg vinner*

 22. Jeg kikket over hele nelly og fant ingenting, jeg ga opp og jeg tenkte jeg bare skulle se litt på kjoler osv.
  Plutselig så finner jeg: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/jeane-blush-396/milly-dress-396212-46/
  Og jeg blir kjempe glad for at jeg fant adressen, det var rett og slett helt tilfeldig ! :))

 23. Hei<3
  Har funnet den men står at siden ikke eksisterer:-(
  Hva kan jeg gjøre?
  Du har en utrolig fin blogg!
  super konkurranse her er linken i tilfelle http://www.nelly.com//fotballfrue/newsite11/
  Du gir meg så mye innspirasjon i hverdagen:-)
  klem

  1. Ta bort den ene skråstreken etter .com// da fungerer den!

 24. Så morsom konkurranse 🙂

  Håper på det beste!

 25. Jeg fant den! Super konkuranse, med SUPRE premier 😀 Jeg elsker virkelig nelly.com <3

 26. Therese madelen

  Teit konkurranse når det ikke går ann å gå inn på den teite linken. Du burde ordne slik på forhånd, prøvde mange ganger i går men det kom bare opp at det var feilt. Dårlig !

  1. Fotballfrue

   JEG? Dette er en konkurranse ordnet av Nelly, dessuten har jeg skrevet i innlegget hva feilen er. .

   – C

  2. Therese madelen: Noen ganger lønner det seg å lese gjennom alle kommentarene til innleggene. Lengre opp stå både linken og hva du må ordne for at den skal fungere. Don’t shoot the messenger bare fordi du ikke får det til. Man kan vinne et gavekort på 3000kr det er ikke akkurat småpenger, og man skal jobbe litt da.

 27. Frida Kristina

  Er med :DD

 28. Frida Kristina

  Er med:-D
  Kjempefin konkurranse:)

 29. Super konkurranse,, håper jeg vinner! 🙂

 30. Åh, Caroline! Takk for at du gjør en trist hverdag lysere og at du deler din inspirerende hverdag med oss. Stå på videre. Krysser fingrene for at jeg vinner gavekortet, men det er nok mange verdige vinnere i konkurransen 🙂

 31. Anniken

  Fant den! 😀

  Fikk først opp feilmelding jeg også, men fant ut etterhvert at i adressen står det at det skal være to // på rad, men det er bare èn 🙂

 32. er konkurransen stengt?? er det flere eller en adresse?

 33. Denne konkurransen likte jeg! :):)

 34. Jeg er med!:) Super konkurransen 😉

 35. Jeg klarte å finne den og har klart å melde meg på 🙂
  Superkul konkurranse Caroline ! <3

 36. jeg prøvde å ta vekk den ene / men det gikk fortsatt ikke…-.-

 37. Jeg ble så glad da jeg fant denne konkurransen! Jeg er fast kunde av nelly.com, og da er jo en slik premie himmelen for meg 🙂
  Jeg lette etter linken i flere timer, og måtte begynne på nytt igjen da jeg fant ut at linken sto på selve bildet, og ikke i produktbeskrivelsen som jeg først trodde. Jeg må indrømme at jeg skvatt litt til da jeg fant linken på bildet, så nå krysser jeg fingerne for at jeg er en av de to som vinner! Dette blir så spennende 🙂

 38. Charlotte

  I’m in 😀

 39. Hei Caroline!
  Jeg meldte meg på konkurransen din i dag. Prøvde her forrige dagen, da den opprinnelige linken ikke fungerte, og kom tilbake i dag for å se om det hadde blitt noen endringer. Gikk inn og meldte meg på, før jeg så at konkurransen skulle avsluttes den 20. Betyr det at jeg ikke er med likevel? 🙂

 40. cecilie kristin

  hei caroline, lurte på når vinnerene blir kåret?

  1. Fotballfrue

   Vet ikke, venter på tilbakemelding fra Nelly 🙂

   – C

 41. Da har eg meldt meg på! håpe eg er den heldige 🙂

 42. Sheldon

  Når blir vinnerne annonsert?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *